Announcement

Collapse
No announcement yet.

Algemeen - Eroscenter Dollegoor, Almelo, Dollegrootweg 17a

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Algemeen - Eroscenter Dollegoor, Almelo, Dollegrootweg 17a

  Hier kan je algemene opmerkingen plaatsen en vragen stellen over Eroscenter Dollegoor in Almelo.

  Heb je een ervaring met een dame aldaar? Schrijf dan een recensie hier: http://citygirl.nl/forum/raam-prostitutie/almelo

 • #2
  Klein eroscenter met 3 woonboten en meestal bevolkt door 3 tot 5 dames, meestal van zuid-amerikaanse afkomst.
  Dollegoorweg, 3e insteekhaven aan twentekanaal.  Betreft de meest afgelegen verwaarsloosde plek die ik ooit eens heb bezocht. Laatste keer is zeker 13 jaar geleden.

  Comment


  • #3
   Wist niet eens dat dit bestond, ziet er inderdaad niet fraai uit... Wat zijn de ervaringen met de dames daar? Ondanks dat de locatie er slecht uit ziet, kunnen er nog wel mooie dames zijn

   Comment


   • #4
    Ik ben er jaren geleden eens langsgereden. Echter, de locatie komt op mij dusdanig shabby en donker over dat ik het niet eens aandurfde om daar aan te gaan bellen.
    En dat wil wat zeggen want doorgaans ben ik niet echt angstig aangelegd en heb in Duitsland al voor heel veel clubs en huizen gestaan op afgelegen industrie terreinen en daar gewoon naar binnen gegaan.
    Ook had ik jarenlang een paar vaste adresjes in Duisburg Hochfeld. Een wijk waar je je waant in een achterstandbuurt van Istanbul. Daar woonden een paar ex Vulkan dvp's bij wie ik nadat ze gestopt waren op de Vulkan nog regelmatig langs ging. En dat niet tegen betaling. Angst om in die wijk rond te lopen had ik nooit.
    Een ex collega van me is er trouwens wel eens geweest daar bij die bootjes in Almelo. Inderdaad trof hij er latina's aan maar niet van het mooiste soort. Hij maakte er ook niet teveel woorden aan vuil toen ik er met hem over sprak en vermoed dat hij daar dingen heeft gezien die het daglicht niet kunnen verdragen. Ook hij had toen al Duisburg en Oberhausen ontdekt en vertelde me dat ik maar beter naar Duisburg en Oberhausen kon blijven gaan want dat in Almelo was in zijn ogen helemaal niets.
    Alhoewel ik niet echt een Duitsland liefhebber ben qua cultuur daar, denk ik dat je in Nederland gewoon helemaal niet moet zijn qua p6.
    Ben in een ver verleden ook wel eens in Deventer geweest maar gewoon slechte ervaringen daar ook. Je betaalt je scheel daar en qua service krijg je helemaal niets.
    Last edited by Mister-Duisburg; 24-11-2018, 15:42.

    Comment


    • #5
     Omschrijving Erocenter

     0546 823233
     06 46105142
     janiicassie@seznan.cz
     http://www.erotische-dienstverlening-almelo.nl/

     Click image for larger version

Name:	1105788_ee7202_0_DSC_1774.JPG?v=2.12.jpg
Views:	300
Size:	52.4 KB
ID:	426

     Click image for larger version

Name:	1105788_66b19b_0_DSC_1787.JPG?v=2.12.jpg
Views:	288
Size:	36.9 KB
ID:	427

     Comment


     • #6
      http://www.erotische-dienstverlening-almelo.nl/

      Comment


      • #7
       Haha jeetje wat een verschrikkelijk plekje... Zou hier echt nooit naar toe gaan. Kan me ook niet voorstellen dat de leuke dames hier naar toe zouden gaan om te werken.

       Comment


       • #8
        Waardeloze plek! ben er een paar jaar geleden ook eens langs gegaan. Gelijk de auto weer ingestapt en weggereden.

        Comment

        Working...
        X