Banner mainpage

Collapse

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Kinkygirl Alesia, SM Studio Nederland, Amersfoort

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #26
    Ik heb 2x met die lekkere ding een combi van sex en kinky games gedaan. En dat is mij meer dan goed bevallen. Was in Amersfoort in dat privehuis House of Dreams boven in een leuke SM kamer. Leuke meid, geen verwaandheid en ziet er echt goed uit. Mooie strakke rond billen, slanke lange benen en puur natuur borstjes en knap ondeugend gezicht. Ze speelde met mij pik, kontje en tepels, en gebruikte haar body goed en ook haar lippen en vingers. Ook nog even genomen met een voorbinder door haar op een grote lederen bok voor grote spiegelwand, dat was erg geil.

    En beide keren had ze prachtige smaakvolle kinky setjes en highheels aan, geil met kinky stijl!

    Comment


    • #27
      De Kinkygirls Alesia en Carina waren weer terug van vakantie en ik had ondertussen wat budget opgespaard om weer eens voor een trio-sessie te gaan. En ik kon merken dat ze beiden wat rust hadden gehad, want ze waren vol energie!

      Een uur lang met deze twee mooie blondines heb ik besteed in Amersfoort, waarbij we vooral op de kinky-erotische toer zijn gegaan. De sessie begon met de fraaie opwarmer dat ik de laarzen van beiden moest likken, ik zag mij zelf in de spiegel tussen hun twee in en voelde me heerlijk onderdanig. Ik moest de heerlijke billen van Alesia kussen en Carina duwde mijn neus flink tussen haar billen zo af en toe. Wat een prachtig kontje heeft ze.

      Daarna verplaatste het spel zich naar het bed, waar ik werd vastgebonden en ik aan Carina haar tepels mocht likken. Haar mooie borsten werden mijn gezicht in geduwd, terwijl Alesia ondertussen mijn pik en ballen vastbond en langzaam mij begon af te trekken. Ze verplaatste haarzelf naast mij en bood ook haar borsten aan. Deze twee mooie dames lagen dicht tegen mij aan. Ik rook hun geur, ik proefde hun tepels, ik voelde hun lichamen dicht tegen mij aan. Af en toe een blik in de spiegel boven het bed.... Ben ik dat? Ben ik die gelukkige vent die dit mag ondergaan?

      Carina ging van het bed af, en maakte mijn voeten los van de bondage. Alesia fluisterde in mijn oor 'we have something special for you....' en de spanning gierde door mijn lichaam. Carina duwde mijn benen omhoog en begon mij te vingeren. Alesia bleef tegen mij aanliggen en speelde met mijn tepels, met haar tong en tanden wisselde ze het genot en pijn af. Carina deed er nog een vinger bij en ik kreunde van haar fijne aanrakingen in mij.

      Alesia ging van het bed af en plaatste een apparaat op het bed, een heuze neukmachine! Wow dat had ik nog niet meegemaakt en leek mij wel heel spannend. De dildo werd tegen mijn 'slavenkut' aangezet en langzaam opgestart. Het ging best soepel en Alesia en Carina leken er plezier in te hebben met dit speeltje. Het tempo werd uiteraard steeds verder opgevoerd totdat ik voor mijn gevoel echt in hoog tempo genomen werd door het apparaat. Wow!

      Terwijl Alesia het apparaat bediende, had Carina een strap-on om gedaan die ik moest pijpen. Alesia trok mij af terwijl de machine nog steeds snel in mij stootte. Ik wist even niet waar ik het zoeken moest haha, een overweldigende sensatie.

      Het tempo werd weer wat terug geschroefd en het apparaat werd van het bed gehaald. De strap-on van Carina nam nu de plek in van de machine, ik keek uit op haar mooie borsten en glimlach op haar mooie lippen. Alesia gunde mij echter een heel ander uitzicht. Ze ging boven mij staan met haar geweldige billen die langzaam naar beneden kwam richting mijn gezicht. 'Take a breath' zei ze en ze ging op mijn gezicht zitten. Ze heeft toch wel één van de beste kontjes hiervoor hoor. Ze telde af van 10 naar 1 en gunde mij weer lucht. Dit deed ze een aantal keren en terwijl Carina bleef doorneuken.

      Alesia ging van mij af en pakte mijn pik vast en terwijl Carina diepe stoten uitoefende trok Alesia mij met olie af en kwam ik tot een knallend orgasme! Wow wat een ervaring was het weer. De neukmachine was echt een mooie aanwinst in de sessie.

      Comment


      • #28
        Ik heb weer een heerlijke kinky sessie mogen beleven met deze slanke en sympathieke schoonheid. Leuk en spannend gevarieerd kinky spel waarbij mijn tepels, kontje, ballen nog nagloeien. En Alesia zag er weer fantastisch uit in haar kinky setje en laarzen (op mijn verzoek). Kinkygirl Alesia zit toch wel in mijn top 10 van favoriete kinky SM dames!

        Comment


        • #29
          Ik heb met de wonderschone Alesia weer een spannende kinky sessie mogen beleven in Amersfoort. Ze zag er weer tiptop uit in haar kinky setje met laarzen, en een spannende sessie met erotische plagerijtjes en beloningen. Maar ik werd ook goed gebruikt en getest door deze Kinky Lady, ik voel nog steeds mijn tepels, kontje en ballen. En op het eind kwam Meesteres Michela nog een half uur mee spelen zodat ik door 2 blonde Meesteressen goed gebruikt werd en het een spetterend geile finale werd met strap on, fisting en facesitting.

