Announcement

Collapse
No announcement yet.

Geef jij weleens een fooi/tip of cadeautje aan een dame van plezier?

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Geef jij weleens een fooi/tip of cadeautje aan een dame van plezier?

  Ik soms een fooi als ik het heel goed vond of als ze ver over de eigenlijke tijd heen gaat, en soms een cadeautje meestal bij SM kinky girls

 • #2
  Fooi heb ik nooit gegeven, ik heb wel eens een cadeau gegeven aan een dame die ik vaak heb bezocht. Maar ook niet na 2 bezoekjes ofzo, dat is echt na vele bezoeken :-)

  Ik hoor wel eens dat er mannen zijn die gelijk bij hun eerste bezoekje wat chocolaatjes, bloemen of andere kleinigheden geven. Ik ben benieuwd of een dame dat dan raar vind of het juist waardeert.

  Comment


  • #3
   Fooi heb ik ook nog nooit gegeven, wel chocolade of een mooie grote bos bloemen.
   Ik ben een VROUW die wandelt en GEEN man. Zie mijn verhaal in mijn profiel. Dus vragen die ik via PB krijg of de dame bijv. goed pijpt, kan daarom niet beantwoorden.

   Comment


   • #4
    geloof 1x 20 Euro extra achteraf omdat ik het een schatje vond

    Comment


    • #5
     Nee heb ik nog nooit gedaan, vind ik ook niet nodig. Ik betaal voor de seks en als ze het goed doet kom ik vaker terug en geef ik dus dan verdient ze al genoeg aan mij haha

     Comment


     • #6
      ik zie die Meesteressen wel eens wishlisten hebben op hun eigen websites, maar dat is meer in de rol van slaaf geeft cadeau aan Meesteres volgens mij? Ik heb wel eens een tippie gegeven van 10 of 20 Euro als ik het erg goed vond of het meisje leuk. komt dan in mij op, net als dat ik dat doet in de horeca, of een straatnieuwsverkoper, dan hoef ik die krant niet eens, geef ik gewoon geld

      Comment


      • #7
       Ik heb ook weleens een speeltje of SM toy cadeau gegeven of mooi lingerie setje aan een dame, zodat ik daar ook weer plezier aan had

       Comment


       • #8
        Heb ik toch wel verschillende keren al gedaan, en echt niet om er iets voor terug te verlangen, maar gewoon omdat ik de betreffende dames en hun diensten enorm waardeer. Kan van alles zijn, prijs ervan niet eens zo belangrijk, het gaat om het gebaar, en moet een beetje bij haar passen, of naar aanleiding ergens van, Valentijnsdag bijvoorbeeld, of haar verjaardag! Kijk, ik doe dit natuurlijk alleen bij dames die ik wat beter en langer ken. Het wordt altijd wel enorm gewaardeerd, komt toch net wat warmer over, naast het gewoon betalen, het zijn en blijven ook vrouwen nietwaar!

        Comment


        • #9
         En fooi geef ik zo nu en dan wel eens als de dame haar diensten echt goed waren.

         Comment


         • #10
          Fooi of betalen voor extra diensten doe ik niet, het gaat er mij meer om of de klik er is met de betreffende dame, betalen voor een extra dienst of een fooi geef je naar mijn mening toch wel het signaal af dat het "vlees" is goedgekeurd en je bereid bent te betalen voor meer. Dit is mijn interpretatie, hoeven jullie het er natuurlijk niet mee eens te zijn. Uiteraard betaald je een prijs om samen met de dame naar de kamer te kunnen gaan, het blijft een business, maar ik hecht meer waarde aan een mooie verzoening van twee vurige passie's dan aan mijn eigen genot. Daar doe ik het niet voor. Ik tel ff wat flappen neer en ik laat haar doen wat ik wil, nope, dat is niets voor mij.

          Comment


          • #11
           niet mijn gewoonte, maar in de vele jaren dat ik dames bezoek en dat zijn er tientallen of meer geweest, zal ik het misschien 3-5 x gedaan hebben vanwege de klik en goede service of omdat ze best wat over de tijd heen ging zoals bij een raam meisje

           Comment


           • #12
            Ik heb vorige week nog een speeltje cadeau gegeven aan een raamdame, omdat ik haar dat gunde en goed vond in haar spel

            Comment


            • #13
             Vrouwen houden van chocolade.
             En de keren dat ik het geef wordt het altijd wel gewaardeerd.
             Bij de dame waar ik vaker kom heb ik wel eens een lekkere fles wijn uit het vakantieland voor meegenomen.
             Gewoon als extra attentie en omdat ik dat nou eenmaal leuk vind om te geven.

             Comment


             • #14
              1 x een fles wijn gegeven op een Valentijnsdag. Toevallig was ik de enige die wat gegeven had. Klein gebaar wat zorgde voor een heerlijke sessie. Een fooi geef ik nooit. Bezoekjes kosten evengoed best wel geld. Het is een dure hobby?.

              Comment


              • #15
               Heb ik bij een tweetal dames wel gedaan, en nog, maar dan vooral met hun verjaardag, Valentijnsdag of met bepaalde feestdagen, en een enkele keer 'zomaar'. Ik maak daar verder geen gewoonte van, en geloof het van me of niet, ik verwacht daar echt niks 'extra's' voor terug, zijn simpelweg dames waar ik 'iets meer' mee heb. En volgens mij werd het ook wel van me gewaardeerd, en zo niet, dan had en heb ik er zelf in ieder geval een goed gevoel bij.
               Zijn echt geen 'kapitale' cadeaus, gewoon als attentie en voor de aardigheid, kan ook van alles zijn, ze moeten er alleen ook wel wat aan hebben vind ik, is wel zo prettig!
               Los hiervan ben ik overigens zeker niet van plan om in deze crisis bij de dames met geld te gaan strooien ter verzachting van hun inkomstenderving, dat moet maar via andere kanalen geregeld worden!
               Last edited by Rotta; 1 week ago.
               Leef bewust en intens!

               Comment

               Working...
               X