Announcement

Collapse
No announcement yet.

Waarom worden best veel mannen verliefd op een dame van plezier?

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Waarom worden best veel mannen verliefd op een dame van plezier?

  Waarom worden best veel mannen verliefd op een dame van plezier? Je weet toch dat je geld betaald voor een erotische dienst en tijd?

 • #2
  Omdat veel mannen intimiteit met een vrouw die vriendelijk tegen hem doet verwarren met liefde. Ze zijn de betaling in geld dan alweer vergeten

  Comment


  • #3
   Sommige dames zijn verdomd goeie actrices, die je speciaal laten voelen. Dat is lastig om doorheen te kijken voor sommigen denk ik.

   En het zal vast niet vaak voorkomen, maar je zal ook de dames hebben die het aanpappen van een relatie met een klant ook zien als een mogelijkheid om geld los te krijgen?

   Comment


   • #4
    vergis je niet er zijn ook tig mannen die verliefd zijn op een dame die ze ook duidelijk vertelt dat ze geen interesse in die klant hebben en toch blijven die mannen verliefd en volhouden dat die dame ook iets in hun ziet. Of blijven mannen gewoon verliefd ookal is die dame het niet op hen

    Comment


    • #5
     en die mannen stalken die meiden per app, sms, emails en ga zo maar door, lopen hoop weird types rond in de wereld hoor, of mannen die zeggen zeker te weten dat een dame van plezier veel plezier met ze hebben en geniet van de sex met hem en dat weet die man dan heel stellig en niet bij 1 maar bij veel dames die hij bezoekt. HILARISCH!

     Comment


     • #6
      Gekkies heb je overal... Er zijn genoeg vrouwen die niet in prostitutie werken, die gestalkt worden. Was een paar jaar geleden undercover-achtig programma van Peter R. de Vries volgens mij, die stalkers opspoorde. Hadden ze in een restaurant een mooie serveerster gezien die een aardig praatje met ze hield aan tafel, en werd dat opgevat als flirten door een gekkie aan tafel.

      Comment


      • #7
       je hoort het trouwens vaak bij alleenstaande mannen die voor de 1e keer een betaalde dame bezoeken. Vaak verliefd op dame en denkende dat dame ook genoten heeft en verder bijvoorbeeld zelf geen relatie heeft. Veel mannen hebben een totaal verkeerd beeld van het wereldje, had ik vroeger ook hoor, maar die naiviteit ben ik voorbij. Wil niet zeggen dat ik er nu minder van geniet. Want je ontwikkelt je als mens ook, maar ik weet mede door mijn werk en 30 jaar wandelervaring waarvan de frequentie qua damesbezoek heel hoog is, nu veel beter de hele wereld achter de dames en de verschillende soorten type dames en soorten prostitutie. En ook prima contacten met aantal dames. Maar ik weet de grens van gevoel en professionaliteit. Het is overigens best vaak een jaloers wereldje, en vooral onder een groep klanten die op fora actief zijn. Maar gelukkig is dat een grote minderheid. 98% van de klanten van dames van plezier schrijven niet op fora, en zeker niet hun beste klanten qua bestedingsvermogen.

       Comment


       • #8
        eq he dat is bij veel mannen niet ontwikkelt of is opeens weg als ze naakt met een vrouw zijn die aardig tegen ze doet

        Comment


        • #9
         ja is iets wat vaak voorkomt, hoor het ook van die meiden en je leest het op diverse fora, niet goed voor je portemonnee als je dat wordt, niet doen!