          Comment


          • #30
            Alesia lovely today! Thank you! Weer een lekkere geile kinky sessie beleefd met haar en je merkt gewoon dat ze nog steeds groeit in haar sessies en manier van spelen. Ik werd meerdere malen verrast met opdrachtjes die ik niet aan zag komen werd ook ditmaal in de sling genomen met strap on en later ook een geile fisting. En natuurlijk nog een hoop andere geile kinky spelletjes

            Comment


            • #31
              Voor de afwisseling vind ik Alesia zeer prettig met een kinky erotische game, en ze had nu ook een sessie met VR bril, en ik moest daar even om lachen, maar goed me laten overtuigen door deze vriendelijke beauty. Dus die bril op en sessie beginnen. Nu ik moet zeggen het is een hele aparte ervaring want je zit eigenlijk zelf als deelnemer in een soort film terwijl Alesia zelf met je bezig is. Spannend en opwindend en niet goed uit te leggen, dat moet je zelf eigenlijk ervaren

              Comment


              • #32
                Jeetje wat fijn dat ze terug is. Net als Carina en Michela een prachtige en goede meesteres. Ik lees links en rechts hier over sessies met 2 van de dames en zelfs alle 3 - ultieme slavendroom🤣.
                De laatste keer dat ik Alesia heb mogen ervaren, was toen ze tijdelijk in Amsterdam ZO ontving. Contact met haar is altijd plezierig en je krijgt snel antwoord. De kamer qua werken was niet optimaal voor haar, maar eenmaal aan de sessie begonnen heb ik hier niets van gemerkt. Ik had aangegeven dat zij mocht bepalen wat we zouden gaan doen en dat werd dus "mummificatie". In verticale houding werd een enorme rol zwarte folie om me heen gerold. Eerst nog armen vrij, maar na een tijdje had ik zo in een Egyptisch museum kunnen liggen. Over het hoofd ging een masker en zo hoorde ik mijn eigen ademhaling, voelde het bloed door mijn aderen stromen en verder hoe het lichaamsvocht langzaam zich ging afzetten tegen de binnenzijde van het folie. Als een slang kwam ik uiteindelijk op het bed te liggen, waarna de folie rondom tepels en edele delen deels werd verwijderd. Allemaal ten behoeve van de rest van het spel, zoals heftige tepelklemmen en afbinden van de jongeheer, gebruik van sounds, elektro en wax. In combinatie met de juiste dosis poppers en af en toe stimulerende teksten in mijn oren en liefdevolle strelingen afgewisseld door pijnscheuten had Alesia precies waar ze me wilde hebben. Het slotstuk was een prachtige edging-opbouw en dan is uiteindelijk de folie weer wel prettig om het een en ander op te vangen. Gelukkig is ze dus binnenkort weer op het oude Afrtse nest. Dus op mijn bucketlist :-)

                Comment


                • #33
                  Ik ben gisteren bij haar geweest en was weer vanouds, een goede sessie en dus een goed weerzien met deze prachtige kinky girl. Lekker erotiek afgewisseld met SM games en ook wat fetishplay. Alesia is net als Michela en Carina morgen zondag ook weer aanwezig in Amersfoort😃

                  Comment


                  • #34
                    In maart 2021, tijdens de zoveelste lockdown, ben ik bij haar geweest in Amsterdam Z.O. Dat was een leuke geile ontmoeting, maar er miste de kinky ervaring in een echte SM ruimte. We hebben contact gehouden en nu eindelijk voor volgende week een afspraak in Amersfoort in HOD gemaakt. Een lange kinky SM beleving met ook een trio met Kinky girl Carina erbij. Ik ben heel benieuwd. Girls going to have fun.

                    Comment


                    • #35
                      Wat een heerlijk avontuur gehad met haar in House of Dreams in Amersfoort. Het begon al s ochtends op de Whatsapp. Ik had haar een foto gestuurd van mijn gekooide pik. Ze antwoorde meteen “Nice, I have a big surprise for you””. Later op de dag kwam ik voor het eerst aan bij het huis in Amersfoort. Rustige buurt, discrete ingang aardige gastvrouw die meteen de weg wees naar boven. Twee trappen op en daar stond ik met mijn tas met kleding en andere spullen op haar SM zolder. “Finally we meet again”, zei ze en gaf me een heerlijke omhelzing. Naast haar stond nog een hele mooie blonde kinky girl, Carina. Ze hadden samen de kamer die dag en we hadden afgesproken dat het trio meteen vanaf het begin zou plaatsvinden. Carina wilde ook zien hoe ik opgemaakt zou worden tot de sissy die Alesia van mij ging maken. De dames waren blij verrast door mijn hoeveelheid meegebrachte spullen. “You have more make up than I have”. Drie paar laarzen, verschillende outfits en verschillende kleuren pruiken. Maar de klapper vonden ze mijn DD latex borsten. Ze hielpen met het aantrekken ervan en konden hun handen niet van mijn borsten afhouden. Als je het borststuk aan hebt z
                      is het echt als of de borsten van jezelf zijn. Het voelt echt ook voor anderen. Samen maakte Alesia en Carina mij op, Foundation, valse wimpers, valse nagels, mascara, lipstick en oorbellen. Met een zwart glitterjurkje, zwarte kousen, een riemen bh, zwarte laarzen en een lange blonde pruik was Roxy aanwezig. De naam die ze me spontaan gaven. “We must take pictures”, zei Carina. En dat deden we. Daar stond ik tussen twee bloedmooie, kinky vrouwen voor de spiegel. Ik was al heerlijk geil geworden.

