Banner mainpage

Collapse

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Olivia, Privéhuis La Cloche, Utrecht, Amsterdamsestraatweg 287d

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Olivia, Privéhuis La Cloche, Utrecht, Amsterdamsestraatweg 287d

    • Olivia
    • Nederlandse
    • 21 lentes
    • 1.70m
    • Blond haar
    • Groene ogen
    • D-cup Borsten (echt)
    • Slank postuur
    • Geen piercings/wel tattoo’s
    • Roken? Nee
    Ik had pas geleden mazzel toen ik op de bonnefooi ff bij La Cloche binnenliep omdat mijn zakelijke afspraak in het centrum van Utrecht niet door ging en ik dus onverwacht een gat in mijn agenda had. Ik liet door de gastvrouw de beschikbare dames aan mij voorstellen en daar liep opeens dit geweldig leuke en knappe meisje Olivia binnen. Slank, Nederlands, jong, grote borsten en knap gezicht en een prachtige ondeugend lach op haar gezicht. Ik was gelijk verkocht. Nu hoopte ik natuurlijk ook nog dat Olivia leuk in bed en de sex zou zijn, want ik begreep van de gastvrouw dat het haar 1e werkdag was in de prostitutie en ze een dagje wilde proberen om te kijken of het haar beviel. En de gastvrouw liet zich ontvallen dat andere klanten die dag erg lovend over Olivia waren geweest. Nu daar wilde Johan meer van weten dus

    Nou op de kamer aangekomen en na het douchen begon het goed. Olivia bleek een leuk spontaan karakter te hebben en ook zeer sensueel te zijn. Dus een natuurtalent of wie weet een ware liefhebster die al prive enige ervaring had opgedaan want ze was qua erotiek en sex totaal niet blue naar me, en dan voor haar 21 lentes en echt nieuw in het vak, wat zijzelf ook bevestigde. Ze gaf me aan dat ze nog moest verhuizen richting Utrecht en dat als het werk haar beviel bij La Cloche ze over een paar weken definitief zou beginnen. Nou daar hoop ik in ieder geval wel op!

    Want wat heb ik weer ouderwets genoten zeg. Natuurlijk geniet ik vaker, maar soms heb je van die pareltjes waar dan alles of veel klopt qua service en uiterlijk en karakter van een meisje. Zo uit mijn hoofd zijn dat types als Nena Esmee Debby (House of Dreams Amersfoort), Safia (nu heet ze Yasmin), Anna (La Cloche), Bella voorheen House of Dreams en House of Dreams. Nou ik kan zeggen dat Olivia direct mijn top 3 binnen dendert, al zal een 2e en 3e keer haar bezoeken moeten uitwijzen of dat dan ook nog zo is, want bij een 1e x heb je ook die leuke extra spanning. Haar manier van aandacht, kijken, bewegen, vrijen, haar lippen en tong gebruikende waren gek makend van genot, en dan heb ik het nog niet eens over de andere grovere sexuele handelingen. Ik verlang echt nu al naar haar terug dus jullie begrijpen wel dat ik met groot ongeduld nu al dagelijks de website en twitterberichten van La Cloche in de gaten hou!

    En aan Olivia, dit bedoelde dus ik met een recensie schrijven. (de lieve schat had geen idee wat een forum met recensies over dames van plezier was .

    https://www.privehuislacloche.nl/olivia/

  • #2
    Olivia kwam me ophalen met een ontwapenende glimlach. Ze keek me indringend aan en maakte gelijk indruk met haar zelfverzekerde en sensuele moves. Haar lingerie vond ik erg smaakvol. Een gesprek was zo op gang en ondertussen konden we ons even opfrissen. En toen wist ik al dat het een fijne date zou worden. Olivia is een heerlijke frisse meid die de kunst van het verleiden verstaat, en ook goed aangeeft wat ze wel en niet prettig vindt. Een fijne opwarming met massage was een lekker begin. Haar orale vaardigheden bleken zeer dik in orde. Vrijen met Olivia is een echte GFE, waarbij haar ogen je steeds opzoeken. Dat maakt de ervaring intens. Olivia, ik vind je van binnen en van buiten een heel mooi mens, dank voor je inzet en tot snel!

