Banner mainpage

Collapse

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Bella, Privehuis Almere, Josephine Bakerstraat 29

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #26
    Tijd geleden bij Bella geweest. Heerlijk was het. Op de kamer gelijk begonnen met alles uittrekken en zoenen. De rest van de details ga ik jullie besparen maar ik heb een heerlijk uurtje met Bella gehad en de jongeheer is goed tot zijn recht gekomen.

    Comment


    • #27
      Het blijven wisselvallig dates met haar, soms is het een paradijs en een andere keer wordt je afgeraffeld.

      Deze keer had ze energie te over en ging ze echt door de hele kamer.

      Het is een prachtige dame en het is een genot om bij haar te mogen zijn maar deze keer was haar energielevel iets te hoog voor mij waardoor ik niet goed genoeg kon relaxen

      De date was nog steeds prima, maar ze kan zoveel beter.

      Deze dame is ontembaar en dat is ook erg lekker, volgende keer maar weer eens proberen

      Comment


      • #28
        Weer bij deze damen langs gewipt.
        het blijft een plaatje.
        ook was het weer fantastisch om dit moment weer met haar te beleven.
        We hebben het anders dan anders gedaan, maar super lekker.
        wat wel jammer is, is dat als de sex voorbij is vindt ze het zwaar irritant als je haar goddelijke borsten streelt.
        maar tijdens ..... dan kan ze er geen genoeg van krijgen om er juist welaan te zitten..
        al met al ik ben verslaafd ??

        Comment


        • #29
          Ben afgelopen week voor de 2e keer bij Bella geweest en ze was weer net zo goed als de vorige keren. Als je maar 1x kon gaan, dan raad ik iedereen Bella aan. Wat zij allemaal kan in bed is echt van ongekende klasse. Veel tempo afwisselingen en net voordat je wilt klaarkomen doet ze rustig aan zodat je daarna echt spuitend klaarkomt als nooit te voren.

          Bella, wederom bedankt en tot de volgende keer xxx

          Comment


          • #30
            Recent een afspraak met Bella gehad. Na eerdere recensies was ik nieuwsgierig geworden naar deze DVP.
            Ik had een reservering gemaakt voor 45 minuten plezier. Op de kamer nog wat lekkere extra's bijgeboekt.
            Bella verstaat haar vak en is een DVP hoe ze een man kan laten genieten. De tijd vloog voorbij en ik heb er ontzettend van genoten. Met name het pijlen vond ik dat ze dat lekker deed, soms wat plagerig maar dat hoort er wel een beetje bij.

            Comment


            • #31
              Altijd een goede ontvangst bij House of Dreams. En ze doen hun naam eer aan: Dreams come True.
              Deze keer met de mooie Bella, wat een leuke dame!
              En niet alleen mooi en leuk, ze liet me gewoon alle hoeken van de kamer zien, een uurtje was eigenlijk nog te kort.
              Bella thanks en tot snel!

              Comment


              • #32
                Altijd heerlijk om een uurtje met Bella door te mogen brengen. Zo lief hoe ze me bij het afscheid aan mijn arm de deur uit begeleide, voelde
                me echt close met haar!! Geen vrouw die aan haar looks kan tippen, en ze is dus ook nog eens lief en ontspannen. En spontaan en
                lekker ontdeugend, ze kan je nog weleens uittesten mocht je haar een bezoekje brengen zonder het nodige van de vrouw te weten.
                Maar ja, lief is ze zeker. Bella heeft me van een ware workout voorzien, want het tempo zat er zeker wel in. Waarschijnlijk hebben
                we in die zin enkele wereldrecords verbroken. Ik hield het natuurlijk wel heel lang vol!

                Comment


                • #33
                  Na het lezen van de vele lovende recensies afgelopen zaterdag besloten de stoute schoenen aan te trekken en een bezoekje te brengen aan Bella.
                  Ik was redelijk nerveus maar Bella hielp me daar snel vanaf, wat een lieve meid is het zeg. En wat een lichaam!! Dat koppie, die borsten, die billen en dan die stoute blik waarmee ze je aankijkt ?!!
                  Ze begon met me lekker te masseren eerst met haar zachte handjes en vervolgens met die heerlijke borsten van haar?.
                  Toen standje 69 waarbij ik ook lekker haar heb kunnen verwennen. Daarna overgegaan naar cowgirl zodat ik een geweldige uitzicht had op haar borsten terwijl ze me lekker geil aankeek.
                  Na haar eerste in haar kutje te hebben geneukt haar heerlijke anaal genomen terwijl ze zichzelf aan het vingeren was totdat ze klaar kwam, wat geil!!
                  Daarna heeft ze me nog lekker gepijpt waarna ik haar nog even doggy style heb genomen en uiteindelijk over die enorme voorgevel van haar ben klaar gekomen.
                  ?Na afloop hebben we nog samen gedoucht aangezien we beide onder het zweet zaten van de workout en zijn we nog even op het bed gaan liggen om gezellig te kletsen.
                  Al met al was het een heerlijke date met een heerlijke dame!

