Banner mainpage

Collapse

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Stella, Privehuis Dreamgirls, Oude Stationsweg 43, Bergen op Zoom

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Stella, Privehuis Dreamgirls, Oude Stationsweg 43, Bergen op Zoom

    Naam: Stella
    Leeftijd: 20-25
    Uiterlijk: Nederlandse
    Kleur haar: Donker
    Lichaamsbouw: Slank
    Cupmaat: C
    Siliconen: Nee
    Piercing: Ja
    Tattoo's: Ja

    Ik was nog niet eerder bij Dreamgirls geweest en ik was verrast. Mooie ontvangstruimte en een aantal fraaie dames waar ik mijn keuze uit kon maken! Mijn oog viel meteen op Stella, een mooi slank meisje met lang donker haar tot aan haar prachtige kontje.

    Het werd een heerlijke vrijpartij, lekker tongzoenen en elkaar oraal verwennen. Terwijl ik haar befte kreunde ze zachtjes, ze leek echt te genieten. Maar ze leek nog meer te genieten van het pijpen, af en toe even deepthroaten... Hmm heerlijk!

    Daarna ging ze bovenop, haar mooie c-cup borsten vastpakken, haar lange haar weelderig, haar mooie koppie die mij opwindend aankeek... Ik moest even op de rem trappen om niet al te snel te klaar komen! Want ik wilde nog wel een paar andere standjes.

    Uiteindelijk ben ik in doggy heerlijk klaargekomen vanuit mijn tenen, met mijn handen op haar fraaie billen! Een fantastisch uur gehad met Stella.

    Even opfrissen en daarna met een zoen weer afscheid genomen. Met een glimlach liep ik naar mijn auto toe en de glimlach ging er de hele dag niet meer vanaf 😃

  • #2
    Lekker bezoekje gehad bij Stella, mooie meid met Indische roots. Ik ben voor een echte girlfriend experience gegaan. Een lekkere vrijpartij, tongzoenen en ze pijpte me heel sensueel in het begin en rustig opbouwend. Daarna bovenop ook langzaam rijdend op mijn pik terwijl ik haar mooie borsten beroerde.

    Daarna befte ik haar een tijd waar ze van leek te genieten en toen ging ze wat meer in 'porno' modus. Ze pijpte nu gulziger en ook wat meer deepthroat waarbij ze me bijna tot een hoogtepunt bracht. Dus ik moest weer even afkoelen, want ik wilde het uur wel volmaken haha. Weer even lekker vrijen en tongen. Vervolgens in missionaris met diepe stoten kwam ik kreunend klaar.

    Zwetend en voldaan even gewassen en ik kan er weer even tegen aan!

    Comment


    • #3
      Stella heb ik inmiddels een paar keer bezocht, Het is een Dream girl die heel makkelijk in de omgang is .

      Je kan heerlijk met haar tongzoenen. Tijdens het pijpen kijkt ze je geil aan en je moet sterk in je schoenen staan om dan niet klaar te komen.

      Stella geef je een echte GFE gevoel en herhalingsgevaar is zeer groot.

      Comment

      Working...
      X