Banner mainpage

Collapse

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Kinkygirl Carina, SM Studio Nederland, Amersfoort

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #26
    Vorige week las ik het bericht dat Carina weer terug is van vakantie en zag twee supersexy nieuwe foto's in haar Kinky-advertentie (hwww.kinky.nl/vrouwen/bdsm/amersfoort/526899-fetish-carina#photos, de eerste 2 foto's) die mij betoverden! Lange zwarte glimmende laarzen, prachtige borsten, heerlijke billen. Alles in mij begon te jeuken (figuurlijk :-) ) om haar te bezoeken. Een app gestuurd en er was nog ruimte, voor 1,5 uur in Amersfoort. Daarna nog even mijn wensen en limits op een rijtje gezet in de app, en het was geregeld.

    Ze had op mijn verzoek de outfit aangetrokken die ze op de nieuwe foto's aanhad. Pfoe wat een aanblik, zo een knappe meid en zo opwindend gekleed. Er hoefde geen aanraking aan te pas te komen om gelijk al een stijve te krijgen.

    Carina heeft mij behoorlijk aangepakt, ze was vol energie terug gekeerd van haar vakantie denk ik! Kort samengevat; ik heb in verschillende houding in bondage gezeten waarbij ze haar zweep meermaals heeft laten gelden om mijn limits op te zoeken. De strap-on is ruim aan bod gekomen, ik moest zowel pijpen als geneukt worden ermee. En dat deed ze langer dan ik had verwacht en met flinke diepe stoten tussendoor. Mijn neus heb ik ook nog tussen haar prachtige billen mogen steken, tijdens een face-sitting waarbij mijn adem ontnomen werdt. Mijn tepels heeft ze ook echt flink aangepakt. En ik onderging het allemaal. Ze wist mijn onderdanigheid perfect aan te spreken. Haar manier van praten en doen maakt mij week.

    Tussen door heeft ze gewisseld van outfit, naar een fraaie catsuit. Ze heeft nog flink zitten teasen en edgen, waarna ik tot een spetterend orgasme mocht komen. Wow!

    Ondertussen is Carina echt een vaardig Meesteres geworden en is voor en na de sessie ook gewoon een leuke en intelligente meid die mij op mijn gemak laat voelen. Heerlijk heerlijk heerlijk!

    Comment


    • #27
      Weer een heerlijke sessie gehad met Carina, het blijft een heerlijke vrouw met een super goed uiterlijk , en altijd een mooie outfit, ze heeft mij weer heerlijk flink weten te teasen , mij heerlijk anaal verwend, tepels en ballen zijn ook goed aangepakt met elektro en sounds en heerlijk kaarsvet, ze weet je altijd heerlijk op te warmen, en met een heerlijk hoogte punt mocht het afgesloten worden, Carina ook een beetje mogen verwennen , blijft verslavend voor slaafjes

      Comment


      • #28
        Het was zo'n dag waarbij ik wakker werd en heel erg zin had in iets kinkys. Mistress Michela was echter nog niet terug van vakantie, maar ik had al langere tijd interesse in een sessie met Kinkygirl Carina. Ik benaderde haar via whatsapp en met veel geluk was er nog een mogelijkheid voor een sessie in de middag. Carina en ik bespraken mijn wensen en de afspraak was dan ook snel gemaakt. Carina beantwoorde alles keurig en gaf me een verwelkomend gevoel. Ik kon dan ook niet wachten tot de sessie!

        Eenmaal aangekomen in privehuis House of Dreams werd ik zoals gewoonlijk weer uitstekend verwelkomt door de gastvrouw. Deze bracht mij naar boven naar een kamer waarop ik op Carina moest wachten. Terwijl ik daar zat hoorde ik de deur van Carina opengaan en het geluid van iemand die met hoge naaldhakken over de houtenvloer heen en weer liep. Het geluid kwam dichterbij en ik hoorde haar naar mijn kamer toelopen. De fantasie was in mijn hoofd al begonnen.

        Kinkygirl Carina klopte op de deur en deed deze open. Daar stond ze dan, een prachtige geblondeerde dame. Slank, een zeer mooie gezicht met sprekende ogen en gekleed in een spannend setje. Carina begroette mij en ik moest haar volgen naar haar kamer. Terwijl ik achter haar aan liep bewonderde ik nog even haar van achteren en keek ik naar haar prachtige slanke benen en mooie billen. Ik begon het al direct warm te krijgen.Carina en ik liepen nogmaals mijn wensen door en gaf in grote lijnen aan wat ze met mij van plan was.. Ik had mijzelf uitgekleed en nam nog een snelle douche. Toen ik terugkwam ging de deur dicht en mocht ik voor het bed gaan staan.

        Carina begon mijn armen vast te binden en deed een blinddoek om. Het spel van teasen was officieel begonnen. Ze streelde mij overal, fluisterde stoute dingen in mijn oren en pakte mij zo nu en dan stevig aan op gevoelige plekjes. Vervolgens bond ze mijn ballen en penis goed af en kwam er een beetje olie in het spel. Terwijl ik dit schrijf krijg ik direct weer zin in een sessie met Carina!!!

