Banner mainpage

Collapse

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Meesteres Jill D'Vil, SM Studio Nederland, Almere

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • #26
  Zie hier leuk interview de meesteres zonder blur .

  https://t.co/jTK1wuu4N7

  Comment


  • #27
   Zeer knappe en intelligente nederlandse Meesteres die haar vak verstaat en zich echt in je verdiept. Leuke speelruimte met veel mogelijkheden, ik bezoek haar in Almere in de SM studio aldaar. Ze weet je aardig gek te maken met leuk mindplay maar ook met je slavenlichaam aan de gang te gaan. Ben 2x bij haar geweest afgelopen jaar, en beide goed gevarieerde sessies waarbij ze ook je grens opzoekt op een leuke manier, je ziet speelplezier bij haar.

   Comment


   • #28
    Terugkijk op ontwikkeling Sm band/ relatie met Jill D’Vil

    Mijn sm relatie met Jill begon per toeval na lang en veel sm filmpjes “bestudeerd” te hebben. Ik typte voor het eerst de NL term “meesteres” in, al snel vond ik een foto van een mooie, bitchy/arrogant kijkende vrouw. Dit was meesteres Jill en ik was op slag verliefd. Zonder onderzoek of goed na te denken appte ik haar. Een reactie volgde en ik ging van schrik offline. Ik wist niet goed wat te doen maar Jill had door dat ik zenuwachtig was maar wel serieus. Ze was begripvol en behulpzaam maar toch was ik bang en duurde het twee weken voor ik durfde af te spreken.

    De dag van de sessie was daar en ik was misselijk van de zenuwen. Toen kreeg ik opeens een appje van haar wat me bang maakte, maar de afspraak stond dus ik moest wel. De deur ging open en ik zag een mooie lekker ruikende vrouw verschijnen. Zonder een hand, knuffel, oogcontact of begroeting liep ik de kamer in. Ik was super zenuwachtig en een beetje bang. Niet aankijkend en verlegen legde ik het geld neer en wachtte ik op het teken om me uit te kleden. Ik was toen die tijd misschien 18 of net 19 veel ervaring had ik niet en ik was een verlegen stil jongetje. Ze begon rustig, legde me op bed en bond me vast. Ze probeerde een praatje te maken maar ik was te verlegen en bang om ook maar iets te zeggen. Alles kwam dus aan op haar skills en ervaring. Alles wat we op app besproken hadden kwam terug in de sessie, de manier waarop was verrassend en onwennig. Voor mij was het een enge sessie waar ik wel van genoten heb. Voor Jill was het waarschijnlijk een moeilijke niet zo leuke sessie. Dit denk ik doordat ik eigenlijk geen woord gezegd heb en totaal geen kik gaf of emotie vertoonde. Gedurende de hele sessie hield ze me goed in de gaten en checkte ze of alles oké was, hoe ze me die dag een leuke sessie heeft bezorg? Geen idee het was een wonder. Alles was echt geweldig die sessie, tot dat ze een verkeerde opmerking maakte in het Nederlands. Ik knapte hier op af en toen dacht ik nee een Nederlandse meesteres is niks voor mij.

    Zoals eerder vernoemd liet een tweede sessie erg lang op zich wachten. De reden dat het zo lang duurde was angst en de afknapper in de eerste sessie. De reden dat de tweede sessie er toch kwam; Jill was goed, echt goed zowel in het aanvoelen van mij als persoon als haar natuurlijk aanleg om een meesteres te zijn. Ze was creatief en alles verwees erna dat ze wist wat ze deed en niet te missen haar “aftercare” was geweldig.

    De tweede sessie met haar is zoals ook al eerder benoemd mijn beste beslissing ooit want wat heb ik me vergist in haar. Ik was bang om niks en wat heb ik een leuk mens leren kennen maar ook een goede meesteres. Jill is totaal niet eng en ook al lijkt het misschien anders in mijn andere recensies. Dit is allemaal geschreven vanuit mijn beleving dat het geweldig is en precies is waar ik om gevraagd heb en vaak nog wel beter.