    Comment


    • #3
      ik heb haar 1x kort gezien in de gang, leuke mooie frisse jonge meid en nieuw in het vak, dat schijnt extra klanten te trekken. Afspreken is nog lastig begreep ik van de gastvrouw omdat het een studente is die in verhuizing naar Utrecht zit en ook druk met introductieweken etc, dus ze werkt ook nog niet veel. Zodra La Cloche weet of een dame ingeroosterd is staat dat vrijwel dezelfde dag op de weekplanning en dan even bellen, want via mail nemen ze geen reserveringen aan omdat de gastvrouw de agenda s vd dames op de zaak heeft. En ze heeft ook mooie foto's.

      Comment


      • #4
        Eindelijk was het dan zover, ik had gisterenavond een reservering bij Olivia. Ik moest er begin van de week wel vroeg bij zijn betreft telefonisch reserveren, maar er was nog een gaatje.

        Toch wel zenuwachtig was ik aan het wachten op Olivia, na alle zeer positieve verhalen. Maar toen ze eenmaal de kamer betrad was ik spontaan betoverd. Wat een knappe, spontane en lieve meid is dat zeg.

        Eerst even gezellig gebabbeld, bleken best aan aantal raakvlakken te hebben en daarna afgesproken welke extra's ik wilde. Dit keer alleen gekozen voor tongzoenen. Maar er is veel mogelijk bij Olivia.

        De minuten die daarop volgde waren een vorm van ultiem genot. Dit is gewoon een perfecte GFE. Totaal niks op aan te merken. Tijdens de seks je ook ondeugend aankijken, en vol hartstocht tongzoenen. Lippen zo zoet als boterkoek, alsof je met je eigen vriendin bezig bent. Al het andere op seksgebied laat ik achterwegen, dat moet men maar zelf ontdekken. Het enige wat ik erover kwijt kan is dat dit van een uitmuntend niveau is.

        De minuten die we na de seks over hadden, lekker liggen kletsen op bed. Behoorlijk veel gelachen ook!

        Olivia is nieuw in het vak, maar als ze dit leest. ''Je bent een waanzinnige topper''. Helaas maakt mijn werk het niet eerder mogelijk weer snel langs te gaan, dus Olivia ziet me over een ruime twee weken weer (mits ze niet is volgeboekt)

        Comment


        • #5
          Whooo soms klopt alles!

          Ik was nog niet bekend met dit huis maar wat een heerlijke en klasse ervaring! In het verleden bij andere huizen geweest en daar was het altijd wel goed en de dames ook maar dit oversteeg echt mijn verwachting. Discreet aangebeld en toen werd er open gedaan door een vrolijke gastvrouw die het echt naar haar zin had. Ik werd door haar naar een kamer verwezen en kreeg wat te drinken aangeboden. Nog geen minuut later stond de prachtige, lieve en slimme meid Olivia daar. Eerst wat gedronken en rustig begon ze zich uit te kleden en van het een kwam het ander. Je merkte dat Oliva er echt zin in had. Na een eerst ronde een heerlijke massage. Maar ze had er nog wel een keer zin in en ik twijfelde een beetje maar ze weet je precies te raken dat je echt geen nee meer kan zeggen. Olivia en het huis jullie hebben me een geweldig ervaring gegeven en zodra ik weer ik de buurt ben kom ik langs! Ga zo door hier kunnen veel een voorbeeld aan nemen.

          Comment


          • #6
            Een date met Olivia begint eigenlijk al een paar dagen van tevoren qua spanning. Hopen dat de beschikbaarheden snel op site van La Cloche staan, en dan snel bellen naar de gastvrouw en hopen dat er nog plek is bij Olivia. Dit keer schreef La Cloche er ook bij dat je op Hookers/Citygirl kon kijken wanneer Olivia beschikbaar was, en dit was denk ik mijn geluk. Ik zag op Hookers staan dat Olivia er twee dagen zou zijn aankomende week. Gastvrouw gebeld, ik was op gelukkig op tijd en kon een uurtje reserveren.

            En gisterenavond was het zover, mijn date met Olivia was een feit. Merkte aan mezelf dat ik toch weer wat zenuwachtig was. La Cloche heeft echt een paar toppertjes in huis, maar voor mij is Olivia van een absolute buitencategorie. Er zat al de hele dag een irritant liedje in mijn hoofd, ''fc groningen, investeer in woningen'', en gek genoeg kende Olivia dat liedje ook wat voor de nodige hilariteit zorgde.

