Banner mainpage

Collapse

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Worden fora over prostitutie qua recensies schrijven overschat?

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #26
    frankkinky Even in algemene zin, je weet net zo goed als ik dat we ons maar niet al te druk moeten maken over 'anderen' op fora, en ook niet over wat die anderen van ons vinden of over ons beweren, dat het wereldje dikwijls zo in mekaar steekt kan je hoogstens spijtig vinden, maar verder maar niet al te lang bij stilstaan, en ook jezelf niet gaan censureren of excuseren, als je zelf achter je meningen en opvattingen staat ben jij daar alleen zelf verantwoordelijk voor, en of dat altijd even goed over komt, het zij zo, als je niet de intentie hebt om anderen ermee te bezeren, en 't respectvol gebeurd, mag wat mij betreft álles gezegd en geschreven worden. En respect voor de dames, lijkt óók mij logisch, hoe kan iemand 't in z'n hoofd halen dat níet te hebben!
    "Ontdek jezelf, herontdek jezelf, en vernieuw jezelf, telkens weer, maar blijf wel altijd jezelf!"

    Comment


    • #27
      klopt maar het is wel irritant hoe ver sommigen gaan met zwart makerij zowel op internet als bij de dames, terwijl die ook vaak denken wat moeten jullie nou, we weten hoe ie is en dames zijn niet dom, en helaas zijn er veel mannen die dames behandelen als domme schaapjes of erger, en dat beweren ze dan dat ik dat doe, terwijl ik ze als prinsessen behandel. Het is gewoon nooit leuk zoveel shit en leugens, maar goed, het zegt meer over die gasten die gewoon jaloers zijn en niets anders hebben naast dit leventje

      Comment


      • #28
        Originally posted by frankkinky View Post
        klopt maar het is wel irritant hoe ver sommigen gaan met zwart makerij zowel op internet als bij de dames, terwijl die ook vaak denken wat moeten jullie nou, we weten hoe ie is en dames zijn niet dom, en helaas zijn er veel mannen die dames behandelen als domme schaapjes of erger, en dat beweren ze dan dat ik dat doe, terwijl ik ze als prinsessen behandel. Het is gewoon nooit leuk zoveel shit en leugens, maar goed, het zegt meer over die gasten die gewoon jaloers zijn en niets anders hebben naast dit leventje
        Het is gewoon een teken van zwakte.
        De persoon die Frankkinky probeert zwart te maken en weg te zetten als pooier op zijn Belgische forumpje die ken ik maar al te goed. Ik was namelijk zelf lid van dat kleine forumpje uit België.
        Ik kan jullie 1 ding zeggen, de man die Frankkinky probeert zwart te maken zit zelf tot aan zijn nek in de problemen. Hij komt financiële verplichtingen die hij heeft bij zijn adverteerders niet na. Ook heeft hij de leden van zijn forum meerdere keren bedonderd. Gewonnen vrijkaarten deelde deze moderator niet uit aan de leden die ze hadden gewonnen maar stak ze gewoon in zijn eigen zak en die van zijn collega moderator. Samen gingen ze er dan lekker mee op pad naar de Duitse clubs waarvan ze de vrijkaarten hadden verkregen en gingen hele dagen gratis doorbrengen in de betreffende club.
        De moderator van dat Belgische forum is gewoon stinkjaloers op Frankkinky. Ten eerste weet hij dat Frankkinky goede banden heeft met vele dames die in het SKW werken simpelweg omdat hij jarenlang een vaste klant bij die dames was. Daar kan deze moderator blijkbaar zeer slecht tegen en beschuldigt Frankkinky ervan dat hij dames in het SKW overhaalt om te adverteren op zijn forum tegen torenhoge kosten. Dat hij dus een soort van pooier zit uit te hangen. Onzin natuurlijk want deze dames, waarvan de meeste topclass SM dame, zijn eigen baas en bepalen zelf wel of ze adverteren of niet. Ik weet wel dat die moderator van dat Belgische forum ondertussen zelf een paar dames uit het SKW zover heeft gekregen om te adverteren op zijn forum. Zogenaamd gratis. Jaja.....ik heb via via vernomen dat deze dames pas op dat Belgische forum mogen adverteren indien ze gratis sexuele diensten verlenen aan de moderatoren van dat forumpje. Hoe hij die dames zover kreeg? Immers, de meeste dames bepalen toch zelf wel of ze op een forum willen adverteren of niet....?? Nou, de dames die op dat Belgische forumpje adverteren zijn nu niet bepaald de allerknapste en de best verdienende dames in het SKW. Die kunnen iedere extra verdienste goed gebruiken vooral in deze barre tijden en zijn dus gemakkelijk te beïnvloeden. Die aalgladde moderator van dat Belgische forumpje laat zich dus gewoon in natura uitbetalen en ondertussen zit hij op zijn forumpje bij hoog en laag te beweren dat hij de dames de advertenties gratis aanbiedt.
        Dit is ook wat ik erover kwijt wil.
        Waardoor de laatste jaren zoveel ruzies zijn ontstaan op de verschillende fora? Ik denk ook dat het vooral komt omdat wandelaars elkaar buiten de fora om in real life begonnen te ontmoeten.
        En daar gaat het al mis. Kerels die elkaar gaan ontmoeten op een plek waarop bloedmooie dames zitten te wedijveren om juist die kerels als klant binnen te vissen om er flink geld aan te verdienen.....dat kan natuurlijk nooit goed gaan. En dat ging het ook niet. Het ging goed mis in vele gevallen en de wandelaars vlogen elkaar in de haren. Feit is dat de dames een klant wijsmaken dat hij de beste neukerd ter wereld is en een womanizer pur sang. Dat hakt er natuurlijk best in bij de gemiddelde wandelaar. De gemiddelde wandelaar kreeg doorgaans niet bepaald veel aandacht van dames in real life en nu opeens wordt hij de hemel in geprezen door een fotomodel? Feit is dat de dames dit doen bij al hun klanten. Zie het als een soort klantenbinding. En dan, dan begint er 1 op een forum te beweren dat hij meer kreeg voor hetzelfde geld dan een andere wandelaar. Tja, dan zijn de rapen goed gaar en vliegen deze heetgebakerde haantjes elkaar natuurlijk in de haren. Vooral nu ze een persoon kunnen koppelen aan de diverse aliassen op een forum wordt de strijd op z'n heetst uitgevochten want ik ben toch zeker beter dan dat achterlijke kereltje die in zijn derdehands Opeltje het terrein van de club op kwam rijden.....?
        Ik ben er daarom nooit een voorstander van geweest om personen achter de aliassen in real life te gaan ontmoeten. Zeker omdat ik vaak heb gezien hoe enorm fout dat kan aflopen.
        Wandelen doe je vooral alleen en een forum kan een leuke hulp zijn om online info uit te wisselen over de dames of zaken die verwant zijn aan de wandelhobby.
        Laat iedereen gewoon in zijn waarde is mijn advies en geniet gewoon ondertussen lekker van deze hobby.
        Van hoogoplopende ruzies wordt niemand beter en zeker niet in een pay6 setting.

