Banner mainpage

Collapse

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Meesteres Kiana, Antwerpen, Villa Tinto 21

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Meesteres Kiana, Antwerpen, Villa Tinto 21

    Naam: Mrs Kiana
    Leeftijd: 20 - 25
    Lengte: 1.65
    Uiterlijk: Oost Europees
    Kleur haar: Blond
    Lichaamsbouw: Athletisch
    Cupmaat: B
    Siliconen: Nee
    Piercing: Ja
    Tatoeages: Ja

    www.meestereskiana.nl

  • #2
    Leuke kinky dame! ik moest achter haar aan de trap op. Kamer ligt dus 1 hoog. Rode muren, kettingen boven het bed waarin ik ook met mijn benen later wijd vast in zou liggen. Kiana is aardig en mooie superslanke body, lange zwarte laklaarzen en setje wat ze op verzoek (deels) uit doet. Leuk afwisselend spel van erotiek en kinky spelen, en niet jagend in de tijd. Ik heb mij zeer vermaakt met deze positieve leuke Kiana. Naambordje op haar deur kan niet missen.

    Comment


    • #3
      Hele goede sessies gehad, nu 2x bij Kiana geweest. Apart betonnen gebouw met een gang en ramen, ze heeft kamer in rood op 1e verdieping met kettingen boven het bed en daar weet Kiana raad mee. Ze heeft iets liefs naast het kinky aspect. En een dame die professioneel werkt, keurig schoon, en goede sessie en service wil geven. Heb ook meerdere malen in die 2 sessies duidelijk plezier bij haar waargenomen via een twinkeling in ogen. Ze ging helemaal los op mijn tepels, en ook een geile facesitting kreeg ik. Met strap on geneukt en op het eind terwijl ik met mijn benen wijd lag in de kettingen aan het plafond fistte ze me zonder genade tot ik spuitend klaar kwam. Mrs. Kiana werkt overdags daar in het mooie Antwerpen.

      Comment


      • #4
        De recensies die hier geschreven zijn over mrs kiana kan ik volledig beamen. Ik ben bij deze mrs al meer dan tientallen keren geweest . Ik ging ook tussendoor bij andere dames , maar ik kon het niet laten om toch steeds terug bij haar binnen te gaan en niet enkel voor een sessie , ook voor een praatje te doen . Zo ging nogeens een praatje bij doen in een kuisheidsgordel door een andere dame , die haar afspraken met mij niet naleefde . Ze lachte met mij . We vonden een oplossing voor de kuisheidsgordel en mocht haar slaafje terug zijn .Ze is nu vakantie tot half januari , maar als ze terug is word ik definitief haar slaaf en met een kuisheidsgordel zonder hangslot , maar met een ingebouwd slot . Wat dez mrs zegt en beloofd doet ze echt . Nu is mrs kiana mijn goddes geworden .

        Comment


        • #5
          Natuurlijk wilde ik dat.
          toen begon ze terug venijnig te lachen en zei mij ; als je wilt klaarkomen dan zal het zo moeten , want ik doe de kuisheidsgordel niet uit .
          Ze speelde zodanig met mijn penis dat ik toch klaarkwam. Ze had er echt plezier . Maar toen zei ze mij wel , dat het eigenlijk niet nodig om de kuisheidsgordel uit te doen .
          ik heb enorm genoten van de sessie , ik ben voldaan naar huis gereden , maar wel met de vraag waneer ik uit de kuisheidsgordel zal mogen

          Comment


          • #6
            Gisteren mocht ik terug langst mijn mrs gaan , met de opdracht dat ik een man moest neuken . Ik was blij , zo kon ik uit de kuisheidsgordel. Mij gedoucht en alles netjes geschoren . Ik was ruim op tijd , ze liet mij binnen en maakte mij duidelijk wat ik moest , ze teasde mij wat en liet mij terug buiten , want ik moest wachten tot de man et was en dan ging ze mij appen om te laten weten waneer ik moest komen .na een tijdje was het zover .

