Banner mainpage

Collapse

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Amber, Privehuis La Cloche, Utrecht, Amsterdamsestraatweg 287D

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Amber, Privehuis La Cloche, Utrecht, Amsterdamsestraatweg 287D

    Naam: Amber
    Leeftijd: 21 jaar
    Lengte: 1.65m
    Uiterlijk:Nederlandse
    Kleur haar: Blond
    kleur ogen: Blauw
    Lichaamsbouw: Normaal postuur
    Cupmaat: C
    Siliconen: Nee
    Piercing: Ja
    Tattoo's: Ja

    https://www.privehuislacloche.nl/amber/

    Vandaag bij Kim geweest, ik kwam zeiknat aan en nee, niet omdat ik opgewonden was, maar het ging net vreselijk gieten toen ik de auto uitstapte. Was iets te vroeg dus nog even gekletst met de gastvrouw en lekker wat te drinken gekregen.
    Na enige tijd kwam Kim zichzelf even voorstellen en gekozen voor een half uurtje inclusief beffen.
    Het is een vriendelijke Nederlandse dame ik heb haar heerlijk gebeft. Ook heeft Kim mooie en zachte borsten en rook heerlijk. Daarna haar doggy genomen en wederom goddelijk klaargekomen.
    Ik ben een VROUW die wandelt en GEEN man. Zie mijn verhaal in mijn profiel. Dus vragen die ik via PB krijg of de dame bijv. goed pijpt, kan daarom niet beantwoorden.

  • #2
    Net als mijn voorganger ps4 ben ik ook zeker te spreken over de service van deze goed uitziende jonge blondine Kim. Zoenen was lekker vol, neuken lekker afwisselend qua ritmes intensie en standjes. En Kim kan gewoon lekker en sensueel maar ook geil opwindend vrijen. Ik moet gewoon bekennen dat ik even vergat waar ik was, zo ging ik op in haar. Ze is geloof ik niet veel aanwezig, want ik hou haar al in de gaten wanneer ze er weer is, want ik wil eigenlijk al snel weer. En over die borsten, ja ik schatte ze als een grote D, maar goed die cupmaten t.o.v. lichaam heb ik nooit zo begrepen. Zo kan de ene keer een D cup bij de ene meid er kleiner uit zien dan een C cup bij een andere meid. Op op website staat nu ook een volgens mij te kleine cupmaat. Maar ja, als ik een dame niet aantrekkelijk vindt bij voor voorstellen kan je netjes nee zeggen of een ander kiezen. Ze is gewoon een lekkere meid met grote borsten en goede service, wat wil een man nog meer?

    Comment


    • #3
      Kim werkt weinig, dus toen ik haar vandaag zag staan gelijk ff afspraakje gemaakt via de gastvrouw. Half uurtje want mijn budget was voor deze week al verder op. Maar Kim wilde ik niet laten schieten, lekker ding en was de vorige keer mij heel goed bevallen, en vanmiddag weer dus Lekkere sex en tongzoenen gedaan en lekker ongeremd zodat ik wat stoom kon afblazen en haar mooie grote borsten verwend met mijn tong!

      Comment


      • #4
        Ik had eens voor die Kim afgesproken, maar toen ik kwam vond ik haar uiterlijk zo tegenvallen, niet slank en niet echt normaal postuur, en raar kort haar, dus heb vriendelijk gastvrouw gevraagd m andere dames voor te stellen en dat mocht en toen voor Leila gegaan en dat zal ik bij haar topic recensies beschrijven, dat was goed.

        Comment


        • #5
          Afgelopen week bij Kim geweest in Utrecht. Wat een prachtige dame... Jong, volle borsten, volle kont en prachtige, sexy, grote blauwe ogen. Ze heeft kort haar, maar dit staat haar erg goed, ik kon niet stoppen met zeggen hoe mooi ze was.
          ze gaf me een heerlijke GFE, ze kan geweldig zoenen en pijpen en het is gewoon een super lieve, sexy meid. Dit was zonder twijfel de lekkerste pijpbeurt die ik ooit heb gehad.
          Ze was zo sexy, dat ik me moeilijk kon inhouden en we dus tijd over hadden. Ze stelde voor me een massage te geven, dus dat heb ik me niet twee keer laten zeggen. We hebben nog even leuk gepraat en de rest van de dag kreeg ik haar niet uit mijn hoofd!!

