Banner mainpage

Collapse

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Kinkygirl Micha, Schippersstraat 34-3, Antwerpen

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Kinkygirl Micha, Schippersstraat 34-3, Antwerpen

    Naam: Micha
    Leeftijd: 30- 35
    Lengte: 1.65 - 1.75
    Uiterlijk: Oost-Europees
    Kleur haar: Zwart
    Lichaamsbouw: Athletisch
    Cupmaat: B
    Siliconen: Nee
    Piercing: Nee
    Tattoo's: Ja
    Deze goedlachse en zeer sexy Roemeense kinkdame van achter in de 20, ontvangt dagelijk in het bekende redlightgebied Schipperskwartier in Antwerpen. Deze week in de middag en avondshift (start rond 12.30 uur tot laat in de avond/begin nacht) op de Schippersstraat 38-4 Voor erotiek, pornsex maar ook kinky games en soft SM is deze zeer ... Meer lezen

  • #2
    Heb Micha nu al een paar x mogen meemaken zowel in sex als kinkygames goed, en ook goede looks, goede hygiene en goede inzet en geen klokkijkster. Hygiene ook tiptop in orde.

    Weer op en top heerlijke, leuke, geile en ook met soft kinky elementen sessie gehad met deze goedlachse en intelligente Roemeense brunette. Die benen blijven top, die billen, ook, haar super hoge hakken ook, en ze is gewoon een leuke sensuele en actieve meid die ook niet heel nauw kijkt qua tijd als je haar met respect behandeld. Heerlijke sex en kinky games gedaan met poppers en zonder verdere speeltjes. Ook fisting, tepeltorture, geile standjes met neuken, beffen etc. Helemaal goed, voor mij een zeker en vast adresje in het SKW! (Schipperskwartier) in Antwerpen, momenteel de beste raambuurt met meeste aanbod van sexy dames, Kinkygirls en Meesteressen met goede service. En lage parkeerkosten, zelfs de boetes zijn laag in Antwerpen.

    Inmiddels is Micha ook in het Engels per email bereikbaar via kinkymicha88@hotmail.com en zijn er foto's van haar te zien via www.smdome.com en www.dominaforum.nl

    Comment


    • #3
      Bovenstaande van de vorige schrijver kan ik ook beamen. Heerlijk wijffie met een prachtige kont en echt sexuele uitstraling. Ze heeft mij subtiel anaal verwend terwijl ze me pijpte waarbij ik fantastisch hard het condoom volspoot. Echt heerlijk!

      Comment


      • #4
        Onlangs weer is langs geweest en hoewel we in het verleden vol voor de seks gingen werd ik nu toch wel een beetje getriggerd door haar kinky kant.
        Of ze het aanvoelde werd ik anaal door haar ontmaagd door haar vingers.
        Vinger na vinger ging er in en de krolse sexpoes zoals ik haar ken veranderde in een strenge dame die me opdracht gaf om mij kringspier goed aan te trekken terwijl ze me vingerde.. Dat werd door haar ontvangen met een sexy blik waar ik erg geil van werd.
        Vervolgens werd er een dildo ingebracht en werd het spel vakkundig opgevoerd waardoor ik erg geil werd.
        Uiteindelijk klaargekomen met een spetterend orgasme waarna ik even goed moest uithijgen.
        Topdame, geen andere woorden voor.

        Comment


        • #5
          Voor de Corona lockdown nog een rustige meer erotische sessie met haar mogen meemaken met zelfs een porn neukactie van mijn kant op haar. Micha is veelzijdig en altijd vol humor en passie. Maar ze liet haar niet de kans ontnemen om mij ook nog even kinky aan te pakken, zo is dan ook wel weer.

          Comment


          • #6
            Micha start woensdag 29 nov in avond nachtshift op Schipperstraat 34 in Antwerpen🙃

            Comment


            • #7
              34-3 om precies te zijn

              Comment


              • #8
                Nieuwe foto's in haar profiel: https://www.redlights.be/prive-ontva...ght-shift.html

                Comment


                • #9
                  Micha werkt vandaag 2e kerstdag ook😉

                  Comment

                  Working...
                  X