Announcement

Collapse
No announcement yet.

Olivia, Privéhuis La Cloche, Utrecht, Amsterdamsestraatweg 287d

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Olivia, Privéhuis La Cloche, Utrecht, Amsterdamsestraatweg 287d

  • Olivia
  • Nederlandse
  • 21 lentes
  • 1.70m
  • Blond haar
  • Groene ogen
  • D-cup Borsten (echt)
  • Slank postuur
  • Geen piercings/wel tattoo’s
  • Roken? Nee
  Ik had pas geleden mazzel toen ik op de bonnefooi ff bij La Cloche binnenliep omdat mijn zakelijke afspraak in het centrum van Utrecht niet door ging en ik dus onverwacht een gat in mijn agenda had. Ik liet door de gastvrouw de beschikbare dames aan mij voorstellen en daar liep opeens dit geweldig leuke en knappe meisje Olivia binnen. Slank, Nederlands, jong, grote borsten en knap gezicht en een prachtige ondeugend lach op haar gezicht. Ik was gelijk verkocht. Nu hoopte ik natuurlijk ook nog dat Olivia leuk in bed en de sex zou zijn, want ik begreep van de gastvrouw dat het haar 1e werkdag was in de prostitutie en ze een dagje wilde proberen om te kijken of het haar beviel. En de gastvrouw liet zich ontvallen dat andere klanten die dag erg lovend over Olivia waren geweest. Nu daar wilde Johan meer van weten dus

  Nou op de kamer aangekomen en na het douchen begon het goed. Olivia bleek een leuk spontaan karakter te hebben en ook zeer sensueel te zijn. Dus een natuurtalent of wie weet een ware liefhebster die al prive enige ervaring had opgedaan want ze was qua erotiek en sex totaal niet blue naar me, en dan voor haar 21 lentes en echt nieuw in het vak, wat zijzelf ook bevestigde. Ze gaf me aan dat ze nog moest verhuizen richting Utrecht en dat als het werk haar beviel bij La Cloche ze over een paar weken definitief zou beginnen. Nou daar hoop ik in ieder geval wel op!

  Want wat heb ik weer ouderwets genoten zeg. Natuurlijk geniet ik vaker, maar soms heb je van die pareltjes waar dan alles of veel klopt qua service en uiterlijk en karakter van een meisje. Zo uit mijn hoofd zijn dat types als Nena Esmee Debby (House of Dreams Amersfoort), Safia (nu heet ze Yasmin), Anna (La Cloche), Bella voorheen House of Dreams en House of Dreams. Nou ik kan zeggen dat Olivia direct mijn top 3 binnen dendert, al zal een 2e en 3e keer haar bezoeken moeten uitwijzen of dat dan ook nog zo is, want bij een 1e x heb je ook die leuke extra spanning. Haar manier van aandacht, kijken, bewegen, vrijen, haar lippen en tong gebruikende waren gek makend van genot, en dan heb ik het nog niet eens over de andere grovere sexuele handelingen. Ik verlang echt nu al naar haar terug dus jullie begrijpen wel dat ik met groot ongeduld nu al dagelijks de website en twitterberichten van La Cloche in de gaten hou!

  En aan Olivia, dit bedoelde dus ik met een recensie schrijven. (de lieve schat had geen idee wat een forum met recensies over dames van plezier was .

  https://www.privehuislacloche.nl/olivia/

 • #2
  Olivia kwam me ophalen met een ontwapenende glimlach. Ze keek me indringend aan en maakte gelijk indruk met haar zelfverzekerde en sensuele moves. Haar lingerie vond ik erg smaakvol. Een gesprek was zo op gang en ondertussen konden we ons even opfrissen. En toen wist ik al dat het een fijne date zou worden. Olivia is een heerlijke frisse meid die de kunst van het verleiden verstaat, en ook goed aangeeft wat ze wel en niet prettig vindt. Een fijne opwarming met massage was een lekker begin. Haar orale vaardigheden bleken zeer dik in orde. Vrijen met Olivia is een echte GFE, waarbij haar ogen je steeds opzoeken. Dat maakt de ervaring intens. Olivia, ik vind je van binnen en van buiten een heel mooi mens, dank voor je inzet en tot snel!

  Comment


  • #3
   ik heb haar 1x kort gezien in de gang, leuke mooie frisse jonge meid en nieuw in het vak, dat schijnt extra klanten te trekken. Afspreken is nog lastig begreep ik van de gastvrouw omdat het een studente is die in verhuizing naar Utrecht zit en ook druk met introductieweken etc, dus ze werkt ook nog niet veel. Zodra La Cloche weet of een dame ingeroosterd is staat dat vrijwel dezelfde dag op de weekplanning en dan even bellen, want via mail nemen ze geen reserveringen aan omdat de gastvrouw de agenda s vd dames op de zaak heeft. En ze heeft ook mooie foto's.

   Comment


   • #4
    Eindelijk was het dan zover, ik had gisterenavond een reservering bij Olivia. Ik moest er begin van de week wel vroeg bij zijn betreft telefonisch reserveren, maar er was nog een gaatje.

    Toch wel zenuwachtig was ik aan het wachten op Olivia, na alle zeer positieve verhalen. Maar toen ze eenmaal de kamer betrad was ik spontaan betoverd. Wat een knappe, spontane en lieve meid is dat zeg.

    Eerst even gezellig gebabbeld, bleken best aan aantal raakvlakken te hebben en daarna afgesproken welke extra's ik wilde. Dit keer alleen gekozen voor tongzoenen. Maar er is veel mogelijk bij Olivia.

    De minuten die daarop volgde waren een vorm van ultiem genot. Dit is gewoon een perfecte GFE. Totaal niks op aan te merken. Tijdens de seks je ook ondeugend aankijken, en vol hartstocht tongzoenen. Lippen zo zoet als boterkoek, alsof je met je eigen vriendin bezig bent. Al het andere op seksgebied laat ik achterwegen, dat moet men maar zelf ontdekken. Het enige wat ik erover kwijt kan is dat dit van een uitmuntend niveau is.

    De minuten die we na de seks over hadden, lekker liggen kletsen op bed. Behoorlijk veel gelachen ook!

    Olivia is nieuw in het vak, maar als ze dit leest. ''Je bent een waanzinnige topper''. Helaas maakt mijn werk het niet eerder mogelijk weer snel langs te gaan, dus Olivia ziet me over een ruime twee weken weer (mits ze niet is volgeboekt)

    Comment

    Working...
    X