Banner mainpage

Collapse

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Azra, Privéhuis La Cloche, Utrecht, Amsterdamsestraatweg 287d

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Azra, Privéhuis La Cloche, Utrecht, Amsterdamsestraatweg 287d

    • Azra
    • Nederlandse
    • 23 lentes
    • 1.60m
    • Zwart lang haar
    • Bruin ogen
    • B-cup Borsten (echt)
    • Slank postuur
    • Wel piercings/wel tattoo’s
    • Roken? Ja
    https://www.privehuislacloche.nl/azra/


    Het was droog toen ik vanmiddag vertrok van huis op weg naar onze domstad. Maar dat sloeg snel om in veel en vies herfstachtig regenweer. Ik kon mijn auto gelukkig vlakbij de ingang van La Cloche parkeren dus met een paar stappen was ik al bij de voordeur waar je direct naar binnen kan zodat je droogstaat in de hal. De kleine Utrechtse gastvrouw deed open en liet mij plaatsnemen in het 1e voorstelkamertje links. Ik liet mij eens een keer verrassen en ging voor de voorstelronde, risico is dan dat er wat dames bezet zijn natuurlijk met andere gasten, en dat bleek ook zo, want volgens mij loopt deze zaak steeds beter als ik de line up zie en ook wel eens tref dat bepaald dames volgeboekt zijn op de dag dat je zelf denkt te kunnen. Maar daar is de bussiness natuurlijk ook voor en is ze van harte gegund. Want ik sta ook niet te kijken als er binnen nu en een week weer een nieuwe en strengere lockdown wordt ingesteld door onze regering om te voorkomen dat de ziekenhuizen vollopen met corona patienten. Ja het zijn zware en moeilijke tijden. Dus komende dagen maar vast wat extra gaan genieten de meisjes van plezier nu het nog kan nietwaar?

    Ik had voor Azra gekozen, ik begreep van haar dat ze eerder hier 1 dag had gewerkt en nu haar 2e dag was. Mooie taille, slank maar met volle heupen en billen en dat heeft wel iets opwindends. Ik had voor uur met jacuzzi gekozen en terwijl Azra de jacuzzi vol liet lopen maakte wij nader kennis met een praatje wat al snel over ging in strelingen, kusjes op mijn lichaam en een geile opwindende blowjob. Oef dat was weer even geleden voor mij dus een hemels gevoel maakte mij meester. En zo lieten wij onze lichamen in het warme jacuzzi water glijden waar we verder gingen met een hemelse vrijpartij. Ik was weer opgeknapt dat ze harde regen buiten mij niet deerde. Ik reed naar huis alsof het zonnetje scheen. Dankjewel Azra!

  • #2
    Leuke geile meid, en lekkere geile goede sex mee gehad. Azra is een leuke vrolijke meid, mooi slank postuur en natuurlijke b-cup en ze pijpte me geil en met gevoel en lekker standjes geneukt, dat was ook zeker niet verkeerd!

    Comment


    • #3
      Ja weer eens wat anders, leuke Bulgaarse ondeugd moet mooie ogen en sexy gekleed. Had maar tijd voor een halfuurtje maar dat was goed om even te ontladen in deze barre tijden van stress. Lekker neuken en gepijpt en ik kon weer als een tevreden man naar buiten

      Comment


      • #4
        Net even bij La Cloche geweest. Azra kende ik nog niet een leuke licht getinte ...gaarse met mooie ogen en sexy geil uiterlijk. Hebben lekker gesext, Standjes neuken, lekker gepijpt wat Azra overigens erg goed kan en daarna nog een namassage toen ik nog wat tijd over had. Ook leuke meid in de omgang. Prettige energie. En ze spreekt vloeiend Nederlands want ze is hier gewoon opgegroeid

        Comment


        • #5
          Vandaag mochten we weer van bil en dat heb ik gedaan in Utrecht bij Privehuis La Cloche. Azra werd mijn keuze, en dat was een goed gekozen iets van mij. Haha, want ik heb lekker met Azra geil kunnen sexen waarin Azra zich van een ondeugende kant en zelfs meerdere kanten liet zien, want ze weet wel hoe het moet, lekker geil sexen bedoel ik dan. Met haar tong en lippen wist ze me al snel geil op tegeilen. En dat leidde al snel tot meer, een geile pijpsessie en daarna het betere neukwerk wat we in 2 standjes deden, lekker in tempo. Azra bevalt mij wel en dat zal ze binnenkort nog een keer gaan meemaken met mij.

          Comment


          • #6
            Azra... Op de gok, en op grond van de recensies hier, die goed klinken! Afgelopen donderdag was het raak. En ja, het was een fijne date, een geile ervaring, want Azra doet haar ding met verve en weet heel goed wat lekker is voor een man. Echt opwindend, die dunne taille en dan die volle, ronde kont en die mooie, stevige benen, en haar borsten vond ik ook mooi. Zij is een nieuw en langer bezoek zeker waard. Eerst weer even sparen en een week afwachten dat ik weer in Utrecht kom. In ieder geval: tot ziens!

            Comment


            • #7
              leuke sexdate vandaag gehad met Azra, die iets ondeugends had bij het voorstellen. Ze zou normaal fysiek niet direct mijn type zijn, maar ze had iets twinkelends en spannends, dus ik ging op mijn gevoel af en koos haar. En dat ging goed, mijn gevoel was dus goed en het bleek een leuke spannende date te worden waarin Azra speels en geil haar best deed en ook leek te genieten in de sexuele interactie met mij zonder mij zelf illusies te maken hoor. Mooi volle borsten, volle billen maar wel sexy figuurtje en ondeugend koppie. En ze wist mij een super lekkere orale verwennerij te geven en ook het intieme gedeelte (plat gezegd het neuken dus ) was geil en lekker ongeremd met volle energie en aktie. Ja kortom prima meid met goede sex skills

              Comment

              Working...
              X