    Als ik kijk naar al onze sessie die wij gehad hebben ligt de nadruk voornamelijk bij mij op pijn en vaak wel hardcore want dit vind ik vaak fijn en hier vraag ik om. Maar ik heb ook sessie gehad dat ik hier vooraf om vroeg en ik er tijdens de sessies er totaal niet in kwam. Wat je dan kan en moet doen is gewoon eerlijk zijn en het haar vertellen of je laat je het aflezen. Vaak zeg ik niks en laat ik me aflezen want hier is ze erg goed in. Heeft ze het niet door of proberen we nog even en het lukt alsnog niet dan kan ik en ieder andere gewoon eerlijk wezen en zeg joh het lukt niet wil je wat anders proberen. Dit was bijvoorbeeld één van onze laatste sessie het geval vooraf wenste ik iets heftigs maar op de dag zelf had ik opeens geen zin. Ze probeerde het, ik gaf aan dat het niet lukte dus ze probeerde ze wat anders. Met al die ervaring en haar instinct deed ze het juiste en kreeg ze me in de subspace. Opeens ging ik heel lekker en baalde ik dat de tijd zo snel ging. Ik kreeg namelijk opeens een tepel orgasme waardoor ik te vroeg klaarkwam, ze keek me aan voelde even aan mijn ballen en vroeg kun je door? Ik knikte ja dus ging ze door vervolgens kreeg ik een balorgasme en sloot ik de sessie nog af met een “normaal” pik orgasme. Op de dag zelf besefte ik me nog niet dat een bal of tepel orgasme mogelijk was of überhaupt bestond, door het simpel weg te googelen kwam ik hier dus achter. Dit was ook een dag dat ik weer besefte dat ik in mijn handen mag knijpen met Jill D’Vil als meesteres. Aan het begin van de sessie baalde ik zo erg dat ik niet in de mood was maar wat ze vervolgens met me deed was gewoon absurd. De subspace waar ze me in bracht en de verschillende orgasmes terwijl ik niet in de mood was ja petje af. Ik dus zeggen dat Jill een meesteres is die weet wat ze doet en het altijd doet met veel plezier. Ze gunt je alles en doet er alles aan om een leuke sessie te creëren. Het enige wat je moet doen is haar vertrouwen, je ontspannen en haar haar gang laten gaan. Doe dit en je zult net als mij een wondervrouw ontmoeten die je gelukkig kan maken met alles waar een taboe op ligt. Naast dit is ze ook een persoon die je gewoon moet leren kennen, ze heeft me namelijk ook op verschillende psychisch vlakken geholpen. Daarnaast heeft ze een goed hart en heeft ze altijd het beste met je voor. Ik zie haar naast meesteres zijnde ook als een goede vriend. Jill is een lieverd waarmee je kan lachen en leuke gesprekken mee kan voeren als je tenminste geen gag in je mond hebt. Eerst durfde ik niks te zeggen tegen haar. Haar woorden waren dan ook: “Ik wist niet dat je kon praten of überhaupt een stem had”. Ondertussen zeg ik alles tegen haar wetende dat ik haar kan vertrouwen en zij mij. Zo af en toe maak ik zelfs al iet wat brutale grapjes waar ze wel om kan lachen, maar ze me wel een tik voor op de billen geeft. Ik ben dan ook superblij dat ik haar in mijn leven heb toegelaten en ben blij met onze band die gevormd is door de jaren.

    Jill heel erg bedankt voor de afgelopen jaren en op naar een nog mooier 2023!

    Dikke kus Sub N

    Comment


    • #29
     Zeker een knappe Nederlandse Meesteres en vriendelijk en goed spel maar ik mis dan net ff de erotische mogelijkheden waardoor het net niet compleet voor mij is. Maar ze is wel erg goed in het SM spel en ziet er goed uit, ook zelf bewust en intelligent, ze is van een hoog niveau ook als mens en denkvermogen!

