Banner mainpage

Collapse

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Meesteres Vernice, SM Studio Nederland, Amersfoort

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Meesteres Vernice, SM Studio Nederland, Amersfoort

    Naam: Mrs. Vernice
    Leeftijd: 40
    Lengte: 1.70
    Uiterlijk: Dutise
    Kleur haar: Blond
    Lichaamsbouw: Slank/normaal
    Cupmaat: E
    Nederlands sprekend
    Meesteres Vernice, High Class BDSM Fetish Femdom Meesteres, te boeken voor onvergetelijke sessies in Nederland en Duitsland, voor SM beginners en gevorderden

  • #2
    Ik mocht weer een sessie beleven bij deze heerlijke Meesteres. Ze is vaak maar enkele dagen per maand in Nederland, dus ik voel me altijd een beetje speciaal als ze tijd voor mij heeft voor een sessie.

    Voor haar had ik een latex outfit aangeschaft als cadeau, wat ze zeer waardeerde. En het stond haar ook heeeeeeeeel goed. Ik was later ook trots om te zien dat ze op haar Instagram pagina een professionele fotoshoot heeft gedaan met dit door mij gekochte rode latex jurkje. Maar het allerbeste is natuurlijk om het in levende lijven te mogen zien! En ook nog te mogen aanraken. Want ik had de eer en het genoegen om het latex te laten glimmen. Ze gaf me een klein beetje poppers en de opdracht om eerst de voorkant te laten glimmen. Ik op mijn knieeen, omhoog kijkend langs die prachtige benen en dan haar decollete te zien. Haar volle Cup E waar het latex strak omheen zat... het ritsje iets naar beneden, heel erotisch. Ik deed mijn best om elk stukje van het latex te laten glimmen, en stiekem proberen om zo lang mogelijk het latex rond haar borsten aan te raken... Weer een beetje poppers en vervolgens de achterkant. Wauw, haar billen recht voor mijn gezicht! Met mijn handen over haar perfecte billen heen, langs haar zij omhoog om ook haar rug, schouders en armen in te smeren. Want alles moet glimmen :-) Af en toe zijwaart een blik naar de spiegelwand... Daar zie je jezelf dan zitten, op je knieen, met naast je een bloedmooie blonde Domina. Wat een gelukzalig moment!

    Het thema in de rest van de sessie was maskers. Maskers voor mij wel te verstaan, ik had daar om gevraagd. Ik kreeg een gasmasker op, wat heel strak zat maar me behoorlijk geil maakte. In het gasmasker deed ze een klein beetje poppers op een watje. Een heftige sensatie, wat ik ook maar kort volhield. Ze was duidelijk in de communicatie, ik mocht zelf aangeven wanneer het teveel werd. Het masker is een aantal keren op en af gegaan. Ondertussen ging ze mn pik teasen. Met een vibrator op een zachte stand ging ze over mn pik heen, totdat ze mijn meest gevoelige plekje vond. Ik kreunde van genot, het voelde heerlijk aan. Maar toen ze het gevoeligste plekje had gevonden, ging ze dat natuurlijk ook gebruiken! De vibrator ging flink omhoog, en de trillingen waren super heftig! Vervolgens weer zachtjes, wat fijn is... en dan weer op volle kracht! Je hoort de vibrator in een snellere stand gaan, dus je weet ook elke keer dat het ongemak er snel aan komt.

    Het volgende deel van de sessie kreeg ik een ander masker op. Leer, met touwen aan de achterkant. Het ging over mijn hele gezicht heen en de touwen werden goed aangetrokken. Daarna maakte ze er de oogkleppen aan vast. Doordat het masker strak om de oren zit, is ook horen beperkt. Niet zien, en moeilijk kunnen horen. De spanning daarvan alleen al... Ik moest op mijn buik op het bed gaan liggen, in een spreidstand werd ik aan alle kanten van het bed vastgebonden. Een zachte hand ging over mijn billen heen, daarna ook zacht het gevoel van overduidelijk de flogger die mijn billen streelde. Even voelde ik niks, en de eerste slag werd uitgedeeld. Snel gevolgd door de tweede. Steeds 1 slag met een korte tussenpoze... Elke slag harder, de Meesteres zoekend naar mijn grens. Toen ze de juiste hardheid had gevonden, ging het tempo omhoog. Ik voelde mijn kont branden, maar ik bleef keihard. Je ziet niks, je hoort weinig, kan niet bewegen en de zweepslagen geven zo een overduidelijk gevoel van overgave aan haar. De overgave aan 'mijn' Meesteres!

    Ik mocht even op adem komen, en omdraaien en het masker af doen. Wel werd ik weer vastgebonden, zowel handen als voeten. Het laatste deel van de sessie, een tergend langzame edging sessie, waarbij af en toe het gasmasker met poppers weer op ging. Ik kwam in extase en wilde zo graag klaarkomen. Ze wist mij weer perfect te bespelen, en op het laatste moment voordat ik zou spuiten stopte ze. En weer...en weer...en weer.... Vlak voor mijn orgasme trok ze mij tergend traag af, mijn orgasme borrelde langzaam weer op... stukje voor stukje dichterbij het moment dat ik zou gaan spuiten. Ik kwam op het punt waarbij ze nu al meermaals was gestopt, maar ging nu nog langzamer door... Ik kwam op het 'point of no return'. Mijn orgasme kwam er nu echt aan en ze bleef langzaam doorgaan, terwijl ze met haar prachtige blauwe ogen mij indringend aankeek en me zei dat ze me nu zou laten klaarkomen. En het was waar, want ik kwam uit mijn tenen klaar. Mijn handen en benen trokken hard aan de bondage terwijl ik tot een fantastisch hoogtepunt kwam.

    Een intense sessie, 2 uren lang in de hemel! Ik verlang nu alweer naar de volgende sessie!

    Comment


    • #3
      Ja Vernice, wat moet ik er nog over schrijven al jaren gedaan op zoveel fora, ze blijft geweldig, en haar combi van looks, sereniteit, klasse, haar hypnotiserende blauw ogen, haar body en borsten en haar ervaring in SM met erotiek maken haar al jaren een top Domina, en altijd volgeboekt. Ze hoeft maar aan te geven dat ze weer naar Nederland komt (ze woont inmiddels weer in haar thuisland Duitsland), en je moet al snel reageren om nog op tijd te zijn voor een sessie.