        Comment


        • #29
          mannen moeten zich bezig houden met dames, niet met andere mannen, wat kan mij nou schelen wat andere mannen doen en of dames wel of niet of waar adverteren, kleutergedrag

          Comment


          • #30
            Originally posted by Lightman View Post

            Waardoor de laatste jaren zoveel ruzies zijn ontstaan op de verschillende fora? Ik denk ook dat het vooral komt omdat wandelaars elkaar buiten de fora om in real life begonnen te ontmoeten.
            En daar gaat het al mis. Kerels die elkaar gaan ontmoeten op een plek waarop bloedmooie dames zitten te wedijveren om juist die kerels als klant binnen te vissen om er flink geld aan te verdienen.....dat kan natuurlijk nooit goed gaan. .
            Ik was altijd onder de indruk, dat de 'toetsenbord-helden' vooral van zich afbijten achter hun computer en juist bij een reallife ontmoeting helemaal niet zo moedig lijken?

            Comment


            • #31
              Waarom zou ik überhaupt andere wandelaars in 'reallife' willen ontmoeten, wat is daar de toegevoegde waarde van? Op fora wat over hun belevenissen en opvattingen lezen vind ik soms nog wel de moeite waard, en af en toe heb je er ook nog best iets aan, maar 't verandert verder niks aan m'n manier van 'wandelen', en waarom ik dan zou moeten willen weten hoe iemand er uitziet of wat verder z'n hebbelijkheden en onhebbelijkheden zijn, enkel hinderlijke informatie volgens mij, die dames boeien me, niet degenen die er ook naartoe gaan, althans niet qua fysieke verschijning!
              En op roddel en achterklap en zeker op ruzies zit ik al helemaal niet te wachten. Hou een zekere distantie en anonimiteit en begeef je niet te diep in 't wereldje, want geloof me, hoe dieper hoe minder fraai 't wordt, lijkt mij 't verstandigste!
              Last edited by Rotta; 29-06-2020, 10:51.
              "Ontdek jezelf, herontdek jezelf, en vernieuw jezelf, telkens weer, maar blijf wel altijd jezelf!"

              Comment


              • #32
                dat klopt wel, maar het kan ook gezellig zijn zowel qua autorit als ergens wandelen , als het leuke mensen zijn. Maar goed ik ben door vrij scherpe manier van reageren op fora, en ook veel bezoeken en recensies schrijven en marketing werk voor dames en privehuizen etc ook een target geworden voor jaloerse types. En ik wil niet teveel over relaxxxboard en sexmachine zeggen, maar als intelligente lezer kan je wel lezen daar hoe gek sommigen daar zijn en hoe dom er geluld wordt. Jaloezie. Alsof dames zo dom zouden zijn voor iets te betalen als het niets oplevert. De advertentiesites staan vol met honderden dames, maar als ze het via een persoon doen die ze kennen, dan is het opeens een probleem. En als het niet werkt voor een dame dan stopt ze gewoon, en zo leuk werk is het niet hoor, het geeft stress en de verdienste zijn beperkt, want in dat bedrag zit werk en vooral credits/updates die je moet kopen. Als je netto zou uitrekenen wat je overhoudt per dame dan is het tientjes werk per maand. En dan moet je ook nog achter je geld aan of heb je er gezeik over. Maar zijn denken dat het geil is dat contact met die dames of dat het veel oplevert en dat ze dat zelf willen verdienen, nu dat lukt schijnbaar ze niet en ben ik de klos.

                Ik heb ge-adverteerd met banners en advertorials op relaxxxboard, maar kwam niets uit, het aantal kliks ook nada, en de clicks die je bij de topics ziet worden inderdaad kunstmatig aangejaagd. Klein groepje leden willen de koning daar in de straat zijn terwijl die dames niet onder de indruk van ze zijn, en de 1 doet boodschappen voor de dames of is snorder, dus tja het is maar waar je opgewonden van raakt. Maar om dan iedere dag op zo'n laag niveau bezig te zijn met dat wereldje en andere zwart maken zegt genoeg. Daar sta ik ver boven. En ik weet dat ik een half jaar tevroeg met al mijn al betaalde banners en advertorials verwijderd ben door sexmachine op zijn hobby forum dus hij is de stelende persoon. En dat ie nu gratis dingen aanbiedt aan de dames omdat eerder betalende dingen en fotosessies die de heren aanboden aan de dames niemand wilde denken ze me hier mee te raken. Nou , ik ben liever eerder van het werk af.

                Dames seinen elkaar in en tikken op de ruit als ze me zien of via andere dame om te willen adverteren, maar van mij hoeft het niet, want het is netto zakelijk niet zo interessant, ik ga ze geen hoofdprijs vragen en ik word juist ook niet opgewonden van dat contact met dames, want dan zie je ook hun kritische gezicht etc. Er is dus niets om jaloers op te zijn. Ik ben als klant correct en schoon bij de dames en doe mijn ding. Het wordt veel groter gemaakt, kansloos.