            Comment


            • #7
              Ik kon komen , binnen en uitkleden kuisheidsgordel uit doen en mijn penis werd onmiddellijk hard gemaakt , wat vrij snel ging . Condoom aan en ik moest de man neuken , maar daar ging het fout, toen ik bij kontgaatje kwam , werkte mijn penis niet meer. Na verscheidene pogingen die telkens mislukte , was mrs kiana ontgoocheld en liet mij terug buiten de straat op zonder kuisheidsgordel aan . Na een uurtje wandelen in het skw , werd ik wel geil , maar ik had mijn portefeuille achtergelaten bij haar .toen kreeg ik terug een apje , dat ik terug moest komen , om mij te straffen omdat ik haar niet kon dienen zoals ze het wilde .Ik ging onmiddellijk terug , maar waneer ik uitgekleed was , vroeg ze mij om de kuisheidsgordel terug aan te doen . Waneer de kuisheidsgordel aan was , werden mijn handen op mijn rug geboeid en moest op bed gaan liggen . Kreeg klappen op mijn borst en billen . Ze plaagde mij door zachte strelingen over mijn teelballen en penis die in de kuisheidsgordel zat . Dan deed ze mij een strapon aan en begon te lachen . Ze zei ; ik wilde dat je de man ging neuken , maar dat kon je niet . Nu ga je gepijpt en geneukt worden door een meisje , maar dat gaat ze met de strapon doen en jou pennis blijft in de kuisheidsgordel zitten . Ze verdween even en kwam terug met mooi jong meisje . Die pijpje, neukte mij en speelde met haar kutje vlak voor mijn gezicht . Ondertussen speelde mrs kiana met mijn teelballen en penis die in de kuisheidsgordel zat en ze lachte plezierig . Ik werd hier gek van verlangen maar ook gek van frustratie. Want ik kon enkel ondergaan en niets doen . Dat was mijn straf, het meisje ging terug weg en mrs maakte een foto van mij met de strapon en ze zei nog ; deze ga ik op twitter plaatsen. Ze deed de strapon bij mij uit en deed er een andere condoom over , dan deed ze de strapon bij haar aan . Ik moest de strapon eerst pijpen en nadien werd Ik ermee geneukt , terwijl met mijn penis zachtjes streelde in de kuisheidsgordel. Ik begon te smeken om te mogen klaarkomen . Ze zei; blijf maar smeken tot je klaarkomt met de kuisheidsgordel aan, want hij blijft nu zeker aan tot 8feb , ik kan je toch niet gebruiken om mannen te neuken .
              ik kwam uiteindelijk klaar . Het was een sessie die ik nooit zal vergeten . Ik was ontgoocheld over mezelf omdat het niet lukte om die man te neuken , maar een mooi meisje neuken met een strapon terwijl mij eigen penis opgesloten zat en op ontploffen staat , dit was te gek voor woorden

              Comment


              • #8
                Zeer goede Meesteres die zich goed ontwikkeld heeft de laatste jaren. Ik bezocht haar eerst achter de ramen in Belgie in Villa Tinto in Antwerpen, en ook afgelopen jaar 2x ontmoet bij SM Studio Nederland, 1x op de locatie in Almere en 1x op de locatie in Utrecht. Nu is Mrs. Kiana beschikbaar voor prive ontvangst in Antwerpen zolang de lockdown duurt, daarna zal ze ook weer in Nederland, Duitsland en achter de ramen in Antwerpen werken.

                Soft erotische spelmogelijkheden tussen het hardere SM werk is bij haar mogelijk. Mrs. Kiana is een superslanke goed uitziende Meesteres met eigen stijl en tatoo's en ze vindt het prachtig om samen met jou te ontdekken waar je grenzen liggen en daarbij is ze niet vies van wat sadisme en masochisme. Dus geef goed aan vantevoren waar je op kickt en wat je wel en niet kan hebben en of je haar het vertrouwen geeft in de energie van een sessie je grens op te zoeken en wellicht over te gaan. Want dan zie je die fonkel in haar ogen en het plezier wat het extra opwindend maakt. Spanking, bondage, kaarsvet, fisting, strap on, facesitting, nippleplay en bootwhoreshipping komen in onze sessies allemaal voorbij. Voor mij is Mrs. Kiana 1 van mijn favorieten als ik zin heb ik een wat harder SM spel. Maar ze doet ook soft SM en voor beginners hoor, dus laat je niet afschrikken!

