Banner mainpage

Collapse

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Weet jij je eerste bezoek aan een prostituee nog?

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Weet jij je eerste bezoek aan een prostituee nog?

    Weet jij je eerste bezoek aan een prostituee nog? En hoe oud was je toen en waar bezocht je die dame en hoe ging dat?

  • #2
    Ik was begin 20, voor mijn studie ging ik met de trein elke dag en ik moest altijd overstappen in Amsterdam Centraal. Op een zonnige dag kon ik mijn nieuwsgierigheid niet bedwingen en ben ik aan de wandel gegaan over de Wallen.

    De eerste keer alleen rondgelopen, een week later weer en toen wel bij een dame naar binnen gestapt. Het was een jonge Engels sprekende meid, die natuurlijk gelijk doorhad dat ik weinig ervaring had. Maar ze deed het heel prettig en relaxt. Daar heb ik wel mazzel mee gehad, want ondertussen is duidelijk dat op de Wallen nou niet bepaald de topservice gegeven wordt... Maar het was ook een andere tijd misschien.

    En elke week tijdens mijn overstap maakte ik wel even een rondje. Het duurde trouwens nog zeker een paar weken voordat ik door had dat de Wallen meer was dan alleen de Oudezijdse Achterburgwal en Voorburgwal, haha zo stom . Ik wist niet dat rond de Oude Kerk en de Sint Annendwarsstraat enzo ook nog vele ramen waren.

    Comment


    • #3
      Ik weet het nog als de dag van gisteren! Na een lange relatie was het uit gegaan met mijn vriendin. Zij was mijn eerste en enige waar ik seks mee had gehad en ik was verschrikkelijk nieuwsgierig naar andere dames natuurlijk. Als vrijgezel ben ik (gierend van de zenuwen) naar het Zandpad in Utrecht gereden en mij vergaapt aan de heerlijke dames. Ik ging bewust naar Utrecht, omdat het niet direct bij mij in de buurt is. Ik was als de dood herkent te worden.

      Haar naam weet ik helaas niet, door mijn zenuwen volledig vergeten. Maar het was een prachtige wulpse vrouw, echte zandloper met grote borsten en volle billen. Mooi gekruld haar. Dat pijpen standaard in het pakket zit, wist ik toen nog niet. Mijn vriendin deed dat vrijwel nooit... en deze dame op het Zandpad deed het gelijk en met zoveel gevoel. Pfoe dat was genieten! Het neuken ging wat minder, door mijn zenuwen hield ik hem niet de hele tijd stijf... Maar ze gaf niet snel op, met wat handwerk tussendoor uiteindelijk toch nog tot succes gekomen :-)

      Comment


      • #4
        ik weet mijn 1e nog en ook mijn laatste en ben bang dat het tot in de herfst of de winter dit jaar zal duren voordat ik er weer 1 kan bezoeken ivm corona virus

        Comment


        • #5
          ik weet het nog vaag, volgens mij via advertentie in de krant die toen nog vol stond met sexadvertenties. Internet was er nog niet. Bij een Indische vrouw thuis, ergens in een goedkoop huurflatje, weet dat het een deceptie was, huis niet echt fris, dame niet echt leuk, maar ja ik was jong en verlegen. Daarom toen al aversie gekregen tegen thuisontvangst.

          Comment


          • #6
            Zeker weten, was bij een een wat oudere dame in Alkmaar. Bloednerveus gebeld, kon gelijk terecht.
            Gezellig babbeltje, kopje koffie en toen via de badkamer naar de slaapkamer. Vond het geweldig, toen.
            Achteraf, na veel meer ervaringen wil ik er niet naar terrug. Ik heb ze inmiddels vele malen beter gehad!

            :-)

            Comment

            Working...
            X