Announcement

Collapse
No announcement yet.

Lieve, House of Dreams, Amersfoort, Soesterweg 271

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • #16
  Laatst ben ik voor het eerst bij een dame van plezier geweest. Dat was bij Lieve.

  Bij binnenkomst was ik behoorlijk nerveus. Lieve deed er alles aan om me zoveel mogelijk op mijn gemak te laten voelen. Ze kwam rustig even praten. Dat hielp, en eenmaal iets ontspannen besloten een half uurtje met haar door te brengen. Ik koos alleen voor de standaard, maar had er misschien toch tongzoenen bij moeten nemen.

  Tijdens de date was Lieve heel rustig, precies wat ik nodig had. Ze deed er alles aan om het mij zoveel mogelijk naar de zin te maken en me op mijn gemak te laten voelen. Ze zag er precies zo uit als op de foto's van House of Dreams en had zelfs het zelfde aan. Voor zolang dat duurde. Lieve heeft me lekker verwend op verschillende manieren. Het was een prima kennismaking met een dame uit het vak en van begin tot eind deed zij haar naam eer aan.

  Lieve, dank je wel!

  Comment


  • #17

   Ik heb vandaag Lieve ontmoet een intelligente leuk Hollandse dame van begin 30 en slank sexy postuur, en half lang zwarte haren. Het is een zeer gepassioneerde dame met inhoud waarmee het prima verpozen is en ook qua seks zeer enthousiast vrijt. Ik heb intens genoten van haar en zou zeker een dame zijn die ik voor een 2e en of 3e x zou gaan bezoeken. Ze ontvangt ook in House of Dreams in Amersfoort en haar link hier in Utrecht is https://www.privehuislacloche.nl/lieve/

   Comment


   • #18
    Voor het weer na de tijdelijke sluiting mijn favoriete privehuis bezocht. Corona blijft een dingetje. Daar weet het huis en de dame(s) mij wel in gerust te stellen.

    Ik heb een top 45 min met Lieve gehad. Vandaag misschien wel beter dan de vorige keer daar het verlangen van mij hoog was. Lieve wist mij gerust te stellen en met wederzijds respect hebben we een heerlijke tijd gehad.

    Comment

    Working...
    X