            Na lekker gekletst te hebben, de zakelijk kant afgehandeld en gekozen voor tongzoenen en beffen als extra's. Alle details van het legendarische uurtje zal ik niet allemaal gaan benoemen, maar toen ik op mijn hoogtepunt kwam moesten Olivia en ik wel eventjes op adem komen. Maar in alle aspecten in zei een ware topper, iemand die het begrip ''GFE'' absoluut begrijpt en hoog in het vaandel heeft staan.

            Toen we een beetje op adem waren gekomen, was het tijd voor ronde 2. Olivia ging heerlijk ontspannend liggen, en begon haar lekker te verwennen. Voordat we er erg in hadden was het uurtje alweer voorbij gevolgen. Met een paar dikke zoenen en een dikke knuffel afscheid van elkaar genomen.

            Kort samenvattend, Olivia is voor mij de absolute topper van La Cloche. Alles klopt aan het plaatje. Als je lief voor haar bent en je hebt de juiste goede klik is er heel veel mogelijk.

            ​​​​​​​Lieve Olivia, als je dit leest. Je ziet me over anderhalve week weer.

            Comment


            • #7
              Wat is er nu een beter idee om een zware werkweek af te sluiten bij La Cloche, en dan uiteraard bij de oogverblindend mooie Olivia. Ik had het liefst alle vier werkuren die Olivia heeft voor mij alleen gehad, maar met de 45 minuten van gisteren was ik ook heel erg blij.

              Eerst een drankje aangeboden gekregen van de erg vriendelijke gastvrouw, en daarna keurig het geld betaald.

              Een paar minuten later kwam Olivia mij ophalen, en liepen we samen naar de desbetreffende kamer. (Lumos). Op de kamer eerst weer gezellig gebabbeld, wat gelijk weer oversloeg in lekker lol hebben om alles en iedereen. Hoewel we beide behoorlijk moe waren, besloten we dat het na het kletsen toch weer tijd was voor wat vuurwerk.

              En dat vuurwerk kwam er zeker. Olivia heeft zich altijd vol overgave, en ieder bezoek lijkt ze zichzelf te overtreffen. Ik heb dit ook al in eerdere recensies geschreven, dus lijkt me niet nodig om dit op te sommen. En als je een goede klik met Olivia hebt, kan zij ook zeker genieten van het ''vuurwerk''.

              Meerdere standjes met Olivia gedaan, en wederom heerlijk tot een hoogtepunt gekomen. Daar samen weer even liggend op bed moeten bijkomen, alsof we net uit een achtbaan in de Efteling uitkwamen.

              Daarna nog wat verder gekletst, en toen was het voor mij als laatste bezoeker van La Cloche die dag ook tijd om te vertrekken. Met een Big Smile van oor tot oor verliet ik het pand, want Oliva stelt gewoon nooit teleur.

              Lieve Olivia, je ziet me over twee weekjes weer.

              -xx-
              (Nox)

              Comment


              • #8
                ik had mazzel dat ik net online zag komen dat Olivia er morgen vrijdagavond is, snel gebeld en een afspraak kunnen regelen, ze zat al bijna vol begreep ik van de gastvrouw, terwijl het net 30 min online stond, nou Donald gaat het morgenavond dan ook eens mee maken

                Comment


                • #9
                  In vissen ben ik ook al slecht maar met Olivia een afspraak maken is veel lastiger. Gelukkig heb ik een leuk kwartier als herinnering m 😛

                  Comment


                  • #10
                    Yes het was weer gelukt! een date met de prachtige, lieve en spraakzame Olivia!

                    Na een heerlijke dag hard werken mocht ik weer naar het huis waar iedereen altijd vrolijk is.

