Banner mainpage

Collapse

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Miss Ramona, Das Bizarre Stahlwerk

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Miss Ramona, Das Bizarre Stahlwerk

    Naam: Miss Ramona
    Leeftijd: 25 - 30
    Lengte: 1.82
    Uiterlijk: Duits
    Kleur haar: Zwart
    Lichaamsbouw: Volslank
    Cupmaat: C
    Siliconen: Nee
    Piercing: ?
    Tatoeages: Ja


    Afgelopen zomer een afspraak gemaakt bij Miss Ramona in 'Das Bizarre Stahlwerk' in Bochum (strak naast de autobahn A40, 200m ernaast).
    Contact week van te voren per mail en vrij snel antwoord.
    Nadeel is dat deze toko slechts van maandag t/m vrijdag van 12.00 tot 20.00 geopend is en ik dan normaal op mijn werk ben. Gekozen dus voor een dag in mijn vakantie, maar helaas kon Ramona alleen om 14.00 op vrijdag. Wat gestress omdat ik midden in de drukte op vrijdagmiddag in het ruhrgebiet zat.

    Net op tijd aangekomen en werd door de gastdame in een mooie kinky aangekleedde wachtkamer geplaatst, drankje van de zaak en even wachten. Paar minuten later komt Ramona zich voorstellen precies in de lakoutfit zoals ik in de mail had gevraagd. Haar directe vraag was daarna wat mijn wensen zijn. Had al mijn wensen al op een papiertje geschreven, zodat ik niets zal vergeten. Volgens Ramona was alles mogelijk en daarna de 150 euro overhandigd voor de sessie a 1 uur.
    Naast deze wachtkamer zit een doucheruimte die van alle gemakken voorzien is inclusief lokkers waar je je kleding veilig kunt opbergen. Na het douchen belletje drukken en Ramona komt je ophalen.

    Perfecte sessie gekregen van Ramona. Haar 1m82 (met heels over 1m90) geeft een zeer dominante indruk en ze kijkt de hele sessie zeer streng en heeft een rauwe duitse stem. Al mijn wensen werden uitgevoerd, verliep super vloeiend en zat helemaal in de sessie. Helaas toch iets te wild en kwam iets voor tijd tot een hoogtepunt. Ramona vroeg of ik nog iets te drinken wilde en nog 10min lang een sociale aftertalk gehad.
    Daarna werd ik weer na de douche begeleid en toen ik klaar was weer belletje drukken, zodat je opgehaald wordt. Ramona gaf nog aan dat ik nog een gratis bockwurst van het huis kon krijgen, maar aangegeven dat alles content was en ik verder wil. Netjes uitgelaten. Alles bij elkaar 1h40 binnengeweest voor een sessie van 1 uur, zeer netjes zonder enige tijdsdruk.

    Prima bezoek, mooie sm-studio en alles wat je ervan mag verwachten tegen goede prijs.

    Paar weken ervoor super sessie in een dungeon gehad met een 22 jarige roemeense bizarlady, maar helaas heeft deze meid er maar 2 maand gewerkt.
    Last edited by nightrider; 02-11-2018, 00:39.

  • #2
    Gisteren bij deze dame op bezoek geweest een sessie gehad met haar en Rabea Cross. Pfff Ramona is wel een dame die door haar lengte en uitstraling bij binnenkomst je al knikkende knieƫn bezorgt, Ze heeft echt alles mee om je even in een andere wereld te laten komen. Rabea was ook een (on)aangename toevoeging aan de sessie.
    Ik heb het behoorlijk te verduren gehad door de dames. van te voren duidelijke afspraken maken en je hebt gewoon een goede sessie, . Dames houden je goed in de gaten, je kunt je met een gerust hart aan de dames over geven als ze het idee hebben dat je even een pauze moet inlassen dan krijg je een cola, helemaal top.
    Het is ook de eerste keer dat mij van te voren gevraagd werd of ik lichamelijke medische beperkingen had denk hierbij aan bloedverdunners, hartproblemen etc. van te voren douchen en nadien douchen. Hygiene etc allemaal goed tot uitstekend, hou ervan! Echt een sessie waar ik met plezier aan terug denk..

    Comment


    • #3
      Gisteren weer bij deze topper geweest voor een 1 op 1 sessie. Ik heb mijn topdame gevonden.
      Na een autorit is het fijn als je een kopje koffie krijgt, topservice
      Schijnbaar was ik gisteren met haar de enige mensen in het pand en van spanning, stress of tijdsdruk was dus helemaal geen enkele sprake.
      Het verplichte douchen, je spullen in een locker, het is allemaal goed geregeld,
      Domina Ramona weet goed wat Mindfuck is en ze kan je echt goed vastzetten, Het spel is zeer goed, althans in mijn ogen, maar dat heeft ook te maken met de chemie tussen ons. Humor een lach, en dan die dwingende ogen en dat gemene lachje. Het kan je compleet gek maken.
      Domina Ramona is gewoon puur natuur, ik had echt het gevoel gisteren een GFE-ervaring te hebben zonder sexuele handelingen bij haar!!
      Het was wederom een mooie sessie waar ik met veel plezier aan terugdenk.
      Ze gaat mij nog wel vaker zien want ik wil wel eens weten waar mijn grenzen liggen en ik denk als er iemand is in de scene zij het is.
      Alles bij dit spel draait om vertrouwen en de click naast een stukje ervaring in de branche maar zeker ook levenservaring.
      Dit is echt een Studio waar ik met plezier ga komen, jammer dat het wat ver weg ligt, maar je moet er wat voor over hebben.
      Oja een bosje bloemen wordt erg opp prijs gesteld door de dames..

      Comment

      Working...
      X