                Oh ja en dan die onzin dat ik dames vertel dat ze siliconen borsten moeten nemen etc en dat ze dat dan doen. Bizar, dacht je nou echt dat dames dat gingen doen als iemand dat tegen ze zegt. Ik hou persoonljk van totaal verschillende dames en mijn favorieten veranderen juist steeds en daar zijn ook dames bij met kleine of echte borsten. En bij de adverterende dames zitten ook zat dames met kleine of echte borsten zoals Cela, Kiana, Ira, Micha en bij Sara vind ik het doodzonde die had mooie echte borsten. En bij vele ben ik nog amper klant want ik verander juist vaak van dames qua bezoek en als je er mee werkt is het erotische juist moeilijker dan is het minder leuk. Dus het lijkt voor anderen dat je dan in een soort fantasiewereld leeft, nu het tegenovergestelde is waar, althans bij mij werkt dat niet erotiserend. Ik loop al zo lang mee in de prostitutiewereld ook met de jaren dat ik voor Midhold advertentieruimte verkocht, dat ik teveel gezien heb en niet zo snel meer onder de indruk ben of opgewonden raak. Dat mis ik juist. Vroeger vond ik alles mooier en spannender, nu is het bijna standaard. En dames weten en voelen wel wie ok is en wie niet. En als je als man niet ok bent dan gaan ze heus geen zaken met je doen of goed als klant behandelen. Dames zijn niet gek, die hebben een aardige klanten/mensenkennis, en praten klanten wel vaak naar de mond maar in sprookjes geloven ze niet hoor. Daarentegen veel simpele mannen wel die zijn in vervoering als ze een dame zien en worden dus gek van jaloezie als andere klanten veel of lang kunnen blijven bij een dame of iets qua werk met ze doen. Nou van mij mogen ze het hebben.

                De echte klanten met geld zitten niet op een forum, de zakenmannen met geld die uren binnen blijven of tig dames per week bezoeken die zien ze niet omdat ze niet opvallen of schrijven. Dat is nadeel van een forum. Maar waarom druk maken om andere klanten. je komt er toch voor je eigen genot?

                Comment


                • #33
                  Joh, elke opmerking over die sneue types is er eentje te veel. Ze denken idd dat ze heel wat zijn, hoop lawaai maar als je dat soort types tegen komt dan blijken het gewone dikke kalende vijftigers te zijn met een pens. En dat forum trekt ook helemaal niemand, idd een hoop gekunsteld traffic met een zooitje bots.
                  Hookers stelt ook geen reet meer voor dus ik ga hier maar wat meer schrijven.

                  Comment


                  • #34
                    Het is met fora en dus ook met recensies zo dat je vooral oog moet blijven houden voor wat nou de bedoeling is van wat je schrijft, en voor wie je 't schrijft, en persoonlijk worden op fora is nooit een goed idee, en andere fora-leden in je persoonlijke levenssfeer toelaten meestal al helemaal niet, dan moet je echt wel zo goed met elkaar overweg kunnen, en elkaar zo goed kunnen vertrouwen, anders is het gedoemd om op heibel uit te lopen, en zoals Ed Raket ergens schreef, wat kan jou 't nou schelen van al die andere kerels, geniet van die dames, daarom wandelen we, de rest op fora en alles eromheen is slechts tijdverdrijf wat vaak leuk, maar soms ook irritant kan zijn, maar verder je niet al te druk over maken, en daar hoort ook fout haantjesgedrag bij, die types wandelen namelijk ook rond, jammer genoeg!
                    "Ontdek jezelf, herontdek jezelf, en vernieuw jezelf, telkens weer, maar blijf wel altijd jezelf!"

                    Comment


                    • #35
                      frankkinky het is wel fascinerend wat je schrijft, doet me een beetje denken aan de gynaecoloog die impotent wordt .
                      Als ik lees dat mannen lang bij dames blijven plakken en hele dagen op de bank hangen schiet het ook wel eens door mijn hoofd 'waarom heb ik dat niet?'. Maar dan tel ik even tot tien en realiseer ik me dat die mannen er vaak 'hard voor moeten werken', inderdaad spelen ze voor taxichauffeur, als huispsycholoog (hoe onerotisch is dat, trouwens), klusjesman, enz.. Ik ken dat 'helpen' van vrouwen (niet van DVPs) net iets te goed om dat te willen. Zonder de seks heet dat gewoon friendzoning, als je er seks voor terug zou krijgen, is het dan zoveel anders? Uiteindelijk bouw je inderdaad niks op. Nog even los van mijn motivatie om niets op te willen bouwen.
                      Nee, ik werk liever een paar uurtjes extra en koop met mijn verdiende geld de seks, knuffels, zoenen en wat dies meer zij en verder bewaar ik maximale afstand.
                      En ook ik herken die sterke nieuwsgierigheid naar al die vrouwen die ik nog niet heb ontmoet, no strings attached, zelfs niet met privehuizen bijvoorbeeld.

                      Comment


                      • #36
                        zijn net mensen prostituees die werken voor geld, en meer is het niet, veel klanten maken dat mooier dan het is, die dames zijn verder niet zo erg met sex bezig, wel hoeveel geld ze op een dag verdienen en welke muziek op staat en of een klant vriendelijk en schoon is

                        Comment


                        • #37
                          lol, die gekken op relaxxxboard schrijven nu iets dat ze iets gedaan hebben voor een dame wat jij frankkinky 4.000 Euro voor zou vragen, watvoor drugs gebruiken die? Ik heb gehoord dat dames 150 Euro per maand betalen, dat is geen geld, heb eens gekeken wat dagelijks updaten kost op redlights.be Updaten per dag kost 2 credits dus x 30 dagen is 60 credits dat is ca 30 Euro per maand aan credits. dan nog op kinky.nl en advertenties op smdome en citygirl en zie de dames ook paar x per maand in een grote nieuwsbrief voorbij komen?? Nou ik weet niet, dan verdien je netto haast niets er op als je de kosten van updates/advertenties van die 150 Euro af trekt plus nog het werk en de stress ervan. En dan staan ze nog op goede sites... 150 Euro hebben ze dus met een 45 min klant al terug. Je bent veels te goedkoop! En die gekke Belgen proberen elkaar wijs te maken dat jij duizenden Euro's verdiend.... al was dat zo... dames kunnen zelf toch bepalen hoe en waar ze adverteren. Op Relaxxxboard heb je 0,0 effect met al die nep kliks en respectloos gelul van die losers... ze maken zichzelf compleet belachelijk. En waarom is het een probleem dat dames adverteren, de sites staan vol met dames die via iemand adverteren of zelf? Wat is daar nu schokkend aan, oh ja, als ze op relaxxxboard staan is het opeens geen probleem, echt mafklappers zijn het

