Banner mainpage

Collapse

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Alexandra, Amsterdam, Ruysdaelkade 131 midden

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Alexandra, Amsterdam, Ruysdaelkade 131 midden

    Naam: Alexandra
    Leeftijd: 30
    Uiterlijk: Slank brunette, knap, bimbo look
    Afkomst: Roemeens
    Kleur haar: Bruin/zwart
    Lengte: 1.65~
    Lichaamsbouw: Slank
    Cupmaat: C/D
    Siliconen: Ja
    Piercings/Tattoos: weet ik niet meer.

    Vandaag aan het eind van de middag op ruysdaelkade geweest. Dit Roemeense meisje van 30 zag er uit waar ik op val. Brunette bimbo look, met veel makeup, roze bh/slipje en lange lak laarzen. Mooie siliconen borsten, en een slank/petit lichaam met een knap gezichtje. Ze vroeg 50 euro voor pijpen en neuken. Ik heb haar 100 euro gegeven zodat ik wat rustiger aan kon doen. Ik doe dit niet vaak, dus dan wordt ik wat nerveus. Ze probeerde me een beetje op mijn gemak te stellen, complimenteerde me met mijn lichaam en begon wat lacherig met me te knuffelen. Op het bed kwam ze op me liggen met haar borsten in mijn gezicht. Daarna in 69 uitgebreid haar kut gelikt en zij mij een blowjob gegeven. Ze heeft echt een prachtig kaal kutje. In missionary positie het afgemaakt, helaas veel te snel klaargekomen.

    Conclusie: in mijn ogen een knap lief meisje, die heeft geleverd waar ik naar op zoek was.

  • #2
    Even een kort verslagje van mijn bezoek aan deze dame.

    Ik heb haar in het verleden ooit is bezocht in de Doubletstraat in Den Haag waar ze toen werkzaam was, zag later dat ze verhuisd is naar de RDK.
    Was hier onlangs weer is, kom hier sinds de Corona uitbraak niet zo veel meer aangezien ik veel thuis werk, en het aanbod viel me niet tegen.
    Op 127 stond er een blonde dame met ferme sili's, ze lonkte naar me en ze zag er geweldig uit, die Bimbo look, ik hou er van.

    Maar twijfelde toch. Zo lekker, dat kan vaak niet goed gaan dus nog een keertje heen en weer gelopen en ja hoor, daar stond Nicole. Nu op 131 links maar ze wisselt een beetje dus pin haar niet vast op deze plek.

    Snel naar binnen want ik weet dat ze qua service prima is. Snel een twintigje extra overhandigd en gewassen.
    Ze kwam bovenop liggen en begon me teasend op te geilen, was niet nodig want door de Corona ellende is mijn damesbezoek drastisch terug gelopen dus er was niet veel nodig om mij strak te krijgen.
    Al snel volgde een uitstekende pijpbeurt en ik voelde al snel dat dit bezoek niet lang zou gaan duren.
    Ik verzocht daarom maar om met neuken te beginnen. zij bovenop en daarna lepeltje lepeltje, ik kreeg bijna het idee dat ze er van genoot.
    Duurde niet lang voordat ik het rubbertje vol spoot. 3 afscheidszoenen en ik ging weer op weg.

    Prima bezoekje en een zekerheidje voor me.

    Comment


    • #3
      Ik heb haar ook nog bezocht, leuke meid met prima uiterlijk en goede sexservice, teasen, geilen goede blowjob en lekker neuken. Ook eens een goede service in Amsterdam het kan dus wel daar.

      Comment


      • #4
        Is dit de Nicole met flinke rug tattoo (huilend wolf) en hand op borstkast? Had ook in de Hunsestraat gestaan in Den Haag

        Comment


        • #5
          Originally posted by Subtext View Post
          Is dit de Nicole met flinke rug tattoo (huilend wolf) en hand op borstkast? Had ook in de Hunsestraat gestaan in Den Haag
          Ik heb eigenlijk nooit echt goed gelet op de Tattoo op haar rug.
          De Nicole van dit topic is ooit begonnen in de Doubletstraat in Den Haag. Ik weet niet zo goed of ze daarna in de HunseGeleen heeft gestaan, volgens mij niet maar al snel daarna is ze neergestreken op de Ruysdaelkade.
          Leuke meid, goeie sili's, niet te groot, ik schat een goeie C en vlak voor de vorige lockdown had ze opeens lange zwarte laklaarzen aan, kreeg de indruk dat ze ook wel bezig was met kinky stuff mar goed, ik ben altijd bij haar geweest voor de sex en die is altijd ok.