      Afwisselend in Almere (www.smstudio-almere.nl) en voornamelijk in Amersfoort (www.smstudio-amersfoort.nl) ontvangt Meesteres Vernice. Haar gevoel voor jouw fantasie en hoe je op dat moment voelt is subliem, en haar sensuele manier van aanraken, spelen maar ook met zeer geile momenten en dat in een goed tempo, sfeer en juiste afwisselingen. Haar fisting techniek is subliem ook voor beginners, en met haar voet is het een geweldig schouwspel en gevoel. Ook met de strap on in diverse standjes en in vele maten dildo's is ze een ster. Ook in trio spel met andere Meesteressen en kinkygirls is ze geweldig, zker met Mrs Michela, Kinkygirl Carina en Mrs. Samantha

      Comment


      • #4
        Ik had er lang over gefantaseerd om Meesteres Vernice te bezoeken, maar het was er nog nooit van gekomen. Ik gaf de schuld daarvan aan het feit dat zij vaak het land uit is, maar misschien keek ik er ook gewoon te veel tegenop. Meesteres Vernice straalt op haar foto's al zoveel klasse uit, dat ik mij onmiddellijk aan haar zou onderwerpen.

        Toch had ik haar dit keer, in een overmoedig ogenblik, een berichtje gestuurd en het toeval wilde dat zij diezelfde week nog in Nederland was en een plekje vrij had. Ik kon niet meer terug. Meteen bij aankomst in Amersfoort werd ik naar boven gestuurd waar ik door Vernice werd ontvangen in de latex outfit waarvan ik al hoopte dat ze hem zou dragen. Wauw wat is zij mooi. En eigenlijk ook heel aardig, zo in het begin. Ze had mijn wensen goed gelezen en droeg mij daarom al snel op om mij te uit te kleden. Niet veel later stond ik vastgeketend voor het bed en kreeg ik de opdracht om haar in latex verpakte lichaam te voelen. De zenuwen die ik in het begin nog voelde, werden overstemd door de enorme geilheid die ik voelde toen haar latex billen over mijn pik heen bewogen, afgewisseld door gemene knepen in mijn tepels. Vanaf dat moment was ik volledig van haar.

        Ik stond meteen al op knappen, maar de meesteres had nog andere bedoelingen met mij. Daarom kreeg ik de opdracht om op bed te liggen met mijn benen in de lucht, vastgeketend aan de spijlen. Ik schrok een beetje toen ik zag welke strap-on ze te voorschijn haalde, maar nog voor ik dat goed op mij in had laten werken had ik ook al een milking machine aan mijn pik. Zachtjes hield die mijn erectie op peil, terwijl de meesteres mijn kont begon te verkennen. Dit beloofde een heel intens uur te worden. Een hemels gevoel ging er door mij heen, telkens wanneer ik van de meesteres een shot poppers kreeg. Maar zodra ik daar van bij kwam, merkte ik dat ik inmiddels behoorlijk stevig geneukt werd terwijl de milking machine steeds een standje harder aan mijn lul begon te werken.

        Het is haast onwerkelijk hoeveel gevoel dit oplevert, die combinatie van anaal gepakt worden terwijl de milking machine je op het randje van een orgasme houdt. Ik had nog nooit zoiets gevoeld. Het werd mij bijna teveel en dat voelde de meesteres perfect aan, want op dat moment deed ze haar strapon af en kwam ze naast me liggen, met haar gladde latex tegen mijn sidderende lichaam. De milking machine mocht af en werd vervangen door haar hand, die mij subtiel naar een hoogtepunt toe werkte.

        Haar prachtige voorkomen en haar verfijnde maar toch stevige aanpak hebben mij nog een paar weken van slag gehouden. Nu, een maand of twee later, kan ik niet wachten om weer een bezoekje aan deze ongelofelijk prachtige meesteres te brengen.

        Comment


        • #5
          Denk ongeveer 2 maanden geleden de bekende Meesteres Vernice (kende haar nog als Vanessa van destijds het Zandpad/Utrecht) eens bezocht toen ik weer in Nederland was (woon inmiddels grotendeels in Duitsland). In Amersfoort waar zij een prima sfeervolle kinky kamer heeft. Ik wist niet goed wat ik moest verwachten. Destijds in Utrecht was deze prachtige Duitse blonde godin een verademing. Ze voelt als mens heel fijn aan, maar ook de manier waarop zij met je speelde. Dichtbij laten komen en weer van je afduwen. Erotiserend en goede SM skills. Maar nu zoveel jaar verder. Hoe zou ze zijn qua spel en qua uiterlijk, want de tijd schrijdt voor ons allen voort. Foto's beloofde wel veel goed. Nu ik moet beamen, Vernice heeft toch nog steeds een prachtige uitstraling. Ja ze is iets rijper, maar haar body en gezicht zijn in shape en nog steeds knap. Misschien wel meer naturel nu. Haar borsten nog steeds groot maar zachter. Die ogen nog steeds hypnotiserend, dat wist ik nog van destijds.

          Ja het voelde vertrouwd. In het emailcontact met haar wist ze niet goed meer wie ik was, en ze was nieuwsgierig naar me vertelde ze me toen ik bij haar binnenkwam nu. (een privehuis, ik werd door een correcte gastvrouw ontvangen en met frisdrankje werd ik later door Mrs. Vernice opgehaald naar haar kamer op de 1e verdieping). Ze herkende me nu wel en het was een leuke start, relaxt en ik mocht even gaan douchen in de badkamer op de gang. Daarna ontvouwde zich een geweldige sessie met oog voor detail. Goed ingelezen in mijn mail met wensen wat ik wel en niet leuk vond. Een gevarieerd combi spel van lust en sm werd ik als slaaf getest en op de proefgesteld door haar. De muziek vulde de kamer en maakte de sfeer intiem en compleet. Haar prachtige borsten mocht ik aanbidden en zelfs even verwennen. Haar legs, billen ook, en nadat ik een paar SM opdrachten goed vervuld had mocht ik zelfs haar vrouwelijkheid proeven en verwennen.