                          Comment


                          • #38
                            nou je zit aardig goed, ze staan nog op meer sites en ja de 1e dame vroeg mij en toen weigerde ik want ik was niet meer op zoek naar dat werk, maar ze drong aan, dus geholpen, en gewoon laag bedrag gevraagd. Binnen 3 weken had ik haar 2 vriendinnen op mijn telefoon die ook wilden, en toen volgden er nog een paar dames. En 1 waarvoor het niet werkte stopte, en 1 dame stopte ivm herkenning door familie.

                            Verder zijn er ook dames die via andere reclameburos werken of het zelf doen of via hun vriend etc. iedereen is natuurlijk vrij om te doen wat ie wil, maar ze moeten een vijand hebben onze vriend die al zo vaak in problemen met mensen is gekomen, en mij dan beschuldigen van dingen die hij zelf juist deed of doet. Maar goed maakt niet uit, de dames weten zelf goed wat ze betalen en of ze er klanten door krijgen, aantal dames zijn continue bezet anderen hebben gewoon meer klanten en ja allemaal hebben ze het ook weleens stil. Lopen daar veel gasten die amper naar binnen gaan. Hoorde ook van mensen dat hij liep te kutten met vrijkaarten van saunaclubs op zijn forum ik heb geen idee.

                            Wel dat ie mij half jaar geleden vroeg 50% partner te worden van RB, heb ik niet gedaan, bedrag wat ik in moest leggen was absurd en ik had geen enkele inkijk in eventuele advertentieopbrengsten die er ook amper zijn. En de banners gaven amper kliks, dat wist ik omdat ik vele banners had draaien. En wist zijn verleden met geld vangen en niets doen of uiteindelijk ruzie maken etc. Zo vaak gebeurd met zowel dames uit het vak als met mannen. En nu hoorde ik dat ie een crowdfunding wil doen dus hij gaat van zijn site weer proberen iets te verkopen maar kan geen financieel verhaal overleggen met bewijs van bepaalde omzet, dus hij zoekt geld en uiteindelijk bedondert ie de hele kluit. En hij haat Hookers.nl maar loopt wel met de moderatoren van Hookers rond om zo info te verkrijgen en ze zijn kant op zien te krijgen, maar wat valt daar te modereren, ze ze schrijven amper inhoudelijke recensies op het Antwerpen gedeelte en deels zijn het dubbele accounts waarmee ze ook op Hookers.nl zitten te trollen. En verder is het allemaal gelul en andere verwijten wat ze zelf dan juist weer aanbieden. Kolder dus en de gemiddelde lezer leest dat wel en de dames kijken puur naar klanten en omzet, die kunnen wel rekenen hoor. Sommige mensen hebben naast prostitutie geen leven dat is het probleem. Op zich is dat best triest. Je vastklampen aan zelf verzonnen leugens die je zelf ook vaak weer ontkracht, denkniveau is ook beperkt als je alles goed leest, hebben ze niet eens in de gaten. Ik zou mijn energie steken in dames bezoeken ipv je zo druk te maken wat andere mannen doen bij de dames.

                            Comment


                            • #39
                              Originally posted by Ramenloper View Post
                              lol, die gekken op relaxxxboard schrijven nu iets dat ze iets gedaan hebben voor een dame wat jij frankkinky 4.000 Euro voor zou vragen, watvoor drugs gebruiken die? Ik heb gehoord dat dames 150 Euro per maand betalen, dat is geen geld, heb eens gekeken wat dagelijks updaten kost op redlights.be Updaten per dag kost 2 credits dus x 30 dagen is 60 credits dat is ca 30 Euro per maand aan credits. dan nog op kinky.nl en advertenties op smdome en citygirl en zie de dames ook paar x per maand in een grote nieuwsbrief voorbij komen?? Nou ik weet niet, dan verdien je netto haast niets er op als je de kosten van updates/advertenties van die 150 Euro af trekt plus nog het werk en de stress ervan. En dan staan ze nog op goede sites... 150 Euro hebben ze dus met een 45 min klant al terug. Je bent veels te goedkoop! En die gekke Belgen proberen elkaar wijs te maken dat jij duizenden Euro's verdiend.... al was dat zo... dames kunnen zelf toch bepalen hoe en waar ze adverteren. Op Relaxxxboard heb je 0,0 effect met al die nep kliks en respectloos gelul van die losers... ze maken zichzelf compleet belachelijk. En waarom is het een probleem dat dames adverteren, de sites staan vol met dames die via iemand adverteren of zelf? Wat is daar nu schokkend aan, oh ja, als ze op relaxxxboard staan is het opeens geen probleem, echt mafklappers zijn het
                              Eigenlijk, vraag ik me toch af als andere lezers die relaxxxboard af en toe ook lezen. Er hetzelfde over denken. Dat er niet veel geloofwaardigs is in die recensies. Ze lullen continue over dezelfde dames, en als er iemand niet akkoord of tevreden is, word het in twijfel genomen etc. Hoe kan een lezer er dan iets geloofswaardig uithalen. En ze willen publiciteit maken voor het skw. Dan moeten ze wel al de dames in een goed daglicht zetten, en niet altijd dezelfde. Ze maken eigenlijk meer kwaad dan goed. Zeker voor die enkele dames die ze zogezegd gratis helpen. Als lezer heb ik totaal geen zin om die eens te ontmoeten, door al die onzin etc. dat ik op hun site heb gelezen. Maar ja, dat heb je wanneer geile amateurs hun favorieten promoten. Wel spijtig voor die enkele dames die het eerst wel professioneel hadden gedaan, of laten doen.