     Comment


     • #30
      Vorige week voor het eerst een afspraak gehad bij deze meesteres. En het was in één woord geweldig. Alles wat ik tot nu toe in verschillende sessies heb meegemaakt kreeg ik nu in een goed gevuld uur.
      Afspraak maken ging via de app en de wensen via de mail. Het app contact verliep open en vriendelijk. Na diverse Engelstalige meesteressen, nu bewust gekozen voor deze Nederlands sprekende dame. Bewust daarvoor gekozen zodat ik mijn wensen en gevoelens makkelijker kan uiten.
      Bij binnenkomst in deze studio, zoals altijd vriendelijk, kon ik direct door naar de kamer. Jill was nog wat van de vorige sessie aan het opruimen en ik werd verzocht me uit te kleden. Na de eerste keuring werd ik omgetoverd in een prachtige slet. Tanga, mini lakrokje, nepborsten, kinky leren bh en een pruik. In de spiegel herkende ik me zelf niet terug. Ook Jill was uitdagend gekleed, wat een heerlijk lichaam, lief gezicht en prachtige bos haar.
      Vervolgens op de knieën en mijn slavenkutje werd gekeurd. Helaas niet schoon genoeg. Maar niet getreurd. Onder genot van veel poppers werd er een pulserend dildo ingebracht. De rest van de sessie had ik het geweldige gevoel continue geneukt te worden. Heerlijk.
      Vervolgens op bed gelegd. Niet eerder heb ik zoveel pijn ervaren, maar tegelijkertijd ook liefde een aandacht. Tepels werden stevig onder handen genomen. Ook een zak vol knijpers. Mijn hele onderstel met een ketting aan het plafond verbonden. Bed naar beneden en vastgebonden en wel. Alles werd een strak en glimmend geheel. Dankzij veel poppers kan ik het goed verdragen. Jill deed haar naam eer aan! Uiteindelijk met vibrator klaargekomen.
      Daarna weer terug in de realiteit. Rustig aan bijkomen, ze gaf me alle tijd. Nog wat drinken en rustig aankleden. Daarna afreken. Gelukkig genoeg geld bij me, anders zou ik de volgende keer met zweepslagen worden gestraft. En die volgende keer komt er zeker, hoewel ik mijn slavenkutje nog steeds voel.

      Comment


      • #31
       ook prima interview met Mrs Jill vol in beeld: https://www.smdome.com/omroep-powned...studio-almere/

       Comment


       • #32
        Panter Jill

        Het was weer zo ver Jill D’Vil zat in mijn hoofd en maakte me helemaal gek, ik moest haar zien dus appte ik haar zo snel als ik kon. Haar reactie volgde en ze bevestigde dat ze nog een plekje voor mij had. Vanaf dat moment leken de dagen stil te staan ik kon niet wachten op onze sessie. Ik appte haar kort van te voren dat ik veel zin had in onze sessie en vroeg of ik nog wat voor haar kon betekenen. Het genoegen was wederzijds want ze deelde een paar dagen voor de tijd mee dat ze ook erg veel zin in de sessie had, ze veel frustratie kwijt moest en ze even energie moest opdoen. Normaal gesproken is Jill altijd mijn uitlaatklep nu vond ik het dus fijn om te weten dat ik haar uitlaatklep mocht en kon zijn. Mijn voorstel was daarom ook dat ik die dag degene was die een vergoeding ging krijgen voor de geleverde diensten. Na een lange twijfel en veel gelach van mrs. Jill zei ze; nee zo werkt het niet slaafje, doe jij nou maar goed je best dan zal ik je niet extra hard straffen. ; )

        De sessie was daar mrs. Jill ontving mij ik kreeg een goede stevige knuffel waarna ze in mijn oor fluisterde dat ze veel zin had om mij pijn te doen en ze haar eigendom (mij) goed ging markeren. Ik begon vrijwel meteen te blozen en raakte al snel opgewonden.

        De sessie begon met een praatje terwijl ze me vastmaakte aan de bok. Nadat dit eenmaal gedaan te hebben begon ze aan mijn ballen te trekken en deze door het gat van the ultimate humbler te proppen. Vervolgens werd het plaatje met de bijbehorende pinnen vastgemaakt op de humbler en werden mijn ballen geplet. Lief als dat Jill was mocht ik eerst links of rechts kiezen zonder te weten welke kant rechts was en welk kant links was. Ik koos links en dat was helaas de kant met spikes. Ze zei links of rechts de spikes had ik je toch gegeven. Het plaatje ging erop en werd aangedraaid tot dat ze me mijn lichaam zag trekken van de pijn. Toen stopte ze en begon ze mijn kont warm te slaan, eerst met hand daarna met de zweep. Na zo’n 20 zweepslagen was mijn kont warm en begon ze verschillende zwepen en stokken meerdere malen op mijn kont te testen. Na 4 verschillende voorwerpen allemaal een stuk of 10 keer op mijn kont getest te hebben zag ik een glimlach en wist ze welk voorwerp het ging worden.

