Announcement

Collapse
No announcement yet.

Algemeen - Privhuis House of Dreams, Amersfoort, Soesterweg 269-271

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • #16
  Afspraak maar toch ook weer niet.

  Laat ik beginnen bij het begin. Deze recentie is geen slecht sprekerij over Joy maar dat zal duidelijk worden uit onderstaande.

  Al enige tijd lees ik hier de recenties over HOD te Amersfoort en de daar werkende dames. Met name de recenties en de advertentie van Joy vielen mij op. Er zat geen enige negatieve recenties tussen dus ik overtuigd gisteren telefonisch een afspraak gemaakt met Joy bij de gastvrouw. Het begon al goed want de 1e keer bellen werd er al niet opgenomen. Kan gebeuren dus ik een 2e keer bellen. Ja er werd opgenomen. Volgens de agenda zou Joy dinsdag aanwezig zijn dus een afspraak gemaakt met de gastvrouw., die overigens met een accent sprak. Geen probleem tot dusverre maar het bleek anders dan gedacht. Joy was niet beschikbaar op de door mij gevraagde tijd maar pas om 13.15 uur zou zij beschikbaar zijn. Okay, nog geen probleem, even wat werktechnisch omzetten en voor dat tijdstip de afspraak vastgezet. Vol goede moed trok ik dus vandaag richting Amersfoort. Omdat ik niet in de buurt woon/werk toch al gauw 40 km rijden. De navigatie bracht mij waar ik wezen wilde en volgens de melding zou ik om 13.08 uur aankomen. Eenmaal aangekomen even de bel zoeken en aanbellen. De gastvrouw, een ander die ik gisteren aan de telefoon had, vroeg mij of ik een afspraak had en ik bevestigde volmondig JA met Joy. Waarop zij mij vertelde dat ik te laat was en dat de afspraak om 13.00 uur stond in de agenda. Nu snap je dat ik even uit het veld was geslagen want lag het nou aan mij en is er gisteren e.e.a foutief in de communicatie geslopen. Beide kan maar ik wist toch echt zeker dat ik hem om 13.15 uur had staan. Joy had net omdat ik tel laat was al een andere date en was dus niet meer beschikbaar. De allerliefste gastvrouw heeft nog voorgesteld om een andere dame te kiezen die zich dan ook keurig voorstelden maar sorry voor de aanwezige dames er was niet echt een bepaalde klik, geheel de schuld mijnerzijds, dat ligt niet aan jullie maar ik was eigenlijk teleurgesteld dat mijn afspraak met Joy niet kon doorgaan. Helaas was Joy verder de middag bezet en zou zij pas tegen 3 uur weer beschikbaar komen. Nu had ik ook de advertentie van Kim gezien en omdat ik op blond val nog aan de gastvrouw gevraagd wanneer Kim dan beschikbaar zou komen maar ook dat ging vanmiddag helaas niet meer lukken. Voor mij dus geen leuke tijd met Joy vandaag en kon ik aan de reis van 40 km weer terug gaan beginnen.

  Nogmaals, deze recentie is geen verwijt naar of aan Joy, de andere dames of aanwezige gastvrouw. Fouten worden er gemaat maar zuur voor mij is het vandaag wel.

  Ik laat mij zeker niet uit het veld slaan en zal nogmaals een afspraak met Joy proberen te maken zodra het werktechnisch dit weer toelaat

  Comment

  Working...
  X