                              Comment


                              • #40
                                ik ben eerder getriggerd door dames die ze negatief beschrijven, want een loser heeft geen smaak of wordt door een goede dame wellicht minder goed behandeld omdat ze hem niet terug wil. En ik heb zo wel dames ontmoet die ik gewoon goed tot erg goed vond terwijl zij het niets vonden. Maar als ze een dame bij het raam aanspreken en het is een positief gesprekje gaan ze die dame opeens weer de hemel in prijzen terwijl ze daarvoor nog werd afgemaakt, het is bijna kolderiek hoe ze veranderen van mening. En ze hebben totaal geen besef dat ze door niemand serieus genomen worden. Het is een clubhuis site waarop ze elkaar gek maken en wij kijken vermakelijk toe, en ze hebben 0.0 invloed op de markt, met wat ze over dames schrijven of wat ze gratis of niet gratis erop zetten. Ik vraag mij ook wel eens af hoeveel van die gasten een baan hebben en zo ja watvoor baan en hoe ze wonen. Denk dat je het tv programma Man bijt hond er zo op af kan sturen en je kolderieke afleveringen krijgt van vrijgezellen mannen met verwaarloosd huis en gekke denkbeelden en manisch gedrag

                                Comment


                                • #41
                                  Ik zal nou wel weer een vreemde eend in de bijt zijn, hoor ik dan ook niet voor 't eerst, maar op zo'n manier als in veel van de voorafgaande berichten wil ik me toch niet in dit wereldje bewegen, ik heb namelijk ook nog een leven daarnaast, en je zo diep in allerlei zaken begeven en er zo mee verbonden raken, het komt op mij héél 'ongezond' over, en het wandelen en dames bezoeken lijkt mij er ook niet leuker van te worden, om nog maar niet te spreken over alle intriges, wantrouwen, achterdocht en onderling geruzie en gezeik. Voor mij zijn het twee werelden, de wereld van de dames en al 't volk dat daar omheen hangt, al of niet louche of betrouwbaar, en de wereld van kerels zoals ik die ze bezoeken, en veel vermenging van die twee vind ik in elk geval niet raadzaam, en zeer onverstandig, en 't zal best allemaal spannend en opwindend zijn, maar dat zoek ik dan toch liever op een andere manier. En nogmaals, dit is hoe ik er in sta, en dat zal best te saai en te gewoontjes zijn, en misschien geen doorsnee, maar 't bevalt mij prima!
                                  "Ontdek jezelf, herontdek jezelf, en vernieuw jezelf, telkens weer, maar blijf wel altijd jezelf!"