                  Comment


                  • #34
                    Onlangs voor de derde keer bij Bella op bezoek geweest en ik vind dat ze een recensie verdient.

                    ik was in de buurt en belde House of Dreams of Bella nog beschikbaar was en kreeg haar zelfs aan de lijn!
                    Eenmaal aangekomen werd ik weer vriendelijk ontvangen door de gast vrouw en mee genomen naar een kamertje om even te wachten.
                    Bella kwam er al snel aan en ze zag er weer prachtig uit! Het was alweer even geleden en kende haar toen nog van haar blonde krullen.
                    Dit keer had Bella zwarte krullen wat haar ook heel goed stond. eenmaal boven op de kamer stelde ze me op haar gemak en begonnen we ons uit te kleden.
                    Ik wilde haar dit keer graag beffen en dat was geen probleem. Ze is heerlijk schoon en genoot van haar lichaam terwijl ze me pijpte.
                    Daarna over gegaan op doggy wat ik niet heel lang kon volhouden en was meer dan voldaan.
                    Na dat we ons schoon hadden gemaakt praatte we nog even gezellig en ongedwongen na op bed.

                    Kortom:
                    Bella is een prachtige vrouw die je op je gemak stelt en waarbij veel mogelijk is. ze is schoon en laat je heerlijk genieten van haar kunsten. Echt en aanrader dus!

                    Gr,
                    Jim

                    Comment


                    • #35
                      Gohhh wat een verschijning, had wel uren door kunnen gaan, en wat een uithoudingsvermogen heeft ze, echt geweldig. Ik zou haar zeker aan iedereen aanraden. Verder heb ik eigenlijk geen woorden voor wat er net allemaal gebeurt is.

                      Eerst lekker samen zoenen op bed waardoor je al helemaal opgewonden raakt. Vervolgens geeft ze een perfecte pijpbeurt waar ze je zo sexy aankijkt en daarna weer met volle overgave tongzoenen. Het was tijd voor het echte werk en zij ging op mij zitten en ahh wat is dat lekker, ze berijdt je echt geweldig. Tot slot doggy gedaan, maar jongens wat zijn haar willen magisch om tegenaan te komen, dit hou je echt niet lang vol.

                      Al met al echt een aanrader voor iedereen. Ik ga zeker nog een keertje langskomen

                      Comment


                      • #36
                        Bij Bella geweest. Mooie verschijning waar mijn paard al bij de voorstelling al van ging steigeren. Op de kamer begon het ook gelijk met kussen. na het uitkleden op het bed even heerlijk haar gebeft. Hierna naar missionaris en doggy en hier ook mijn kruit verschoten.

                        Comment


                        • #37
                          Het was een hele tijd geleden dat ik Bella had bezocht. De stemming zat er bij het voorstellen al gelijk goed in en derhalve koos ik voor Bella. Op de kamer gaf ze veel energie. Na uitdagen over en weer heeft Bella goed laten voelen wat ze allemaal met haar mondje kan, en een kleine pauze was af en toe nodig. Ze stond open voor het doornemen van meerdere standjes en met de intensieve work-out die volgde hoefde ik niet meer naar de sportschool. Na twee intensieve rondes was het helaas weer tijd. De volgende keer ga ik denk ik ook gebruik maken van nog wat andere extra's uit Bella's ondeugende dienstenpakketje.

                          Comment


                          • #38
                            Vorige maand had ik het geluk dat ik Bella weer heb mogen ontmoeten.
                            Het was een hele tijd geleden dat ik een sessie met haar had beleefd, maar deze is mij dan ook altijd bijgebleven. Via de telefoon had ik een afspraak met Bella kunnen maken.,
                            Vanuit station Amersfoort liep ik naar House of Dreams toe. Het was regenachtig, maar daar was ik blij mee, aangezien er dan altijd minder mensen op straat lopen en ik zonder omkijken de poort binnen kan lopen

                            Ik moest in een kamertje wachten en het duurde niet lang voordat Bella me kwam ophalen. Bella begroette mij en ik was een beetje overdonderd. Ze zag er nog mooier uit dan eerst! Dat stoute koppie, die lach en die heerlijke Marokkaanse rondingen..Ik wist ff niet waar ik kijken moest.

