Banner mainpage

Collapse

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Bizarrlady Sofia, Duisburg (rosse buurt)

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Bizarrlady Sofia, Duisburg (rosse buurt)

    Naam: Sofia
    Leeftijd: Eind 20 / Begin 30
    Lengte: circa 1m70
    Uiterlijk: Columbiaans
    Kleur haar: Zwart
    Lichaamsbouw: Heerlijke lichaamsbouw, maatje 34/36
    Cupmaat: C
    Siliconen: Nee
    Piercing: ?
    Tatoeages: ?

  • #2
    Eind van het jaar, veel dames op vakantie en waar heen?
    Het was koud en nat en dan kies je maar voor de warme laufhauses in Duisburg, ook omdat ik verder geen afspraak had.

    Tijdens 30min rondstruinen door de laufhauses zag ik al een bordje hangen "Sofia, Columbiaanse, sm-dominant", haus26/ kamernr 116.
    Iets later ging haar gordijn open en een zeer mooie slanke columbiaanse gekleed in een zwarte lakjurk met rode laklaarzen stond daar opeens. Zoiets verwacht je niet snel in de rosse buurt van Duisburg en wilde meteen meer weten. Een andere vent was me voor, maar gelukkig na een lang gesprekje ging hij niet na binnen en zag ik mijn kans schoon.

    In de meeste duitse rosse buurten kun je een soft-sm sessie boeken a 20min/50 euro incl. poppers. Aangezien ik deze dame niet kende en ze wel vriendelijk, maar ook zeer zakelijk overkwam maar gekozen voor het instaptarief.
    Bij navraag wilde ze de lerenlegging die ik had meegenomen wel aan en trok de laklaarzen erweer over wat een zeer geil gezicht was.

    Eerst even 1minuut staand knuffelen om in te komen. Daarna trok ze mij na de hoek waar een spiegel stond en begon voor de spiegel wat met mijn paal te spelen. Hierna kreeg ik poppers waarna ze met haar lerenkont langs me paal begon te wrijven gevolgd door mijn paal tussen haar lerenbenen en moest de bekende neukbeweging maken.
    Als afsluiting een rustige oliemassage met poppers waarbij Sofia op mijn benen zat, wat dirty talk uitkraamde en ik een prachtig uitzicht had.

    Na de actie wel meteen wassen (normaal mag je na gebruik van poppers nog even paar minuten blijven liggen). Ze is wel vriendelijk, maar ook zakelijk overkomend, dus tijdens wassen/aankleden werd een weinig gezegd (ik heb liever een wat ontspannende sfeer aan het einde).

    Al met al een prima 1e kenningsmaking met deze Sofia in Duisburg. Niets mis mee, alleen omdat ze vrij zakelijk overkomt mis ik die speciale klik om snel weer terug te komen (maar dat is persoonlijk).

    Sofia maar in BDSM-rubriek neergezet, omdat ze groot op haar raam adverteert met SM.
    Echter kan het eventueel zijn dat ze ook nog het normale aanbied, niet gevraagd. Misschien heeft @Mister-Duisburg meer info over haar.

    p.s:
    Rare situatie. Bij binnenkomst pakt ze een boek en je moet het geld in een boek doen. Ze raakt het dus zelf niet aan. Maar goed, het zal wel.
    Last edited by nightrider; 29-12-2018, 01:08.

    Comment


    • #3
      Het is al lang geleden dat ik haar bezocht, denk ergens in 2013. Ze werkte toen nog in zo'n grotere luxere VIP kamer aan de rechtkant van het pand vanuit de hoofdingang gezien met die "400" nummers.
      Ja, met dat boek, dat kan ik mij ook goed herinneren. Dat doet ze bij iedere klant. Je moet het geld in een boek leggen. Schijnt iets met haar Colombiaanse roots en geloof te maken te hebben. Wel apart om dit als Westerling te zien.
      Ik heb haar destijds bezocht en haar geboekt voor een "normale" sessie. Ze zei me toen dat ze dat toen al eigenlijk niet meer aanbood. Maar omdat ik een net uitziende man was met Westers uiterlijk wilde ze graag een uitzondering maken. De seks met haar vond ik goed maar ook niet meer dan dat. Zeg maar, niet iets wat je je na jaren nog gaat herinneren of het moet zijn dat ze een erg mooie verschijning is. Ik heb haar meerdere keren zien arriveren/vertrekken op de Vulkaan met haar mini Mercedes cabrio. Als ze dan uitstapt in haar normale outfit, wat een mooie dame is ze dan. Eigenlijk veel mooier en veel meer classy dan in haar werk outfit. Maar dat vind ik eigenlijk van iedere dame in dit vak. Ze is wel een lieve dame iets wat je niet verwacht achter haar in eerste instantie wat zakelijke optreden. Iedere keer dat ik in Duisburg ben en ze ziet mij lopen wenkt ze naar mij. Ik moet dan van haar even bij haar raam komen om een praatje te maken. Ik herinner me dan ook meer onze vele gesprekken dan de seks die we toen hadden.
      Hetzelfde verhaal als bij Lara. Hetzelfde type dame (Zuid-Amerikaanse roots) alleen dan een paar jaartjes jonger. Biedt ook alleen nog maar BDSM aan en ook zij moet haar verhaal kwijt iedere keer dat ze mij ziet. Ik schijn dus blijkbaar goed te vallen bij dit soort latina types als zijnde blonde en blanke Nederlander.
      Waarschijnlijk heeft ook zo'n dame dus behoefte aan af en toe een fatsoenlijk gesprek en wat persoonlijke aandacht. Niet verwonderlijk want, wat je tegenwoordig allemaal rond ziet lopen daar wat betreft wandelaars, daar wordt ik al niet vrolijk van en stel je voor, je moet daar als werkende dame de hele dag tussen vertoeven. Dan moet zo'n dame af en toe ook even haar verhaal kwijt aan een fatsoenlijk iemand.
      Ze weet trouwens maar al te goed dat ik haar niet meer ga bezoeken omdat ze nu het "normale" helemaal niet meer aanbiedt naar eigen zeggen en ik nooit geen BDSM sessies boek. Naar het schijnt is ze in dat laatste wel erg goed want op de fora staan zeer veel positieve verhalen over haar.
      Zelf ben ik al bijna 2 weken niet meer in Duisburg geweest. Deze week met de feestdagen moeten werken en nu helaas geveld door de griep epidemie die nu in Nederland heerst. Kan er ieder jaar de klok op gelijk zetten. Tussen kerst en nieuwjaar is het wat dat betreft altijd bingo. Naja, ben ik daar straks voor het komende jaar ook weer van af.
      Misschien volgende week maar weer eens een kijkje nemen op de Vulkaan.

      Comment

      Working...
      X