                      ”Are you ready for you first surprise.” vroeg Alesia. Mijn eerste verrassing, dacht ik, dit wordt een geilere middag dan ik had durven dromen. Ik moest op de rand van het bed gaan zitten, kreeg een blinddoek om en mocht niets zeggen. Carina ging even weg en kwam later terug met iemand anders. Ik voelde handen over mijn borsten. Aangemoedigd door de beide kinky dames was een man bezig te ontdekkken dat hij met sissy Roxy te maken had. De blinddoek mocht af en daar stond een man, naakt met een masker op en mooie stijve pik. Ik moest op mijn knieën en hem pijpen. De dames waren zeer onder de indruk van mijn pijp kunsten. Iets waar ik al jarenlange ervaring mee heb. Ik moest stoppen, mijn kooi ging af en ik moest op het bed gaan liggen. De rollen werden nu omgedraaid. Hij pijpte mij en de dames verwende mijn borsten en gaven me poppers. Daarna moesten we allebei op onze handen knieën op het bed gaan en we kregen met de zweep en enkele vingers van de dames in onze kont. Heerlijk. De man werd weer naar beneden gebracht en beide kinkygirls hadden hun aandacht voor mij. We dansten op de muziek, ze speelde met mijn pik en kont en ik kwam handen tekort om hun kont en borsten aan te raken.

                      “Do you want another surprise” zei Alesia. Ik kon alleen maar ja zeggen. Ik moest een andere outfit aan doen. De meiden hielpen me in een rood net jurkje, rode laarzen en een rode pruik en werkte mijn lipstick bij. “Look at this slut”, zei Carina tegen Alesia, “she sucked all her lipstick off”. Nieuwe foto’s en daar gingen we 1 trap naar beneden, met laarzen met 15 cm stillettoheeels. Maar ik ben heel ervaren in het lopen op hoge hakken. Ik moest aankloppen op de deur van een andere kamer. De deur ging open en daar stond Meesteres Michela in een prachtige outfit en een grote voorbinddildo voor. We gingen naar binnen en op het bed lag dezelfde man, nu helemaal vastgebonden met zijn benen omhoog. Ik moest knielen en de grote voorbind van Michela gaan pijpen, terwijl Alesia en Carina op het bed gingen en de tepels van de man verwenden en hem hun voorbinddildo lieten zuigen. Michela zat ondertussen met haar hand in zijn kont. Die haalde ze eruit, deed de handschoentjes uit en gaf mij een latex handschoen om aan te doen en stopte deze in de pot met crème. Ik moest nu de man fisten en ondertussen blijven zuigen aan haar voorbinddildo. Ik ging steeds verder met mijn hand naar binnen en tot hun grote bewondering lukte het me om tot aan mijn pols naar binnen te gaan. Ik heb dit vaker gedaan en ik heb geen typische grote mannenhanden. De slaaf genoot en ik ook. Ik moest mijn hand eruit halen en de slaaf pijpen. Het was even genoeg. We namen afscheid van de slaaf en Michela fluisterde in mijn oor. “See you later for another surprise”

                      We bleven op de verdieping en in een andere kamer daar speelde de dames met mijn borsten en pik en mocht ik aan hun prachtige lichamen zitten. Een kwartiertje ging voorbij en wij liepen weer naar de kamer van Michela. De slaaf was weg en ik stond daar alleen met drie prachtige meesteressen. Ik moest op het bed liggen, mijn benen omhoog in de takel. En ik voelde overal handen. Terwijl Carina mij fiste en Michela met mijn pik speelde, zette Alesia een navelpiercing bij mij. Dat vind ik ontzettend geil om te doen. De meesteressen wisselde elkaar af in mijn kont en speelde heerlijk met me. Carina en Michela zatten op een gegeven moment samen met hun hand in mijn kont. En speelde met mijn prostaat, heerlijke anale orgasmes tot gevolg. Het uur met Michela vloog voorbij en ik moest afscheid nemen van deze bloedmooie meesteres. Een heerlijke kennismaking was het.

                      we gingen weer naar boven., voor het laatste uurtje of zo. Ik werd weer op het bed gelegd. Terwijl Alesia met mijn borsten speelde en mij poppers gaf, zette Carina eerst meer dan 30naalden in mijn pik en ballen. (Later moest ik in het Roemeens tellen hoeveel het er waren, toen ze ze eruit haalden). Maar eerst wilde Carina ook piercings zetten. Dat had ze nog nooit gedaan. Met volle overtuiging zette ze vijf piercings. Twee in mijn ballen, twee in mijn pik en eentje onder mijn ballen. Natuurlijk moest dit kunstwerk op de foto . Daarna moest ik heel voorzichtig met alle naalden er nog in mijn lichaam van het bed af en naar de sling. Daar liggend gingen de dames mijn kont verder verwennen. Eerst Carina met haar handen, toen Alesia met haar hand en tenslotte Carina met haar voet. Ze kwam met haar voet verder dan een meesteres ooit gekomen is bij mij. Ze kon bijna de bocht maken. “We will do it next time” zei ze geil glimlachend. Een heerlijk vooruitzicht.

                      We gingen een finale maken. Terug op het bed. De naalden eruit, de piercings bleven zitten.( Sterker ik draag ze nu nog. Opdracht voor de volgende afspraak met Alesia volgende week). Poppers twee heerlijke lichamen naast me. De hand van Carina weer binnen in mijn kont en Alesia bewerkte mijn pik met een vibrator. Een krachtig orgasme was een heerlijke afsluiting van een geile party.
                      Vervolgens hielpen de dames mij uit mijn kleren, terug op aarde en maakte mijn gezicht grondig schoon en kon ik me lekker opfrissen. Het was een heerlijk geile middag. Alesia en Carina namen allebei met drie zoenen afscheid en een vervolgafspraak met Alesia is al weer gemaakt voor volgende week. Helaas gaat Carina voor een tijdje weer naar Roemenië , dus kan die niet meedoen. Maar Michela gaf al aan graag weer mee te willen doen.