                            Op de kamer bespraken we vervolgens de wensen en betaalde ik. Na het douchen begon de sessie. Bella kwam naast me liggen en zodoende begonnen we rustig te zoenen en elkaar te strelen. Na enkele minuten besloot ik om Bella oraal te bevredigen, aangezien ik nog bij vorige sessie kon herinneren dat ze hier volop van genoot. Voordat ik het wist was ik dan ook alweer bijna 20 minuten verder en kreeg ik wederom complimenten voor mijn befkunsten

                            Nu is het mijn beurt zei Bella en zodoende begon ze mij nu oraal te bevredigen. Dit heb ik geweten ook, wat een inzet, warmte, nattigheid en zuigkracht! Af en toe moest ik dan ook hard op de rem trappen, omdat ik haar nog graag wilde nemen!

                            Ik duwde Bella vervolgens op haar rug, deed een condoom om en begon haar missionaris te nemen. Met haar benen in me nek kon ik haar heerlijk penetreren. Het gevaar is alleen die zeer geile blik van Bella. Als ze me aankijkt en kreunt terwijl ik haar neem, dan duurt het ook niet heel lang meer voordat ik mijn hoogtepunt bereik. Haar ogen zijn betoverend en mijn liefde voor Marokkaanse dames zorgen er alleen maar voor een versnelling van mijn hoogtepunt.

                            Ik wilde Bella alleen nog in doggystijl nemen, omdat ik nog 1 keer van haar heerlijke kont wilde genieten. Het was dan ook voor hele korte duur, want met zo'n kont betover je zowat iedere persoon op aarde!

                            Bella je bent een topper en hopelijk blijf je met deze energie en passie nog lang in het vak!

                            Comment


                            • #39
                              14 september Bella haar eerste werkdag.
                              wat was het weer een feest en wat heb ik er weer van genoten.
                              bij aankomst moet ik even wacht want, Bella was nog even aan het omkleden.
                              nou heb ik daar toch met mijn hart in mijn keel staan wachten voor wat er na een lange tijd weer eens van mocht komen.
                              de deur ging open en mijn twee grote vriendinnen stonden recht mij aan te kijken 👀 (je weet wel😱)
                              Bella zelf zij dat ze ook best een beetje zenuwachtig was om dat het haar eerst werkdag was na lange tijd.
                              Maar snel voelde alles weer van ouds, de spanning was doorbroken en er kwam weer veel aan bod.
                              Zo is ze qua uiterlijk niks veranderd en nog steeds een heerlijke meid met ogen om in te verdrinken.
                              ze smaakt voortreffelijk en ze pijpt als de beste.
                              Na het wassen ben ik weer met een big smile vertrokken.
                              Binnenkort snel weer eens lang in Almere om Bella te bezoeken 😘😇

                              Comment


                              • #40
                                Het was weer zover, op naar Almere,
                                wat is het toch een ongelofelijk mooie en lekkere vrouw.
                                bij binnenkomst sprongen de vlammen er weer van af.
                                ik vind het wel bijzonder dat ze wat drinken voor je gaat het halen in jaar blote kont, zo naar beneden loopt.
                                Ondertussen ben je zelf op de kamer en staat je jonge heer omhoog met de de deur open.
                                Gelukkig komt ze snel terug en kan het spel beginnen.
                                Ze kan heerlijk pijpen waardoor ik haar daarna, heerlijk beloon met een befbeurt.
                                tegenwoordig doet ze ook iets met soft SM.
                                Misschien moet ik dat toch eens voorzichtig laten gebeuren.
                                ze moet uiteraard toch wel lief blijven Anders stop ik haar in een kooi.😉
                                Nou Bella Verras mij de volgende keer maar eens😇

                                Comment


                                • #41
                                  Nu eens een keer in Almere geweest bij haar.
                                  Heel andere sfeer maar nog steeds dezelfde Bella.

                                  Ze lijkt alleen meer lekkerder te worden.
                                  Ik weet niet wat het is maar ze heeft een soort brutale charme die ik heerlijk vind.

                                  Heerlijk uurtje met haar gehad en ga haar zeker nog vaker zien.

                                  Nu hoor ik dat ze ook in het weekend open gaan en dan hoop ik dat deze spetter ook aanwezig zal zijn!

                                  Comment


                                  • #42
                                    Toevallig vandaag voor werk in de buurt van Almere geweest, en daardoor maar een afspraak met Bella gemaakt. Echt een heerlijk wijf, ik kan niet anders zeggen.
                                    Ze heeft me heerlijk gepijpt en daarna hebben we het spel voortgezet op het bed. het was een fijn halfuurtje. en mocht ik weer eens in de buurt zijn ga ik haar zeker nog eens proberen te bezoeken.

                                    Comment


                                    • #43
                                      Deze leuke en goodlooking Bella wordt naast de sex ook steeds beter in kinky games met een leuk eigen stijltje en het is ook een leuke meid in de omgang. Toch best een aanradertje als vsn combi sex en kinky houdt.