          Op de SM bok werd ik nog even goed genomen met een behoorlijke strap on dildo en dat was ook in de spiegel van een wandkast (vermoed dat het een kast was met grote spiegeldeuren) geil mee te volgen. Op het SM bed daarna werd ik nog even met kaarsvet besprenkeld en uiteindelijk zou Mrs. Vernice met haar vingers mij vakkundig anaal gaan gebruiken totdat ze me echt kon fisten. En ja die techniek wat niet iedere Mrs. tot in de puntjes beheerst wat van een hoog niveau en ik heb wat Mrs. in Nederland en Duitsland mogen dienen.

          Voor mij dus een prettige weerzien, en als ik in Nederland ben en zij ook dan ga ik zeker een bezoek inplannen als ik er tenminste tussen kom qua drukte van haar.

          Comment


          • #6
            Ooohhh Meesteres Vernice, wat was het weer geweldig. U ziet er fantastisch uit in die hoge laarzen met slechts een heel kleine string aan. Wat een lichaam .....

            Staand vastgebonden met mijn handen boven mijn hoofd plaagt u me eindeloos. Ik voel uw nagels en tong over mijn lichaam en uw mond om mijn tepels - lippen, tong en tanden. U bijt plagend maar goed hard, mmmm wat geraffineerd. De poppers maken me helemaal week, ik raak in een super geile trance. En u gaat maar door .... oooohhhh ...

            Dan zie ik mezelf in de spiegel. Geknield op het bed met een zwarte leren kap op en een ballgag in mijn mond. Mijn god, wat een geil gezicht. Ik zie uit mijn ooghoek hoe u een zwarte dildo voorbindt en ik weet wat er gaat komen. U laat me meer poppers snuiven, dieper, dieper. De ballgag laat me kwijlen, ik kan het niet stopped. En dan neemt u me heerlijk van achteren. Ik kijk in de spiegel. U bent zo mooi. Meer poppers. Ik zie hoe u me neukt. Wat een droom is dit .......

            Daarna lig ik op mijn rug wijdgespreid en geblinddoekt. U heeft me volledig onder controle. De poppers maken me supergeil en weerloos, en ik verlang naar uw aanraking. U zet clips op mijn tepels en pik - en dan voel ik het .... electro! Het komt in golven, ooohhhh wat lekker. Hoger en hoger voert u het op. Ik ben helemaal in trance - jezus wat geil. U maakt me helemaal gek. Dan voel ik ook het kaarsvet, heet op mijn huid en dan vol op mijn ballen en pik. U martelt maar door, de stroom pulseert door mijn tepels, ik lig te schudden, ik word heeeeelemaal gek. Dan gaat u op mijn gezicht zitten en maakt me klaar. Ik weet helemaal niets meer, het is zooo intens. Ik kom, ik kom, ik kom ..... Oh my God !!!!!!

            U bent een droom. Ik wil weer ..... Tot gauw - zo spoedig mogelijk !!!!!!

            XXX J

            Comment


            • #7
              Vernice blijft een topdame, haar looks en vooral haar spelenergie, uitstraling blijven van hoog niveau. Ook nu met haar Venus Milkingmachine, neukboor, goede neukmachine nog extra SM spel elementen, maar vooral haar manier van teasen, je in een flow krijgen, en combi van SM en erotische handelingen blijven een genot om met haar te kunnen spelen. Ook in trio's met bv Mrs. Michela, Kinkygirl Alesia en vooral de combi nu met Kinkygirl Carina doen je denken aan een highclass erotic kinky festijn zoals ze voorheen met Cristal en Mrs. Samantha veel werkte. Met Mrs. Samantha ook nog mogelijk maar die ontvangt beperkt en moet maar toevallig dan dezelfde dagen aanwezig zijn in Amersfoort als Vernice.

              Het verveelt geen moment, en heb al vele barrieres qua spel met Vernice mogen doorbreken, en al ben ik nu zelf wat meer terug aan het gaan naar het softere en erotische kinky werk, Vernice blijft in mijn top 3 staan met favoriete Meesteressen en kinkygirls in Nederland, en dat zijn momenteel Vernice, Samantha en Carina

              Comment


              • #8
                Ik ben gisteren langsgegaan bij deze bloedmooie Meesteres voor een intensieve cumcontrol. Het was hemels, ik weet niet hoe vaak en hoe lang ik op het randje van orgasme hebben liggen kreunen van genot. Ik wist niet dat het zo intense kon zijn. Ook mijn prostaat werd zonder problemen gevonden, zalig was dat.
                Kort samen gevat, ik had een fantastische soft erotische SM ervaring. Alles wat ik had opgegeven is kunnen passeren en deed Ze Goddelijk. Ik kom zeker terug. Haar kunnen zien, Haar kunnen ruiken, Haar kunnen voelen en Haar kunnen proeven was een hemelse ervaring.

                Comment


                • #9
                  Voor de beroemde Mrs Vernice ff tijdje de auto in gedoken en het was de reis dubbel en dwars waard. Sensuele vriendelijke dame met blauwe ogen waar ik niet meer los van kwam, en ook haar mooie grote borsten. Wow wat een mooie Meesteres! Goed erotische soft SM spel gespeeld op prima sm kamer met de nodige pijprikkels, en uitdagende pijn grenzen opgezocht. De tijd vloog voorbij maar da tis dus een goed teken, ik ga terug komen!

                  Comment


                  • #10
                    Nu we geen recente recensies kunnen schrijven door de coronacrisis, ik kwam op mijn harde schijf nog deze recensie tegen uit 2017. Ik vond het zelf wel fraai geschreven en op een ander forum is deze offline gehaald helaas. Dus de moeite waard om te delen vond ik!

                    Sommige avonden vergeet je nooit meer. En dit was er weer zo eentje. Een avond waarin ik 2 uren lang in het bijzijn van Meesteres Vernice mocht zijn. Al jaren mag ik van dit geluk spreken, waarbij ik al vele sessies heb mogen ervaren. En elke keer is het weer spannend en weet ze me te verrassen.

