Banner mainpage

Collapse

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Rashel, Salon 261, Alphen aan den Rijn, Eikenlaan 261.

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Rashel, Salon 261, Alphen aan den Rijn, Eikenlaan 261.

    Naam: Rashel, voorheen Vanessa.
    Leeftijd: 27
    Uiterlijk: West-Europees.
    Kleur haar: Donker blond
    Lichaamsbouw: Normaal
    Cupmaat: B
    Siliconen: Nee
    Piercing: Nee
    Tattoo's: Ja



    Had zin om even een half uurtje plezier. Contact opgenomen met Rashel of ze mij hiervoor wilde ontvangen en dat was geen probleem. Ik was wat aan de vroege kant, dus eerst in de ontvangstruimte wat gedronken en gekletst met de gastvrouw.


    Even later kwam Rashel mij ophalen en samen met haar naar de kamer gegaan.
    Rashel is een vriendelijke dame. Fijn genoten van haar lichaam en haar heerlijk gebeft en gezoend, wilde haar daarna nog neuken met mijn voorbind dildo, maar helaas was mijn tijd al om en aangezien ik nog een andere afspraak had daar, heb ik er voor gekozen om niet bij te boeken.
    Ik ben een VROUW die wandelt en GEEN man. Zie mijn verhaal in mijn profiel. Dus vragen die ik via PB krijg of de dame bijv. goed pijpt, kan daarom niet beantwoorden.

  • #2

    Comment


    • #3
      Rashel ontmoet bij Salon 261 en gemengde gevoelens aan overgehouden.

      Het eerst half uur was echt fenomenaal, een goede massage van de rug (body-to-body) en vervolgens op mijn rug liggend mogen genieten van cowgirlen, pijpen en aftrekken. Echt spetterend om mee te maken. Maar toen viel het een beetje stil en het tweede half uur was een beetje moeizaam. Ze zei nog dat normaal gesproken wat rustiger aan doet, maar dat ze nu zo veel zin had, dat het allemaal wat snel ging. Ik weet niet goed wat ik daarvan moet denken. Wel samen onder de douche gegaan, dat is ook wel bijzonder en kom ik niet vaak tegen. Op zich een ruime voldoende met de potentie van nog veel meer.

      Een uur bij Rashel geweest voor E150.

      Comment

      Working...
      X