Banner mainpage

Collapse

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Natalia B, Amsterdam

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Natalia B, Amsterdam

    Natalia
    Spaanse
    23 jaar
    brunette
    slank
    C/D cup echt
    1.68m
    Engels en Spaans sprekend

    https://www.kinky.nl/vrouwen/prive-o...4515-natalia-b

    Doet aan prive ontvangst op wisselende schone locaties in Amsterdam

    contact ging via What s app, professioneel en duidelijk. Ik was bij haar op locatie in het Museumkwartier, nette schone moderne kamer (soort van hotelstudio zonder receptie), moderne schone badkamer, douchen voor en achteraf mogelijk.

    Mooie leuke vriendelijke meid. Even aftasten maar we hadden wel een klik. Natalia is actief, stelde douchen vooraf voor, maar omdat ik dat net gedaan had begonnen we op bed, met teasen en op geilen. Op mijn verzoek had ze prachtige classy zwarte lingerie aan met stockings en suspender en hoge hakken. Mooi strak slank lichaam en haar Engels was prima. Ze is wel dienstbaar, want ik probeerde haar beetje op de kinky tour te laten gaan, daar was ze nog niet heel ervaren in, maar de lol had ze er zeker in en op het einde nam ze daar ook iniatief in ging ze echt ervoor.

    Ze teasde me lekker op met voorzichtig maar sensueel tongzoenen, teasen van mijn lichaam met haar mond door kussen en haar strelingen. Ook pijpen deed ze lekker (a naturel), ballen werden niet vergeten en omdat ik brandschoon was, ging ze me ook rimmen, in begin wat voorzichtig maar later voelde ik haar tong goed, mede denk ik omdat ik daar brandschoon was en ook goed reageerde op haar activiteiten met haar tong daar. Wat is dat toch lekker en nu door een knappe jonge meid!

    Mijn tepels werden ook steeds opgezocht met haar vingers, nagels en ook tong en tanden. Het lingeriesetje stond haar prachtig en terwijl ik masturbeerde op bed, trok ze haar slipje uit en ging ze met haar lekker schone geschoren kutje boven op mijn mond hangen, ze nam ook zelf poppers en liet zich toen gewillig beffen door mij. Ook in standje 69 en ook met haar nagels op mijn tepels vastdrukkend. Natalia vond het tijd voor neuken en ging cowgirl reverse op mij zitten en begon mij zo te berijden. Mooi uitzicht op dat strakke maar o zo ronde sexy kontje.

    Daarna volgde nog een anaal spel bij mij met vingers en uiteindelijk hele fist van haar, waar ze duidelijk plezier in had. Tussendoor nog even opfrissen en teasen op bed, en toen ging zij op bed liggen op haar rug, ik op mijn knieen recht voor haar en drukte ze haar slanke mooie benen met hoge hakken , met haar scherpe hakken op mijn tepels terwijl ik mijzelf aftrok en onder genot van poppers mij zelf harder met mijn bovenlichaam en dus tepels op haar naaldhakken drukte, terwijl Natalia oogcontact met mij zocht.

    Daarna ging ik haar uitgebreid beffen en kreeg ik ook een trillende virbrator met clitoris stimulator aangeboden die ik voorzichtig vaginaal in bracht. Terwijl ze mij aanmoedigde om tijdens het bewegen van dit speeltje in haar natte kutje, met mijn tong haar clit te verwennen en dat had duidelijk uitwerking op haar, aan haar lichaamsbewegingen, gekreun en ook natter worden van haar kutje en hard worden van haar tepels te merken was.

    Op het einde heb ik haar iets nieuws geleerd, namelijk met haar kleine voetje met 2 condooms erom mij liggend op mijn rug, anaal te pakken en te penetreren terwijl ik mijzelf aftrok. Dit is voor beide een geil gezicht en gaf Natalia ook een gevoel van macht en geilheid. Op het eind neukte ze mij volleerd als een ervaren kinky girl, en kwam ik grommend klaar en spoot alles eruit wat ik in mij had.

    Ik kon douchen en omdat we nog wat tijd overhadden ging ze daarna nog even naast mij liggen op bed terwijl ze mij streelde en we nog wat na praatte.