        Na een tijdje mocht ik op het bed gaan liggen. Ik werd daar vastgebonden aan me handen en voeten en het spel ging langzaam naar een hoger en hoger niveau. De nipple play werd intenser en zo ook het spelen mijn ballen en penis. Langzamerhand begon Carina ook mijn anus te stimuleren. Dit deed ze zorgvuldig en zeer intens! Na (ik denk) een half uur begon ik dan ook echt langzaam de controle over mijn lichaam te verliezen en verlangde ik naar meer, maar ook naar een orgasme.. Het probleem was alleen dat ik nog een half uur moest volhouden! Carina heeft mij veruit de beste tease and denial i.c.m. anal play ooit gegeven en dat voor een eerste sessie bij haar!! De laatste 30 minuten waren zeer zwaar en begonnen alleen maar moeilijker te worden. Carina bespeelde mijn penis en ballen harder en snellerr en wisselde weer af met pauzes, rustige bewegingen en fluisteringen in mijn oor. Dit gecombineerd met het opvoeren van analplay naar een groter en dieper niveau bracht mij mentaal naar een ander niveau. Na een klein uur wist ik het dan ook niet meer vol te houden. Carina begon me steeds sneller af te trekken en telde af van 10 naar 0. Hoe graag ik ook wilde volhouden, maar bij 4 kon ik niet meer en kwam ik zeer intens klaar.

        Pfff wat een sessie, wat een genot en wat een spel. Kinkygirl Carina is met Mistress Michela dan ook zeker mijn topfavoriet in het kinkyspel. Een sessie met beide tegelijk zal ik dan zeker weten een keer gaan proberen

        Dank je wel Carina en mij zie je 100% terug!

        Comment


        • #29
          Weer een heerlijke sessie gehad met Carina , maar nu gekozen voor een trio met Alesia, wat zijn het toch mooie en lieve dame's en kunnen ook heel goed samen werken, ben weer lekker onderhanden genomen, tepels en ballen zijn lekker bewerkt met klemmen en elektro en ook heerlijk met kaasvet behandeld en heerlijke sounds gehad en lekker anaal verwend tijd vliegt om met deze twee dame's je komt handen en oren en ogen te kort, als je tenminste ergens aan kan komen en mag zien

          Comment


          • #30
            Weer een heerlijke sessie gehad met deze bijzonder lieve en mooie dame, je voelt je toch altijd wel op je gemak, weet precies wat ze doet, heeft alles onder controle, maakt het je altijd naar de zin, echt een toppertje, heeft mij heerlijk verwend, sound en elektro zijn ruim aan bod gekomenen mocht Carina ook een beetje verwennen vind ze altijd wel lekker

            Comment


            • #31
              Ja Carina is echt geweldig aan het worden, haar looks waren dat al, maar ze breidt ook steeds haar spel verder uit qua mogelijkheden maar ook de kwaliteit daarvan gaat naar een hoog niveau. En ze is redelijk kieskeurig in haar klanten keuze, want ze houdt niet dan domme vragen of doordrammers, dan blijft ze liever even een uurtje vrij

              Ik was moe en wilde wat soft erotische en toen kwam Carina met een zeer verfijnd orgasm/edgingcontrol spel waarbij ze mij helemaal gek maakte met het stimuleren van mijn pik, schacht, eikel waarbij mijn orgasme steeds werd uitgesteld en ik zowel geestelijk als lichamelijk gek werd gemaakt en daar gebruikte Carina naast haar verfijnde technieken, olie, speeltjes, ook haar lichaam, stem en ogen voor. Overigens werd ik daar ook subtiel lichamelijk elders geprikkeld zoals bij mijn ballen, anaal, tepels, en strelingen over mijn gehele lichaam. Je lichaam komt dan in een soort van opperste paraatheid waarbij je dingen voelt die je anders niet of niet zo intens voelt. Wat een intensiteit, je gaat dingen heel anders waarnemen en het was echt hemels, waarvoor je ook helemaal geen SM minded man hoeft te zijn.

              Ik word er nu weer opgewonden van als ik er aan terug denk. Overigens als je Carina kent en meegemaakt hebt wordt je sowiso opgewonden als je aan haar denkt

              Comment


              • #32
                ondanks dat ik weinig heb met SM, ben ik wel fan van Carina, waar ook soft erotische kinky spelletjes mogelijk zijn. Ik vind haar 1 van de knapste meisjes momenteel uit de bussiness die zich opwindend weet te kleden en te bewegen in een sessie. Zeer sensueel ik had dus ook direct een afspraak met haar gemaakt nu ze weer terug is in Amersfoort (www.smstudio-amersfoort.nl) Ik word alweer opgewonden als ik aan haar denk!

                Comment


                • #33
                  Een trio sessie met Carina en Michaela is ultieme droom in meer dan 1 opzicht waarbij Michaela meesteres en Carina het kinky gedeelte en haar verwennen.
                  De inhoud van de sessie hou ik voor mezelf maar het is het meer dan waard met edging, sounds en meer.

                  Comment


                  • #34
                    Hi Carina, weer een fijne sessie gehad met jou, wat weet jij het toch altijd goed op te bouwen , is weer van alles voor bij gekomen, nieuwe tepelklemmen of zo iets , heb geen idee, was de meeste tijd geblindoekt maar het was heerlijk met die klemmen en elektro op me tepels en ballen, en ook heerlijk anaal verwend, je bent weer lekker bezig geweest, hopelijk hoef ik niet meer zo lang te wachten voor meer, zoals je zelf ook al zij meer oefeningen met anaal , lijkt me heerlijk , bedankt je bent echt een topper tot snel weer!!!

                    Comment


                    • #35
                      Ik heb onlangs een verrassende ervaring gehad in Amersfoort in een mix van spel qua erotiek, SM, kinkygames met de 3 fantastische kinky ladies Alesia, Carina & Michela. Ik had een afspraak met Meesteres Michela gemaakt en aangeven dat ik een paar uur spel de knappe slanke kinky ladies Carina en Alesia mochten mee doen. En zo geschiedde! Het onderdeel met Alesia, wat ik hier in haar recensie topic beschrijf was nadat Michela had opgewarmd van erotisch teasingspel tot tepelpijniging en een 1e anale verkenning met een opblaasbaar buttplugje. Alesia kwam binnen terwijl ik vast lag op bed, zij keek mij doordringend aan en gebood mij haar borsten en tepels zachtjes te verwennen terwijl ze over mij heen boog. Terwijl Mrs Michela de buttplug verwijderde om mij klaar te maken voor een 1e fisting door Alesia. Dat werd mij ook duidelijk verteld.