                      Comment


                      • #36
                        Vandaag heerlijke kinky trio gehad met Carina en Alesia, SM kamer met airco, wetende dat Carina morgen (vandaag) zondag haar laatste dag heeft en dan even vakantie neemt, morgen is ze voor de uitzondering samen met Alesia de zondag aanwezig, maar dan is het ook minder heet, hoewel met deze 2 knappe slanke kinky Ladies is het altijd heet. Heerlijk genoten van hun spel met gebruik van mij als een soort lustslaaf, anaalslet en fetish liefhebber. Alles kwam weer voorbij van strap on, fisting, niple play, fetish play, lichte CBT en hun lichaam adoratie. Subliem!

                        Ze werken verslavend!

                        Comment


                        • #37
                          Een hele geile middag gehad met Alesia. Het was warm buiten toen ik aankwam bij House of Dreams, maar gelukkig mocht ik meteen door naar de eerste verdieping, naar de koele kamer. Daar stonden twee prachtige vrouwen, Alesia en Michela die een deel van de middag met ons mee zou spelen. Nadat ik me had opgefrist en gespoeld gingen de dames aan de slag om mij om te toveren in hun sissy Roxy. Met z’n tweeën maakte ze me op, inclusief valse nagels en wimpers en zorgde dat mijn DD borsten goed zaten en kleden me aan. Roze laarzen, roze kousen, roze body, paars latex rokje en roze pruik. Foto van ons drieën in de spiegels en ze gingen vervolgens lekker tekeer met hun zwepen op mijn kont. Daarna moest ik laten zien hoe ik mij vrouwelijk kan voortbewegen op mijn hoge hakken. Door de kamer, in de gang en naar beneden van de trap. Ik moest me melden in de huiskamer van het Privehuis en mezelf voorstellen aan de gastvrouw en vijf meisjes. Alesia vertelde hen dat ik vandaag hier kwam werken en geld ging verdienen voor haar. Het is zo geil om tentoongesteld te worden aan andere meisjes en klanten. In de raambuurt van Den Haag sta ik ook graag achter het raam samen met mijn meesteres.

                          we gingen weer terug naar de kamer. Ik moest liggen op het bed. De dames gingen me heerlijk opwarmen. Vingers in mijn kont, electro op mijn ballen, poppers om me op te geilen. Michela boog zich naar mij toe en fluisterde in mijn oor. “We are going to make you ready for a real cock”. Alesia ging van het bed af en verdween even uit de kamer, om later terug te komen met een gemaskerde naakte man. Hij klom op het bed en ik moest hem pijpen. Opeens voelde ik nog meer handen en een mond op mijn stijve pik. Er was nog een man binnen gekomen. De dames hadden allebei een andere klant van hen geregeld om met me te spelen. “You like it, Roxy?” Het was lastig om met volle mond te praten maar ik kreunde instemmend. Ik moest op mijn knieën gaan zitten met mijn kont omhoog. Een man ging voor mij liggen en hem moest ik pijpen en de andere neukte mij. Alesia en Michela speelde ondertussen met hun tepels en kont. 5 lichamen op en rond het grote bed. Het was geweldig. De mannen moesten zich uiteindelijk aftrekken terwijl ze keken hoe de hand van Michela in mijn kont verdween. Deze kinky ladies weten je echt te verrassen. De mannen werden bedankt en gingen weer weg.

                          Het laatste uurtje samen met zijn drieën ging beginnen. Ik moest me uitkleden en mijn borststuk uit doen. Samen gingen ze tepelpiercings zetten bij mij. Om daarna mijn benen om hoog te doen in de boeien aan het bed en ze gingen een voor een met hun handen mij anaal verwennen. Geil van de poppers wist ik op een gegeven moment echt niet meer welke hand van wie was. Helaas het trio zat er op. Michela had een volgende afspraak en verliet de kamer.

                          Alesia was nog niet klaar met mij. Ik moest me omkleden van haar. Dit keer een zwarte latex jurk, zwarte laarzen en een korte zwarte pruik. Ik moest mezelf bewonderen in de spiegels van haar en zij maakte weer foto’s. Ik moest weer op het bed gaan liggen en mijn jurk omhoog doen. Alesia weet dat ik enorm van naalden hou. Ik had haar eerder foto’s laten zien van wat meesteressen in Den Haag hadden gedaan. Zij ging aan de slag met naalden in de huid van mijn pik en zette ook nog een piercing in mijn ballen. Vervolgens ging ze me neuken met steeds grotere dildo’s en haar hand, terwijl ik met mijn benen weer omhoog lag. Het ene na het andere anale orgasme ging door mij heen. Ze wilde me nog een keer laten genieten in het laatste half uur. Ze haalde de naalden eruit, maakte me schoon en ik kon weer gaan liggen op het bed. Ze deed een dildo in mijn kont en ging mijn pik stijf maken met een vibrator. Terwijl ze me zo bewerkte vertelde ze me wat ze de volgende keer allemaal zou gaan doen met me. “You are my new toy, Roxy”, fluisterde ze me in mijn oor, toen ik spetterend klaarkwam. Langzaam kwam ik weer op aarde, ze hielp me met wassen, schoonmaken, aankleden en inpakken. We praten nog wat en met een innige omhelzing nam ik afscheid. Het was weer een geil avontuur geweest.

