Announcement

Collapse
No announcement yet.

Meesteres Maria, Essen, Stahlstrasse 56 (voormalig wallen, zandpad en groningen)

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Meesteres Maria, Essen, Stahlstrasse 56 (voormalig wallen, zandpad en groningen)

  Vroeger kwam ik bijna wekelijks in de rosse buurt van Essen om het grote kinky/sm aanbod. Echter door de nieuwe duitse prostitutiewet sinds 01-01-2018 zijn er veel dames gestopt/vertrokken waardoor het kinky aanbod in Essen drastisch minder is geworden.
  Gisteren was ik na een tijdje afwezigheid erweer. Op het 1e gezicht niets bijzonders, slechte bezetting en niets interessants. Tot na 20min in hausnr56 een gordijn openging en een bloedmooie domina zich toonde die ik nog niet eerder gezien had.
  Echter meteen ging een andere wandelaar na haar toe en was bang dat mijn kans verkeken was, maar na 5min praten aan het raam liep deze man verder en meteen op deze dame afgestapt.

  Het blijkt de bulgaarse domina Maria te zijn die na eigen zeggen vroeger op de wallen, zandpad en in groningen gewerkt heeft. Ze werkt nu af en toe een paar dagen in Essen en soms ook 1 tot 2 maand niet aanwezig. Haar prijzen zijn 80euro/30min, 150euro, 1 uur. Ik had nog een speciale wens waar zo 20 euro extra voor wilde hebben.

  Goede soft-sm gekregen met dirty talk, spitting, in gezicht slaan, laarzen likken, facestting, poppers, bal afbinding en oliemassage. Na de actie ging Maria op bed zitten en gezellig nagekletst. Er was totaal geen tijdsdruk.
Working...
X