                      Het was al een genot om de prachtige Alesia even te mogen verwennen zodat ik ook even op krachten kon komen. En toen het zover was, keek Alesie mij met een grijns aan, so bitchy, now you are mine... klonk het dreigend.. ze trok een latex handschoentje aan terwijl Michela mij van poppers voorzag en mij gebood een paar stevige snuiven te nemen, omdat ik het nodig zou hebben. Terwijl Michela daarna mijn tepels beetpakte en met haar gezicht schuin achter de mijne plaatsnam, zodat ze in mijn oor kon fluisteren, stopte Alesia een vinger bij mij anaal naar binnen. So horny boy, how that feel, zei Michela.. Alesia antwoordde, mmm it's hot and very juicy like a wet pussy, I think he can have easy more.... ok zei Michela, no mercy give him in 1 time your whole fist, he is experienced! En voordat ik het wist voelde ik Alesia met een geile grijns op haar gezicht haar hele vuist naar binnen duwen wat een heftig maar ook geil gevoel was. Michela pakte mijn tepels steviger beet en begon subtiel ook haar nagels daarbij te gebruiken en spoorde Alesia aan om mij te gaan fisten, omdat ik klaar moest zijn voor Carina die later zou komen en die had een speciale wens bij mij fluisterde Michela geil in mijn oor. Ik was opgewonden, geil en ook nieuwsgierig naar wat...

                      Zo werd ik even gebruikt door Michela en Alesia, waarna ik weer even op krachten mocht komen, Michela ging even weg, en de betoverende Carina kwam binnen, in een prachtig lingeriesetje met hoge hakken, samen met Alesia vleidde ze naast mij neer op bed, om mij even rust te gunnen en te strelen en mij gek te maken met hun gefluister, tong en vingers en dat ik klaar moest zijn voor de volgende fase in de sessie die straks zou volgen... en ook werd er naar mijn verlangens gevraagd, en ik het misschien als beloning zou krijgen van 1 van de 3 dames als ik alles goed doorstond. Het is een genot om tussen die 2 vrouwen zo te liggen en ze over je heen voelen gaan... een blinddoek werd op een gegeven moment omgedaan bij mij, en de dames verdwenen vanaf het bed, ik hoorde hun voetstappen van de hoge hakken... de sfeermuziek werd wat hoger gezet en opeens voelde ik een flesje poppers onder mijn neus, en er werd geen woord gesproken... ik moest dus snuiven en het flesje werd pas weggehaald toen ik 6 diepe snuiven had genomen voelde ik ik wat glijmiddel op mijn anus gebracht worden en iets hards er tegen aan gezet worden en naar binnen glijden en het was dik en groot.... tegelijkertijd werd de blinddoek op mijn hoofd losgetrokken en keek ik in de fonkelende ogen van Mrs Michela die in een ware Meesteressen outfit met een grote dikke voorbinddildo mij begon te neuken, terwijl Carina naast mij zat (die had de blinddoek losgetrokken en was dus tot in tegenstelling van Alesia nog in de kamer gebleven). Carina zei yeah fuck him good, make this slut ready for my fantasy! Terwijl ze mij ook aankeek en mij streelde en ook gebood mij af te trekken zonder klaar te komen, show us your horny face boy! riep ze me vol passie toe... en ik werd geil van dit alles en ook vanwege de nieuwsgierigheid naar haar fantasie dat ik me helemaal liet gaan.... wordt vervolgd... overigens ontvangt dit super trio vrijwel nu altijd vast van maandag t/m donderdag in Amersfoort en staan ze ook hoog in de toplijst van beste Meesteressen/kinkygirls in Nederland op SMDome.com zie https://www.smdome.com/favoriete-mee...sen-en-waarom/

                      Comment


                      • #36
                        Gisteren met Carina een heerlijke erotische sessie gehad met edging en nog meer kinky spelletjes daarna Carina lekker verwend heerlijk sessie

                        Comment


                        • #37
                          Ik heb gebruik gemaakt van de trio aktie die de 3 Roemeense kinky ladies hebben deze week in Amersfoort. Dat was een genot, ik had een trio met Alesia en Carina en de airco was nodig om mij te koelen. Beide dames waren weer betoverend qua uitstraling, kinky kleding, energie, wat een kinky beauties zijn dit toch. Ik kreeg het te verduren dit maal ook in doggie style gefist door beide dames, wat geil en heftig! En beide hadden een nieuwe strap on harnas die van goede kwalitelt was want ze neukten mij als 2 bezetenen met veel controle en diepe lange halen. Ik gromde het uit en kreeg tikken op mijn billen van beide kinky ladies, verder kwam het nodige kaarsvet maar ook olie en tepelklemmen er aan te pas, maar gelukkig ook de zachte strelingen en lippen van beide dames, die je dan gek van geilheid kunnen maken, wat een droom van een vrouwen zijn deze steeds meer ervaren wordende kinky ladies toch. Zie ook de trio aktie via https://www.smdome.com/maak-je-kinky...in-amersfoort/

                          Comment


                          • #38
                            Ook ik heb (mis)gebruikt gemaakt van de trio actie van de dames, maar dan met Michela, kende haar nog niet, wel vaker over gehad met Carina, ben eerlijk misbruikt door de dames, en er is van alles voorbij gekomen, wat zijn de dames goed op elkaar ingespeeld , ze laten je je echt genieten van wat ze in huis hebben, Michela en Carina zien mijn zeker ook vaker terug

