Banner mainpage

Collapse

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Maia, Antwerpen

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Maia, Antwerpen

    Naam: Maia
    Leeftijd: 36
    Uiterlijk: Nederlands/Aziatische
    Kleur haar: Zwart
    Lichaamsbouw: Slank
    Cupmaat: B
    Siliconen: Nee
    Piercing: Onbekend
    Tattoo's: Onbekend

    https://www.highclasstantricmaia.com/

    Ik heb dit huis nu ook eens gezien. En omdat ik niet van de SM ben. (ze hebben daar veel SM dames en kamers), heb ik gekozen voor Mira een mooie Hindoe dame. Heel vriendelijk en zeer ontspannend de massage met hoogte punt die ik kreeg. Ik moet zeggen, dat heeft ook wel iets, een massage ipv sex. Want het doet echt iets met je, ook uren daarna als je thuis bent. Overheerlijk, dat zal ik eens vaker gaan doen denk ik dan.
    Last edited by Citygirl.nl; 08-06-2022, 15:11. Reason: Gewijzigd van Mira naar Maia en van Almere naar Antwerpen

  • #2
    Ja ik heb het ook eens geprobeerd, en moet zeggen het is natuurlijk wel heel iets anders, maar ik kwam fresh en doezelig tegelijk ervan terug, en Mira is een mooie en meegaande Hindoestaanse dame. Dit vind ik voor zo nu en dan als ontspanning voor lichaam en geest ook zeker aan te raden!

    Comment


    • #3
      Ik ben ook bij haar geweest. Mira is een sensuele en zeer vriendelijke Hindoestaanse meid. En ik heb het ook ervaren als een soort van reset van lichaam en geest. Zeker voor herhaling vatbaar, maar ik zie haar helaas niet zo vaak meer in Almere in de agenda staan, en Bergen op Zoom waar ze ook ontvangt is wat ver weg voor mij om te gaan rijden voor een massage, hoe goed die ook is, want Mira kan dat zeker heel lekker dat staat als een paal boven water.

      Comment


      • #4
        Het was lang geleden dat ik een erotische massage heb gehad. Normaal ben ik meer van 'gewone sex'. Maar ik wilde dit wel weer eens ondergaan, een tantra-massage had ik nog nooit gehad en was er nieuwsgierig naar. Even rondgezocht en Mira sprak mij wel aan.

        Bij Privehuis Almere voor de deur geparkeerd en ontvangen door een gastvrouw, die mij naar Mira bracht. Een prachtige vrouw, een lieve uitstraling. Gehuld in een mooi wit lingeriesetje waar haar donkere haar en licht getinte huid mooi mee in contrast stond. Ze had in de kamer een douche, waar ik vooraf mij even kon opfrissen.

        Op bed gaan liggen en zij ging aan de slag. Ik had even nodig om zelf tot ontspanning te komen. Het geheel was heel relaxend waarbij ze in eerste instantie vooral haar handen gebruikte en daarna steeds vaker ook haar lichaam gebruikte. Stukje bij beetje bracht ze mij in een geweldige staat van opwinding. Ik weet niet hoe ze het deed, maar het was heerlijk.

        Daarna weer gedouched om alle olie en dergelijke van mij af te spoelen. Met een hartelijke groet afscheid genomen en helemaal rozig de deur uit gestapt.

        Comment


        • #5
          Afgelopen maandag ben ik weer bij Mira geweest en het was weer heel fijn, ik kom zo relaxed en voldaan bij haar vandaan dat alle stress van mij afglijd. Het is iets wat ik eigenlijk elke maand een keer zou moeten doen.

          Begrijp me niet verkeerd, 'gewone sex' is echt lekker. Maar een tantra-massage is echt een heel andere ervaring. En Mira is een lieve en leuke dame.

          Comment


          • #6
            Mira ontvangt nu als Maia in Antwerpen zie https://www.redlights.be/massage/mai...antwerpen.html en haar nieuwe website https://www.highclasstantricmaia.com/

            Comment

            Working...
            X