         Comment


         • #10
          Toon van dit topic is toch wel een beetje alsof je niet goed bij je verstand bent als je verliefd wordt op een dame, nou ik kan je vertellen dat m'n verstandelijke vermogen redelijk tot behoorlijk goed in orde is, en toch is het ook mij overkomen, en wel tot op heden zelfs. Heeft in mijn geval niks te maken met het feit dat zij een dame is, dat is slechts de aanleiding geweest, het is gewoon een gevoel wat tussen twee mensen van vlees en bloed kan ontstaan, en dan doet het er niet toe dat één van die twee een dame is en de andere een klant van haar, en het maakt ook niks uit of dat gevoel bij allebei even sterk aanwezig is, het overkomt je simpelweg, zoals het je bij elke willekeurige vrouw had kunnen overkomen. Ik ben geen groentje meer, en ook niet ziende blind, en van enig 'toneelspel' van haar kant is geen enkele sprake, dat is slechts een hardnekkig vooroordeel dat we over de dames hebben, en natuurlijk zitten er wel van dergelijke types tussen, maar dat herken je vrij snel, het 'ware' bij een dame zien vergt meer inspanning, maar heb je dat door dan is zo'n relatie even waardevol als elke andere relatie. En ik heb het hier over een vriendschappelijke relatie met dat extra gevoel, niet over een 'verbinding' in andere zin, dat is niet eens het doel, al komt dat ook wel voor, maar niet in mijn geval. En nogmaals, ik ben beslist niet naïef of achterlijk, weet best wat er te koop is, maar waarom zou je dat gevoel nou niet gewoon kunnen hebben, verliefdheid is sowieso een ongrijpbaar en onverklaarbaar fenomeen! En geloof me, m'n portemonnee heeft er echt geen extra schade door opgelopen, daar ben je zelf bij, ik ben immers ook geen puber meer!
          Last edited by Rotta; 3 weeks ago.
          Leef bewust en intens, en wees jezelf, altijd en overal!

          Comment


          • #11
           Inderdaad kan dat, mij ook wel eens overkomen toen ik nog jong was. Maar het brengt meestal niets. Dus het is raadzaam om daar op bedachtzaam te zijn.

           Comment


           • #12
            frankkinky Ik geef al aan dat ik dus niet 'jong' ben in de zin van onnozel, en ook niet op zoek ben naar 'dat het iets brengt', maar ik ga mezelf ook niet te kort doen door het dan maar te ontkennen omdat het niet mogelijk zou kunnen zijn, want het is immers realiteit, het kan wel, en een goed gevoel ga ik niet negeren omwille van angst en mogelijke risico's, want als die er niet zijn is dat zinloos en zou 't zonde zijn om er niet van te genieten! In het 'echte leven' biedt verliefdheid ook geen zekerheid tenslotte!
            Leef bewust en intens, en wees jezelf, altijd en overal!

            Comment


            • #13
             natuurlijk maar verliefd worden op een dvp gebeurt sneller omdat je intiem met haar bent, terwijl prive je meestal eerst verliefd wordt op de persoon en in haar doen en laten en je haar beter leert kennen, intimiteit komt dat pas als zij ook verliefd is op jou

             bij een dvp vergeten mannen vaak dat die dvp haar werk doet en ook deels een act speelt en ook vaak niet haar echte verhaal, gevoelens etc vertelt, omdat wij als man een klant zijn. Dus waarop je dan verliefd wordt is vaak een beeld wat jij schetst van haar op de info die zij jou geeft die meestal deels niet klopt, plus haar lichaam en sex die je van haar koopt. En dat is dus wel een moeilijk verhaal. Dan hebben we het nog niet over eventueel leeftijdsverschil, andere cultuur (mits ze niet dezelfde nationaliteit heeft als jou), en nog andere verschillen (alleen haar beroep al). dus heel veel zaken bij elkaar die geen gezonde basis zijn. En dit topic zegt ook niet dat je niet verliefd mag worden op een DVP maar waarschuwt mijn inziens alleen maar, om zo teleurstellingen of pijn of ellende te voorkomen.

             Comment


             • #14
              frankkinky In algemene zin heb je mogelijkerwijs gelijk, ik spreek alleen en uitsluitend over mijn situatie om aan te geven dat het echt wel kan, de bewijzen zijn er in mijn geval. Aanvankelijk op je hoede zijn kan zeker geen kwaad, maar je moet het op een bepaald moment ook een kans durven geven, want het is zo jammer als je iets moois laat voorbijgaan door het heersende beeld van DVP's dat je met ze op moet passen, want zoals in mijn geval kan je ook wel degelijk een oprechte treffen. Dus waarschuwen voor teleurstellingen is prima, maar blijf open staan voor eventuele mooie ervaringen en belevingen, want té voorzichtig zijn kan ook geluk in de weg staan!
              Leef bewust en intens, en wees jezelf, altijd en overal!

              Comment


              • #15
               De uitzondering maakt de regel? Prima om je gevoel te volgen toch? Zolang je maar wel de rationele overwegingen maakt en niet in blinde verliefdheid gaat. Snap wel wat frankkinky zegt, het startpunt is zo anders dan dat je hebt met elk ander mens dat je in je leven tegen komt, dat het een vertekend beeld kan geven.

               Comment

               Working...
               X