                            Comment


                            • #39
                              Wat een ervaring. Ik ben net bij kinky Carina geweest en ze doet zeker niet onder aan haar naam.
                              Dit was mijn eerste ervaring met bdsm, en Carina heeft mij fantastische dingen laten zien.
                              Ik had afgesproken met Carina om 11:30. Ik kwam iets eerder aan en werd ontvangen door de gastvrouw. Zij bracht mij naar boven en ik kon plaats nemen, Carina zou er zo aankomen. Na eventje wachten was ze daar, en wat een schoonheid. Ik had van te voren gevraagd of ze hoge laarzen aan kon trekken en die had ze ook. Ze leiden mij naar boven en vroeg wat mijn do’s en don’t waren. Ik was dood zenuwachtig op wat mij te wachten stond maar Carina heeft het heel goed aangepakt en mijn zenuwen waren al snel verdwenen. Carina heeft mij eerst vastgebonden en daarna mijn lul en ballen vastgebonden. Wat een fantastisch gevoel. Nadat ze mij helemaal gek had gemaakt met haar zwoele stem, strelende nagels en mij had verboden om klaar te komen, maakte zij me weer los en gingen we verder op het bed. Hier maakte ze mij weer vast en heeft ze alles uit de kast getrokken. Prostaat massage met aftrekken en fleshlight, tepelklemmen, electro op mijn ballen. Hoe meer ik aan kon, hoe meer ik mocht van Carina, wat een fantastische borsten en billen heb ze. Uiteindelijk ging ze boven op me zitten en tekeer met haar x-machine op mijn eikel. Wat een ervaring heb ik bij haar gehad. ik kom zeker nog een keer terug en ben benieuwd wat ze dan voor mij in petto heb.

                              Carina, thank you for this amazing experience. I will definitely come back again.

                              Comment


                              • #40
                                Een bezoekje aan Carina is altijd een feest en het verlangen werd deze keer ook weer waargemaakt. Na een makkelijke afspraak per email was ik precies op tijd en mocht ik even plaats nemen in een stoel op de gang op de eerste verdieping. Na twee minuten hoorde ik de bekende hoge hakken klikken op de vloer en ze verscheen in een latex pakje in de deuropening. Nadat we mijn wensen hadden doorgesproken en in een korte douche had gepakt kon het feest beginnen. Met een blinddoek is het altijd wat spannender, en helemaal als je lekker bent vastgebonden. Na lekker misbruikt te zijn werden de ledematen weer losgemaakt en mocht ik haar prachtige lichaam aanbidden. Op het bankje werd ik nogmaals misbruikt waarbij op commando klaar moest komen. Dit lukte prima en als beloning mocht ik haar nog een keertje likken.
                                Het halve uur was weer veel te snel voorbij en ga snel weer kijken of ik een nieuwe afspraak kan maken.

                                Comment


                                • #41
                                  Het vervolg van mij kinky top sessie met Michela, Alesia en Carina zie hier eerder in dit topic moet ik nog afmaken in het deel waar Kinkygirl Carina op mij los ging:

                                  Zo werd ik even gebruikt door Michela en Alesia, waarna ik weer even op krachten mocht komen, Michela ging even weg, en de betoverende Carina kwam binnen, in een prachtig lingeriesetje met hoge hakken, samen met Alesia vleidde ze naast mij neer op bed, om mij even rust te gunnen en te strelen en mij gek te maken met hun gefluister, tong en vingers en dat ik klaar moest zijn voor de volgende fase in de sessie die straks zou volgen... en ook werd er naar mijn verlangens gevraagd, en ik het misschien als beloning zou krijgen van 1 van de 3 dames als ik alles goed doorstond. Het is een genot om tussen die 2 vrouwen zo te liggen en ze over je heen voelen gaan... een blinddoek werd op een gegeven moment omgedaan bij mij, en de dames verdwenen vanaf het bed, ik hoorde hun voetstappen van de hoge hakken... de sfeermuziek werd wat hoger gezet en opeens voelde ik een flesje poppers onder mijn neus, en er werd geen woord gesproken... ik moest dus snuiven en het flesje werd pas weggehaald toen ik 6 diepe snuiven had genomen voelde ik ik wat glijmiddel op mijn anus gebracht worden en iets hards er tegen aan gezet worden en naar binnen glijden en het was dik en groot.... tegelijkertijd werd de blinddoek op mijn hoofd losgetrokken en keek ik in de fonkelende ogen van Mrs Michela die in een ware Meesteressen outfit met een grote dikke voorbinddildo mij begon te neuken, terwijl Carina naast mij zat (die had de blinddoek losgetrokken en was dus tot in tegenstelling van Alesia nog in de kamer gebleven). Carina zei yeah fuck him good, make this slut ready for my fantasy! Terwijl ze mij ook aankeek en mij streelde en ook gebood mij af te trekken zonder klaar te komen, show us your horny face boy! riep ze me vol passie toe... en ik werd geil van dit alles en ook vanwege de nieuwsgierigheid naar haar fantasie dat ik me helemaal liet gaan.... wordt vervolgd... overigens ontvangt dit super trio vrijwel nu altijd vast van maandag t/m donderdag in Amersfoort en staan ze ook hoog in de toplijst van beste Meesteressen/kinkygirls in Nederland op SMDome.com zie https://www.smdome.com/favoriete-mee...sen-en-waarom/

                                  van Carina krijg ik altijd een mix van verlegenheid, geilheid en onbeperkt verlangen naar haar. Ze krijgt het voor elkaar dat ik grenzen over ga voor haar. Haar ogen, body, sensuele bewegingen, haar stem, maken mij tot een willig stuk vlees waar ze vrijwel alles mee kan doen wat haar pleziert. Als ik de pret en twinkeling in haar ogen zie, of haar glimlach dan smelt ik. En nu had ze wat in petto voor mij nadat Mrs. Michela en Alesia mij al behoorlijk getest en gebruikt hadden? Alesia en Michela verlieten de kamer zodat ik met Carina overbleef...