                    Ik had vooraf mijn fantasie en do/dontā€™s lijst doorgestuurd. Uiteindelijk kwamen alle elementen die ik had geschreven ook terug in de sessie. Maar net even iets anders en net even in een andere volgorde. Daarmee blijft het spannend wat er gaat komen.

                    De eerste minuten dat ik binnen ben is allerhartelijkst. Een vriendelijke vrouw, een leuk gesprek. En in een split second is het spel begonnen. Zonder enige twijfel is zij ā€˜in controlā€™. Daar is maar Ć©Ć©n blik voor nodig van haar. Ik denk dat je dit pas begrijpt, als je het echt meemaakt.

                    Het was een afwisselende sessie. De beginfase was een soort warming up, waarbij ze ook gelijk liet zien dat zij ging bepalen wanneer en of ik ging klaarkomen. Al in de eerste minuten van de sessie wist ze me al ā€˜on edgeā€™ te krijgen. Ze weet ondertussen zo perfect hoe ze me moet bespelen, ik lag binnen 10 minuten al te kronkelen op het randje van een orgasme. Daarna volgde elementen van echte pijn waarin ik op de proef werd gesteld. Daarbij was kaarsvet betrokken, tepelklemmen maar ook een flinke zwepensessie. De zwepensessie was heftig, maar ik kwam even in een roes terecht. Kan pijn dan echt fijn zijn? Ja! In het juiste ritme, met de juiste woorden, wetende dat jij de macht niet meer hebt en op het juiste moment in de sessie kan het heerlijk zijn.

                    Naast de pijn, was er ook ruimte voor genot. Haar lichaam te mogen aanbidden. Het strakke zwarte latex dat om haar prachtige lichaam zit, mocht ik laten glimmen. Met mijn handen zorgde ik er secuur voor dat ik geen plek oversloeg. Haar mooie benen, haar strakke billen, haar ultiem mooie borsten. En dat alles met een goedkeurende blik uit haar felblauwe ogen. Een heerlijk gevoel.

                    De sessie eindigde met een lange aanloop naar mijn orgasme. Ze pakte de Milkingmachine erbij. Eerst ging het apparaat langzaam van start, een minuut of 10-15 lang. Tijdens die 10-15 minuten, onderging ik ook een face-sitting terwijl ik geblinddoekt en vastgebonden was aan mijn handen. Waarbij ik meermaals niet kon ademen, terwijl ik geklemd zat onder haar prachtige in latex gehulde billen. In combinatie met poppers, kwam ik echt in vervoering. Ik kon geen kant op en wilde ook geen andere kant op eigenlijk ?. Ze controleerde mijn adem, en ik gaf me volledig aan haar over. Zelf de macht niet meer hebben en weten dat zij bepaald, vind ik een heerlijk gevoel.

                    Hierna werd het tempo in een paar stappen flink omhoog gegooid van de Milkingmachine. Het voelde waanzinnig. Mijn Meesteres ging tegen me aan liggen en begon te fluisteren in mijn oor. Ik voelde haar blonde haar tegen mijn gezicht, ik rook haar heerlijke geur. En haar stem met dat licht Duitse accentā€¦ enorm opwindend. Ondertussen liet ze me nog meer poppers nemen. De Milkingmachine voelde fantastisch, maar het bracht me net niet tot een orgasme. Voor mijn gevoel, heb ik een hele lange tijd op dat randje gezeten van net-niet-klaarkomen. Duurde het 10 minuten? 15 minuten? 20 minuten? Ik weet het niet, maar ik werd gek van verlangen om klaar te komen. Een unieke ervaring wat ik nog niet eerder zo had gevoeld. De milking machine ging er vanaf, terwijl ik lange tijd had liggen trillen en kronkelen van geilheid. Mrs. Vernice weet ondertussen exact waar mijn gevoelige plekjes zitten. En wat de Milkingmachine net niet lukte, lukte de Meesteres binnen een minuut. Ik kwam zeer intens klaar. Volledig van de kaart, een gelukzalig moment!

                    Ik kreeg alle tijd om weer met beide benen op de grond te komen. Ik kreeg wat te drinken en de kans om even goed te douchen in een mooi verzorgde badkamer. Daarna nog nagepraat over de sessie. Met 3 zoenen en een glimlach (zowel van haar als van mij) namen we afscheid. Mijn glimlach verdween de rest van de avond niet meer. Wat een waanzinnige vrouw, het liefste zou ik de volgende dag alweer terug komen bij haar. Deze avond staat in ieder geval weer in mijn geheugen gegrift!

                    Comment


                    • #11
                      Op donderdagavond 10 September 2020 had ik een sessie bij Meesteres Vernice voor 1 uur en dit zou mijn 1ste sessie ooit worden. Haar goede recensies en prachtige verschijning deden me beslissen om naar deze Meesteres te gaan. Aangekomen in Amersfoort mocht ik plaatsnemen in een wachtkamer, ik was veel te vroeg want wou niet te laat komen natuurlijk. Haar een bericht gestuurd dat ik er was en ze zou me komen halen als de tijd daar was. De tijd was gekomen, ik hoorde haar met haar high heels over de gang lopen om mij vervolgens op te halen. Ze deed de deur open en daar stond ze, mijn mond viel haast open want wat was ze mooi en mocht achter haar aan lopen naar de kamer. Haar lange blonde haar, latex string, high sexy heels, blauwe ogen, volle borsten en prachtige bilpartij brachten mij volledig in extase. Ze bood me wat te drinken aan ook. Ze was erg vriendelijk en kreeg 3 zoenen.