                https://www.kinkydevils.nl/meesteres-kiana/

                Comment


                • #9
                  Onlangs Meesteres Kiana weer bezocht. Door de hele lockdown periode was dat inmiddels 8-9 maanden geleden. Momenteel ontvangt ze prive, dat had niet mijn voorkeur t.o.v. Villa Tinto maar nog langer wachten...was ook geen optie meer. Het nieuwe adres is nog steeds in de buurt van het Antwerpse red lights gebied. De nieuwe kamer is helaas wat beperkt van ruimte maar proper en en voorzien van de nodige ongemakken. Wat er dan leuker is aan Villa Tino, de mogelijkheid er een tweede persoon bij te betrekken (she-male, sexy girl), aan het raam ten toon gesteld worden en verder de hele sfeer.
                  Na het opfrissen werd ik meteen door Meesters Kiana gekeurd en mocht ik haar laarzenkussen als begroeting. Daarna verplaatste het spel zich naar haar bed. Ik moest/mocht een honden masker op, dat was nieuwtje. Het masker zat erg aangenaam en kon met wat drukkers tijdens het spel aangepast worden om toegang te krijgen tot mijn mond en een kleine dildo gag te plaatsen. Ondertussen werd ik door de Meesteres anaal onder handen genomen. Ze wilde me weer graag fisten wat niet meteen lukte, 8-9 maanden zonder training hlelp niet. Een stevige strap on werd het alternatief waarna haar nieuwste speeltjekon worden ingezet, de fuckmachine! Heerlijk om zo te worden uitgewoond en opgerekt. Want ze geeft niet snel op en haar vuist kwam weer in actie. En ze kwam, zag en overwon! Het bracht me op de grens...hoewel het mooi is om te zien hoe zeer ze er zelf van geniet. Als beloning mocht mijn kuishuidsgordel uit om langszaam aan een slot te gaan werken. Daarvoor stelde ze sounds voor, nu heb ik daar niet zo veel mee. Voor Kiana is zo'n afwijziging geen probleem, hoewel...ze vond het perfecte alternatief. Haar pinkje paste ook en dat vind ik persoonlijk ook vele malen geiler als een sound. Het hoogtepunt kon dan ook niet lang onderdrukt worden.
                  Het was weer een heerlijke sessie bij mijn favoriete Meesteres van de afgelopen twee jaar! Het prive adres stond een top sessie dus niet in de weg en betekende zelf dat alles een andere koers kreeg als anders en dat is sowieso goed. De behoefte aan een vervolg is hoog, misschien wel voordat Villo Tino weer open is!

                  Comment


                  • #10
                    My first session with Mistress Kiana in SM studio Almere. Part 1.
                    FIrst Mistress Kiana asked me to knee down at her high boots and to clean them in order to make them shine. At that time I had not so much bdsm experience and, innocently, I just took some wet tissue and started make her boots shinning. Job was done and she was not satisfied and asked me to find quickly a solution to make them more shiny. So, at that point, I understood that I was going to be highly humiliated. No escape possible, I started licking her boots from down to up. Every times I was reaching the upper part, she was smiling at my face making me understand it was just the beginning of my humiliation. Indeed, had to clean every parts of her boots with my tongue....especially soles and heels.
                    Mistress Kiana made then me notice I had a small penis and asked me if I was embarrassed or frustrated with such a tiny dick ? As I was ashamed to answer, humiliation started to increase...Penis measurement, comparing with dildos, pictures and video making fun of me. She even shouted in the lobby of the studio if some other girls would be interested in seeing a micro penis....I could hear other mistresses laughing out loud at her question and was very scare that other girls come to make more fun of me. At that point Mistress Kiana told me that it will be even more difficult for me when I was going to leave the room and I will have to cross the studio to get out.
                    After having complitely destroyed my man ego, Mistress Kiana set me on the cross in a very vulnerable position....Legs fully open, I was drugged with poppers and Mistress Kiana blow me in my ear that poppers would be a necessary anesthesia for the ballbusting session she was going to give me!
                    BB session started and indeed it was the most painful kicks that I have ever received in a session...Had to beg her to stop as I was reaching a point where I would faint. At that point Mistress Kiana smiled again at my face, taking back the poppers....BB session restarted even harder and had to surrender by saying the Safeword. If you want to BB session with Mistress Kiana, I would recommend to have a safe word for sure. She has an extremely good knee kick and you feel directly your balls being crushed, from ball shape to coin shape.
                    To be followed....

