Banner mainpage

Collapse

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Kelly, Lelystad

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Kelly, Lelystad

    Naam: Kelly
    Leeftijd: 30-35 jaar
    Uiterlijk: Zuid-Amerikaanse
    Kleur haar: Blond
    Lichaamsbouw: Normaal
    Cupmaat: F
    Siliconen: Ja
    Piercing: Weet niet
    Tattoo's: Weet niet

    Kelly is een heerlijk kleine Zuid-Amerikaanse (volgens mij Braziliaanse). Ze schrijft dat ze 160cm lang is, maar ze voelde nog iets kleiner. Een mooie meid, die zeker niet de 31 jaar lijkt die ze nu vermeld.

    Haar borsten zijn groot, en voelen fantastisch. Ik denk niet dat ze helemaal naturel zijn, kreeg het idee dat ze sowieso wel grote borsten heeft maar er nog een klein beetje plastic aan toegevoegd heeft. Ze is niet superslank, maar gewoon een lekkere meid.

    De ervaring was redelijk. Qua afspreken ging allemaal vlot en netjes. Ze was een beetje afstandelijk en hoewel alles wat ze deed echt lekker was, ging het allemaal net iets te gehaast.

    Voor een vluggertje zou ik een bezoek nog wel overwegen, maar niet om een uur mee te spenderen.
    Kelly - uit Lelystad - doet aan: Pijpen, Anaal bij klant, Biseks

  • #2
    Ben gisteravond bij haar geweest. Had afgesproken met een andere dame, maar die liet het op het laatste moment afweten. Ik zag dat Kelly online was en wilde altijd al een keer bij haar langs. Dus even een app gestuurd en ze was beschikbaar. Het totaalplaatje is lekker en verzorgd. Haar billen en borsten zijn niet 100% natuurlijk, maar zien en voelen erg lekker.
    Aangezien ik een borsten man ben, werd ik erg makkelijk hard. Ze pijpte erg goed en gooide haar borsten lekker in de strijd. Sex was ook erg lekker en ik kwam snel. Tweede ronde ging wat minder want ik was wat moe geworden.
    Massage viel wat tegen. Uiteindelijk drie kwartier geweest, half uur was genoeg geweest. Je kan douchen na afloop. Al met al leuke ervaring voor een vluggertje.

    Comment


    • #3
      Vorige maand ben ik bij Kelly op bezoek geweest voor een halfuur. Een afspraak was snel gemaakt via whatsapp.
      Lekker met haar borsten gespeeld en afgerond in doggystyle. Over een paar maanden zal ze in Nederland zijn en dan ga ik een afspraak maken.

      Comment


      • #4
        3 weken geleden heb ik haar bezocht ik vond het wel een geil dametje .
        Zonde van die littekens onder haar borsten.
        verder ontvangt ze lekker anoniem boven in een winkelcentrum

        Comment


        • #5
          Ik ben al jaren vaste klant bij Kel. En iedere keer is het weer feest en een geweldig weerzien. Beetje ouwehoeren en lekker los gaan op dat geweldige lichaam. Haar tieten en kont zijn voor mij the best I’ve ever had!
          Je moet spuiten anders kan je niet komen.

          Comment

          Working...
          X