                          Comment


                          • #38
                            Vandaag ook weer goede sessie gehad met Alesia. Carina en Michela zijn nu op vakantie. Alesia weet inmiddels waarmee ze me gek kan maken. Fetisspel, anaal gebruik etc. Top!😃

                            Comment


                            • #39
                              mooie nieuwe foto's van Alesia die nu qua groep Roemeense kinkygirls/Mrs in Amersfoort weer compleet zijn met Mrs. Michela erbij en Kinkygirl Carina. Vandaag had ik een sessie bij Carina maar in overleg kwam Alesia daar op het einde bij voor een geile kinky finale met o.a. strap on en fisting. Ze lijken steeds beter te worden en de uitstraling qua looks en kinky fetish kleding is amazing!

                              Comment


                              • #40
                                Dit is een beschrijving van een trio-sessie met Kinkygirls Alesia en Carina.

                                Beiden heb ik nu meermaals apart in sessies meegemaakt, en nu was het tijd om mijzelf te trakteren op een ultiem trio.

                                Ik was iets te vroeg in Amersfoort, ik ben er altijd graag zeker van dat ik op tijd ben. Carina ontving mij zoals altijd vriendelijk, Alesia was nog bezig met een andere klant. Carina wees mij richting de douche waar ik mij alvast kon opfrissen.

                                Met een handdoek om kwam ik weer terug in de kamer, waar Alesia nu ook was. Die twee zo bij elkaar te zien, de contouren van mijn harde pik waren al zichtbaar wat Alesia met een glimlach opmerkte.

                                Nog heel even namen we door wat ik geappt had en we konden beginnen. Ik het bed op, en mijn benen werden vastgemaakt en ook mijn handen. Gespreid lag ik naakt op het bed, met Alesia tegen mij aan links en Carina tegen mij aan rechts. Hun handen gingen over mijn lijf, de in boots gehulde benen streelde langs mijn benen. Alesia fluisterde in mijn oor, Carina beroerde zachtjes mijn tepels. De parfum van de dames, de stemgeluiden, de op hun prachtige lichamen. Wat een droom!

                                Ik kreeg wat poppers toegediend en mocht de borsten likken van Carina, terwijl Alesia geniepig tepelklemmen op mij zetten en ze vervolgens mij langzaam aftrok. Na het uitgebreid mogen voelen van Carina haar borsten, kreeg ik een blinddoek om. Ik voelde hoe er iets over mijn pik heen ging en de combinatie van het geluid deed mij beseffen dat ik een milkingmachine op mijn pik had. 'We are going to take every drop of your sperm, slave' zei Carina. Oeh lala. De tepelklemmen gingen af wat een flinke scheut pijn gaf, beide begonnen ze mijn tepels te likken en zachtjes te bijten.

                                Mijn blinddoek ging af en ik zag Alesia met haar prachtige billen naar mij toe gericht zitten. Terwijl de milkingmachine bleef doorpompen, duwde ze haar kont op mijn gezicht en kon ik geen adem meer halen. Ze heeft echt perfecte billen hiervoor en ik probeerde te spartelen toen ik langer zonder zuurstof zat, maar dat kon niet in de bondage natuurlijk. Ze liet mij weer ademen en snel erna ging ze weer op mijn gezicht zitten. En dat een paar keer achter elkaar.

                                De milkingmachine werd af gedaan en ik werd losgemaakt. Ik werd naar de sling gebracht, waar Carina naast stond met een strap-on al om. Ik ging er in liggen en Carina keek mij strak aan. Alesia voerde mij poppers en Carina drong bij mij naar binnen. Oh wat een genot. Ze voert het tempo snel op en ondertussen trekt ook Alesia haar iets grotere strap-on aan. Die zet ze bij mijn lippen en ik moet haar pijpen terwijl Carina mij neukt. Daarna wisselt Alesia haar af en de grotere strap-on glijd langzaam bij mij naar binnen. Nu is het Carina die mij poppers voert en mij toespreekt 'Do you like to be our analslut?' Ja absoluut!!

                                Carina neemt het weer over, maar dan met haar hand. Drie vingers gaan er met gemak in zegt ze. Meer poppers komen van Alesia en Carina gaat met haar vuist bij mij naar binnen. Ik begin te grommen en geniet intens.

                                We verplaatsen hierna naar het bed. Een kussen gaat onder mijn kont, en de neukmachine wordt klaargezet. Na de fisting van even daarvoor, glijd deze moeiteloos naar binnen. En Alesia zet de milkingmachine weer aan. Het voelt haast in hetzelfde tempo gaat de milkingmachine op en naar op mijn pik en de dildo in mijn kont. Het tempo wordt opgeschroefd terwijl beide dames weer tegen mij aanliggen. Mijn handen op hun billen, borsten die tegen mij aan leunen. En ze fluisteren de meest geile dingen in mijn oren en geven mij poppers.

                                Het tempo gaat omhoog, en meer omhoog en beide machines gaan op hoog tempo heen en weer en ik kom vanuit mijn tenen en diephijgend klaar!! Holy shit!!

                                De machines worden weer uitgezet en met een hartslag van 180 lig ik uit te hijgen. Wat een sensatie was dit. De machines worden van mij af gehaald en schoongemaakt, ik krijg wat te drinken van Carina. Het kost mij echt even een paar minuten moeite om weer op stabiel op mijn benen te staan. Wat wat dit heftig en heerlijk. Ik ben blij dat de airco aan stond, want anders had ik het niet overleefd haha.

                                Ik kon weer douchen en spoelde het zweet en de glijmiddelen van mij af. Eenmaal terug nog even gezeten en wat gedronken voordat ik mij aankleedde om Alesia en Carina weer te verlaten. Wat een ervaring!