                                      Comment


                                      • #44
                                        Na een behoorlijke droom over Bella gehad te hebben en opgestaan te zijn met een flinke paal deze keer maar weer een afspraak met Bella gemaakt. Een heerlijk halfuurtje met haar gehad en beter dan de droom haha. Ze kan zo lekker zoenen en pijpen. Ik ga maar gauw weer verder dromen over de volgende keer want Bella is een blijvertje en ik denk dat de volgende keer nog beter gaat zijn.

                                        Comment


                                        • #45
                                          Maandje geleden bij Bella geweest in Almere, het was toen erg warm, maar gelukkig deed de airco het goed. Bella is erg geil en ondeugend. Als ze je aankijkt terwijl ze je pijpt, of boven op je zit te neuken, het voelt allemaal erg lekker en fijn. Erg leuk uurtje met haar gehad.

                                          Comment


                                          • #46
                                            Ruim een maand geleden een keer bij Bella op bezoek geweest ik zag een gaatje in mijn agenda en las de goede verhalen over Bella, gelukkig was een afspraak zo geregeld en kwam Bella mij enthausiast ophalen, ik heb een heerlijk half uurtje van haar kunnen genieten en ga dat zeker vaker herhalen, bedankt Bella!

                                            Comment


                                            • #47
                                              Een paar weken geleden heb ik besloten om de stoute schoenen aan te trekken en voor het eerst is even langs Bella te gaan.

                                              Nadat ik haar recensies op deze site had gelezen was ik erg benieuwd. Ik had dr even een appje gestuurd en binnen no-time hadden we al een afspraak. Daar aangekomen werd ik gelijk door haar opgehaald en man…. 😍wat een vrouw is zij toch!

                                              Heren, als je van exotische vrouwen houd dan is Bella de perfecte keuze. Een prachtig lijf gecombineerd met een schitterend gezicht!

                                              Voor de rest zal ik niet teveel in detail gaan met wat we gedaan hebben, maar wees er maar zeker van dat het een heel geil uurtje was.

                                              Ik ben zeker van plan om nog is bij dr langs te gaan!

                                              Comment


                                              • #48
                                                Bella is eerder terug en vanavond alweer aanwezig zie www.privehuisalmere.nl
                                                Privehuis Almere | www.privehuisalmere.nl | Josephine Bakerstraat 29, Almere

                                                Comment


                                                • #49
                                                  Soms denk je alles wel gezien te hebben als je een tijdje aan het wandelen bent. Ook voor mij was het laatste jaar een ander jaar dan normaal.
                                                  In mij poging om een aantal zaken te combineren, viel mijn ook op Bella. Nu was ik al eerder verhalen over haar tegengekomen en ik was toen al nieuwsgierig. Onder het moto van niet geschoten is altijd mis, een appje gestuurd en het bleek dat zij nog tijd had. Mijn prive afspraak was inmiddels vervallen maar voor Bella wilde ik wel speciaal naar Almere toe rijden.
                                                  Op zich wel grappig om naar de Josephine Baker straat te rijden op de dag nadat zij weer een beetje meer de waardering krijgt die Josephine Baker verdiend, maar dit ter zijde

                                                  Ik was wat vroeg en moest even wachten maar dat bleek zeker de moeite waard te zijn. Normaal ben ik niet op mijn mondje gevallen maar ik was sprakeloos van verbazing: het leek erop dat mijn droomvrouw voor stond. Later bleek dat niet alleen wat uiterlijk te kloppen maar aan haar karakter. Prachtige krullen, ogen om in te verdrinken, de meest zoete mond die ik ooit heb mogen beroeren en een lijf om iedere centimeter te verkennen.

                                                  Ja, ik had vlinders in mijn buik. Hier geen details of wat we gedaan hebben dat blijft toch altijd persoonlijk en ik kan me voorstellen dat dat voor iedereen anders kan zijn.

                                                  De dame weet wat ze doet en doet dat gewoon erg goed, ze luister goed naar je en weet op de juiste manier op je in te spelen. Ik heb het niet lang vol kunnen houden maar ben nu (een paar dagen later) nog steeds aan het zweven. Wat een pareltje. Naast het fysieke ook een leuk gesprek gehad. Bella gaat me snel weer terugzien en ik kan beter maar proberen om die vlinders uit mijn buik te krijgen hoewel ik me weer 30 jaar jonger voel.

                                                  Comment


                                                  • #50
                                                    Bella blijft een lieve en ondeugende schat waarmee het goed sexen is. Grappig en leuk in omgang, erg sexy en ongeremd geil en vol energie. Nooit een slechte bui of lui.

                                                    Comment

                                                    Working...
                                                    X