        Uit het niets hoor ik haar zeggen: je favoriete fetish wat ik eigenlijk vandaag niet aan de orde ging brengen ga ik toch voor je uitvoeren, maar daar zal je hard voor moeten werken slaafje. Ze vroeg vervolgens hoeveel harde zweepslagen op me kont dat waard was. Ik hield het al meteen niet te hoog aan omdat ik zeker wist dat ze toch wel meer slagen zou eisen. Dit klopte want ik begon met 15 toen zei ik al snel 20 waarop ze zei nee je moet echt veel beter je best doen wil je het verdienen. Ik vroeg erg slaafs: aan hoeveel slagen zit u te denken, toen zei ze: ik dacht eerder aan 100 slagen, ik zuchtte zachtjes en zei: is goed meesteres wat u wil.

        De straf begon en ik stelde me zoals gewoonlijk in op 10 slagen gevolgd door een korte pauze. Jill dacht hier duidelijk anders over want die kende pas na 25 slagen elke keer een pauze toe. Dit aantal slagen achter elkaar was ik niet gewend dus begon ik de bok weg te schuiven hopend dat ze mij ging matsen. Meesteres Jill zag dit als een spel en ze begon me op te jagen als een prooi. Ze droeg die dag namelijk mijn verjaardagscadeau voor haar en dat paste in dit geval perfect bij de situatie zij was de panter met haar panterprintkorset en ik was de prooi die vast zat. De kamer was natuurlijk niet groot genoeg, ik was niet snel genoeg om weg te vluchten dus ik was zoals gewoonlijk de lul. De slagen waren hard en pijnlijk maar het was ook zo weer voorbij omdat we allebei veel plezier hadden.

        Mrs. Jill maakte me los van de bok trok me mee aan de humbler tot aan het bankje waarop ik plaats mocht nemen. Als eerste pakte ze een dun touwtje, trok ze mijn voorhuid naar achteren en wikkelde ze het touwtje strak om mijn pik tot aan mijn eikelschacht. Hierdoor had ze én alle macht over mijn penis en hierdoor bleef de eikel mooi bloot liggen. Ze draaide de humbler nog iets aan om de strakte en het genot te verhogen waarna ze haar sigaretten en aansteker pakte. Vervolgens moest ik haar een sigaret aan bieden en mocht ik deze aansteken. Ik stak haar sigaret aan ze nam een hijs en blies haar rook in mijn gezicht. Ze maakte me duidelijk dat ik al haar as, spuug en rook tot me moest nemen en ik haar na elke gift ging bedanken. Ik was in de wolken zo blij maar ik wist dat het touwtje en de blote eikel een reden had. Elke keer dat ik haar vergat te bedanken tikte ze mijn eikel aan met haar hete sigaret op deze manier trainde ze mij haar te gehoorzamen. Terwijl ze het volgende trekje van haar sigaret nam trok ze mijn pik richting haar hakken zodat ze mijn blote eikel tussen de spikes van haar hakken kon pletten. Ik probeerde mijn pik meteen weg te trekken door de pijn maar dit werd niet getolereerd dus werd er nog even wat harder doorgedrukt door meesteres Jill. Mijn pik werd meteen keihard en begon al wat voorvocht te produceren. Jill zag dit en besloot mij te gaan plagen door zachtjes mijn pik heen en weer te bewegen met haar voeten tussen de spikes van haar hakken. Geil en hard werd ik wel maar Jill wist dat ik door de gevoeligheid en pijn niet kon klaarkomen. Natuurlijk wist ik dat ik voor mijn erectie en het voorvocht een straf ging krijgen. Jill drukte als straf haar sigaret uit op mijn pik, ze zag mijn pijn maar ook het genot in mijn ogen. Ze reageerde gelukkig snel door aan het touw te trekken en mijn pik weer te pletten tussen de spikes van haar hakken. Dit deed zodat ik niet klaarkwam en ze me wel de hele sessie genot kon bieden. De sessie was namelijk pas net halverwege.