                      Na een leuke kennismaking mocht ik mijn kleren uitdoen en zou de sessie beginnen. Verschrikkelijk nerveus trok in mijn kleding uit, vergat zelfs mijn boxershort uit te doen door de zenuwen en door haar schoonheid... šŸ˜‚
                      Ik werd met mijn handen vastgebonden, het teasen was begonnen. Zachtjes begon ze aan mijn tepels te likken terwijl ze haar fantastische borsten tegen me aan duwde en tegelijkertijd trok ze me zachtjes af en speelde met wat vibrators op mijn penis. Kreunde van genot zo opgewonden was ik. Zeker toen ze haar prachtige billen tegen me aan begon te schuren.
                      Vervolgens mocht ik knielen op de grond en mocht ik haar geweldige billen aanbidden, kussen, likken, het latex voelen. Een paar minuten bezig maar ik trilde al van genot.

                      Hierna ging ze op het bed zitten en mocht ik haar high sexy heels aanbidden knielend voor haar bij het bed. Haar top ging vervolgens uit en ze deed olie op haar volle borsten, haar volle borsten waren zo perfect en mocht de olie insmeren op haar borsten. Ik werd steeds geiler en geiler door aan haar volle borsten te mogen zitten en mocht geen plekje vergeten van haar.

                      Daarna moest ik op het bed gaan liggen en ze vroeg of ze mocht blinddoeken. Met de blinddoek om ging ze me verder teasen met de vibrator, haar handen, zachtjes blazend in mijn gezicht. Met de cockring om mijn penis trok ze me in verschillende tempo's af, langzaam en weer wat sneller. Mijn hoofd sloeg op hol inmiddels. Mond open zei ze na het teasen en na misschien een minuutje kronkelend op bed te hebben gelegen had ik werkelijk geen idee wat er zou komen. Tong uit zei ze, voordat ik mijn tong goed en wel uitgestoken had zat ze op mijn gezicht en mocht ik haar proeven, was volledig het spoor bijster inmiddels en mocht haar heerlijk proeven en wat was dat fijn en wat smaakte ze lekker. Dit zou ik wel uren kunnen en willen doen...

                      Had aangegeven ook dat ik wel benieuwd was naar de strap-on en dat zou ook gaan gebeuren. De blinddoek was af inmiddels. Met de strap-on in me neukte ze me en ging ze me naar het orgasme leiden en trok me af tot ik klaar zou komen en wat kwam ik lekker klaar zeg. Met trillende benen bij me haalde ze de strap-on uit me en onze sessie zat er op. Ik kreeg nog wat te drinken mocht even gaan douchen en we namen met 3 zoenen afscheid.

                      Nagenietend in de auto terug naar Almere zat ik al te denken over onze volgende sessie en wanneer ze weer in Nederland zou zijn want ik ik kom zeker terug. Heb de avond van mijn leven gehad bij deze prachtige vrouw!! De dagen erna nog heel erg vaak aan deze avond gedacht.

                      Tot gauw Meesteres Vernice šŸ˜˜

                      Comment


                      • #12
                        Beste mede-BDSM-wandelaars,

                        Mijn 5e en laatste stop dit jaar van mijn BDSM Fetisj Tour was Meesteres Vernice. Een soort kers op de taart; een ultiem vroegtijdig kerstcadeau voor mijzelf. Een paar weken geleden contact met haar gezocht via mail en later vervolgd via WA. De afspraak stond voor afgelopen maandag. Gezien mijn goede ervaringen bij andere meesteressen en gezien het feit dat Vernice een lange #1-status heeft, had ik haar gevraagd naar een 'next level'-sessie, waarbij ik haar in mijn WA nog een uitgebreid verhaal heb gedaan van mijn ervaringen, mijn do's en dont's. Ik kan je vertellen: ik keek echt uit naar deze ontmoeting en was super benieuwd naar hetgeen Vernice voor me in petto zou hebben.

                        Maar wat een fiasco en teleurstelling was dit. Ik ga niet uitgebreid verslag doen, omdat ik ook positieve ervaringen heb met Vernice uit eerdere bijeenkomsten.
                        Maar om kort te zijn: de dame was te laat, zonder enige vorm van communicatie of excuus. In de sessie deed ze iets, waarvan ik had aangegeven dat dit niet bij mij werkte en verder was er ook geen enkele connectie en merkte ik dat zij mij niet goed aanvoelde. Als ik het netjes beschrijf, heeft ze zeker getracht me een goed uur te geven. Maar verder lijkt het toch wel op ongeĆÆnspireerd en teren op jaren ervaring en automatische piloot. Misschien werd ze 'afgeleid' door het uitgelekte nieuws van de nieuwe lockdown en dat de resterende dagen voor haar zouden vervallen. Ik weet niet.
                        In elk geval is het net als in topsport dat je beter op je hoogtepunt kunt stoppen. Voor mij was Mrs Vernice zeker een meesteres waarbij ik met plezier terugdenk aan eerdere sessies. Maar de laatste 2 vallen voor mij in de categorie 'zwaar onder de maat' en absoluut geen okay prijs/waarde-verhouding. Dit boek gaat voor mij dicht.
                        Gelukkig zijn we gezegend mij aanstormend talent vanuit NL (bv Carina, Michela) en meesteressen die ons af-en-toe bezoeken (bv Thalea en Estelle).
                        Gezien de lockdown zullen we even minder actief zijn. Geniet toch van de komende tijd en tot in januari.

                        Groet van RivieraMan

                        Comment


                        • #13
                          ik was ook in het pand met 1 van de kinky Roemeense dames omdat Vernice volgeboekt was, maar ik merkte wel stress bij de dames dat ze zo snel dicht moesten en afspraken moesten afzeggen en ook hoe dat verder moet qua inkomsten, toekomst, reizen, quarantaine, dus ik kan mij voorstellen dat de impact groot is ook omdat iedere klant er ook nog eens over begint en alles dan negatief is. Dat moeten die dames maar als een spons opzuigen en in goed humeur blijven, dat lijkt mij lastig.

