Banner mainpage

Collapse

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Isabella, Eindhoven, Baekelandplein 8 Li

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Isabella, Eindhoven, Baekelandplein 8 Li

    Naam: Isabella
    Leeftijd: 30
    Uiterlijk: Roemeens
    Kleur haar: Zwart
    Lichaamsbouw: Slank
    Cupmaat: B
    Siliconen: Nee
    Piercing: Nee
    Tatoeages: Nee

  • #2
    Zaterdag heb ik Isabella flink doorgeneukt haha! Wat een lekker popje. Echt een geil kontje toen ze voor me naar boven liep! ze heeft haar hoge hakken aangehouden en aan de wasbak begon ze al lekker tegen me aan te rijen. Ze pijpt geil en ik heb het condoom volgeblaft in doggy met diepe stoten en een flinke tik op dat lekkere kontje!

    Echt een lekker neukertje

    Comment


    • #3
      Dit toppertje voorheen van Zandpad Utrecht heeft prachtig ogen en een natuurlijke body en blijft er jong uit zien. Ze weet er een erotisch feestje van te maken, goede sex en teasingspel met een kinky randje en zeer correct en geen gehaast. Dat plein vind ik wel beperkt qua keuze en apart dat alles op elkaar kijkt, maar ik wil daar nog wel meer gaan bezoeken

      Comment


      • #4
        Ik vind dit toch een geinig en net buurtje, misschien beetje raar op zo n pleintje maar zitten best aantal mooie meiden en de service is ook niet verkeerd. Ik ging ff voor zekerheidje Isabella, dus achter haar aan de trap op kamertje op en lekker gesext, en met die mooie geile ogen en leuke talk weet ze je wel gek te maken. Natuurlijk ook met de nodige sex en spelletjes. En dat lekkere kontje van haar is ook niet te versmaden hoor.

        Comment


        • #5
          Dat is ze zeker en met dezelfde ondeugende aandacht en passie en ook intelligentie. Het is heerlijk met haar te sexen van teasen tot standjes of haar heerlijke kutje te mogen beffen. Ik vind dat plein alleen altijd ongemakkelijk met mannen die rond kijken en wachten en al die dames die je dan zien omdat het in een U vorm gebouwd is met 3 rijen huisjes met ramen. Zag ook wat nieuwe dames maar geen idee hoe hun service is of wat hun naam is.

          Isabella is voor mij een zekerheidje!

          Comment


          • #6
            ja dit is denk ik wel het zekerheidje op het plein qua service, en goed uiterlijk. Ze heeft spannende ogen en ook intelligent meisje. Als ze je beter kent wordt het ook wat intenser en ondeugender. Haar beffen is verrukkelijk en ook haar voorspel van teasen en strelen, en oogcontact. Pijpen kan ze goed en ja standjes neuken is ook toppie met Isabella. Het is wel akelig stil met klanten op dat plein hoor.

            Comment


            • #7
              Originally posted by Ramenloper View Post
              Ik vind dat plein alleen altijd ongemakkelijk met mannen die rond kijken...
              Als je gewend bent aan discrete clubs en alleen wandelt in Eindhoven kan ik mij voorstelllen dat het ongemakkelijk aanvoelt. Zou niet snel in mijn directe woonomgeving naar zo'n locatie gaan, maar op de Vulkan in Duisburg ook een keer een bekende ontmoet. Gewoon groeten en doorlopen. Als je daar op zaterdagavond met honderd anderen door E26 loopt dan is Baekenland een verademing. Ben er maar 2x wezen kijken en wat ik ongemakkelijk
              vond Was dar er verder maar 2 kerels waren en 10 dames die op de ramen klopten. De enige die wel lekker uitzag, Ruby of zoiets, keek alleen naar haar mobieltje.

              Isabella nog leuke opties, zoenen, anaal etc.?

              Comment


              • #8
                Ben op dit grappige pleintje geweest, alles keurig verzorgd en bij deze donkerharige slanke sexy meid binnen geweest. Beetje kat achtige mooie ogen, sympahtiek en intelligente meid. Zou vroeger op het Zandpad in Utrecht gewerkt hebben maar daar kon ik mij haar niet van herinneren. Maar zeer leuke mooie meid moet goede service. Ik heb veilige sex pijpen en neuken gedaan en haar frisse schone geschoren kutje uitgebreid gebeft. Echt goed meisje voor mij!