                                Comment


                                • #41
                                  Leuke goede kinky soft SM sessie met Kinkygirl Alesia gehad in Amersfoort. Sfeervolle en gekoelde sm kamer, en een mooie meid met lange beneden en leuke vriendelijke uitstraling en goede hygiene. Ook leuk kinky gekleed met lange zwarte laklaarzen en kinky bodysuit. Ik heb ook kennisgemaakt met haar neukmachine wat een geile ervaring was omdat ik toen anaal ritmisch genomen werd terwijl Alesia verder met mij speelde en gebruikte. Tepels werden aangepakt en ook werd ik gek gemaakt geblinddoekt met haar lichaam die langs mijn gezicht en soms even op mijn lippen werden gedrukt. Ook de voorbinddildo werd gebruikt voor de grote kastspiegel terwijl ik de grote bok werd genomen in doggy standje, en ook de hakken van haar laarzen heb ik gevoel op mijn tepels en balzak, en heb ze moeten pijpen,

                                  Masturberen onder toezicht, wasknijper spel en teasing spel op bed en aan bondage wand aan de muur waren onderdeel van een gevarieerd kinky spel weer helemaal anders in haar eigen stijl. Geil, opwindend en voor mij voldoende SM skills aanwezig. Daarna kon ik weer even douchen (vooraf ook overigens en vertrok ik weer met een big smile en kwam ik op de gang nog even Meesteres Michela tegen die er ook erg kinky en oogverblindend uit zag, maar ik las net dat ie zaterdag haar laatste dag heeft voor dat ze op vakantie gaat. Dus dan maar ff wachten want 2 dagen achter elkaar een sessie is wel heftig voor mijn body. Hoewel... nu ik er zo aan denk.... Alesia werkt tegenwoordig ook vaak op zondag, dat is wel goed te weten omdat ik prive dat een saaie dag vindt en er veel minder aanbod is op kinky SM gebied...

                                  Comment


                                  • #42
                                    Alesia heeft nog een recensie te goed van mijn , ik heb haar half juni bezocht in HoD. Ik had eerst Carina via WA een bericht gestuurd maar die was bezet en verwees mijn door naar Alesia die snel reageerde en de afspraak voor eind van de middag was gemaakt.

                                    keurig ontvangen en naar de 1ste etage verwezen om daar te wachten, Alesia riep me en boven aan de trap stond een mooie vrouw met lange benen. Na de gebruikelijke handelingen vooraf konden we aan de sessie beginnen.
                                    Ze speelde de secretaresse die haar baas wel is even op zijn plaats ging zetten. Alesia nam het heft in handen en ik moest neerknielen op de grond en haar laarzen kussen, terwijl het zweepje op mijn billen knalde.
                                    Ze fluisterde in met je oren dat de rollen omgedraaid waren en zij de baas was , vervolgens werd ik vastgeketend op bed en geblinddoekt. Ik voelde haar handen over me lichaam glijden en opeens werd er hard in mijn tepels en ballen geknepen. Zo wie is de baas hier meneertje de directeur? Ik de secretaresse die jou lekker in je holletje ga nemen , wat vervolgens ook gebeurde , eerst met haar vingers en vervolgens met een strap-on. Langzaam ik werd vervolgens tot een iets te vroeg hoogtepunt gebracht maar dat kwam door mijn geiligheid. Toen lekker douchen en via 2 trappen naar de uitgang en voldaan naar huis toe.
                                    Deze dame gaat mijn zeker nog een keer zien , het zij 1 op 1 of in trio samenwerking met andere dame welke weet ik nog. Iemand advies voor mijn ?

                                    Comment


                                    • #43
                                      Mijn tweede bezoek aan Alesia. Vanwege mijn werk zit ik niet vaak in de buurt van Amersfoort, maar ik kon en mocht weer.

                                      De afspraak maken ging weer soepel. Makkelijk en snel contact. Mijn wensen aangegeven per app en een filmpje meegestuurd van een meesteres die een slaaf onder handen had genomen.

                                      Nadat ik mij gemeld had bij de deur van HOD werd ik netjes ontvangen door de gastvrouw. Ze riep Alesia en ik kon naar boven ( pas op dat je jouw hoofd niet stoot voor de kenners onder ons 😉 )

                                      Daar kwam Alesia. In de gevraagde kleren en oh wat blijft ze er fantastisch uitzien. Ze rook weer heerlijk. Nadat ik de vorige keer een doosje Merci had meegenomen was dat nu een vape. Die werd goed ontvangen.

                                      Ik moest mij uitkleden en voor Alesia gaan staan. Ze boeide mij letterlijk en figuurlijk. Probeer dan maar niet stijf te worden. Dat lukte niet. Ze vertelde dat het komende uur ik van haar was en wat ze allemaal van plan was. Dat is zo opwindend, je machteloos voelen en dan al die headends woorden.

                                      Na een paar minuten werd ik op het bed gegooid. Ze had me geblinddoekt en begon mij tergend langzaam af te trekken. Via de app hadden we afgesproken dat ik bijna een week niet zou klaar komen, en bevestigend reageerde ik op haar vraag of ik mij aan m’n belofte had gehouden.

                                      Ze begon mij te vingeren en binnen no time zaten er 3 vingers in. Daarna deed ze een strapon om en mocht ik haar pijpen. Heel diep met steeds hardere stoten tot kokhalzen aan toe. Ze weet dit goed aan te voelen hoe ver ze kan gaan.

                                      De strapon werd na het pijpen gebruikt om mij flink te nemen. Na wat poppers gesnoven te hebben ging dat diep, langzaam en snel in de afwisseling. Wat was ik geil!

                                      Toen de strapon klaar was gingen we verder met de vinger training. Wat extra glijmiddel en daar gingen 4 vingers. Alesia gaf aan dat als ik vaker haar zou dienen het vanzelf 5 vingers en een vuist zullen worden. Ik ben blij dat ze dat goed aanvoelt en niet zomaar het probeert te forceren.