                    Ik kwam binnen en bedacht me misschien is de 2e keer toch iets minder omdat de spanning van de eerste keer eraf is.
                    Maar nee hoor je belt aan en er word weer opengedaan door een vrolijke gastvrouw en toen mocht ik even wachten op het cadeautje van de avond Olivia.
                    Ze kwam binnen en had meteen een intense lach en een leuk gesprek en zo pratende samen gaan douchen en van het een kwam het ander. We hadden nog wat tijd over dus konden nog heerlijk nakletsen. Toen de tijd voorbij was een knuffel en een kus dus weer helemaal perfect! De gastvrouw brengt je discreet weer naar de uitgang en het was weer geweldig! Bij Olivia kom je niet alleen voor de sex maar gewoon een totaal plaatje van een leuke avond! Het is een uitdaging om een afspraak te maken maar misschien is dat juist wel dat beetje extra wat de spanning nog een beetje extra maakt! Olivia hopelijk mag ik nog vaak bij je komen. Je bent uniek en hou dit zo! tot snel xxx

                    Comment


                    • #11
                      Toen ik las dat Olivia weer beschikbaar was, schoof ik gelijk mijn heerlijke patat met pindasaus opzij, en La Cloche gebeld om te reserveren. De gastvrouw gaf aan dat ik net op tijd was omdat Olivia alweer bijna vol zat.

                      Toen ik aankwam bij La Cloche, vriendelijk ontvangen door de gastvrouw. Volgens mij heet ze Carola, en wat een top gastvrouw is dit. Dat mag ook weleens vermeldt worden. Vriendelijk ontvangst, babbeltje gemaakt, helemaal top! Keurig afgerekend en mijn drankje gekregen en naar de desbetreffende kamer gebracht.

                      Daar eventjes gewacht, en daar hoorde ik het bekende geluid van de hoge hakken van Olivia. Het blijft altijd een magisch moment als zij de kamer binnen komt lopen... .... We waren beide erg blij om elkaar weer te zien.

                      Wat er allemaal in die 45 minuten is gebeurd, houden we lekker voor onszelf, maar alle facetten zijn bij Olivia echt van een waanzinnig niveau. Wat mij betreft is en blijft Olivia echt de absolute topper van La Cloche.

                      Voordat we er erg in hadden waren de 45 minuten alweer voorbij. Lieftallig afscheid genomen en daarna door de stromende regen weer vertrokken. Ach het is maar regen, het meeste valt toch naast je i.p.v. op je

                      Lieve Olivia, zie je over anderhalve week / twee weken weer.

                      Comment


                      • #12
                        Ik zag dat Olivia op de weekagenda van La Cloche was verschenen, en dat betekende dat je er snel bij moest zijn. Kreeg echt heel vaak een ''in gesprek'' toon te horen toen ik La Cloche belde, dus vreesde al het ergste. Heel veel pogingen later kreeg ik altijd de erg vriendelijke gastvrouw aan de lijn. Olivia had nog maar een paar gaatjes in haar rooster. Uiteindelijk weer voor een uurtje kunnen reserveren.

                        Vrijdagavond kwam ik dus aan bij La Cloche. Altijd wordt je daar hartelijk ontvangen, alleen was het dit keer een gastheer die de deur opendeed. Natuurlijk kreeg je weer een drankje aangeboden, en ook keurig het bedrag afgerekend.

                        Juichen deden Olivia en ik weer toen we elkaar zagen. Olivia's glimlach was van oor tot oor, en we gingen snel naar haar kamer toe. Uiteraard eerst weer gekletst over hoe onze week was verlopen en andere dingetjes.

                        Daarna was het weer tijd voor vuurwerk. En waar je zou verwachten dat je na veel bezoeken, het misschien allemaal ietsje minder zou worden is bij Olivia absoluut niet het geval. Het wordt juist ieder bezoekje beter. Alles wordt juist intenser, en we hebben van elkaar steeds beter door wat we het fijnste vinden.

                        De tijd vloog om, want de lijkt echt sneller te gaan als je bij Olivia bent. Met een dikke zoen, en een lange knuffel afscheid genomen van deze lieverd. Wees lief voor Olivia, en behandel haar met respect. Twee ingrediënten die ervoor zorgen dat een date met haar een absoluut succes worden.

                        Tot snel, Olivia

                        VAIMH

                        Comment


                        • #13
                          YES!

                          Ik had een afspraak bij de prachtige, lieve, leuke, mooie Olivia!
                          Een fantastisch uurtje gehad en het was echt zo voorbij.
                          Olivia is het complete plaatje wat je echt wil als je van klasse houd en niet even snel wil. Maar met deze mooie dame die echt weet hoe het moet in bed ben je wel snel klaar haha maar dan komt ronde 2!