        Mijn eerste beloning zat erop dus kon ik de tweede gaan verdienen. Ze legde mijn pik op de bok en bond deze vast. Ze zei: je kan nog 1 sigaret en een orgasme verdienen als je 10 zweepslagen met de dunne zweep, 5 met de cane en 20 met de dikke zweep kan incasseren op je blote eikel. De eerste 15 slagen waren goed te doen en ik dacht makkelijk verdiend. Toen kwam de dikke zweep deze was veel pijnlijker en veel heftiger. Ook sloeg Jill veel harder en was ze veel strenger met tellen waardoor het aantal slagen uiteindelijk hoger uitviel. Dit deed ze natuurlijk om te proberen mij van mijn orgasme af te houden. Uiteindelijk heb ik het doorstaan en er stiekem heel erg van genoten. Toen had ik mijn orgasme verdiend en mocht ik proberen klaar te komen terwijl ik weer als asbak werd gebruikt en Jill niet stopte met mij te pijnigen. Het is ondertussen al een vaste regel bij Jill dat ik klaar moet zijn voordat zij haar sigaret op heeft. En elke keer doet ze er alles aan om mij van mijn orgasme te weerhouden. Ik kwam deze keer twee keer heel erg snel en hard klaar na lange tijd niet klaar te zijn gekomen door locktober, NNN en zelfonthouding. Maar wat heb ik genoten van alle pijn en al mijn beloningen, Jill was eigenlijk weer veel te goed voor mij. Ze was vandaag echt op haar best zowel streng, lief als bitchy. Ik kuste haar voeten daarom ook van blijdschap omdat ik nog nooit zo lekker was klaargekomen.

        Meesteres Jill heel erg bedankt voor de leuke sessie! En hopelijk bent u over vele jaren mijn cougar en ik uw toyboy, voor nu is de panter/prooi verhouding goed genoeg ; ).

        xx Sub N

        Comment


        • #33
         Bezoek aan Jill D’Vil in studio Almere

         Heel lang geleden schreef ik al eens eerder een review over deze goddelijk mooie Meesteres. Ik moet eerlijk toegeven in die recensie heb ik vrij overdreven beschreven wat er gebeurd is. Ik deed dit toen omdat ik niet wist hoe een recensie op deze site werkte en wat het doel of nut ervan was. Ik schreef het zo op dat ik dacht van ja mensen vinden dit geweldig mooi om te lezen ik dacht hier alleen niet verder bij na dat mensen het ook serieus namen en het ze wellicht kon afschrikken. Daarom schrijf ik vandaag een meer eerlijke recensie gebaseerd op feiten waar mensen ook echt wat aan hebben, en niet alleen lekker op weg lezen.

         Als eerste echt credits naar SM Studio Almere het is zowel met het openbaar vervoer als met de auto goed te bereiken. Er is voldoende parkeervoorziening en het parkeren is gratis, hier wordt ik als Nederlander helemaal vrolijk ; ). De ontvangst was goed geregeld ik kwam geen andere klanten tegen, werd geholpen door een vriendelijk vrouw en de douche en wc waren goed schoon gemaakt chapeau hiervoor dus!

         Jill ontving mij zoals gewoonlijk vrolijk met een kus en oprechte knuffel, vervolgens bood ze me snel wat te drinken aan en vroeg ze of ik even wilde douchen. Na een kort en rustig praatje besproken we wat we gingen doen en was ik al snel helemaal op mijn gemak bij haar. Jill constant in de ogen blijven kijken blijft toch moeilijk voor mij als ik haar zie rondlopen in haar mooie latex outfit met een diep decolleté. Ze weet wel goed hoe ze zich moet kleden en opmaken om mannen als mij zwak en geil te krijgen, dit lukt haar dan ook uitstekend