                                  So... how is it with my horny bitch today? vroeg ze onheilspellend met een glimlach. Carina was weer top gekleed, haar superslanke licht zongebruinde body in een kinky lingerie setje met stijlvolle hoge hakken. Ze weet dat ik daar gek van wordt. Carina kroop even over mij heen op het bed om mij weer energie weer te laten verzamelen voor het idee wat ze in haar hoofd had voor mij. Opwindend teasde ze mij met haar vingers, handen, strelend en haar benen over mijn lichaam, afwisselend met nagels, lippen, tong en tanden. Dit mocht voor mij uren duren. Wat poppers toegediend en ze fluisterde in mijn oor, are you my perfect bitch today? Ik fluisterde: yes my Mistress... ooo really? we will see...

                                  haar vinger stopte ze uitdagend in mijn mond en ik moest die sensueel aflikken, terwijl Carina diep in mijn ogen keek, mmm not bad you naughty boy, and ow my stiletto heel from my shoe! Ze ging het bed af, desinfecteerde de hak van haar linker been en ging nu op het bed staan boven mij terwijl ze zich vasthield. Mijn uitzicht was fantastisch met die legs , haar body, borsten en gezicht, ze bood haar hak voorzichtig aan bij mijn mond... suck it by and sensual and naughty, I want too see you enjoy it, and you know, your eyes and face can t not lie to me, and take extra poppers! Ik volgende haar orders en deed echt mijn best en vond het ook opwindend, teasens op rustig moedigde Carina mij aan en opeens vanuit het niets zette ze haar hak op mijn tepel.... take poppers and play with your d... en look at me! Nou dat deed ik! En subtiel schoof ze haar slipje voorbij zo dat ik haar kutje kon zien... ik werd verlegen en geil tegelijk! Maybe you get this as reward, if you can handle my final plan with you!

                                  Ik werd nieuwsgieriger naar haar plan en dat wond ook extra op natuurlijk.

                                  Carina ging van het bed af en deed mijn een blinddoek om en ik hoorde haar hoge hakken op de pvc vloer even wegtikken en wat gerommel. En opeens voelde ik dat ze lederen enkelboeien aan mijn enkels vast maakte en ze gebood mijn benen 1 voor 1 omhoog te doen die werden met kettingen vast gemaakt aan het bed in de hoogte zodat ik wijdbeens lag. Ik hoorde en voelde dat ze het bed opkroop, en gebood me weer poppers te nemen, en ze rukte de blinddoek af en zag een grote zwarte voorbinddildo voor mijn gezicht en het bevel was duidelijk: SUCK IT! and more and more slowly deeper I want too see you it good like in a good horny pornmovie! so wet, deep, and also your tongue around my who strap on and make a horny show for me! I want quality!!! gebood Carina mij... nou dat deed ik... het werd een opzwepend gedeelte vd sessie waarbij ik uiteindelijk met tranen in mijn ogen ook deepthroat die grote dildo pijpte tot groot plezier van Carina. Waarna ze opeens genoeg had, en de dildo afdeed en een nog grotere vooral dikkere voorbinddildo om deed, I'll gonna rape you sexy wet ass now, to make it ready for my big wish!

                                  En daar ging ze, ik vast in de kettingen, ze schoof hem met beleid maar best snel en stevig in mijn kontgat en begon mij goed door te neuken terwijl Carina zich aan de kettingen vasthield en mij aankeek, spuugde op mijn lul en ze leek in een trance er helemaal in op tegaan. Magic! Toen ze klaar was liet ze mij even rusten ik kreeg cola en mijn benen werden vrij gemaakt en mocht even van het bed af om te bewegen. How you feel? Ze checkte duidelijk of ik nog energie had en ook nog gezond was, klasse!

                                  Ik mocht vast een erotische beloning uitvoeren en ontvangen op de finale die nog moest komen, en dat was ook een genot, daarna was ik klaar voor haar finale wish...

                                  ik lag op bed , blinddoek ging weer even om, kreeg olie op mijn lul, moest zachtjes trekken en daar kreeg ik tepelklemmen opeens op mijn tepels... ik moest poppers nemen en mijn benen omhoog trekken en mijn kontgaatje aanbieden... en ik voelde iets tegen mijn kontgaatje aan schuren... en iets beetje zachtjes erin gaan... take your blindfold off! ik deed het en wat ik toen zag was zo geilmakend, Carina alleen in zwart slipje verder naakt, met 1 been met condooms om haar voet die direct meer mijn anus binnendrukte terwijl ze dat met haar handen haar sexy been beetje stuurde en zij zelf in een erotische opwindende houding half zittend/liggend op bed, haar body overeind en mij aankijkend.... lets fuck your ass good with my foot!! en look also in the ceiling mirror from the bed....

