Banner mainpage

Collapse

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Amanda, Antwerpen, Villa Tinto 3

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Amanda, Antwerpen, Villa Tinto 3

    Naam: Amanda
    Leeftijd: 25
    Uiterlijk: Oost Europees
    Kleur haar: Bruin
    Lichaamsbouw: Normaal
    Cupmaat: B/C
    Siliconen: Nee
    Piercing: Nee
    Tattoo's: Nee

    Herkenbaar hoekkamer aan binnenzijde Villa Tinto met wel 2 ramen en dus veel witte gordijnen. Deze intelligente donkerharige Roemeense heeft veel diverse skills van sex tot SM en ze is professioneel en kijkt goed wat je wil. Ze wast zich uitvoerig vantevoren. Zeer sensuele dame die met haar tong en tanden je gek weet te maken over je lichaam. Bij klik en goede hygiene ook tongzoenen extra bespreekbaar. Ze fleurt op als je van kinky things houdt, en daarin ga ik een volgende x verder, nu al lekker met tepel and ass using van mij door haar!

  • #2
    Ze heeft nu kamer gehuurd voor beide shifts dus ook weer in de avond. Was weer een prettig wederzien. Amanda gaf weer een topsessie met erotiek en kinky elementen. Ik moest wel weer even wennen na zo'n lange tijd maar dat gaf ook wat leuke extra spanning. Bij Amanda zag ik ook weer een fonkeling in haar ogen toen ze met mij zo bezig was

    Comment


    • #3

      Bij dit warm weer even bij Amanda binnengewipt.

      Ik zal zeer kort zijn. Ze heeft mij zonder twijfel de beste pijpbeurt gegeven van de laatste jaren.

      En toen zij op top op mij kwam, barste er zoveel energie uit deze knappe dame, dat ik gewoon al het werk aan haar heb gelaten. En er echt ten volle van kon genieten.

      Binnen de week kom ik hier zeker terug! wat ik nog nooit heb gedaan.

      Comment


      • #4
        Ik weet niet of dit topdametje nu Amanda of Amandi heet, want op de site van Villa Tinto staat ze als Amandi gepresenteerd zie https://www.villa-tinto.com/wie-zit-waar/ en https://www.villa-tinto.com/workers/amandie/

        Wel apart die hoekkamer met al die gordijnen. Topdame qua inzet en service. Luistert ook goed naar je wensen, al moest ik niet te snel Engels praten, maar dat was ook niet zo'n probleem. Hygiene tip top in orde en een fijne tijd gehad van ca. 50 minuten voor 150 Euro, (was voor 100 binnen gestapt en verlengd toen ik merkte dat er een klik was en het mij beviel). Leuke combi van erotiek, sex en soft kinky games vielen mij te deel. Zeker een dame om meerdere malen voor terug te komen. Werkt meestal op de dag en soms in de avond vertelde ze mij.

        Comment


        • #5
          Amanda is voor mij ook een vastigheidje waar ik zo nu en dan binnen wip, ooit door Sagaris ex moderator van Hookers.nl op gewezen en ook destijds wat recensies van gelezen daar. Ik heb met haar een klik, ze speelt een goed afwisselend spel en ze heeft een natuurlijke dominantie. Maar met genoeg ruimte voor erotiek. Ze speelt altijd met goede inzet en passie en je ziet haar ook plezier in het spel hebben. Ik blijf er meestal dan ook wat langer en heb na een intense kinky sessie waarbij ze mij goed gebruikt ook wat langer tijd buiten nodig om weer even bij zinnen te komen om een volgende ronde elders te doen.

          Comment


          • #6
            Amandi weet wel wat ze wil als ze je beter kent, maar checkt ook goed wat jij wil en zo werd het een geile sexbeurt, dat is wat ik het zeker kan noemen. Ik kreeg goede geile sex en teasen maar ook weer met een kinky randje waarbij ze los probeerde te gaan, maar ik heb netjes aangegeven wat mijn grens was en dat volgde Amandi keurig. Ik kreeg uiteindelijk een heftig orgasme

            Comment


            • #7
              Eindelijk nog eens bij deze topgriet geraakt! En weeral een onvergetelijke tijd gehad. Elke keer weet ze mij toch op een andere manier te verassen.
              Zeker één van de mooiste naturel dames van het skw en nog zekerder is haar uitzonderlijke goede service of maw de beste geile seks !
              Volgende keer gaan we de kinky-toer uitproberen...