         Dan over de sessie in mijn ogen wordt Jill door de loop van de jaren als maar mooier en mooier das mijn mening tenminste. Een feit dat ik echter zeker gemerkt heb is dat ze tot de top meesteressen behoort die in Nederland rondlopen of Nederland soms bezoeken voor een korte duur. Daarnaast heeft ze echt een uitgebreid assortiment van speeltjes en uiteraard alles van hoge kwaliteit. Investeren en nadenken over welke materialen en spullen ze koopt doet ze zeker. Want de machines en zwepen die ze heeft zijn goed en vrij prijzig, ook zijn ze allemaal erg hygiënisch als je ooit blood-play overweegt zou ik het echt bij haar doen want ze heeft de hygiëne hiervan goed op orde alleen al als ik bijvoorbeeld kijk naar welk soort vampire paddle ze gebruikt. Ze gebruikt er namelijk 1 welke makkelijk en goed schoon te maken is en waarvan bloed niet achter het leer kan gaan zitten zoals bij de basic vampire paddle. Oog voor veiligheid en ultiem genot voor de klant heeft ze dus zeker.

         Dan een kort stukje over de geweldig sessie die ik met haar had. Voor ik haar bezocht las ik uiteraard mijn oude recensie terug en daardoor was zelfs ik iets zenuwachtig maar tijdens de sessie besefte ik al snel van ooh ja ik heb toen erg overdreven in die recensie. Want wat was het weer een leuke sessie met Jill eerst kwam ik er echter maar moeilijk in en dacht ik hmm jammer het wordt niks maar Jill zat mij zo te teasen en op te geilen dat ik haar (voor mij persoonlijk de meeste rare verzoeken ging doen en hiervan daadwerkelijk echt genoot). Jill kijkt eigenlijk nergens meer van op en wordt eigenlijk wel vrolijk van rare verzoekjes heb ik gemerkt. Straf heb ik deze dag zeker gehad een goede fijne cane sessie op zowel mijn pik als op mijn billen want ja die had ik natuurlijk wel verdiend aangezien ik iets te vroeg aanwezig was waardoor de gastvrouw mij even in een andere kamer moest plaatsen vooraf. Naast de straf heb ik echt gelachen en veel plezier gehad met Jill. Ze heeft goede humor en een goed stel hersenen de sessie was daarom ook echt perfect voor mij. Voor mij is het nog steeds een raadsel hoe ik die dag klaar kwam. Kwam dit doordat ik mijzelf probeerde af te trekken of doordat ze mijn tepels aan het pijnigen was met haar scherpe lange nagels terwijl ze mijn ballen masserend leeg duwde met haar knie. Ik heb geen idee of je daadwerkelijk kan klaar komen van tepel en ballen “torture” maar ik weet nu wel dat ze goed kan multitasken en dat het mijn beste orgasme ooit was.

         Mistress Jill D’Vil super erg bedankt voor de sessie! Ik heb echt genoten en hoop u snel weer in een prachtige latex outfit te zien.

         Comment


         • #34
          Een aantal weken geleden heb ik mijn tweede afspraak gehad bij deze bloedmooie meesteres. Het maken van een afspraak verliep weer soepel via de app. Ook het verplaatsen van de afspraak was geen probleem. Deze keer had ik gevraagd om een wat uitgebreidere sissification. Dus ook met makeup. En dat heb ik geweten. Na ontvangt even wat assistentie verleend bij ophangen van de kettingen. Ze ging liever niet met haar naaldhakken op de leren bank. Daarna uitkleden en douchten. Toen kon de verkleedsessie beginnen. Heer like lingerie, kousen, pruik en flink in de make-up. Jill zag er fantastisch uit met prachtige body, laarzen en heerlijk opgemaakt. Het verkleedgedeelte nam wel wat veel tijd in beslag, wat ten koste ging van de verdere sessie. Er was voornamelijk aandacht voor mijn gelachtsdeel, dat ook moeite had met erectie. Poppers toedienen met slangetje, ging ook niet helemaal goed. Veel electro en uiteindelijk facesitting en langzaam naar orgasme gewerkt. Dat was het dan. Daarna rustig bijkomen, douchen, aankleden, afrekenen en na dikke knuffel afscheid genomen. Ik weet niet of er volgende afspraak komt. Het sissy deel sla ik dan in elke geval over. Maar het is en blijft een betoverend mooie vrouw.

