Banner mainpage

Collapse

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Amy, Cristal Prive, Rotterdam, Wolphaertsbocht 323b

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Amy, Cristal Prive, Rotterdam, Wolphaertsbocht 323b

    Naam: Amy
    Leeftijd: tegen de 50
    Uiterlijk: Westeuropees
    Kleur haar: Zwart
    Kleur ogen: Blauwgroen
    Lichaamsbouw: Slank
    Lengte: 1,70m
    Cupmaat: C
    Piercing: Nee
    Tattoo's: Nee
    Roken: Nee

    https://cristalprive.nl/dames/amy-2/

    Deze dame in de zomer van 2019 voor een uur bezocht voor E110.

    Amy heeft al wat lente's achter de rug en dat merk je en toch ook weer niet. In haar voorkomen is het echt een knappe vrouw met mooi lang zwart haar en een enthousiaste uitstraling. Ze ziet er zeker jonger uit dan ze is, ze doet volop mee, mooie huid, lekker schoon. Maar tegelijk straalt ze een bepaalde comfortabele rust uit die je bij de jongere dames soms mist. Bij haar had ik het gevoel mezelf te kunnen en mogen zijn. En omdat ik toch wat onzeker was (het was mijn eerste 'oude vrouw' ) kwam dat heel goed uit. Ook is ze net wat bedachtzamer, daar waar het bij jongere dames soms een beetje rommelig kan zijn tijdens een avontuur en er soms niet goed naar je geluisterd wordt.

    Heerlijk geknuffeld en gezoend, haar verwend (beffen, vingeren) waar ze van genoot. Ook verschillende standjes uitgeprobeerd. Tussendoor ook een gezellige prater.

    Ik raad Amy in het bijzonder aan voor wandelaars die om wat voor reden onzeker zijn over zichzelf. Voor ontknapingen / ontmaagdingen lijkt ze mij echt ideaal!

    Cristal Prive is ook een huis dat betrokkenheid uitstraalt naar de wandelaars. Na afloop werd mij door de gastvrouw gevraagd of alles naar wens was, dat maak ik niet vaak mee. De standaardprijs voor een uur is E130, maar er zijn allerlei actietarieven, waardoor je wel heel erg je best moet doen om geen korting te krijgen. Zo kreeg ik E20 korting omdat ze 'girl of the day' was.

  • #2
    Tijdje terug alweer bij Amy van Cristal Privé in Rotterdam geweest. Mijn keuze was speciaal op haar gevallen, een iets rijpere, zeer ervaren vrouw, want Amy is zeker niet nieuw in ’t vak. Amy is een mooie slanke vrouw met een aantrekkelijk ‘jonge meiden’ figuurtje, een heel lief gezicht, met ravenzwart haar en mooie natuurlijke borsten, waar ze zelf, ten onrechte, niet zo blij mee is.
    Vanaf het eerste moment, na een warme welkomstzoen, zat het met de “klik” tussen Amy en mij wel goed, want ook al is het natuurlijk haar werk, dat merk je nergens aan, het contact verliep heel soepel, relaxed, ongedwongen en vertrouwd, ook al was ik voor ’t eerst bij haar. Het is dan ook zo’n lieve, aardige en open vrouw en een vlotte prater.
    Na het samen douchen, waarbij je haar heerlijke lijf al uitgebreid kan bewonderen, en het mondwaterritueel, samen in bad gegaan om elkaars lijf alvast een beetje te verkennen, voelen en af te tasten, waarbij de passie van Amy al op een ‘ondeugende’ wijze naar voren komt met wat plagerijtjes. Tussendoor wat ditjes en datjes uit wisselen om elkaar iets beter te leren kennen. Tijd zat, dus geen stress en op de klok moeten letten.
    Daarna op bed beland om de opwinding te verhogen, door elkaar om en om oraal te prikkelen met pijpen(zónder) en beffen (incl. vingeren) afgewisseld met heerlijk zoenen/tongzoenen, heel natuurlijk, heel teder en samen genietend. Amy bouwt de seksuele spanning hel langzaam op, met telkens wat ‘gas terugnemen’, echt heel spannend.
    Vervolgens in enkele standjes gesekst, toewerkend naar het samen bereiken van een hoogtepunt, want Amy gaat er zelf ook helemaal in mee, waarbij ze mij handmatig en pijpend verloste van ‘mijn lading’.
    Om even nog bij te komen samen al kletsend, knuffelend en zoenend zelfs over de tijd heen gegaan. Voor mij was Amy nog een onbeschreven blad, maar na afloop was dat blad helemaal vol, met als ‘headline’ “puur genot”!
    En net zo hartelijk als ik was begroet was ook het afscheid, met een oprechte knuffel zwaaide ze me uit! Amy, dank je, en tot ziens, toptijd met je gehad!




    "Ontdek jezelf, herontdek jezelf, en vernieuw jezelf, telkens weer, maar blijf wel altijd jezelf!"

    Comment

    Working...
    X