                                  Comment


                                  • #42
                                    Originally posted by Rotta View Post
                                    ik heb namelijk ook nog een leven daarnaast, en je zo diep in allerlei zaken begeven en er zo mee verbonden raken, het komt op mij héél 'ongezond' over
                                    Probleem is dat als je vaak in een bepaald gebied wandelt, of vaak dezelfde club bezoekt, dan kom je automatisch met dit soort figuren in contact. Dus zeg niet dat het jou nooit zal overkomen. Ik kan Frankkinky goed begrijpen omdat ik zelf enkele jaren geleden in hetzelfde schuitje zat dankzij een 2 tal leden van een ander hoerenforum.
                                    Probleem is, dit soort types komen op papier erg goed uit hun woorden, schrijven je de mooiste verhaaltjes via IM en willen dan graag persoonlijk met je in contact komen omdat ze je zogenaamd een goede en oprechte kerel vinden en daarom willen ze je beter leren kennen. Ook zeggen ze vaak nog wat leuke tips te hebben mbt. vrouwen die zij zelf bezochten en dat jij daarvan graag gebruik mag maken indien je een afspraak met ze maakt. En precies daar gaat het fout. Zij kiezen jou niet zomaar uit. Dat doen ze omdat ze je schijnbaar interessant vinden en omdat jij een potentiële interessante bron bent waarvan zij gebruik kunnen maken. Dit soort types zijn in alle gevallen zelf compleet mislukt in het leven en zelfs in de betaalde liefde hebben ze gefaald. In alle gevallen dankzij hun onhandige gedrag bij de dvp's. Dvp's zijn niet dom, die weten direct welk vlees ze in de kuip hebben. Op het moment dat jij met dit soort figuren contact legt en in real life gaat afspreken dan loopt het fout af.
                                    In eerste instantie doen ze zich voor als je grootste vriend maar ondertussen lopen ze met jouw langs de dames en proberen info uit je te peuteren en observeren hoe bepaalde dames op jouw reageren. Hebbe ze in de gaten dat jij goed ligt bij een bepaalde dame dan maken ze daar gebruik van. Omdat ze zelf zo gefrustreerd zijn als ik weet niet wat en zelf niets klaar maken bij de dames proberen ze je bij juist die dames waarmee jij goede ervaringen hebt slecht te maken. Als ze met je langs de dames lopen spelen ze je grootste vriend maar zodra jij je omkeert steken ze een levensgrote dolk in je rug.
                                    Ik heb daar echt veel problemen mee gehad en dvp's kwamen naar mij toe met het verhaal dat "die 2" met wie ik weleens rond liep mij overal probeerden slecht te maken.
                                    Op een gegeven moment werkte hun plan niet meer en dvp's hadden ze door. Hun plan viel dus compleet in duigen. Dvp's smeten letterlijk de deur voor de neus van die 2 dicht zodra ze met hun verhaaltjes bij hen aan de deur kwamen.
                                    Toen hun plan mislukt was en ze zagen dat ze niets bereikt hadden toen werden die 2 pas echt gevaarlijk. Ze probeerden zich te mengen in mijn privé leven. Doordat ik via social media bevriend was geraakt met een paar dames in dat red light en de social media van de dames zelf op een gegeven moment op straat lagen kwamen ze dus ook al snel achter mijn social media. Nou, toen was de boot pas echt aan.
                                    Kreeg opeens van allerlei nepprofielen met daarop foto's van beeldschone dames vriendschapsverzoeken. Bleek dus dat die 2 daar achter zaten. Maar ze gingen nog verder die 2. Mijn foto's op social media werden uitgeprint en die 2 gingen daarmee de dames langs in het red light waar het zich allemaal afspeelde. Of ze de man op de foto kenden en of zij deze weleens als klant hadden gehad. Die man was namelijk een gevaarlijk persoon die overal op de fora zeer slecht schreef over dames in dat red light. Die man op die foto maakte de business voor hen kapot. Dat plan werkte natuurlijk wel. De dames onder elkaar zijn namelijk ook niet allemaal goede vriendinnen van elkaar. Ik bezocht destijds vaak dezelfde dames en bepaalde dames konden dat niet uitstaan omdat ik hen nooit bezocht en ze wisten wel dat ik bij bepaalde dames grote sommen geld achter liet. Sommen geld die zij natuurlijk ook wel wilden verdienen en niet konden uitstaan dat hun overbuurvrouw wel deze goede klant over de vloer kreeg en zijn niet. Die 2 wisten goed waar ze moesten zijn om mij slecht te maken. Gelukkig hoorde ik via enkele dames dat dit aan de hand was en kon ik dit ook redelijk snel de kop indrukken mede dankzij de hulp van de uitbater van het betreffende bordeel. Ik heb hem aangesproken en hem ingelicht waarmee deze 2 bezig waren. Hij bevestigde mij dat hij er ook al lucht van had gekregen. Vanaf die tijd waren die 2 ook niet meer welkom in dat bordeel. Iedere keer dat ze contact zochten met een dame in dat bordeel klonk er door de speakers dat ze moesten oprotten en doorlopen en dat ze de dames niet lastig moesten vallen.
                                    Uit wraak begon 1 van die 2 zelfs mijn echte naam te publiceren op een hoerenforum inclusief beschrijving van mijn uiterlijk en merk en type auto waarin ik reed inclusief kenteken. Ergste was dat de moderator van dat forum smulde van dit verhaal en wist dat dit hem veel clicks op ging leveren dus stond hij het gewoon toe dat die malloot dat deed. Toen ik daarop wat tegengas gaf banden ze notabene mij van het forum. Ik was toch niet meer interessant voor hen als schrijver omdat ik, vanwege het feit dat die 2 mij zaten te stalken en slecht te maken bij de dvp's, al geruime tijd was gestopt met het schrijven van recensies.
                                    Zo kan het gaan dus. Moraal van het verhaal, kijk dus uit met het leggen van contacten met andere wandelaars. Ik kan jullie vertellen, er lopen er veel bij die niet al te zuiver zijn. Geen wonder ook, red lights trekken naast goed betalende en oprechte klanten ook veel idioten aan. Mannen die mislukt zijn in het gewone leven en proberen daar handel te maken en zich een bepaalde status aan te meten die ze in het dagelijks leven nooit zullen krijgen. En ze gaan daarbij over lijken. Geloof mij maar. Nogal logisch ook. Immers, zij zijn dermate mislukt dat ze helemaal niets meer hebben te verliezen.
                                    Dat die Sexmachine ook tot dit soort types behoort moge wel duidelijk zijn gezien zijn staat van dienst in het fora landschap en activiteiten die hij in het verleden binnen "dit wereldje" ontplooide. Ik noem maar een paar namen.
                                    -escort Lynn
                                    -Sue Cruel
                                    Deze dames zijn er financieel niet bepaald op vooruit gegaan dankzij de vage praktijken van deze zelfbenoemde Sexmachine. Ik zou daarom ook maar 1 ding willen zeggen tegen de dames die hij zogenaamd gratis laat adverteren op zijn kleine inimini forumpje: KIJK UIT!!!!!!!!!!!Meneer Sexmacine doet namelijk helemaal niets zomaar gratis. Maar dan ook helemaal niets!
                                    Ondertussen heeft hij het ook al aan de stok met zijn eigen leden die hem doorhebben. Mag ik wijzen op de rel tussen hem en wandelaar Seksenfun. Vroeger toch een erg gewaardeerd schrijver die door de jaren heen ontzettend veel bijdrages leverde aan dat inimini forumpje. Ondertussen heeft Sexmachine alle bijdrages verwijderd van Seksenfun en dit lid geband. Waarom, meneer Seksenfun vond dat de verhalen die op het forum over het SKW werden geschreven sterk overdreven waren en niets meer te maken hadden met de waarheid. Daar had meneer Seksenfun wel een punt. Inderdaad klopt er geen ene bal van de verhalen die op dat iniminforumpje over het SKW worden geschreven. Meneer Sexmachine heeft namelijk bepaalde commerciële belangen in het SKW en iemand die zijn smerige praktijken aan het licht brengt, daar zit hij nu niet bepaald op te wachten.
                                    Mag ik ook herinneren aan de enorme ruzie die hij een aantal jaren terug kreeg met zijn medemoderator Wijzegrijze. Wijzegrijze zou volgens hem de boel belazerd hebben en er met zijn vrijkaarten vandoor zijn gegaan. Nou, draai dat verhaal maar om. Het was weer eens Sexmachine zelf die met zijn medemoderator gratis de clubs binnentrad met vrijkaarten die bedoeld waren voor de leden van Relaxxxboard.

                                    Mensen die hem daarop aanspreken op het forum worden ter plekke de mond gesnoerd en verwijderd van zijn inimini forumpje.

                                    Moraal van dit verhaal is dus: kijk uit wat je doet als je jezelf in dit wereldje begeeft. Er zullen best goede wandelaars rondlopen. Echter mijn ervaring is, het merendeel is zo doortrapt als de pest.
                                    Meeste wandelaars zijn bang voor de uitbaters van clubs en bordelen. Geloof mij maar, als je je eigen een beetje normaal gedraagt zal je daar nooit last mee krijgen.
                                    Het werkelijke gevaar in de red lights en bordelen van deze wereld komt van andere wandelaars.
                                    Mijn tip in deze is dan ook; beter ter plekke geen contact leggen met andere wandelaars. Ze kunnen voor veel ellende zorgen.
                                    Concentreer je op de dames en geniet van deze hobby zover dat heden ten dage nog mogelijk is in deze barre corona tijden.