                                      Toen de grande finale. Ik moest op de grond gaan liggen. Ze ging op bed boven mij zitten en ging met zichzelf spelen. De vraag daarbij wat ik allemaal met haar zou willen doen maakte mij alleen maar geiler. Ze teasde enorm en liet af en toe een kleine druppel champagne vallen.

                                      Ik kreeg weer flink poppers en na een aantal minuten mij compleet gek gemaakt te hebben ging ze boven mij staan en gaf een enorme golden shower. Net als de vorige keer erg veel, en super geil om te zien.

                                      De opdracht om klaar te komen was nog niet uitgesproken door haar of ik kwam tot een enorme explosie! In een waas van geilheid spoot ik tot groot genoegen van Alesia erg veel.

                                      Alesia gaf aan dat ik even lekker kon bijkomen en rustig moest opstaan.

                                      Daarna kon ik douchen. Terug op de kamer de financiën afgewikkeld en afgesproken dat ik zeker weer terug zal komen. Deze keer hopelijk sneller.

                                      Het is voor mij echt een groot herhalingsgevaar gehalte. Het is dat ik niet dichtbij woon, anders was dat veel makkelijker om regelmatig langs te gaan!

                                      Comment


                                      • #44
                                        Ik zag dat mijn recensie over Alesia, alweer dateert van enkele jaren gleden. Ondertussen ben ik haar, met tussenpozen, en met uitzondering van de Corona - periode regelmatig blijven bezoeken. ook in combinatie met Carina.
                                        Zij ziet er altijd goed uit, en weet wat ik mooi vind. Qua spel gaan we steeds verder. Ik kan haar volledig vertrouwen, en heb mijn grenzen duidelijk aangegeven. Hier houdt zij zich dan ook aan. Ondertussen zijn mijn grenzen wel verruimd. Met dank aan de dames. Wat bij haar mogelijk is, lees de andere recensies maar goed door. Ik ga er tevreden weg, en Alesia vindt het fijn als ik langs kom. Zij kan dan relaxed werken, waardoor we beiden een fijne tijd hebben. Ik zal haar binnenkort wel weer zien.
                                        Last edited by albbob; 09-10-2022, 14:10.

                                        Comment


                                        • #45
                                          Ja voor mij in afwisseling met Mrs Michela, en kinkygirl Carina ook een vastigheidje waar ik regelmatig terugkom. Inderdaad altijd op en top kinky gekleed. En vriendelijk met ook humor in de omgang.

                                          Sessie VR bril en of neukmachine is afwisselend en bijna nergens bij andere dames te krijgen, op deze 3 en Mrs. Vernice na , kom ik het niet snel tegen. Die nieuwe hoge laarzen zijn ook amazing en opwindend. Ja dit zijn zeker mijn top 5 toppertjes.🙃

                                          Comment


                                          • #46
                                            yeah, the VR glasses are a horny extra tool in the game! and for sure also the fuckmachine, which kinky boy dare too play?

                                            Kinky X, Kinkygirl Alesia
                                            www.smstudio-amersfoort.nl

                                            Comment


                                            • #47
                                              Na een week uitstel, omdat ik met mijn auto schade had gereden, ben ik gisteren alsnog naar Amersfoort gereden voor een middag geile SM pret met Alesia. Ik was iets te vroeg en wachte in mijn auto in de straat en kreeg op een gegeven moment een appje dat ik binnen kon komen. Naar kamer 8, eerlijk gezegd de mooiste kamer van House of Dreams. Een warme begroeting met een heerlijke zoen. Omdat ze over anderhalve week jarig is had ik een fles champagne mee genomen en nog wat andere cadeautjes die we zouden gebruiken die middag. Even wassen en spoelen en ik ging me aankleden. Ze hielp me met mijn borststuk en verder droeg ik zwarte kousen en laarzen, een blauw latex rokje, een blauwe strapless BH met daaroverheen kettingen en een lange blauwe pruik. Ze maakte me weer heerlijk geil op. “Roxy was back in the house”. We namen een glas champagne en proosten op haar verjaardag. Zij droeg ook latex en haar fantastisch hoge zwarte laarzen. Eerst gingen we foto’s nemen en ze ging me opwarmen met haar vingers in mijn kont en een trillende vibrator op mijn pik.. Er zou een verrassing langs komen. Er werd op de deur geklopt en daar kwam Meesteres Michela met haar slaaf binnen. Deze zou ontmaagd worden vandaag. Hij moest voor het eerst een andere man pijpen en voor het eerst gepijpt worden. Met heel veel genot heb ik die taak op mij genomen. De meesteressen waren zeer trots op mij. “You are the best, Roxy, to teach a virgin how to suck”. Na een tijdje verdwenen ze weer en ging Alesia verder met mij anaal op te rekken onder het genot van poppers. Het grote bed in kamer 8 is heerlijk om op te spelen, zeker met al die spiegels er boven en voor en achter.

                                              Na een poosje ging de deur weer open en daar kwam meesteres Michela weer binnen in een nauwsluitend latex jurkje. Zij zou twee uur meespelen met ons. We dronken met zijn drieën weer een glas champagne en dansten op de muziek. Ik moest de beide meesteressen strelen over hun in latex gehulde lichamen. We gingen op het bed liggen en de meesteressen gingen aan de slag. Ze vroegen door naar mijn ervaringen bij andere meesteressen en wilde een aantal nieuwe dingen doen. Michela haalde van haar kamer een ballcrusher. Ze wilde vandaag CBT bij mij doen. Ze zorgde dat mijn stijve pik geen kant uit kon in dat apparaat en ging met een vernijnig raderwieltje over mijn kale eikel. Ondertussen stopte Alesia een grote dildo in mijn kont en bewoog deze heen en weer. Michela stak een kaars aan en liet vele druppels kaarsvet op mijn pik, eikel en ballen vallen. Ondertussen gaf Alesia mij een constante roes door poppers. Ik was in subspace gekomen. Dat werd vervolgens nog versterkt toen de beide meesteressen een sigaret aanstaken en mijn eikel en ballen martelde met hun sigaret. Michela zetten ook nog een aantal cups vacuüm op mijn onderlichaam. Ook nog nooit gedaan. Het was genieten, maar het was nog niet klaar.