                    Comment


                    • #11
                      Onlangs deze prachtige en zeer vriendelijke Kiana nog eens bezocht.
                      En zoals steeds wist deze goddes mijn grenzen te verleggen..
                      Een ongelooflijke mix van kinky en erotiek waarbij ik vastgebonden weeral een unieke ervaring rijker ben.
                      Misschien een zeer korte recensie want wat er op haar kamer gebeurde is toch wel moeilijk te verwoorden.
                      Maar Ć©Ć©n ding is zeker. Kiana gaat me nog vaak onder handen mogen nemen!

                      https://www.redlights.be/prive-ontva...goddess-2.html

                      Comment


                      • #12
                        ze heeft ook nu eigen website www.meestereskiana.nl

                        Comment


                        • #13
                          Meesteres kiana is nu nog enige de waar ik bij kom , ze heeft mij volledig in haar macht . Ik ben de tel kwijt hoeveel keren dat ik bij haar al ben geweest , ze zoekt steeds nieuwe grenzen op , om er dan net iets erover te gaan . Ze heeft mij eigenhandig getatoeƫerd zelfs op mijn penis om duidelijk te maken dat haar eigendom ben en elke keer als dan toch een andere dame bezoek die kan bewijzen dat ik meesteres kiana bedrieg plaatst ze er eentje bij . Ik ben ook onder kontrakt bij haar en zij bepaalt waneer ik ƩƩn bezoekje mag brengen en als ik dan toch in de redlight zone wandel zonder dat ze het weet , moet ik een kuisheidsgordel daar wandelen en als ik dat niet do plaatst zij mij dan wel in kuisheidsgordel, maar dan zonder een sleutel zelf te hebben . Zodanig dat ik dan niets anders kan dan wachten tot zij met mij wilt spelen of benutten voor andere slaven te plezieren . Mrs kiana heeft vele slaven onder haar hoede en voor elk spel heeft ze een favoriete slaaf . Ze is dan ook bijna altijd bezig en dat verwonderd mij dat er hier zo weinig recensies zijn , want als je haar bezoekje wilt brengen , kan je best eerst een berichtje sturen om niet teleurstelt te zijn dat je bij haar niet binnen geraakt .

                          Comment


                          • #14
                            Hoi allen, ik ben een tijdje weg geweest, corona en privƩ ellende en kwam hier bij toeval weer terecht. Heb inmiddels een paar bezoekjes aan dames gebracht dus ik zal wat neerpennen hier, te beginnen met Kiana.
                            Een paar weken terug was ik in Antwerpen en was al een paar dagen in de kinky bui.
                            Deze buien komen op en af, meestal wil ik gewoon seks maar soms komt er iets in me op (ok, vooral als ik sm filmpjes kijk) waardoor ik ontzettend geil word als ik denk dat dat ik onderworpen en misbruikt word door een strenge meesteres.

                            Nadat ik bij Melissa was geweest (wat een mazzel, die stond vrij dus gelijk naar binnen gegaan) kon ik een uurtje bijkomen toen ik na een paar rondjes lopen langs Kiana liep.
                            Ik was een jaar of 4 geleden al is bij haar binnen geweest en dat was prima maar ik had de indruk dat Kianna meer van het hardere werk is. Combi met seks is niet mogelijk meen ik en qua kinky gaat ze toch meer de SM kant op. Aangezien ik nu echt in een sm bui was (en mijn kont al een beetje was opgerekt door Melissa šŸ˜Š) dacht ik laat ik de stap is zetten naar het wat stevigere werk.
                            Ik werd hartelijk begroet door Kiana, ze herkende me nog (ongelofelijk toch hoe de meeste dames iedereen nog kennen, zelfs na 4 jaar) en we maakten een praatje, vooral over wat ik wilde.
                            Aangezien je bij dit soort spellen vind ik minimaal een uur uit moet trekken heb ik haar 200 betaald (ik had gelukkig wat kunnen sparen tijdens de corona periode toen prostitueebezoek niet mogelijk was) en ik gaf aan dat ik wel is iets steviger sm wilde proberen.
                            Ik kleedde me uit, waste mijn zaakje en het spel begon. Ik moest op mijn knieƫn en de vriendelijke Kiana veranderde op slag in een uiterst strenge meesteres. Ik moest stil blijven zitten omdat ze eerst haar laarzen aan deed en toen ik daar iets te verlekkerd naar keek kreeg ik een klap in mijn gezicht (niet te hard maar hard genoeg om me onderdanig te voelen) mijn god wat werd ik hier opeens geil van, nieuwe gevoelens kwamen in me naar boven. Ik werd in mijn gezicht gespuugd en werd streng toegesproken dat ik niet moest denken dat ik zomaar naar mocht kijken dus ik bleef met mijn gezicht naar de grond zitten. Ze bukte en trok me aan mijn haren mee, het deed een beetje pijn maar de geilheid hield de bovenhand.
                            Vervolgens werd ik het bed op gedirigeerd en aan alle kanten vastgebonden waarna ze aan alle kanten begon te knijpen, spugen en me verbaal te vernederen. Wat een mindfuck, ik werd geiler en geiler en toen begon het anale spel.
                            Benen werden los gemaakt en gingen omhoog en mijn ballen moesten het ontgelden tot ze mijn kont ontdekte. Handschoentje ging aan en langzaam werd alles opgerekt. Toen deed ze een strapon om en ik werd gek van geilheid. Ze begon me langzaam te neuken met haar gezicht dicht bij de mijne, ze zei helemaal niets en bleef me streng aan kijken. Toen ik het waagde om een geluid te produceren beukte ze gelijk diep naar binnen, de boodschap was duidelijk, mond dicht.
                            toen deed ze haar hand op mijn keel en begon me goed door te neuken met haar hand steeds stevige geklemd op mijn keel en ik steeds moelijker adem kon halen en ze bleef me strak in mijn ogen kijken, wat ontzettend geil zeg, niet normaal.

