Banner mainpage

Collapse

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Lisa, Studio Roses, Utrecht, Gansstraat 26-28

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Lisa, Studio Roses, Utrecht, Gansstraat 26-28

    Naam: Lisa
    Leeftijd: 25-30
    Uiterlijk: West-europees
    Kleur haar: Blond
    Lichaamsbouw: Slank
    Cupmaat: C of D
    Siliconen: Nee
    Piercing: Ja
    Tattoo's: Nee



    Normaal gesproken ben ik niet zo van de massages, maar soms heb je toch net die ontspanning even nodig na een zeer drukke werkweek.

    Van te voren gebeld voor info en tarieven. De studio hanteert aparte tarieven voor dames. Vandaag maar eens binnengelopen. En gekozen voor een combi van een ontspanningsmassage en een erotische massage. De body tot body massage doe ik een andere keer wel. Meer dan dit is er niet mogelijk bij de studio, het is alleen een massage.

    Vriendelijk ontvangst door de gastvrouw, werd netjes in een kleine aparte kamer gezet en er werd me wat te drinken aangeboden. Niet snel daarna kon ik naar de kamer waar Lisa mij opwachtte.

    Vooraf kan je ook gebruik maken van de douche, maar ik kwam er net al onder vandaan, dus gevraagd of alleen achteraf douchen mogelijk is. Dit was geen probleem.
    Lisa is een prachtige slanke dame. Mijn persoonlijke ervaring met Lisa is dat ze heerlijke zachte handen heeft masseert waardoor de massage er fijn aanvoelt. Tijdens de massage ook lekker nog een praatje gemaakt. Daarna kon ik lekker even douchen.
    Ik ben een VROUW die wandelt en GEEN man. Zie mijn verhaal in mijn profiel. Dus vragen die ik via PB krijg of de dame bijv. goed pijpt, kan daarom niet beantwoorden.

  • #2
    Goede middag ps4.

    Probeer is wat uitgebreider over de inhoud van de massage te vertellen en wat de kosten zijn?

    Comment


    • #3
      Ik ben een VROUW die wandelt en GEEN man. Zie mijn verhaal in mijn profiel. Dus vragen die ik via PB krijg of de dame bijv. goed pijpt, kan daarom niet beantwoorden.

      Comment


      • #4
        Owh had ik niet verwacht dat je een vrouw was. Wel leuk om die kant van de verhalen ook te horen

        Comment


        • #5
          Denk dat ik het niet begrijp, er staat helaas niets in je profiel als ik erop klik.

          Comment

          Working...
          X