                          Comment


                          • #14
                            Beste mede-BDSM-wandelaars,
                            Wat heerlijk toch dat we weer op pad kunnen ;-) Eindelijk kan ik een vervolg geven aan mijn BDSM Fetisj Tour. En vandaag heb ik een bijzondere afspraak staan :-)
                            Maar dit bericht is om jullie te laten weten dat Mrs Vernice contact met me heeft opgenomen om haar excuses aan te bieden. Het was idd een gekke dag met de aankondiging van onze overheid dat de huizen een dag erna dicht moesten en ze gaf aan dat ze beter die dag niet had kunnen werken. Maar zoals we allemaal weten, achteraf weet je altijd het antwoord. Anyway - het siert haar dat ze dit doet en laat zien dat ze professioneel in haar vak zit. Dus voor 2021 ga ik haar toch bezoeken en hopelijk weer genieten van de ouderwetse Mrs Vernice (maar zie dat ik voorlopig nog even kan wachten ;-).
                            Veel plezier.
                            Grt RivieraMan

                            Comment


                            • #15
                              Vernice voorheen Vanessa ook van Zandpad Utrecht bezoek ik al jaren en nu in Amersfoort, goede Meesteres en nog steeds goeduitziend en elegante vrouw met prachtige grote borsten en blauwe ogen. Ik ben bij haar verzot op een goed strap on spel met grote dikke strap on dlldo's. Ze neemt mij dan op de grote brede bok midden in de kamer of op het bed. Ook tepelspel weet zij in de finesse uit te voeren en vaak gevarieerd spel met andere dingen afhankelijk van mijn wensen die dag en hoe ik mij voel die dag. Ook in trio met vroeger Samantha die ik nergens meer online kan vinden waren geweldige ervaringen.

                              Comment


                              • #16
                                Blijft een topdame en Meesteres. Gisteren ook weer een top sessie gehad met haar, wel snel boeken altijd want ze is snel volgboekt. Ditmaal kreeg ik soms een tandje harder te verduren in het spel zowel met anaal, tepels als ook met de zweep en bepaalde speeltjes op mijn lichaam en die Venus milkingmachine is fantastisch geil qua onderdeel van een SM sessie!!

                                Comment


                                • #17
                                  Niet voor niks de nummer 1 meesteres van Nederland. Elke keer weet ze je weer te verassen met iets nieuws waardoor de sessie weer een andere dimensie krijgt. Met name de interactie en het oogcontact en de daarbij behorende handelingen die ik prettig vind maakt het elke keer dat je met een tevreden gevoel vertrekt en ook graag weer terug komt. Tot de volgende keer.

                                  Comment


                                  • #18
                                    Voor mij veruit de beste meesteres die ik ooit bezocht heb, het niveau verschil met de markt is zo groot dat ik elke keer weer teleurgesteld ben na een bezoekje bij een andere meesteres. Ik heb daarom maar besloten om niet meer vreemd te gaan. Vernice is al jaren een vaste waarde in mijn agenda.....en dat zal ze ook blijven zolang ze sessies blijft geven.

                                    Comment


                                    • #19
                                      Ik heb al meerdere recensies geschreven over Meesteres Vernice. Weer heb ik haar mogen bezoeken en ze blijft toch echt fantastisch. Ze ziet er nog steeds prachtig uit, geweldige rondingen, ogen die stralen, de lach als ze mij sadistisch pijnprikkels geeft. Haar geur, haar persoonlijkheid. Haar handen die mij binnen no-time naar het randje van orgasme brengen, maar keer op keer precies op het juiste moment stopt waardoor ik niet klaarkomen. Gekmakend heerlijk. Wat een verslavende vrouw!