                                  nou dat deed ik terwijl ze me daar ook uitdagend aankeek, mijn verlegenheid verdween, ik was als was in haar handen, bloedgeil, en ik ontspande duidelijk mijn lichaam en dat merkte Carina... Yes this is what I want, no thinking anymore, only you fucking horny as a horny slut and beast... Ik gromde terwijl Carina mij afwisselend neukte met haar voet of haar voet langzaam er steviger in drukte...het uitzicht was geil, haar uitdrukking op haar gezicht, haar stem, het gevoel in mijn lichaam, take more and much poppers now! show me that you are the best! En ze greep het kettinkje waar de scharentepelklemmen aan vast zaten zodat ik pijn en genot tegelijk kreeg, al neukend en trekkend aan de tepelklemmen moest ik mij klaar trekken. En dat deed ik, en ik spoot het vanuit mijn tenen. Dont stop! I want too see all your sperm! gebood Carina mij, dus ik trok door totdat ik trillend en shakend op het bed lag totdat Carina met een grote glimlach tevreden was en zich met haar been uit mijn kontgaatje terugtrok en de tepelklemmen los maakte... wat ff pijnlijk was, maar ze blies zachtjes sensueel erop...zo lag ik daar ff... ik was bek af en in de hemel, maar Carina gaf nog afterparty!, ze kroop met haar bijna naakte body over mij heen, welldone boy,,, lick my nipple and give me pleasure, you made me horny so I want now pleasure, en dat gaf ik haar.... en zo lagen we daar op het bed met een big smile... you liked it was haar vraag? I said HELL YESS you all 3 where perfect... good.. make your dick hard again I want too see if you really are superman today, en zo waar groeide mijn pik weer, terwijl Carina naakt achter mij zat en ik intiem leunde in haar schoot tegen haar borsten, achterlangs pakte ze mijn tepels beet en keek ze langs mijn oor hoe ik mij aftrok... en ze liet haar tong langs mijn oorlel gaan, show me a 2nd orgasme!! terwijl ze haar nagels in mijn tepels zette en geil op mij inpraatte en ik haar zachte borsten met harde tepels in mijn rug voelde kwam ik voor een 2e keer klaar.... dit was een sessie om nooit te vergeten!

                                  Michela, Carina, Alesia THANK YOU!!!

                                  Comment


                                  • #42
                                    Weer een bezoek gebracht aan Carina en man wat een genot. Ik kwam binnen en na wat opfrissen moest ik een panty aan, ze kent mijn nylon fetish. Vervolgens opende ze met een schaar de nylon, bond mijn pik af en zei dat ze mijn kontje later nog zou gebruiken.

                                    Zelf had ze ook nylons aan en ik mocht beginnen met haar, in nylongehulde lichaam, te aanbidden. Met mn mond kuste ik van onder tot boven. Wat een goddelijk lijf heeft ze toch. Ook haar kontje mocht ik verwennen, wat een genot voor deze slaaf.Vervolgens vond ze het tijd voor facesitting, goddelijk om haar heerlijke kontje op je gezicht te hebben.

                                    Vervolgens was het tijd om mn strakke kutje open te rekken. Dit deed ze met haar vingers en vervolgens paste er een flinke jongen in. Deze bond ze voor en wat kan ze me heerlijk neuken. Tijdens het neuken mocht ik aan haar borsten zitten en heeft ze mn kontje helemaal blauw geneukt. Wat een genot.

                                    Dank meesteres!

                                    Comment


                                    • #43
                                      Voor de vakantie van Carina, nog even van onder tot boven een flinke beurt gehad, er is weer van alles voor bij gekomen, en meeste waar Carina zelf het meeste van geniet is spelen met kaarsvet, het liefst zo dicht mogelijk zodat het kaarsvet nog lekker warm is, soms voel je de vlam ook wel een beetje, maar geen probleem als zij er maar van geniet, heerlijk anaal verwend, tepels en ballen worden zeker niet vergeten met klemmen en elektro en ook nog een heerlijke sound met elektro genoten, mocht Carina ook lekker verwennen en met haar tepels spelen, Carina weet altijd wel weer goed de spanning op te bouwen tot je lekker klaar mag komen, ze kan heel goed je grenzen op zoeken en steeds weer iets verleggen , Thanks Carina have a nice holyday zie you soon

                                      Comment


                                      • #44
                                        De 3 slanke knappe SM ladies uit Roemenie Carina, Alesia en Michela zijn weer terug. Vandaag weer een top sessie gehad met Carina die overigens van een zeer hoog niveau is qua spel maar ook looks en kleding die zijn draagt en verandert tijdens het spel ik zag haar ster ook rijzen in de top van beste Meesteressen en kinkygirls zie https://www.smdome.com/favoriete-mee...sen-en-waarom/ , waar ze nu in de top is beland net achter Mrs Michela en Mrs Vernice, dat wil toch wat zeggen en Alesia staat knap 7. En dan te weten dat de 2 kinkygirls nu ca 2 jaar bezig zijn in deze scene?

                                        Nou ik heb vanmiddag genoten van een gevarrieerde sessie met nu ook een stapje verder dan wat ik normaal doe, mede om Carina te plezieren maar ook omdat ik haar blindelings vertrouw in de sessie. Vandaag waren de voorbij komende zaken: kaarsvet op tepels, pik, ballen en kontgaatje, fisting, strap on, tepelklemmen, erotische spelletjes, teasing, laklaarzen, blindfold, spitting, facesitting, poppers.

                                        Comment


                                        • #45
                                          Soms kom je in je leven een vrouw tegen en dan weet je het meteen: voor haar wil je op je knieën!

                                          De eerste keer dat ik Kinkygirl Carina zag was in Amersfoort. Zeldzaam mooi en sprankelend kwam ze de overloop op, waar ik zat te wachten op mijn afspraak met een Meesteres. Een stralend open gezicht, grote ogen, prachtige benen, alle curves waar je als man van droomt. Ik zag het allemaal in een oogopslag. En waar ik normaalgesproken redelijk verlegen ben bij mooie vrouwen, flapte ik er zo maar een "hello Miss" uit en improviseerde ik razendsnel de vraag of het pakje sigaretten dat op het tafeltje naast me lag van haar was.