          Ze wisselt wel een beetje met haar kamers, meestentijds op 131R, ook op links heb ik haar gezien maar ook op ander kamers, wel altijd op de Ruysdael.
          Last edited by Broodpoot; 21-05-2021, 09:50.

          Comment


          • #6
            Donald was ff biefstukje eten bij Loetje en liep daarna maar eens langs de Ruysdaelkade. Ik ben niet heel er van de ramen, ja vroeger Zandpad. Op zich is dit wel een leuk straatje, stonden aantal leuke dames, maar wist geen keuze te maken en toen ging op eens dit gordijn open en werd een klant buiten gelaten, mooie slanke meid met mooie koppie keek mij glimlachend aan. Alexandra bleek ze te heten, Roemeense twintiger en ook leuke aardige meid en vooral een lekker knap ding. Heb lekkere geile sex gehad met haar. Pijpen, neuken beffen en ze maakte me geil ook met haar tong en lippen over mijn lichaam. Dit was zeker een heel goed meisje en nog leuk en knap ook.

            Comment


            • #7
              Leuk dat ze weer terug komt. Voor haar (en mijn) vakantie nog een keer bij haar geweest. Ik word al geil als ik haar in die laarzen zie en icm dat mooie lichaam ga ik snel voor de bijl.
              Op de een of andere manier weet ze ook weer het kinky vuurtje dat een tijdje was gedoofd bij me weer aan te wakkeren dus de laatste keer gekozen voor een half uurtje met wat kinky spel en dat is me prima bevallen.
              Je kunt wel zien dat ze zelf ook haar grenzen heeft verlegd. Ze gaf zelf ook aan dat ze het leuk vindt om wat te experimenteren en mn het kinky spel vindt ze eg leuk om te doen.
              Ik zie me nog wel een keer met haar op een SM kamer belanden, dat zou nog net even iets meer dynamiek geven met haar maar ook de gewone sex met haar vind ik nog steeds uitstekend.

              Ze beheerst de kunst van het opgeilen heel goed, anders dan een hoop meiden die gelijk een condoom om je nog slappe leuter proberen aan te doen (met al het geklooi van dien) weet je dat dit bij haar wel wat beter gaat.
              Voor mij momenteel by far de beste raamdame in Nederland.

              Comment


              • #8
                Normaliter zijn haar werkdagen tot 18.00 uur: maandag, woensdag, donderdag & vrijdag meestal 131 links of midden raam.

                Comment


                • #9
                  Aantal berichten hier verwijderd. Dit is een recensie-topic, dus vooral bedoeld voor het delen van ervaringen met deze dame. indomen je kan je vragen aan frankkinky beter stellen in priveberichten.

                  Comment


                  • #10
                    heren eindelijk bij alexandra/nicole geweest eindelijk getroffen na 7 keer zijn geweest. Wat is dit toch een lekker wijfff. Ben lekker met beffe en rimmen begonnen waar ze van genoot daarna heeft ze me gepijpt met condoom. Ik heb haar in 3 standjes geneukt missio lekker dicht tegen elkaar aan lepeltje lepeltje waarbij ik haar tepels stimuleerde en daarna lekker doggy hard genomen. Ga denk vrijdag maar weer langs heb 80 betaald voor 30 min

                    Comment


                    • #11
                      Ik ben er na lange tijd ook weer geweest. Wat een kinky Godin is het toch als ze daar staat met haar zwarte laklaarzen, en dat weet ze zelf ook a real playgirl.

                      Comment


                      • #12
                        Mooie meid is dit, wel licht gehaaid, maar dat is geen probleem want de sex was goed en geil en ze is knap en haar hygiene in orde, en ze geilt lekker mee natuurlijk wat toneel, maar niet storend of zo. Die ogen heb ik nog steeds op mijn netvlies. Ze pijpte me heerlijk en mocht haar ook beffen en in 2 standjes stevig geneukt, was voor 100 half uur binnen en alles safe. Was in de dagdienst.

                        Comment


                        • #13
                          ze wordt wat killer en gaat iets teveel richting dat kinky gedoe met ook harde randjes, die je misschien als klant helemaal niet wil, jammer, denk dat ze iets teveel succes heeft gekregen en nu die fout gaat maken, zie je meer bij sommige meiden gebeuren

                          Comment


                          • #14
                            Ze stond net vrij

                            Comment

                            Working...
                            X