                          Iets waar we vaak niet bij stil staan is de service om deze prachtige dames heen. In dit huis is alles perfect geregeld. Je komt discreet binnen en word ontvangen met wat drinken door een echt leuke en gezellige gastvrouw die zorgt dat je meteen op je gemak voelt want het is toch voor sommige best spannend om hier binnen te stappen!
                          En petje af voor de gastvrouw want die telefoon blijft maar gaan met alle te leuke dames hier. Eigelijk zouden we de gastvrouw ook een cijfer moeten kunnen geven dus bij deze een 10!
                          Ben wel is bij andere huizen geweest en daar zijn ze toch minder vriendelijk en zorgvuldig. Helaas een aantal keren meegemaakt dat je op de gang toch nog een andere gast van het huis tegen komt maar dat zal je hier niet gebeuren.

                          Ga zo door met zijn alle daar en tot snel!!

                          Comment


                          • #14
                            Voor het eerst dan zelf ook maar even een berichtje schrijven.

                            Op de zaterdag voor de lcck down een heerlijk uur met Olivia gehad. Combinatie van Inge Schrama met de ogen van Angela Schijf, al geloof ik dat dit ook met eigen interpretatie te maken kan hebben

                            Op bed, in de stoel en aan de wastafel: Overal zijn we samen geweest. Was zelf door de harde regen en het feit dat ik doorweekt aankwam niet heel erg in vorm, maar ook dan is het leuk! Hiervoor bij Joy in Amersfoort en Sophie in Utrecht geweest. Beiden echt compleet anders dan deze date, beetje GFE vs. iets meer porno, maar overal meer dan prima naar mijn zin gehad.

                            Huis was heel fijn en kans dat je anderen ziet is verwaarloosbaar. Enige puntje van kritiek was dat de verwarming dusdanig heet stond op de kamer dat het wel heel warm werd. Maargoed, maakte het ook wel weer spannend.

                            Eind van de maand zit er weer bijna aan te komen dus dan mogen we weer voor een next round

                            Comment


                            • #15
                              Ik had mazzel met er doorheen komen met telefoneren voor haar (Olivia), maar helaas was er nog maar een half uurtje vrij omdat ze verder al volgeboekt zat. Ja logisch want ze is populair en werkt weinig dus dan is het aanbod geinteresseerde klanten veel hoger dan het aantal uurtjes wat Olivia werkt.

                              Nou ik heb dat half uurtje genoten. Leuke frisse best knappe meid, en ze deed haar best. Passie was er zeker, zoenen, neuken en pijpen. Allemaal niets mis mee hoor. Maar voor mij niet de beste van La Cloche, zie mijn top 5 beste privehuismeiden via http://www.citygirl.nl/node/13449#post14157

                              Comment


                              • #16
                                Originally posted by Jonny Jon
                                Denk dat ze wat overhyped is omdat ze heel weinig werkt, dus een kleine groep mannen kan haar daadwerkelijk bezoeken en die vinden al snel iets knap als het jong en goed is in bed. Ik heb haar in de gang een keer gezien, leuke meid, maar zeker niet de knapste van de privehuizen die ik bezoek.
                                Dat is nou een mooi bruggetje naar wat ik wilde gaan schrijven. Nadat ik afgelopen woensdag Olivia (voor de 3e keer alweer, ik had voorgenomen te gaan minderen maar won een maandprijs) bezocht had en terug reed naar huis, schoot mij een discussie met een collega te binnen. Zelf ben ik beta en voor mij is alles óf kwantificeerbaar óf het bestaat niet, hij is meer een artistiek type. Ik vroeg hem wat nu maakt dat een schilderij kunst is?
                                Hij antwoordde 'kunst is niet wat je aan de muur ziet hangen, maar wat je tussen je oren mee neemt naar huis'. En hoewel je daar vrij weinig mee kunt kwantificeren, is het voor mij wel het verschil. Olivia is vast niet de knapste of de lekkerste (hoewel ze toch echt heel hoog scoort). Maar als ik bij haar vandaan kom neem ik echt een belevenis mee. Als je me in de dagen er na ziet en ik heb geen mondkapje op kun je het zelfs zien tussen mijn oren, in de vorm van een glimlach :-)