          Comment


          • #35
           Gaat dit jaar stoppen hoorde ik?

           Comment


           • #36
            Ik vrees ook dat Jill gaat stoppen. De studioagenda op haar website is tot eind juli gevuld en daarna niets meer. Zodra ik echte zekerheid hierover heb, zal ik dat melden.

            Comment


            • #37
             tot 31 dec nu gevuld met ook nieuwe data voor Jill, maar ze gaat inderdaad wel dit jaar stoppen

             zie https://www.smstudio-almere.nl/agenda/

             Comment


             • #38
              Mededeling van JILL D’VIL
              Als vaste sub van Jill D’Vil wil ik op haar verzoek wat meer duidelijkheid scheppen. Er gaan geruchten rond dat Mrs. Jill D’Vil gaat stoppen met haar werk als meesteres/dominatrix. Deze geruchten zijn NIET WAAR!! Momenteel is ze i.v.m. privé omstandigheden TIJDELIJK minder/niet beschikbaar en enkel voor bij haar al bekende subs. Ze gaat NIET definitief stoppen en zal naar verwachting vanaf MAART 2024 weer als voorheen beschikbaar zijn. Ze hoopt iedereen vanaf dan ook weer met alle plezier te kunnen ontvangen.

              Dikke kus en tot snel Jill D’Vil

              Als sub zijnde kan ik nog opmerken na afloop van ons gesprek en onze sessie van vorige week dat: Meesteres Jill nog steeds de leuke, gezellige, verleidelijk maar vooral ook mooie en sexy dominante dame is die ze altijd al is geweest en ze nog steeds met volle teugen geniet van haar werk en ze haar subs plezier ten allen tijden voorop heeft staan. Ook is de kwaliteit van de sessies er zeker NIET op achteruit gegaan!

              Hoe ik als sub zijnde meesteres Jill ken is ze een perfectionist die iedereen de best mogelijk sessie gunt en wil geven. Momenteel merk ik dat ze drukker is (reactietijd is langer dan normaal). Dit heeft denk ik te maken met haar privé omstandigheden en daarom heeft ze denk ik niet genoeg tijd om de essentiële voorbereidingen te treffen die ze bij nieuwe subs behoort te treffen.

              Zie het dus als een wijze van respect van ieders tijd en geld. Want geloof mij meesteres Jill stopt echt heel veel tijd en aandacht in al haar sessies en dat merk je echt, alleen bij bekende subs als mij bijvoorbeeld gaat het naar verloop van tijd gewoon makkelijker door dat ze mij kent en weet wat ik wil en aankan. Voor bekende subs hoeft ze dus minder voorbereidingen te treffen dan voor nieuwe subs. Begrip hiervoor zal ze dan denk ik ook waarderen!!

              Kinky groet,

              Sub N

              Comment


              • #39
               ja ze gaat stoppen en komt dan terug in voorjaar 2024, de tellers onder ons weten dan wat de reden is

               Comment


               • #40
                Voor iedereen die net als mij een grote fan is van Mistress Jill D’Vil.

                Ze is vandaag jarig dus misschien vinden jullie het net als mij leuk om haar even te feliciteren en haar vandaag even te verwennen met een leuk cadeau!

                In ieder geval Meesteres Jill D’Vil van harte gefeliciteerd!!

                Comment


                • #41
                 O? Dat had ik gemist, mooie en sympathieke en zeer intelligente Meesteres. Van harte!

                 Comment


                 • #42
                  Ik zou heel graag een sessie met deze Meesteres ervaren. Iemand enig idee (misschien haar vaste subs?) of zij nog terugkomt en zoja wanneer?

                  Comment


                  • #43
                   Zie post 39

                   Comment


                   • #44
                    Marko zie post 38 ergens in Maart is ze terug , bijna dus!!!

                    Comment


                    • #45
                     Volgens geruchten gaat ze toch stoppen (zwangerschap)? Zie ook geen data staan in Almere voor maart en verder. Jammer!

                     Comment


                     • #46
                      Ze is al maanden gepauzeerd , vraag is nu wanneer ze weer begint

                      Comment

                      Working...
                      X