                                    Comment


                                    • #43
                                      Indrukwekkend verhaal, en de moraal ervan lijkt me ook helder, maar ik kan me toch niet aan de indruk en gedachte onttrekken dat de wijze waarop iemand zich van begin af aan al in het wereldje begeeft al een 'uitnodigende' werking had op die foute types, de kwetsbaarheid en 't beïnvloedbaar zijn was te overduidelijk zichtbaar. De gemiddelde wandelaar en dame die zich enkel beperkt tot wat de bedoeling van betaalde seks is, namelijk het aanbieden en afnemen van bepaalde diensten, en die zich verder niet inlaat met alles eromheen, die krijgt vrijwel nooit met zulke types en zaken te maken, daar kom je echt niet zomaar even automatisch mee in contact, die opening biedt je dan zelf al op één of andere manier!
                                      "Ontdek jezelf, herontdek jezelf, en vernieuw jezelf, telkens weer, maar blijf wel altijd jezelf!"

                                      Comment


                                      • #44
                                        Het verhaal lezende, een reden waarom ik graag maximaal afstand bewaar tot zowel de DVPs als de wandelaars. Sommige info kun je niet (of moeilijk) achterhouden, zeker niet naar een DVP of een privehuis of club. Dat een huis je bankrekeningnummer of kentekenplaat te weten kan komen: so be it. Ik ga er van uit dat ze professioneel genoeg zijn en dat ik oninteressant genoeg voor ze ben. Als het gaat om een DVP ontkom je er niet aan dat ze letterlijk 'je ware gezicht' zien, alsmede stemgeluid en soms laat je nog iets meer ontvallen over jezelf dan je je voorgenomen had. Maar een 'medewandelaar' hoeft in principe niks van me te weten te komen. Hier op het forum kunnen we elkaar op weg helpen en tips geven en wat mij betreft blijft het daarbij. Ik hoef niet te weten waar Rotta woont, of Lightman een kaal hoofd en/of een baard heeft of in welke stamkroeg frankkinky te vinden is. Dat zij wandelen, bepaalde ervaringen hebben opgedaan is voor mij genoeg om te weten en omgekeerd wil ik ook van mijn ervaringen delen en dat we elkaar op die manier verder helpen. Vanuit een klein beetje vertrouwen / goede wil kun je dan elkaar tot hulp zijn.

                                        Comment


                                        • #45
                                          ik ben naast wandelaar ook werkzaam als salesman voor Midhold geweest en heb een reclameburo in de erotische wereld, dus naast wandelaar werkzaam in die wereld Overigens heb ik die sexmachine nooit vertrouwd, en zal het mij een worst zijn wat ie doet, Antwerpen is amper inkomsten voor mij (netto hou ik er weinig aan over) en hij mag het allemaal hebben, echter vroeg of laat krijgt ie met iedereen ruzie en de meeste meiden moeten hem niet. Dus daar verandert weinig aan, wat ie ook roept. Meiden zijn niet gek, en wandelaars ook niet op een paar fans van hem na, en de rest vd wandelaars zal het een worst zijn, die gaat het om de meiden niet om gedoe van een paar wandelaars onder elkaar. En ik heb zat leuke en betrouwbare wandelvrienden waarmee ik ook regelmatig wandel of ga uit eten.

                                          Comment


                                          • #46
                                            frankkinky Jouw activiteiten had ik wel een beeld van gekregen, maar dat maakt jou ook niet 'zomaar een wandelaar', en mede 't bericht van Lightman wekt toch een beetje de indruk alsof dit zomaar elke willekeurige wandelaar kan overkomen, en in mijn bericht probeer ik aan te geven dat 't volgens mij echt wel te maken heeft met wat je rol in 't wereldje is, en je zal ook moeten toegeven dat jij wel heel dicht bij 't vuur zat en zit, om 't even zo uit te drukken, dat is toch bepaald voor de doorsnee wandelaar niet 't geval, dus liggen die 'gevaren' ook minder op de loer volgens mij!
                                            "Ontdek jezelf, herontdek jezelf, en vernieuw jezelf, telkens weer, maar blijf wel altijd jezelf!"