                                      Comment


                                      • #20
                                        Graag schrijf ik deze recensie over een ongelofelijke ervaring bij de mooie, lieve en spontane Meesteres Vernice in House of Dreams Amersfoort van SM studio Nederland.
                                        Heb deze sessie mogen beleven ongeveer 1 week geleden, maar schrijf nu pas deze recensie omdat ik dit zeker wil delen en het eigenlijk nu pas besef wat ik ervaren heb.
                                        Aangekomen in Amersfoort krijg ik d.m.v. een berichtje de opdracht van Meesteres Vernice om mij te melden bij haar, dit is mijn 2e keer dat ik haar mag dienen. Eenmaal in haar kamer aangekomen gieren de zenuwen door mijn keel. Wat is Meesteres Vernice toch adembenemend mooi, spontaan en tegelijk erg benaderbaar. Ze is gekleed in een mooie rode latex catsuit die ik haar lange tijd geleden cadeau gedaan heb. Direct merkt ze mijn zenuwen op en stelt mij meteen gerust, door mij te bedanken voor enkele kleine cadeaus die ik de dag ervoor had laten bezorgen in de studio.
                                        We bespreken mijn doā€™s and dontā€™s en voorkeuren die ik haar had toegestuurd via het fijne contact dat vooraf ging om af te spreken voor deze sessie.
                                        Vriendelijk en met zachte stem geeft ze aan dat ik mij uit mag kleden en mijn kleren in de stoel mag leggen. Vervolgens roept ze zich bij me en geeft aan dat we eerst staand gaan beginnen en dien ik voor het grote bed te komen staan. Nadat de ze mij stevig met pols en enkelboeien heeft vastgezet aan de hoeken van het bed krijg ik, nadat ze dat mij gevraagd heeft of ik die gebruik, poppers toegediend. Deze doen gelijk zijn werk en mijn zenuwen maken plaats voor een plezierig gevoel.
                                        Inmiddels is mijn lichaam onderzocht en zijn mijn tepels stevig onder handen genomen en mijn ballen en penis steving afgebonden. Dit gaat allemaal in een rustig tempo, waarin het voelt of ze volledig controle over me heeft, wat een zeer prettig gevoel geeft.
                                        Na deze handelingen vind Meesteres Vernice het tijd worden voor iets heftigere ervaring en plaatst een soort van stalen parachute, met spikes aan de binnenkant, rond mijn volle ballen. Dit voelt redelijk heftig maar voor mijn Meesteres draag ik natuurlijk de pijn en wil haar zeker niet teleurstellen. Mijn tepels zijn dan allang voorzien van 2 klemmen waar d.m.v. een touwtje regelmatig aangetrokkken wordt. Inmiddels ben ik ook voorzien van een latex gezichtsmasker wat er prettig zit. Het toedienen van poppers gaat onverminderd door tijdens dit alles,omdat Meesteres Vernice voelt dat ik hier zeer goed op reageer en er erg opgewonden en rustig van wordt.
                                        Vervolgens wordt ik los gemaakt en gaat de sessie op mijn rug liggend verder op het bed met mijn benen wijdbeens vastgebonden met de enkelboeien, en mijn armen naar beneden vastgebonden aan het bed. De tepelklemmen met daaraan het touwtje worden omdat het precies net tekort is onder mijn ballen geplaatst, zodat er altijd een beetje extra aangetrokken wordt als ik mijn lichaam beweeg en mijn tepels onder nog meer spanning komen.
                                        Dan vraagt Meesteres Vernice of ik ook van sounding houd en ik bevestig dit. Met enkele simpele en snelle handelingen ben ik voorzien van een mooi lange dillator die ze zeer professioneel bediend en mij ongelofelijk laat genieten. Voordat ik het in de gaten heb zit er een tweede zelfde dillator in mijn pisbuis en merkik dit ik hier extra opgewonden van raak. Uiteraard is Meesteres Vernice dit ook opgevallen en voorzichtig haalt ze haar vinger tussen beide dillators door zodat ze uit elkaar gaan en mijn pisbuis aardig opgerekt wordt. Het toedienen van de poppers gaat nog steeds door en ik reageer hier nog steeds op door erg rustig te worden en in een soort van flow te geraken, Meesteres Vernice voelt dit feilloos aan. Hierop besluit Meesteres Vernice om iets verder te gaan, en nog steeds vastgebonden op het bed merk ik dat ze een gasmasker gereed aan het maken is en doet daar een watje met poppers in. Ook zijn er naast het bed enkele waxinelichtjes aangstoken. Ze beveelt mij voorover te buigen en haalt het latex masker van mijn hoofd en plaats het gasmasker met daarin de watten met poppers over mijn hoofd totdat het perfect zit. Direct merk ik dat dit heel erg prettig en rustgevend voelt voor mij en iedere keer als ik adem raak ik verder in een trance. Meerdere malen vraagt de Meesteres Vernice of het gaat, waarop ik bevestig dat het enorm lekker is . Meesteres Vernice zegt tegen mij het gaat beginnen en ik vraag me in onderbewustzijn af wat ze bedoelt.
                                        Totdat Meesteres Vernice mij gaat besprenkelen met kaarsvet wat van de inmiddels aangestoken kaars druipt. Eerst mijn tepels, waar nog steeds de klemmen aan zitten met het touwtje onder mijn ballen, en vervolgens mijn pik. Tijdens deze actie ben ik zover in trance geraakt door de poppers dat ik het gevoel had dat ik zweefde in een roes van zaligheid en genot, waar ik ontzettend blij, vrolijk, gelukkig van werd. Kreeg het gevoel zo gelukkig te zijn dat ik er emotioneel van werd en vroeg mij af of ik dit werkelijk had meegemaakt of dat het een droom was. Nadat Meesteres Vernice het gasmasker heeft afgedaan moest ik even op adem komen, Meesteres Vernice zag dit en gaf mij hier de tijd voor. Zonder mij aan mijn lot over te laten vroeg ze meerdere malen of het goed met me ging, zo ontzettend lief van haar. Nadat ik weer beetje bijgekomen was heb ik haar gevraagd of ik nu een subspace heb ervaren. Meesteres Vernice antwoorde hierop met een grote glimlach om haar mond, ja je bent in een ongelofelijke subspace beland. Hierop reageerde ik dat ik dit in mijn zeer lange SM leven nog nooit had ervaren. Ik draai al zeker 15 jaar mee in de scene en heb hierbij echt zeker 30 SM sessies gedaan met verschillende Meesteressen die in heel nederland bekend staan en dit ook in diverse studioā€™s.
                                        Ook Meesteres was zeer onder de indruk hetgeen ik ervaren had, en ik was alleen maar gelukkig dat ik zoā€™n geweldige Meesteres mag dienen.
                                        Wel was ik stout geweest naar mijn Meesteres toe, in deze trance was ik zonder toestemming tot een hoogtepunt gekomen zonder dat ik het wist. Heel lief en zorgzaam vroeg Meesteres Vernice of ik verder wilde gaan omdat er nog ruim tijd was voor hetgeen we afgesproken hadden.
                                        Heel beduusd gaf ik aan dat ik het best wilde proberen en voordat ik het wist kreeg Meesteres mijn kleine jongen weer steigerend. En weer deed Meesteres dit met zoveel handigheid en zorgzaamheid dat ik hierdoor zeker weer enorm opgewonden raakte.
                                        Nadat er nog redelijk wat elektro op mijn pik en ballen werd gezet was de tijd bijna verstreken.
                                        Meesteres Vernice voerde de elektro op en deed met een vibrerende massagestaaf rond mijn pik, welke mijn zeer gevoelige eikel deed steigeren, de laatste bewegingen waardoor ik nogmaals heftig tot een hoogtepunt kwam. Jeetje wat een ervaring was dit zeg.
                                        Kan alleen maar lof hebben voor Meesteres Vernice die mij zo ontzettend proffesioneel begeleide in deze geweldige ervaring. De rust, de zachte maar toch dwingende stem, haar glimlach na de subspace, het nogmaals proberen tot een hoogtepunt te laten komen, nooi het gevoel te hebben een nummer te zijn, dit alles maakt deze Meesteres tot de abolute nummer 1 Meesteres
                                        Lieve Meesteres Vernice nogmaal ontzettend bedankt voor deze sessie en ongelofelijke ervaring.
                                        Dikke kus.

                                        Comment


                                        • #21
                                          Ik mocht weer op audiƫntie bij deze Femdom Queen. Ze blijft betoverend mooi, met een geweldig leer-lingerie-set aan ontving ze me. Haar grote borsten puilden er zo ongeveer uit. De hartelijke glimlach, de sprankelende blauwe ogen. Altijd mooi en verzorgd. En ondanks dat ik haar al zo lang ken, blijf ik de spanning voelen. Want ik weet nooit precies wat ze van plan is met me tijdens een sessie.