                            Na een kwartier begon ze met melken en ik denk dat ik binnen de minuut klaar kwam op een ongelofelijke intense manier, pffff wat een sessie.
                            In de nazit nog even gekletst, ik kreeg de indruk dat ze het bijna net zo geil vond als ik, wat een heerlijke sessie en Kiana is een erg intelligente dame, dat werd me wel duidelijk. Wordt zeker vervolgd.
                            Last edited by jandevries; 24-06-2022, 13:07.

                            Comment


                            • #15
                              Vorige week woensdag eerste 2u sessie mogen ondergaan bij deze Kinky Goddess. Is wel meegevallen maar jammer was er geen echte klik ...
                              Ze liet alle vooraf besproken fetishes uitgebreid aan bod komen, en taste mijn grenzen af, verlegde er zelfs een ... met Haar collectie strapons.
                              Maar de vonk sprong spijtig genoeg niet echt over , het geheel kwam jammer genoeg teveel over als "werk" voor Haar.
                              Ook het feit dat Ze na 1,5u de sessie beƫindigde en achteraf zei dat het praatje nadien en douchen inbegrepen is in de 2u vind ik in feite niet correct. Het zal dus bij een eenmalige ontmoeting blijven ...
                              Ik heb voor volgende week terug geboekt bij Fetish Katherina ... en tel de dagen tot dan.
                              to-serve.

                              Comment


                              • #16
                                ook voor trio's met o.a. Dana van Schippersstraat 21-2 en Jiulia van Verversrui 13 (die ook nog soms avondshifts erbij pakt momenteel) en met Cela van Villa Tinto (naambordje en zie foto's via https://www.smdome.com/a-new-kinky-s...a-antwerpen-b/

                                Comment


                                • #17
                                  Meesteres Kiana

                                  www.meestereskiana.nl
                                  Vandaag (woensdag) voor het eerst bij deze knappe meesteres binnen kunnen komen. Verteld wat ik leuk vind, anaal fist en lange dildo en nippelplay. Toen ze even bezig was en het makkelijk naar binnen ging stopte ze, en vroeg wat vind je zal ik de lange handschoen pakken. Ja graag, daarmee lekker diep kunnen komen, ze voelde me goed aan, en ik was ook goed schoon en goed voorbereid. Daarna nog twee dikke lange dildo's geprobeerd, dat ging ook lekker. Kiana was voor mij een heel goede ervaring, met al die wilde verhalen hier was ik misschien een beetje bang voor haar maar, het was super. Lekker half uurtje gehad voor 100E. Ga gouw weer eens langs.

                                  Comment


                                  • #18
                                    Blij dat Meesteres Kiana een top domina weer eens in Nederland is, vandaag en morgen want ik moet toch ver reizen anders naar Antwerpen en dat lukt overdag met werk ook nog moeiljk. Ze heeft vandaag en morgen bij www.smstudio-amersfoort.nl kamer 8 en ik werd weer goed gebruikt door deze intelligente slanke Meesteres met een geheel eigen uitstraling en a real BDSM energy. Ze geniet duidelijk van het spel en dat vind ik extra spannend in een sessie.

                                    Pegging, fisting, niple torture, maar ook teasing passeerden de revue en ik had een zeer goede sessie en met half uur zelfs verlengd wat haar paste. Thank you Mistress Kiana!

                                    Comment


                                    • #19
                                      Nu samen met Melissa en Beatrice bij de top 10: https://www.smdome.com/favoriete-mee...sen-en-waarom/

                                      Comment

                                      Working...
                                      X