                Comment


                • #9
                  Isabella is een knap poppetje en heerlijk sensueel

                  Comment


                  • #10
                    Ja ik beaam de positieve berichten over Isabella. Ziet er goed en sexy uit, ze heeft braind en een professionele positieve werklust waarbij ze iniatief neemt tijdens de erotiek met je, en ook je verkent hoe je reageert. Door oogcontact en goed te letten op o.a. je lichamelijke reactie. Ze verwende lekker mij tepels, en ik mocht haar frisse lekkere geschoren kutje lekker beffen. En dat is al een party op zicht. Ook haar orale pijpkunsten mogen er wezen, afwisselend, uitdagen en ook met wat porn acties. En met neuken deed ze lekker mee. Ik vind een goed en knap meisje op dit grappige redlight plein

                    Comment


                    • #11
                      Zo weer in de lampjes stad geweest, en weer eens genoten van Isabella, dat is een zekerheidje qua sex, inzet, onderhoudend gesprek en genot. Ze weet je met haar tong en tanden en oogcontact tijdens het teasen al gek te krijgen en als ze dan aangeeft dat ze door mij gebeft wil worden dan weet ik genoeg, ze heeft zin en wil ook genieten. En als je dat goed doet, dan gaat ze zeker op hoog niveau met jou verder aan de gang. Neuken, pijpen, standjes, en alles wat erbij hoort.

                      Comment


                      • #12
                        Mooie slimme meid met mooie body, ogen en gezicht, en... belangrijkste goede service! 2 standjes waarbij ik op zijn hondjes lekker klaar kwam en ze heeft geile pijpskils met goed oogcontact, en beffen is ze ook voor in met dat lekkere frisse poesje van haar. Vindt het wel een toppertje!

                        Comment


                        • #13
                          na de vele goeie reviews gisteren naar eindhoven gereden en isabella bezocht. wat een lekker vrouwtje is het zeg,heerlijk figuur en een lieve uitstraling. op de kamer aangekomen even de wensen doorgenomen en gelijk betaald. even wassen en daarna gelijk op bed gaan liggen voor een heerlijke pijp beurt,dan vraagt ze of ik er klaar voor ben en mag haar lekker goggie nemen en genieten van haar heerlijke kont. dan iworden de rollen omgedraaid en neem haar in misio waarna ze nog even bovenop me komt zitten zodat ik haar mooie borsten kan voelen en likken waarna ik snel klaar kom. rustig nog even wassen en kletsen en daarna voldaan naar huis. dit is zeker wel voor herhaling vatbaar ik ga er snel weer heen.

                          Comment


                          • #14
                            Eindelijk Isabella getroffen vandaag, ze herkende me nog van zandpad tijd. Wat is ze nog lekker qua body en knappe gezicht. En ook haar service en hygiene tiptop in orde. Ik zal vaker dit pleintje gaan aandoen. Bijna alle ramen bezet maar kende het gros niet.

                            Comment


                            • #15
                              Slimme sexy meid met van die ondeugende kattenoogjes en een lekker lichaam met zachte huid en puur natuur geen fratsen verbouwingen of tattoo's. En ook lekkere sex met zeker een geile insteek want ze zoekt wel goed uit tijdens haar handelingen wat je lekker vindt. Haar geschoren kutje is heerlijk om te beffen

                              Comment


                              • #16
                                Iemand bekent of ze bepaalde dagen niet aan het werk is? Wil haar graag na lange tijd weer eens bezoeken, en kijken of ik haar nog van het zandpad ken.
                                reden omdat ik toch al gauw anderhalf uur rij naar E.

                                Comment


                                • #17
                                  weet iemand of isabelle nog actief is in eindhoven? heb haar al een tijd niet meer gezien.

                                  Comment


                                  • #18
                                    ja ,ik heb gehoord dat ze weer terug is, gelukkig lekker en lieve meid ,ga maar snel op bezoek ze zit te wachten op jou!!

                                    Comment

                                    Working...
                                    X