Announcement

Collapse
No announcement yet.

Advertentie: Mira Tantra Masssages

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Advertentie: Mira Tantra Masssages


  Mijn naam is Mira, ik ben een zeer aantrekkelijke Aziatische beauty, superlief, zeer charmant en altijd stijlvol en elegant. Ik kan je verzekeren dat ik zeer onderhoudend en aangenaam gezelschap ben.

  De wereld van erotische massage heeft altijd al mijn interesse gehad en met name tantra. Ik heb mijn ervaring opgedaan in Belgische en Nederlandse salons en heb daarnaast ook een aantal cursussen gevolgd. Hierdoor heb ik mijn eigen stijl ontwikkeld en ik ben enige tijd geleden voor mijzelf begonnen. Hier kan ik mijzelf zijn en jou de ultieme tantra beleving laten ervaren. Een beleving waarin ik volledig op jou gericht ben en je alles mag loslaten en genieten van de beleving van een tantra sessie, zoals deze daadwerkelijk bedoeld is.

  Inmiddels heb ik drie mooie ruimtes, een in Almere (NL) en Bergen op Zoom (NL) en Temse (BE). Hier zijn jullie van harte welkom!

  Wil je dit ook ervaren? Bezoek dan mijn website www.miratantramassages.nl en maak een afspraak!
  Last edited by Adverteerder; 4 weeks ago.

 • #2
  Een tantrasessie is een beleving die met alle zintuigen wordt ervaren. Met warme olie, zachte muziek, kaarslicht en vlinderzachte aanrakingen verwen ik jouw hele lichaam en vergeet geen enkel deel. Dit zorgt ervoor dat je een uniek en intens gevoel van welzijn mag ervaren tijdens maar ook zeker na de massage. Elke sessie wordt afgesloten met een lingam/yoni massage met een handmatig hoogtepunt.

  Onderga jij deze erotische ervaring met mij, Mira? Ik ontvang je in Almere (NL), Bergen op Zoom (NL) of Temse (Belgie), op een prettige en discrete locatie. Op welke data ik je kan ontvangen, kan je zien via mijn website: www.miratantramassages.nl/agenda

  En e-mail mij om af te spreken, dat kan via miratantramassage222@gmail.com!
  Last edited by Adverteerder; 4 weeks ago.

  Comment


  • #3
   Ik heb nieuwe foto's laten maken! Hier zie je er alvast eentje van. Wat vind je er van? Meer volgt binnenkort op mijn website www.miratantramassages.nl


   Comment


   • #4

    Kom jij je onthaasten in mijn handen? Beleef een tantra-massage zoals je nog niet eerder beleefd hebt. Klik hier voor mijn recensies!

    Liefs, Mira

    Afspreken? Zie mijn contactinfo op www.miratantramassages.nl/contact-locatie

    Comment


    • #5
     Wat voor massage wil jij?

     Er zijn twee soorten massages bij mij mogelijk:

     Tantra sessie op de massagetafel, waarbij enkel jij ontkleed bent, deze sessie is volledig op jou gericht en ervaar jij de ultieme tantra beleving onder mijn zachte, speelse en uitdagende aanrakingen.

     Tantra sessie op bed, waarbij wij beiden naakt zijn en ik de bovenstaande tantra beleving naar nog een intenser niveau zal brengen en niet alleen met mijn handen maar ook met mijn lichaam jou volledig zal masseren.

     Lees hier meer over op mijn website: www.miratantramassages.nl

     Comment

     Working...
     X