              Comment


              • #8
                Topdame heeft nog tot de aan de huidige lockdown die nu in Belgie is en nog even van kracht is tot half december, gewerkt en vol inzet en enthousiasme. Ook online te vinden via advertenties wist ze mij te vertellen als je een afspraak vantevoren wil maken zodat je niet hoeft te wachten.

                Comment


                • #9
                  Weer even in Antwerpen geweest, en bezetting in totaal viel me wat tegen maar goed het zijn rare en onvoorspelbare tijden met die coronacrisis.

                  Amanda was er weer met nu weer donkerbruin lang haar. Mooue zwarre nylons en lingeriesetje aan. En na de hygiene rituelen weer vol overgaaf begonnen. Amanda geeft vol passie een topservice en het begon met uitdagend sensueel teasen op een erotische geile manier waarbij Amanda haar naturel lichasm en ogen goed gebruikt. Mijn tepels werden gevonden en ook het sensueel staand boven mij met zichzelf sensueel dansenx en strelen geilde ze mij nog verder op.

                  Even later bood ze haar frisse kutje aan wat ik moest verwennen van haar. En later zou een 2e keer moeten omdat het haar blijkbaar goed bevallen was. Ook ik werd oraal niet vergeten. Tepelkemmen werden door Amanda bij mij aangebracht zodat ze ook op die manier verder mij testen kon en daarmee kon ze behoorlijk bij mij verder gaan.

                  En een geile penismassage volgde waarna ze mij wilde fisten. En daar had ze duidelijk een geil plezier in.

                  Comment


                  • #10
                    Gisteravond Amanda bezocht ze zat deze keer even in vt op kamer nr 4 was weer voortreffelijk bij haar.
                    roberto

                    Comment


                    • #11
                      Amanda is 1 van mijn zekerheidjes al hou ik ook van wisselen en steeds iets nieuws uit te proberen voor die extra spanning. Amanda is een sterke persoonlijkheid en laat zich geen verhaaltjes vertellen, wel geeft ze bij de juiste klik een topservice en is ze tijdens de hele interactie zeer sensueel.ze leest je lichaam en reacties goed.

                      zo is ze in zowel sex als kinky games een topper naar mijn bescheiden mening althans.

                      Comment


                      • #12
                        Ik heb weer een lekker half uurtje met Amanda besteed. Wat extra gegeven voor tongzoenen en ze ging met haar tong over mijn hele lichaam heen langzaam naar beneden waar ze lekker pijpte en we daarna lekker vrijend in verschillende standjes elkaar in het zweet werkten. Toppertje is Amanda

                        Comment


                        • #13
                          spannend setje, eigen uitstraling en uitertlijk en een dame met een goed sexkwaliteitsniveau, dat kan ik zeker zeggen, ze ging aardig met me aan de gang, zodanig dat ik haast begon te denken dat ze zelf ook opgewonden was, en dan is het dus extra opwindend!

                          Comment


                          • #14
                            Al het positieve dat hier over Amanda wordt gezegd, kan ik volledig beamen. Een poosje terug haar voor de eerste maal bezocht net op een dag dat ik behoorlijk wat spierpijn had. Daarmee haar gevraagd om enkel te pijpen, maar dat heeft ze echt hemels lekker gedaan. Toffe dame ook om met te praten en ze ziet er ook nog eens super uit. Ik vind haar 1van de pareltjes van de wandeelbuurt.

                            Comment


                            • #15
                              ja ze wisselt veel van raam, maar naambordje kan niet missen en ze ziet er tegenwoordig wat lekkerder uit door nieuwe betere sexy lingerie setje, is mijn mening tenminste, service is altijd top bij haar

                              Comment


                              • #16
                                Was tijdje niet bij haar geweest, ondat ik ook nieuwe dingen wil ontdekken. Maar Amanda was weer als vanouds, goed, gepassioneerd en kinky. Ze heeft haar eigen uitstraling en is zeer sensueel en kan behoorlijj kinky tekeer gaan als je dat wil.

                                Intelligente en fijne dame , een vastigheidje in de dagshift🙃

                                Comment


                                • #17
                                  Weer eens geweest, blijft toch een klassemeid met klasse service hoor🙂

                                  Comment


                                  • #18
                                    heb haar ff niet gezien, vermoed vakantie?

                                    Comment


                                    • #19
                                      Inderdaad ze is er even tussenuit. Einde van de maand komt ze terug.

                                      Comment


                                      • #20
                                        Ik zag vandaag Amanda weer in haar kamer, VT 3

                                        Comment

                                        Working...
                                        X