                                            Comment


                                            • #47
                                              die krijgt vrijwel nooit met zulke types en zaken te maken, daar kom je echt niet zomaar even automatisch mee in contact, die opening biedt je dan zelf al op één of andere manier!
                                              Daar kom je dus wel zomaar even automatisch mee in contact als je deel neemt aan een forum als Relaxxxboard of IJsberenforum.
                                              Op deze 2 fora draait alles om het elkaar ontmoeten in de clubs of red lights. Beslis je daar niet aan mee te willen werken dan wordt je al snel gezien als outsider, einzelganger of wereldvreemd.
                                              Ze kennen jou niet persoonlijk en beginnen je te wantrouwen als je iets op dat forum schrijft.
                                              Uiteindelijk smijten ze je dan ook van hun forum af.
                                              Heb weleens een nieuwe alias aangemaakt op die fora.
                                              Eerste vraag die je dan krijgt is: Wie ben jij, waar ken ik jouw van en hebben we elkaar al eens ontmoet in de Duitse clubs. Als jij dan ontkennend antwoord dan wordt direct het contact verbroken.
                                              Ze vertrouwen de boel dan niet meer.
                                              Waarheid achter deze 2 fora is ook dat het in feite een heel klein clubje is bestaande uit een grofweg 20 tal hoerenlopers die ieder onder meerdere aliassen actief zijn op deze fora. Een 20 tal hoerenlopers die elkaar ieder weekend ontmoeten in de Duitse saunaclubs, toen die nog open waren dan in de pre-corona tijd.
                                              Zo lijkt het alsof het forum veel schrijvende leden heeft, echter zit de werkelijkheid totaal anders in elkaar. Het is gewoon een klein "vriendenclubje" waar je als buitenstaander niet tussen komt zeker niet wanneer je besluit geen andere leden te willen ontmoeten.
                                              Ík weet ook dat deze 2 fora uitgerust zijn met automatische aliassen generatoren. Deze fora maken iedere dag automatisch bots aan. IJsberenforum is daar zelfs trots op en bij opening van het forum zie je gelijk al hoeveel zogenaamd nieuwe leden zich vandaag weer hebben aangemeld op het forum. Een weldenkend mens gaat dan al een lichtje branden want diegenen die actief schrijven zijn al jarenlang dezelfde figuren en er komen nooit en te never nieuwe schrijvende leden bij. En zo ja, dan zie je het direct wie het zijn. De overeenkomsten in schrijfstijl en online tijdstippen vallen al direct op. Heeft er dus weer 1 of andere malloot de zoveelste nieuwe alias aangemaakt.
                                              Tja, raar hè, meer dan 32000 leden en altijd maar weer dezelfde 20 à 30 figuren die schrijven.
                                              Waarom is zo'n forum uitgerust met een automatische aliassen generator? Nou, kunnen ze lekker bij hun sponsorclubs pronken met het aantal nieuwe leden dat er die maand zogenaamd bij kwam. En hoe meer leden, des te interessanter voor zo'n club wordt het dan om op dat forum te gaan adverteren want, zogenaamd meer clicks en dus meer reclame opbrengsten.
                                              In feite zitten deze 2 fora naast hun eigen leden dus ook hun eigen sponsors fors op te lichten. Ze moesten eens weten dat hun duur betaalde banners bijna geen clicks genereren en dus geen euro opbrengen.

                                              Comment


                                              • #48
                                                Originally posted by Lightman View Post
                                                Beslis je daar niet aan mee te willen werken dan wordt je al snel gezien als outsider, einzelganger of wereldvreemd.
                                                Uiteindelijk smijten ze je dan ook van hun forum af.
                                                Daar draait 't dus precies om bij dat soort fora, en ook wel vaak bij andere fora, je gedragen en voordoen zoals 'anderen' van je verwachten en verlangen, wat is er in hemelsnaam mis met gewoon jezelf zijn en blijven en met een 'outsider en/of einzelgänger' zijn, ik vind 't in de huidige tijd haast 'eretitels'!?
                                                Last edited by Rotta; 01-07-2020, 21:16.
                                                "Ontdek jezelf, herontdek jezelf, en vernieuw jezelf, telkens weer, maar blijf wel altijd jezelf!"

                                                Comment


                                                • #49
                                                  jeetje gaat dat zo ver? en die eigenaren van die clubs hebben dat niet door? zijn toch vaak geen lieverdjes? en had het idee dat die helemaal niet betalen voor banners, want die banners doen het amper heb ik zelf ondervonden op RB

                                                  Comment


                                                  • #50
                                                    Originally posted by frankkinky View Post
                                                    jeetje gaat dat zo ver? en die eigenaren van die clubs hebben dat niet door? zijn toch vaak geen lieverdjes? en had het idee dat die helemaal niet betalen voor banners, want die banners doen het amper heb ik zelf ondervonden op RB
                                                    Die eigenaren hebben wel wat anders aan hun hoofd dan dagelijks een paar Nederlandse fora te monitoren. Die hebben een grote zaak te runnen en daar komt meer bij kijken dan menigeen denkt.
                                                    En het zijn geen lieverdjes? Ach, dat valt wel mee. Zo'n bordeel runnen is in feite gewoon hetzelfde als het runnen van een normaal bedrijf. Het idee dat het allemaal doorgesnoven motormuizen zijn klopt niet met de werkelijkheid. Dat was vroeger.
                                                    Daarbij komt, vooral die 2 mods van IJsberenforum die zijn zo glad als een aal en weten de boel mooi te bedonderen.
                                                    Om middernacht even een flinke zwieperd geven aan de view en click teller en voilà, het lijkt net alsof die site dagelijks door duizenden mensen wordt bezocht. Weten die clubmanagers veel? Zoals gezegd, die hebben wel wat anders te doen dan het in de gaten houden van een paar Nederlandse mods en wat ze uitspoken op hun hoerenforum.
                                                    En uitbetaling voor die banners dat gaat niet alleen via cash, dat gaat grotendeels in de vorm van vrijkaarten die de clubs weggeven aan de fora. Die vrijkaarten zijn bedoeld voor de leden.
                                                    Bedoeling is dat wie het mooiste verhaaltje schrijft over een club, die krijgt een vrijkaart. Bepaalde leden schrijven zich dan ook vaak helemaal ongans terwijl ze daarvoor nooit beloond worden. Simpelweg, omdat de vrijkaartjes altijd terecht komen bij de "vriendjes" van de moderatoren. Verder houden die moderatoren vooral veel vrijkaartjes voor zichzelf zodat ze zelf gratis de club in kunnen samen met hun "vriendjes".
                                                    Een tijdje terug was ik in een Duitse saunaclub in Velbert en kwam daar met de manager in gesprek. Toen het gesprek uit kwam bij de Nederlandse fora vroeg ik aan hem hoeveel vrijkaartjes er per maand eigenlijk worden vergeven aan die fora. Nou, schrik niet, alleen al die club in Velbert geeft tientallen vrijkaarten weg aan dat Nederlandse berenforum. En iedere maand wordt er slechts 1 vrijkaartje vergeven aan een lid middels een tombola als beloning voor het schrijven van de beste advertorial, want dat is het natuurlijk wel in principe.
                                                    Tja, hoe kan dat dan? Waar blijven die andere pakweg 15 à 20 vrijkaartjes dan?
                                                    Kortom, die 2 fora zitten de boel flink op te lichten. Niet alleen besodemieteren ze hun eigen leden maar daarbij ook hun sponsorclubs.

                                                    Comment

                                                    Working...
                                                    X