    Natalia is er deze week nog en dan komt ze later dit jaar terug, als haar advertentie dan weer online staat op Kinky.nl

  • #2
    ze is weer even aanwezig want haar advertentie op kinky.nl is weer online

    Comment


    • #3
      Ja ik ken haar ook, knap slank meisje, leuk in omgang en fraaie lingerie setjes. En ook goede service, en lekker neuken in standjes maar ook tongzoenen, beffen en pijpen en samen douchen. En beetje spelen met elkaar. Ze ging met haar tong en lippen ook mijn lichaam verder verkennen. Ja dit is een toppertje!

      Comment


      • #4
        Is het tongen bij de prijs inbegrepen?

        Comment


        • #5
          Ja bij mij althans wel.

          Comment


          • #6
            Wat is Natalia een ongelofelijk lekkere en lieve dame! Na een tijdje droog te hebben gestaan heb ik mezelf getrakteerd op twee uurtjes met deze bloedmooie en superlekkere Spaanse. Ik had al een paar dagen zoveel voorpret dat het bijna alleen maar tegen kon vallen, maar: dat deed het niet! Naar aanleiding van een paar minder goede ervaringen van haar kant ging hier een videocall aan vooraf. Helaas is het nodig. Daarna ontving ik duidelijke instructies betreffende het hotel en kon het feest beginnen. Binnengekomen op haar kamer stond ze in mooie lingerie in volle glorie voor me: superstrak, bloedmooi en in de boezem enigszins (smaakvol, prachtig) geholpen. Ze blijkt vriendelijk, ik voelde gelijk een klik. Haar extra opties werden uitgelegd en twee daarvan gekozen. Daarna samen onder de douche en vanaf dat moment ging het loos. Inzepen, op de knieƫn om te pijpen. Verplaatst naar het bed en daar meldde dat ze me ging proberen te deepthroaten. Dat lukte niet helemaal maar wat het wel was, was een fantastische warme zachte blowjob met heel veel speeksel en oogcontact. Dit ging over in standje 69, waarbij ik heerlijk aan haar kale poesje kon zuigen en vingeren was geen enkel probleem. Ze werd natter en natter. Al met al zijn we wel drie kwartier oraal bezig geweest, voordat het condoom erom ging. In een aantal standjes geneukt, waarbij ze haar lichaam telkens zo vlijde dat alles lekker betast en bezoend kon worden. Natalia moet even loskomen om voluit te tongzoenen. In het begin is het meer zoenen, in het heetst van de strijd wild tongen, vingers aflebberen etc. Als intermezzo nog een befpartij waarbij de vibrator ter hand werd genomen en ze klaarkwam. Daarna verder neuken en toen ik zei dat ik ging komen trok ze het condoom er af, ging met haar hoofd op bed liggen en gebiedde bij haar gezicht te bespuiten. Dat was natuurlijk geen enkel probleem en ze deed het zeer geil: niks ogen en mond dicht, ze keek me indringend aan met open mond en de helft kwam op haar gezicht, de andere helft in haar mond. Die mental picture ga ik nog heel lang bij me dragen!

            Daarna een korte adempauze en wat gekletst, wat heel makkelijk met haar gaat. Het initiatief van een tweede ronde kwam van haar, en bestond uit meer wederzijds oraal genot en een afwisseling van standjes, waarbij ik er nog een paar hele creatieve van haar heb geleerd. Een finish zoals bij de eerste keer. Daarna geen haast om me de deur uit te werken hoewel de tijd bijna om was. Nog kort gekletst, gedouched en meer dan tevreden vertrokken.

            Duur, maar de prijs/kwaliteitverhouding klopt helemaal. Herhalingsgevaar 100% maar volgende keer wel een uurtje, het moet wel leuk blijven. Voor mij momenteel de enige concurrent van Kiera, ook al zo'n dure dame die het overigens helemaal waard is.

            Comment


            • #7
              Alweer een klein jaar geleden had ik dit lekkere classy en superslanke ding bezocht. Nu in weer een schoon hotelappartementje in oud Oost. En ze wist nog beter dan ik wat we vorige keer gedaan hadden. Natalie zag er weer betoverend uit in smaakvolle zwarte classy lingerie en kouzen. Staand naast het bed en een wandspiegel verkenden we elkaar al met handen en onze lippen en tong. Wat een geweldig sexy en strak lijf met prachtige borsten heeft ze toch.