                                          Op mijn verzoek hebben we een gedeeltelijk hardere sessie gedaan. Elementen die we in het verleden ook wel hebben gedaan maar de laatste sessies wat minder aan bod kwamen. Ze was streng, niet schreeuwerig maar overduidelijk. Kaarsvet vloeide rijkelijk en ook over mijn pik heen, wat ik super heftig vind. De tepelklemmen werden strak gezet. En ze heeft met een paddle mij flink aangepakt. Met een latex masker op stond ik voorovergebogen in de kettingen met mijn kont naar achteren, ze liet mijn achterwerk echt gloeien. Na een tijdje kwam ik een soort subspace achtige conditie terecht. Beetje zweverig. Nadat ze stopte met slaan, wreef ze zacht met haar handen over mijn billen, duwde haar hele lichaam tegen mij aan. Haar grote borsten voelde ik op mijn rug en fluisterend zei ze dat ik het goed gedaan had. Een heerlijk moment.

                                          Ook voor het eerst in lange tijd weer sounding geprobeerd op mijn verzoek en dat ging wonderbaarlijk goed. Ze deed het terwijl ik een blinddoek op had en het voelde eerst gek maar daarna best prettig eigenlijk. Ik moest mijn blinddoek af doen en zag toen hoe de sound heen en weer bewoog. Dat is echt een bizarre aanblik.

                                          De finish was zoals altijd, een lange edging-sessie waarbij ze mij weer perfect aanvoelde. Tot op heden nog geen vrouw gevonden die dit zo goed beheerst. Ik smeekte om een orgasme maar het werd nog zeker 4 keer uitgesteld. En dan het moment dat het mag, de euforie die door het lichaam giert wetende dat het nu echt gaat gebeuren en dan kan ik mij ook niet meer inhouden. De hele verdieping moet gehoord hebben hoe ik vanuit mijn tenen klaarkwam.

                                          Even een paar minuten liggen en bijkomen. Wat een ervaring was het weer!

                                          Comment


                                          • #22
                                            Ik heb een goede ervaring gehad met Meesteres Vernice. Ook ik kende haar nog van het Zandpad van vroeger maar heb haar daarna nooit meer gezien. Wel nog steeds een mooie vrouw!! Lekker lijf, grote zachte borsten en spannende ogen. Ze had een mooie lakbody aan en hoge laarzen. Supergeil gezicht. Ik mocht haar borsten en tepels likken en ze duwde haar volle tiet in mijn gezicht, hmm heerlijk. Terwijl ik was vastgebonden heeft ze ook met haar lijf over mij heen gegleden. Mijn pik nam ze tussen haar borsten met wat olie.

                                            Ze heeft mij daarna anaal goed verkend. Eerst met vingers en dat ging best soepel, daarna met een strap-on over een soort bok heen naast de spiegel. Die diepe stoten en haar gekreun erbij zijn het geilste. Ondanks dat de airconditioning op volle toeren draaide, zag ik toch echt veel energie gaf. Dat is wel geil vind ik, niet een beetje heen en weer bewegen maar echt neuken.

                                            Daarna op het bed heeft ze geprobeerd mij te fisten. Dat gaat niet altijd goed, maar na even proberen lukte het haar... Hmmm wat een heerlijkheid! Ze glimlachte toen het lukte. Daarna weer de strap-on en op het bed neukte ze mij in 'missionaris' en met een flinke lading olie begon ze mij af te trekken en kwam ik knallend hard klaar. Ondanks dat de airconditioning op volle toeren stond te draaien, lag ik zwetend na te hijgen. Ze gaf me wat cola en ze moest zelf ook even uithijgen haha, ze had flink doorgeneukt. Daarna onder de douche en hebben even gebabbeld. Ik heb echt genoten!

                                            Comment


                                            • #23
                                              Het is mij eindelijk gelukt een afspraak voor een sessie bij deze bekende Meesteres te krijgen want ze is vaak volgeboekt. En ja het is duidelijk waarom. Zeer prettig persoon en energie met klasse en sympathie en ook goodlooking en ervaren. Meesteres Vernice is fantastisch in teasen en opgeilen en met die prachtige grote borsten en blauwe ogen was ik al snel in vervoering. Verder geil spel gespeeld met nipleplay, teasing, neukmachine, strap on en ook bootwhoreshipping en tussen haar hoge zwarte laklaarzen neuken. Het uur vloog om, een volgende keer ga ik zeker voor 2 uren. Op de gang zag ik Mrs. Michela nog even die is ook terug en zal mij ook snel zien. Zijn beide klasse Meesteressen

                                              Comment


                                              • #24
                                                Ik heb nu al zo vaak geschreven over Meesteres Vernice, dus ik hou het kort.... Beter wordt het niet! Een aantal nieuwe latex-outfits die ze voor haar verjaardag had gekregen heb ik nu ook mogen zien en voelen. Man man man, die grote borsten die vooral in dat groene catsuit. En dat in combinatie met haar strap-on, wat een aanzicht. En lekker gevoel

                                                Ze heeft me onderworpen aan een lange edging-sessie. Ik heb meermaals echt gesmeekt om te mogen klaarkomen, maar ik werd elke keer weer net op tijd gestopt. Ze voelt het perfect aan bij mij hoe ver ze kan gaan. En dan die glimlach als ze weer mij niet het orgasme geeft. Zo frustrerend en zo lekker tegelijk. Het orgasme dat uiteindelijk kwam was zo heftig intens, schokkend op het bed en trekkend aan de handboeien.

                                                Beter wordt het niet voor mij!

                                                Comment


                                                • #25
                                                  Ze is de absolute top, bezocht haar al jaren geleden op het Zandpad in Utrecht wat helaas gesloten is, daarna even in een club in Den Haag die niet meer bestaat, daarna in de Geleenstraat waar nu Stella haar SM kamer heeft, en nu dus in Amersfoort, waar ze vanaf volgende week de 10e weer is, vrijwel altijd volgeboekt. Fantasie is van mij nog een x een trio van Meesteres Vernice met Miruna, maar ja Den Haag en Amersfoort ligt niet naast elkaar...

                                                  Comment

                                                  Working...
                                                  X