                                          Dat was niet het geval, maar ze was er wel naar op zoek voor haar vriendin.

                                          Prachtige sexy lange nagels, zag ik toen ze het pakje van me aannam. "I'm Carina. Nice to meet you."

                                          Een stem zo mooi als zijzelf en weer die oogverblindende lach. Wat een waanzinnig mooie vrouw!

                                          "Thank you for the cigarettes" zei ze. "I have to go now. Bye".

                                          En weg was mijn wervelwind weer. Op palen van hoge hakken en een zalige wolk van parfum achterlatend.

                                          Mijn volgende bezoek aan Amersfoort was aan haar. En de keer daarop ook. En de keer daarop en daarop. Ik ben de tel kwijtgeraakt. En elke sessie is geweldig. Ze is lief, streng, kattig, maakt me aan het lachen, kreunen en verlangen naar meer.

                                          En over "op mijn knieën" gesproken ..

                                          Daar zat ik dan een dikke week geleden. Op mijn knieën voor haar. Zij zat bed. We hadden de zolderkamer in Amersfoort deze keer. Knus en eindelijk weer een keer samen. Ik was fris gedoucht en helemaal naakt. Mijn Godin in een zwart wetlook jurkje dat ze een paar maanden geleden van me had gekregen, superdunne huidkleurige glanzende kousen om haar prachtige benen en zwarte open heel erg hoge hakken.

                                          Ze rommelde wat in een make up tasje dat op haar schoot stond en haalde er een spiegel en lippenstift uit. "You're going to help me today with my makeup".

                                          Ik kon een kreun niet onderdrukken. Ook omdat ze even venijnig aan het kettinkje trok dat vastzat aan de klemmetjes op mijn tepels.

                                          Pijn! Het genot van die pijn waar ik zo totaal geil en hard van wordt. Samen met de ongelooflijk heerlijke eer om haar te mogen helpen!

                                          Ik pakte het spiegeltje van haar aan en klapte het open. Trillend van ingehouden genot.

                                          Nog een rukje aan de ketting. "Hurry slave. I'm waiting!"

                                          Ze had de lippenstift al bij haar prachtige volle lippen. Haar donkere ogen verwachtingsvol. "Hold the mirror in front of me!".

                                          Met één hand probeerde ik zo goed mogelijk de spiegel voor haar te houden. Niet te ver weg, niet te dichtbij, precies hoog genoeg. En tegelijkertijd probeerde.ik te zien wat ze deed. Hoe mijn prachtige Meesteres haar zachte lippen glanzend kleurde en ik daar zo dichtbij mocht zijn. Ik kon haar Black Opium ruiken, met mijn vrije hand het nylon van haar kousen voelen. Haar lippen steeds mooier zien worden. En ik was de gelukkige slaaf die haar spiegeltje mocht vasthouden. Die haar spiegel was. Gepromoveerd tot haar persoonlijke meubilair. Een make up spiegel.

                                          En dat was pas het begin van de sessie. Waar ik nu alleen maar over vertel hoe die eindigde.

                                          Met 3 kussen van haar prachtige lippen en een zacht "drive careful", voordat ik de stijle trap, als een heel gelukkige aanbidder van Queen Carina naar beneden liep.

                                          Comment


                                          • #46
                                            Vroeger kwam ik altijd bij Mrs.Samantha (vanaf Zandpad), maar zoals de meeste weten, is zij de recente tijd nog nauwelijks beschikbaar. Maar een paar jaar geleden kwamen in het kielzog van Mrs. Michela, in één keer kinkygirl Carina en Alesia op het toneel. Ik ken alle 3 deze meesteressen, maar Carina is toch wel mijn favoriet geworden. Dat begint al met het whatsapp contact. Zij antwoord altijd en met aandacht. Daarnaast besteed ze aandacht aan de sessie. Ze ziet er altijd op-en-top uit, stelt je op je gemak en -als je haar de vrije hand geeft- kun je elke keer weer een goede sessie verwachten. Haar 'specialisme' is volgens mij wel meer de soft sm - erotische kant, waaronder rollplay, mindplay, nipple en ball torture, bondage, wax, sounds en anal play. Vandaag was ik weer bij haar in Amersfoort en het hele spectrum kwam voorbij. Met goede muziek en een goed opgebouwd spel bracht ze me tot het uiterste, om bij het hoogtepunt nog even goed door te gaan. Ik ben benieuwd of ze ook talenten heeft in het meer hardere spel, zoals ook Samantha en Vernice beheersen. Het zou haar helemaal compleet maken en ik denk absoluut een Top-5 meesteres in Nederland.