                                Ook afgelopen woensdag was echt een hele fijne GFE. Toen ik tijdens missionaris even omhoog kwam om te zoenen viel mij al op dat ze de seks erg fijn leek te vinden. Geen overdreven gekreun, maar een hand die stevig in de lakens greep. Toen ik even later bij doggy wat weerstand merkte van Olivia vroeg ik of ik haar pijn deed. Ik ben nogal groot geschapen en probeer dat (zeker bij doggy) te voorkomen. Hierop gaf ze aan in gevecht te zijn tegen een orgasme, omdat ze dat niet professioneel of leuk voor mij zou vinden. Ik weet niet wat jullie gedaan zouden hebben, maar ik heb haar aangemoedigd om toch vooral wel klaar te komen, wat even later ook gebeurde :-)

                                Wat ik wil zeggen. Normaal betaal je een vrouw en dan laat ze jou seks met haar hebben. Nadat je Olivia hebt betaald, heb je sámen seks. De gesprekken zijn vloeiend en echt. Alles aan deze vrouw is echt. Het kan mij niet schelen dat andere dames misschien meer porno zijn, of hoger eindigen bij een beauty contest. Misschien ben ik te onervaren als wandelaar, maar voor mij is een beleving als dit ongeëvenaard en neem ik steeds een heel fijn gevoel mee naar huis.

                                Comment


                                • #17
                                  Nou het enige mazzeltje wat ik nog net voor de lockdown had was dat ik 1 van de 4 gelukkige klanten was die telefonisch via de aardige gastvrouw Anneke een date met Olivia te pakken kreeg. Dus heb haar nu ook mee gemaakt. Leuke gepassioneerde meid. Ziet er prima uit en lekkere girlfriend experience sex met deze frisse meid. Vol en lekker tongzoenen en lekkere sex met passie, alsof het je vriendin is zeg maar. Het is nog even afwachten of ze na de lockdown in januari (of eerder februari denk ik gezien nog een verwachte piek qua infecties na Kerst en oud en nieuw, dus verlenging lockdown lijkt logisch) terug komt.

                                  Comment


                                  • #18
                                    Ik heb ook Olivia mogen ervaren. Ik heb door onze afspraak de intimiteit teruggevonden. Van het praatje vooraf naar de douch en daarna was helemaal top. Geen overdreven gekreun maar een lieve lach maakte het perfect. Ik kom graag bij haar terug

                                    Comment


                                    • #19
                                      Voor de lockdown ook een date met Olivia mogen ervaren. Echt een beleving, wat een toppertje. Laten we deze jonge dame aub koesteren met z'n allen. Op deze parel moeten we zuinig zijn!

                                      Comment


                                      • #20


                                        Ik ben nu 4x bij Olivia geweest en ze is mooi, lief en heerlijk in bed!


                                        We moeten bij zijn dat zo een geweldig meisje ons wil ontvangen en ons een geweldig tijd geeft.

                                        Comment


                                        • #21
                                          Ze staat niet meer op de site?

                                          Comment


                                          • #22
                                            zijn er wel meer vanaf, probeer maar na half jaar alle meiden te bereiken , en vele zullen andere invulling hebben zoals baan, relatie, studie of nemen wellicht later contact met het privehuis op, leven gaat voor iedereen gewoon door he

                                            Comment


                                            • #23
                                              Die zullen ze wel ff offline hebben gehaald om al die vragen en emails om haar te mijden, gewoon op de weekagenda kijken wie er aanwezig zijn: https://www.privehuislacloche.nl/weekagenda/

                                              Comment


                                              • #24
                                                Wij hebben Olivia nog niet bereikt sinds afgelopen december zie ook onze advertorial hier op Citygirl. We wachten dus net als jullie in spanning af. Het enige zekere is altijd de weekplanning online op onze website zie https://www.privehuislacloche.nl/weekagenda/

                                                Andere dames hopen we binnenkort ook weer te zien en wellicht zullen er ook een aantal niet terugkeren ivm andere keuzes in het leven.

                                                Comment


                                                • #25
                                                  Jammer, staat bij mij hoog op het verlanglijstje!

                                                  Comment

                                                  Working...
                                                  X