Announcement

Collapse
No announcement yet.

FAQ / Veelgestelde vragen

Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • FAQ / Veelgestelde vragen

  Hier lees je een aantal van de veelgestelde vragen en daarmee ook een kleine handleiding hoe je ons forum kan gebruiken.

  Hoe kan ik lid worden?
  Wil je zelf ook recensies gaan schrijven? Leuk! Zoek naar de button 'Login of Registreer' en klik op 'Registreer'. Kies een unieke gebruikersnaam, wachtwoord en vul je mailadres in. Vergeet niet om de 'Image verification' in te vullen en aan te klikken dat je akkoord gaat met de voorwaarden. Daarna klik je op 'Complete Signup'.

  LET OP: Je krijgt een mail om je registratie te voltooien, het kan zijn dat die in je spam/ongewenste-mailbox terecht komt. Pas als je de link aanklikt in die mail, is je account geactiveerd.


  Hoe schrijf ik een recensie?
  Hieronder lees je de beste manier om een recensie te schrijven.

  Is er al een recensie van de dame?
  Als er al een recensie is van de dame, hoef je geen nieuw topic aan te maken. Je kan in het zoekveld de naam van de dame intikken om te zien of er al een recensie bestaat.

  Als er al een recensie bestaat, kan je daarop reageren door het tekstveld onderaan de recensies in te vullen en op 'plaats bericht' te klikken.

  Er is nog geen recensie van de dame
  Je bent dus de eerste die op ons forum een recensie gaat schrijven over deze dame. Helemaal goed! Zoek het juiste sub-forum op (bijvoorbeeld Privehuizen / Club -> Utrecht), en klik op '+ Plaats bericht'

  Als titel, hou onderstaande format aan bij de categorie Privehuis / Club, BDSM, Sauna Clubs en Massagesalons:
  Naam dame, Naam Privehuis/Club, Plaatsnaam, straat+huisnummer

  Als titel voor raamprostitutie:
  Naam dame, Plaatsnaam, straat+huisnummer

  Begin je recensie met het gebruik van het onderstaande lijstje. Dat schept duidelijkheid voor andere lezers:

  Naam:
  Leeftijd:
  Uiterlijk:
  Kleur haar:
  Lichaamsbouw:
  Cupmaat:
  Siliconen:
  Piercing:
  Tattoo's:

  Met uiterlijk bedoelen wij bijvoorbeeld Aziatisch, Oost-Europees, Latina, Nederlands etc. etc. Lichaamsbouw kan je samenvatten in bijvoorbeeld Atletisch, Slank, Normaal, Volslank.

  Link toevoegen
  Als de dame een website heeft of een advertentie, dan kan je via de 'Plaats link' button (naast het cameraatje) de link invullen.

  Tags
  Eventueel kan je aan je recensie ook 'Tags' toevoegen. Eentje die veel is gebruikt, is de tag 'grote natuurlijke borsten'. Alle dames waar dit bij is gezet, zijn dan te zoeken met deze tag. Wel zo makkelijk voor bijvoorbeeld de grote borsten liefhebber :-)

  Inhoud van de recensie
  Let erop dat je geen persoonlijke gegevens van de dame publiceert. Als de dame geen telefoonnummer of mailadres publiekelijk bekend heeft gemaakt, en jij hebt dat wel, betekent dat nog niet dat het netjes is om dat te delen! Voor de lezers is het leuk als je recensie uit iets meer bestaat uit één regel, probeer een echt goede indruk te geven van het geheel. Natuurlijk van de diensten van de dame, maar eventueel ook over de locatie, hygiene, kon je makkelijk parkeren etc. etc.

  Over ons
  Wil je meer weten over het hoe/waarom van ons forum? Check dan 'Over Ons'.
Working...
X