                                            Comment


                                            • #47
                                              Hallo mede-BDSM-wandelaars,

                                              Zojuist weer een bezoek gebracht aan ik vermoed wel mijn meest favoriete BDSM-meesteres: Carina. Zij was de 3e stop in mijn "BDSM Fetisj Tour (stop 1: Michela | stop 2: Gina Doll). Door deze 2 bezoeken was ik dus nu ruim een maand niet bij Carina geweest. Via de app aan het begin van de week contact gezocht, uitgaande dat vanaf vandaag de business weer open zou zijn. En begin van de middag trok ik dus naar de welbekende locatie in Afrt, waar Carina de Huis-Meesteres is. Voor mij is ze absoluut de 'Godin van de BDSM' en ik vermoed met nog wat jaren ervaring en het iets verbreden van haar pakket naar meer stevige, hard bdsm activiteiten, de absolute #1-meesteres is spe. Ik weet niet hoe jullie je bezoeken ervaren, maar voor mij is er altijd de voorpret, de sessie zelf en daarna dus de napret. De voorpret bestaat uit het app-contact met haar. Het is of je contact hebt met je GFE/erotische vriendin. En dan de voorbereiding voor de sessie. Het betere scheerwerk, frisse douche, alsof je een avond heerlijk uit gaat. Want als je Carina bezoekt, wil je zelf er ook op-en-top verzorgt uitzien.
                                              En dan de sessie zelf. Bij binnenkomst die betoverende glimlach van haar en ze zag er vandaag magnifiek uit in een prachtige zwarte body, met panties en hoge hakken. Ze leek zo weggelopen van de Mansion van onze bekende konijnenoortjes.Pff mijn god - wat een verschijning. Na de zakelijke verplichtingen en een extra wasbeurt, kon het spel beginnen. De voorbereidingen waren aan het voeteinde van het bed. Vastgeklonken met de armen aan de bovenzijde en geblinddoekt. Het zaakje beneden werd professioneel in de touwen gezet, zodat het geheel er fier uitzag. Daarna kregen de tepels een stevige klem. En intussen komt Carina vlak naast en tegen je aan staan om allemaal zaken in je oor te fluisteren wat er te gebeuren staat. Het is maar goed dat je op zo'n moment vastgebonden staat, want je zou zo andere plannen kunnen krijgen ;-) Na dit voorspel mocht ik op bed gaan liggen. Op mijn app-verzoek werd ik zeer stevig en gedegen met armen en benen vastgezet, zodat ik nauwelijks een centimeter kon bewegen. Ik kreeg de eerste poppers toegediend, waarna Carina met elektro mijn tepels en ballen ging testen; af en toe een vibrator extra er tegen aan om het geheel gevoeliger te maken. Af en toe kreeg ik een hand op mijn mond, zodat met breath control de sensitiviteit werd versterkt. De elektro deed pulserend z'n werk en werd steeds heftiger en intenser. Op een moment werden mijn enkels vrijgemaakt en moest ik deze plat op het bed zetten, waarna Carina mij ging klaarmaken voor het betere anale werk. De vingers werden een hand, de hand werd uiteindelijk gember; waarna zij mijn anus ging plagen met koude en warmte. Na de gember kwam het kaarsvet, die zij zeer intens toepaste. Tepels, ballen, anus en eikel kregen om beurten het brandende vet, wat ze van heel dichtbij toediende. Zo vurig, zo intens en zeker op je eikel voelt het nagenoeg hetzelfde als een warme vrouwelijke goddelijkheid. Kaarsvet en vibrator waren de grande finale. Een soort tease-and-denial. Op een gegeven moment was ik niet meer te houden en stonden de touwen van mijn polsen volledig op spanning. Heftig kwam alles tot een spetterend einde, waarna Carina nog even een post orgasm torture er overheen gooide. Al met al dus een simpele, maar toch heerlijke ontspannen sessie. Soft-erotisch met een vleugje BDSM. Dit kan Carina heel goed. De volgende keer ga ik haar toch explicieter 'testen' op het stevige werk. Want ik ben heel nieuwsgierig welke kwaliteiten zij hier al beheert. Iemand anders toevallig ervaring mee? De decembermaand staat vlak voor de deur. Zeker reden om nog minimaal 1 of 2 meesteressen toe te voegen aan mijn BDSM Fetisj Tour. Leuk zo rond Sint en Kerst :-)

                                              Groeten medewandelaars,
                                              RivieraMan

                                              Comment


                                              • #48
                                                Gisteren weer bij Carina geweest en zo heerlijk hoe ze weet wat je fijn vindt. Ik mocht bij haar komen en ze zag er weer oogverblindend uit. Foto's zijn echt 100% echt.

                                                Goed ik kwam binnen en na even opfrissen had ze een panty voor me. Die trok ik aan en toen mocht ik haar lichaam aanbidden. Ieder deel van haar lichaam mocht ik kussen. En wat heeft die engel toch een heerlijke bilpartij. Hmmm Hierna werd ik vast gezet op het bed en ging ze mn kontje oprekken. Hierna ben ik ook nog lekker hard en diep geneukt. Wat kan ze dat goed en ze lijkt dit zelf ook echt leuk te vinden.

                                                Na een heerlijke climax verliet ik haar weer. Oh wat was het fijn!

                                                Comment


                                                • #49
                                                  Inderdaad Michela , weet echt wel hoe ze slaafjes moet aanpakken, van de week nog een geile trio gehad met Carina er bij, is werkelijk van alles voorbij gekomen van heerlijke anaal sessie van Michela gekregen terwijl Carina mijn tepels lekker behandeld, daarna elektro op tepels en ballen er tegelijkertijd souds erbij en dan een lekkere vibrator in me kont en dan gaat Michela verder verder met tepel marteling terwijl Carina nog heerlijk met souds en elektro op ballen en pik bezig is , en dan komt de gezamenlijke behandeling met kaarsvet op ballen tepels, en zeker pik wordt niet vergeten, je voelt ook dat de vlam steeds dichterbij komt om maar heter kaarsvet te krijgen, en als beloning mag je uiteindelijk heerlijk klaar komen

                                                  Comment


                                                  • #50
                                                    Van de week via whatsapp makkelijk een afspraak gemaakt met Carina voor vanmiddag. Met een spannend gevoel naar Amersfoort gereden, want het was voor mij de eerste keer.

                                                    Carina ziet er sexy uit en weet hoe ze het spel moet spelen. Ik kreeg een blinddoek op en Carina deed van alles. Met de blinddoek om mocht ik haar met mijn handen verkennen en dat was zeer fijn. Voor de rest hou ik het geheim ...

                                                    Met een voldaan gevoel naar huis getreden.

                                                    Comment

                                                    Working...
                                                    X