              Al snel lagen we in bed met veel teasen spelen, naar elkaar kijkend terwijl we beide masturbeerden. Haar beffen is verrukkelijk, haar tongzoenen ook, en ook een soort van pussyglyde met mijn pik was geil . Olie kwam er ook nog aan te pas met haar borsten en body op body. Het ging maar door en zonder gene of schaamte, elkaar opgeilen in wisselende spelletjes en elkaar gek maken. Mijn tepels werden getest door haar naaldhakken en haar tong en tanden en ook haar nagels. Een geile naturel blowjow met ballen meelikkend werd ook tussendoor uitgevoerd en zij geil op mijn pik (met condoom) cowgirl on top was erg geil al kreeg ik hem toen niet lang genoeg hard door de warmte en al uitputting, dat was ff balen voor mij op dat moment in de hitte van de strijd. Maar Natalia liet haar eventuele teleurstelling van mijn niet presteren op dat moment niet blijven.

              Het ging maar door en ze herinnerde ook de kink games van de vorig keer dus ze wilde mij fisten en ik had toen niet in de gaten dat ze nog op iets anders uit was wat ze vorige keer gedaan had voor het eerst en laatst nij een man, althans volgens haar eigen zeggen, namelijk haar voet in mijn kontgaatje neuken, nu dat heb ik geweten want ze ging los op me en was blij dat ik voldoende mijn eigen poppers bij mij had.

              Na douchen nog ff op bed tegen elkaar aangelegen en gestreeld en wat gebabbeld over de corona situatie in Nederland en haar land Spanje. Met een zoen na 2 uur afscheid genomen en ik heb de hele avond thuis met een veel plezier terug gedacht aan deze topdate!

              PS, er staan nieuwe foto's op haar advertentie en ook filmpjes, maar ze is in het echt veel knapper.

              Comment


              • #8
                Inderdaad toppertje, heerlijk slank en sexy lichaam, knap gezicht en zeer sexueel en sensueel meisje die met passie vrijt en voor dingen open staat. Vandaag haar laatste dag weer even, ben vergeten te vragen wanneer ze er weer is, want dan gaat ze me zeker weer zien. Echt top dit.

                Comment


                • #9
                  Op basis van de post van #frankkinky kwam deze dame op mijn radar terecht. Ook op Kinky trof ik veel lovende recensies, plus foto's en filmpjes die veelbelovend waren aan. Via WA was een afspraak makkelijk gemaakt en trok ik afgelopen week op een zonovergoten dag naar het Amsterdamse. Goed geschoren en enorm zin om Natalia zelf te ervaren. De deur ging open en daar stond ze in ondeugende schoolgirl outfit. De klik was er meteen en ze is echt een ontzettend leuke meid. Ik hoefde niet lang te wachten, want na een heerlijke welkomstzoen, ging ze uitdagend tegen de muur aan staan. Zoals anderen al hebben beschreven heb je een hele prettige wisselwerking met Natalia. Ze daagt uit, kan het initiatief nemen; maar ook volledig genieten als je haar aanraakt, verwent en laat voelen dat je haar gezelschap meer dan prettig vindt. Uiteindelijk hebben we elkaar naar een heerlijke climax gebracht in een zalig verstrengelde 69-positie; waarbij zij mij een heerlijke slow blowjob gaf en zij zelf zich ook volledig liet gaan toen ze merkte dat ik ging ontladen. Na afloop nog lekker gekletst over Spanje, Andalusiƫ en Sevilla. Douche gepakt en toen maar besloten dat het weekend kon beginnen. Thx #frankkinky voor je inspirerende review op dit platform en blij dat ik haar zo heb mogen ontmoeten. Elke maand is ze een weekje hier.

                  Comment


                  • #10
                    Ben er ook geweest, appartementje was wel ff zoeken qua donkere gang en trappen op in zo'n Amsterdams huis, maar netjes en schoon en gelegenheid tot douchen. Mooie knappe slanke meid, vriendelijk en mooie borsten en tepels. Sensueel voorteasen met beetje heupwiegen van haar kant en dan elkaar verwennen met tong, ook tongzoenen en lekker beffen, en ze pijpte me erg lekker. Zij boven op neuken was zalig en verder gewoon alles lekker geil en veel naar elkaar kijken, maturberen etc. Ja kom ik zeker voor terug.

                    Ze is er nu tot 6 mei.

                    Comment


                    • #11
                      Ik kreeg status-update dat Natalia er deze week weer is. Leuke vrouw met uitstekende service. Alweer een hele tijd geleden dat ik bij haar was en helaas deze week geen gelegenheid haar te bezoeken. Van harte aanbevolen mocht je Amsterdam aan willen doen!

                      Comment


                      • #12
                        waar staat die B voor?

                        Comment

                        Working...
                        X