Banner mainpage

Collapse

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Rebeca, Oudekennissteeg 6 links, Amsterdam

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Rebeca, Oudekennissteeg 6 links, Amsterdam

    Naam: Rebeca
    Leeftijd: 25-30
    Uiterlijk: Oost-Europees
    KLeur haar: Blond
    Lichaambouw: Slank
    Cupmaat: D
    Silliconen: Ja
    Piercing: Nee
    Tattoo's: Ja


    Afgelopen maandag was ik weer eens in Amsterdam omdat ik in de buurt zakelijk wat te regelen had.
    Na gedane zaken is het voor mij een vaste gewoonte geworden om 's avonds even uit te gaan in het mooie en altijd gezellige Amsterdam.
    Opvallende is dat de zaken weer goed schijnen te lopen op de Wallen. Zeker 80% van de ramen bezet op een maandagavond wil in dat opzicht wel wat zeggen.
    Weer veel super mooie dames van het kaliber fotomodel aanwezig op de Wallen zoals we dat van de Wallen gewend zijn. Dit red light blijft toch op eenzame hoogte wat betreft vrouwelijk schoon ten opzichte van andere binnen- en buitenlandse red lights. Dit is zeker niet te vergelijken met de Duitse red lights waar ik in vroegere tijden liep en waar je veel kaliber zigeuner aantreft. Maar goed, de red lights en de clubs in Duitsland zijn en blijven gesloten. Derhalve verbaasde me het ook niet dat er maandagavond zeer vele Duitse wandelaars rondliepen op de Wallen op zoek naar vrouwelijk schoon. Ik sprak er één en deze vertelde me dat hij verbaasd was over het vele vrouwelijke schoon dat hier achter de ramen te bewonderen is. Hij vertelde me een beetje wantrouwend te zijn voor wat betreft de bedprestaties van deze mooie modellen. Later liep ik in de Dollebegijnensteeg en zag de beste man net een dame verlaten. Hij glunderde van oor tot oor dus dat zat wel goed. Hij vertelde mij zeer tevreden te zijn met de dame die hij zojuist had bezocht en dat hij deze service niet gewend was in Duitsland. De beste man wilde dan ook komende week weer terugkomen naar Amsterdam om een mooie blonde dame te testen die hij gezien had op de Oudezijds Achterburgwal. Ja, de Wallen zijn best wel verslavend.
    Zelf zag ik een werkelijk fenomenaal mooie dame staan in de Oudekennissteeg. Nummertje 6 meest linker raam. Wat een beauty, zij kan zo rechtstreeks naar Hollywood vertrekken. No problemo.
    Even een kort gesprekje aan de geopende duur. Deze goedlachse mooie blondine vertelde me dat ze afkomstig is uit Rusland en dat een half uurtje bij haar me € 50,- zou gaan kosten. Nou, hierover hoefde ik niet lang na te denken! Met Russische dames heb ik zonder uitzondering erg goede ervaringen opgedaan in mijn pay6 carrière.
    Nu, Rebeca bleek hierop geen uitzondering te zijn. Ik moet eerlijk zeggen dat ik nog niet vaak zulke goede sex had met zo'n oogverblindend mooie dame. Als deze dame zich begint te ontdoen van haar spaarzame kledij vallen je doppen bijkans uit je kop van verbazing! Wat een prachtige body en wat een prachtige sillis. Ben sowieso al een fan van silliconen maar die van Rebeca behoren zonder meer tot de mooist geboetseerde die ik ooit in mijn handen had.
    De sex met haar is buitengewoon goed. Haar pijpkunsten zijn van het type Dyson full power met zuignapkwaliteit....haha. Mijn god waar heb die meid zo goed leren pijpen? Ook het klokkenspel wordt niet vergeten en heerlijk bewerkt.
    De sex met haar gedaan in 2 verschillende standjes te weten cowgirl en doggy. Normaal doe ik er 3 maar ik moet eerlijk zijn, ik hield het niet meer van genot bij deze prachtige lady. Deze aanblik is er 1 die je nooit meer vergeet. Het condoom dan ook heerlijk volgespoten.
    Na de sex nog even het verplichte praatje zoals gewoonlijk. Ze vertelde me best wel een financieel zware tijd achter de rug te hebben door de corona crisis en dat ze toen niet mocht werken. Ze was blij dat de business weer draait op de Wallen en ze hoopt dat er geen tweede lockdown meer komt. Tja, daar hopen we natuurlijk allemaal op!
    In ieder geval ben ik zeer tevreden vertrokken en om van alle inspanningen even bij te komen nog een heerlijk koel biertje gedronken bij de Olde Sailor.
    Zodra ik weer in de buurt ben kom ik zeker terug naar de Wallen.
    Wat mij betreft, het beste red light in Europa!
Working...
X