                                              Na een korte pauze om wat champagne te drinken en gewoon een sigaret te roken gingen we verder. Michela trok een lange plastic handschoen aan en wilde kijken tot hoever zij met haar arm in mijn kont kon komen. Zij heeft dunne armen en slanke handen dus dat gaat wel gemakkelijk. Meesteressen komen meestal halverwege de onderarm naar binnen bij mij, maar zij wilde verder gaan. Het liefst gaat ze tot haar schouder naar binnen, maar daar kan ik alleen maar van dromen. Ze ging tussen mijn benen liggen en ging langzaam naar binnen. Heel geduldig steeds een stukje verder. Ondertussen zat Alesia bij mijn hoofd. Zij fluisterde geile woorden tegen mij over wat er allemaal ging gebeuren en hield me in een geile roes door steeds het flesje poppers onder mijn neus te houden. Het was een ontzettend geil gevoel. Ze kwam verder dan ooit iemand gekomen was bij mij, “I am through the second gate with my whole hand, Roxy!” Spontane anale orgasmen gingen door mijn lichaam. Een waanzinnig geil gevoel. Ze was tot vlak bij haar elleboog. En het geilste was dat ik het allemaal zag gebeuren in de spiegels die boven mij hingen. Het was genoeg voor nu. Het werd te gevoelig. “I promise you, Roxy, next time I wil go even further!” Om vervolgens nog even mijn prostaat te masseren en het zoveelste anale orgasme door lijf te laten schieten. Michela vertrok, ze had een volgende afspraak.

                                              Alesia en ik hadden nog een ruime anderhalf uur voor de boeg. Zij wilde graag nog onze andere favoriet, het naaldenspel doen. Eerst zette ze vier piercings en vervolgens zo’n 50 naalden door mijn ballen en in de huid van mijn pik. Heerlijk gevoel met de nodige poppers. Ze had eerder met bewondering naar de A gekeken die zichtbaar is boven mijn pik. Overblijfsel van een eerdere sessie bij meesteres Andreea in Den Haag, die met een gloeiende spijker een A had gebrandmerkt. Dat wilde ze ook doen en met een gloeiende naald maakte ze ook een kleine A. Met de naalden in mijn pik en ballen ging ze me daarna nog een keer heerlijk fisten. Ze wilde nog een ding doen. Ze wilde ook nog meerdere naalden tegelijk in mijn tepels zetten. We deden het borststuk uit en daar gingen drie naalden tegelijk in mijn tepel. Een waanzinnig gevoel. Uiteindelijk heeft ze er 15 in iedere tepel gezet. Een laatste hand in mijn kont en nog een keer een heerlijk anaal orgasme tot gevolg. Het was genoeg.

                                              Langzaam kwam ik weer terug op aarde. De naalden gingen eruit, een beetje bloed werd gestelpt en we praten over andere dingen die we de volgende keer kunnen gaan doen. De piercings blijven voorlopig zitten in mijn ballen en boven mijn pik. Aandenken aan een geile middag. In december gaat ze weer een tijdje naar Roemenië, voor die tijd maken we een nieuwe afspraak voor weer een geile party, maar dan met alle drie de Roemeense kanjers in het huis, dus ook Kinkygirl Carina erbij. Met dat mooie vooruitzicht namen we met een zoen en een knuffel afscheid.

                                              Comment


                                              • #48
                                                Alesia is een beeldschone kinkygirl die mij ongeveer een jaar geleden heel liefdevol heeft ingevoerd in de spannende wereld van onderwerping. Sindsdien bezoek ik haar met enige regelmaat. We zijn elkaar steeds meer gaan begrijpen waarbij zij nu heel precies aanvoelt wat ik graag ervaar en bouwt hier een heel fijn spel mee op dat altijd eindigt in een spetterend hoogtepunt. Het spel is telkens nog intenser dan de voorgaande keren. Ze kan perfect langs het randje gaan en gebruikt daarbij heel kundig electro stimulatie om daarbij extra te stimuleren. We hebben hier samen nieuwe vormen en speeltjes uitgeprobeerd. Ze gebruikt verschillende technieken om heel langzaam opbouwend je gevoelige onderdelen te masseren of met sounds of dildo's te prikkelen totdat je het uitgilt van genot om dan net op tijd te stoppen. Ze bouwt altijd weer een nieuwe verrassing in haar spel waarbij ze ook verder gaat in het mogen aanbidden van haar super mooi lichaam. Alesia, je bent echt een kanjer in het spel van pijnprikkels en fijnprikkels. Kortom, ik kom heel graag bij je en tel nu weer de dagen af naar onze volgende ontmoeting

                                                Comment


                                                • #49
                                                  Toch nog even langs Alesia en Carina langsgeweest. Zoals gewoonlijk een goede sessie. Ben dan ook tevreden weggegaan.
                                                  Last edited by albbob; 26-10-2022, 19:03.

                                                  Comment


                                                  • #50
                                                    Ik vind die neukmachine geweldig die Alesia Carina en Michela delen. Gisteren zondag met Alesia deze op mij laten gebruiken terwijl zij met mijn tepels aan de gang ging. Supergeil en kinky!😃

                                                    Comment

                                                    Working...
                                                    X