          Kortom deze prachtige vrouw is zeker voor herhaling vatbaar

          Comment


          • #6
            kort koppie haar, volle billen , ik was geil en wilde het wel ff doen, en dat heb ik met deze Kim dus bij Privehuis La Cloche gedaan, half uurtje pijpen neuken en tralala weer verder op pad

            Comment


            • #7
              Bij het voorstellen was ik nieuwsgierig geworden naar Kim. Ze keek verleidelijk. Op de kamer wist ze de spanning goed op te bouwen. Lim heeft mooi volle borsten die goed passen bij haar lichaam. Een rustige opwarmsessie zorgde voor ontspanning en spanning. Een massage is altijd heerlijk. Daarna een intieme sessie waarbij ik van meerder kanten van en met Kim mocht genieten. Ontspannen en zonder stress heb ik het pand verlaten.

              Comment


              • #8
                gisteren zaterdag ff gesext met haar, vond haar wel lekkere volle tieten hebben en een heel ander type dan je normaal ziet, dat vond ik voor de afwisseling wel eens wat anders. En de sex viel me niet tegen met deze blonde Kim met normaal postuur

                Comment


                • #9
                  D'r profiel beschrijft ''kort blond haar''
                  Hoe kort moet ik dan aan denken? mm/cm/schouderlengte?
                  Alvast bedankt.

                  Comment


                  • #10
                    Dat weet niemand, dames veranderen vaak hun haar en niemand heeft deze dame meer gezien sinds half december toen de lockdown in ging, dus ook de foto s op de website van haar hoeven niet meer actueel te zijn

                    Comment


                    • #11
                      Deze Kim heet nu Amber https://www.privehuislacloche.nl/amber/

                      Comment


                      • #12
                        En ze heeft nu lang blond haar dus Amber die voorheen Kim was bij La Cloche

                        Comment


                        • #13
                          Helaas was Maan niet beschikbaar toen ik er was, maar gelukkig was Amber wel aanwezig. Amber is een lekkere volslankse meid, niet te dik maar stevig met de juiste proporties.
                          Het was een lekker uurtje waarin we verschillende standjes hebben gedaan.

                          Comment


                          • #14
                            Wat een heerlijke meid.. lekker jong, botergeil, heerlijk geneukt in diverse standjes en uiteindelijk zc door haar klaargetrokken en over haar borsten klaargekomen. Lieven Amber tot gauw.

                            Comment


                            • #15
                              Toen ik een bezoekje aan Amber bracht had ik niet veel verwachtingen. Meestal zijn de foto's bewerkt, van een aantal kilo's geleden of zijn er in de tussentijd flink wat tatoeages bijgekomen.
                              Als je met zo'n instelling en minder hoge verwachtingen een afspraak maakt dan kan het ook niet erg tegenvallen.
                              Gelukkig viel dat erg mee en was de afspraak met Amber een hele fijne! Ik boek ook meestal een uur maar dat is vaak net te kort.
                              Heerlijke standjes gedaan, ze genoot er ook flink van en de tijd vloog helaas te snel om. Kortom een heerlijke geile date.

                              Comment


                              • #16
                                Vandaag bij Amber geweest. Wat een lieve mooie jonge meid. We hebben eerst gezellig gekletst om elkaar een beetje te .leren kennen. Daarna daalde ze al snel af naar mijn kleine jongen deed er een CD om en begin te pijpen.Daarna heerlijk geneukt, eerst missonaris, daarna Doggy en vervolgens zonder cd door haar klaar getrokken over haar heerlijke borsten. Goddelijk klaargekomen! Dank je lieve Amber. Tot snel
                                Last edited by bijlesdocent; 12-10-2021, 23:42.

                                Comment


                                • #17

                                  Ben niet zo lang geleden ook bij Amber geweest. Was een goede ervaring. Heb met haar voornamelijk de standaard dingen gedaan en dat was uitstekend. Wat uiterlijk betreft is ze niet helemaal mijn type maar haar service was uitstekend

                                  Comment


                                  • #18
                                    Amber heb ik een aantal keren bezocht. Ze is vriendelijk en zachtaardig, weet mij goed aan te voelen, komt als ik haar lik. Ze doet precies ondeugend en geil genoeg als ik aan de beurt ben. Als bonus is ze mooi met een heerlijk lichaam. Herhalingsgevaar 100%

                                    Comment


                                    • #19
                                      2 weken geleden alweer bij Amber geweest voor een half uur. Mooie meid. Ik had zelf helaas geen klik met haar. Maar dat hoeft niet aan haar te liggen, er zijn er 2 voor nodig. Handelingen zijn goed, maar zoals gezegd gebeurde er weinig. Ik heb iemand met beetje initiatief nodig en dat was wat minder aanwezig helaas.

                                      Comment

                                      Working...
                                      X