Banner mainpage

Collapse

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Anna, Huize Fleur, Kweekweg 10, Apeldoorn

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Anna, Huize Fleur, Kweekweg 10, Apeldoorn

    Naam: Anna
    Leeftijd: 30
    Uiterlijk: Nederlandse
    Kleur haar: Bruin
    Lichaamsbouw: Normaal/volslank postuur
    Cupmaat: DD
    Siliconen: Nee
    Piercing: Nee
    Tattoo's: Nee

    https://www.kweekweg10.com/dame/anna/

    Het was niet de eerste keer dat ik aan de Kweekweg mijn bezoekje bracht, maar het was al wel heel lang geleden! Op de bonnefooi ben ik bij Huize Fleur naar binnen gestapt, waar deze Anna haarzelf voorstelde. Mooie volle naturel D-Cup, mooie ronde billen, mooie krullen en een spontante blik deden mij overtuigen om haar te kiezen. Ze is zeker niet dik, maar wel een beetje mollig. Ik hou daar wel van, heerlijk om vast te pakken in de slaapkamer.

    En dat heb ik dan ook ruimschoots gedaan, mijn handen veelvuldig over haar borsten, billen en dijen laten gaan. Ze pijpte mij prima, af en toe een blik naar mij met een knipoog. Het penetratie-werk wilde ik vooral zelf het initiatief hebben dus bewust haar gevraagd om niet bovenop te gaan, maar eerst in doggy die prachtige billen gestoot en in vertrouwd missionaris mij tot een prettig hoogtepunt gebracht.

    Ja hoor, Anna is een leuke meid en als je van iets voller houd is het echt genieten!

  • #2
    Het was alweer veel te lang geleden dat ik Anna heb gezien en nu kon het weer! Haar lieve glimlach en vrolijke uitstraling waren weer een hartelijk welkom, waarna we een heerlijk sensueel uurtje samen hebben beleefd. Ze heeft mij heerlijk bereden, zwoel en langzaam, haar handen op mijn borst en mijn handen overal waar ik bij kon Het uur hebben we volledig volgemaakt, ze deed alles zo relaxt dat ik stapje voor stapje dichterbij mijn orgasme kwam en het was een heerlijke ontlading.

    Comment

    Working...
    X