Banner mainpage

Collapse

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Rosalie, Privehuis La Cloche, Utrecht, Amsterdamsestraatweg 287D

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Rosalie, Privehuis La Cloche, Utrecht, Amsterdamsestraatweg 287D

    Naam: Rosalie
    Leeftijd: 23
    Uiterlijk: Nederlandse
    Kleur haar: Brunette
    Lichaamsbouw: Normaal
    Cupmaat: C
    Siliconen: Nee
    Piercing: Ja (navel)
    Tattoo's: Ja


    Soms heb je van die mazzeltjes. Ik had een afspraak een paar straten van La Cloche vandaan. Ik was vroeg klaar en ben het privehuis binnen gestapt. Ik werd voorgesteld aan een paar dames, en mijn mond viel open van de verschijning van deze Rosalie. Een prachtig meisje, lief lachend en een sexy lichaam. Geen twijfel mogelijk, met Rosalie een uurtje geboekt.

    Maar haar tong heeft ze me flink opgegeild. Eerst lekker samen tongend en vrijend, daarna heeft ze me lekker gepijpt waarbij ze me geil aankeek. Ook nog in standje 69, waar ik haar frisse kutje gelikt heb. Met haar gekreun en kronkelende lichaam leek ik de juiste plekjes bij haar ook gevonden te hebben ;-) Om mn kruit niet te snel te verschieten, heb ik haar nog langer gebeft.

    Daarna hebben we in meerdere standjes elkaar aardig laten zweten :-) Uiteindelijk ben ik in missionaris, kijkend naar haar prachtige koppie, flink klaargekomen. Het condoompje opgevuld :-)

    Utrecht heeft er een nieuw toppertje bij
    Looks Rosalie Nederlandse 23 lentes 1.69m Bruin haar Blauwe ogen C-cup Borsten (echt) Normaal postuur Wel tattoos, wel piercings Roken? Ja Talen Nederlands Engels Bij juiste klik & hygiene bespreekbaar Tongzoenen Laten beffen Trio met 2e meisje Goldenshower bij klant Masseren Lesbi trio met 2e meisje Deepthroat pijpen Tussen de borsten (Russisch) ... Read more...

  • #2
    Ik onderschrijf bovenstaande recensie van wandelaarvanplezier:

    Jeetje ze bestaan nog, een heel leuk knap Nederlands meisje met een geweldige manier van vrijen en tongzoenen, en ook nog erg leuk in de omgang. En zeer playfull. Echt een versterking voor Privehuis La Cloche, die echt nu een paar toppertjes hebben met o.a. Anna, Emma, Joyce en Jane

    Rosalie vrijt heel lekker met een geweldige inzet en bouwt het heen naturel op naar een geweldige climax toe. Begin twintig, mooie ogen, lekkere body., ik ga haar zeker meerdere keren bezoeken dat is wel zeker!

    Comment


    • #3
      Vorige week kennis gemaakt met de nieuwe aanwinst bij Lacloche … Rosalie.. Wat een mooie en gezellige meid.... Voor haar gekozen en totaal geen spijt van gehad.. een overheerlijk 45 minuten gehad en naar te volle tevredenheid genoten.. Wat een aanwinst voor lacloche. De meerprijs voor het tongzoenen is een echte aanrader

      Comment


      • #4
        Nou, hoe kunnen ze achter elkaar zoveel toppers binnen halen? Dacht ik toch wel even geluk te hebben gehad de laatste weken met leuke goede meisjes qua uiterlijk en goede service. Maar deze Rosalie knalt zo mijn top 3 allertijden binnen hoor. Net als mijn voorgangers niets dan lof voor deze Hollandse babe. Echt knap en leuk en heel fijn in omgang. Tongzoenen was de extra dienst die ik er bij nam en daarin kon Rosalie mij zelfs nog wat leren. Wat een heerlijke zoenster, ze begon daar heel sensueel mee, beetje aftastend, plagerig en dan vol.

        En toen moest de rest van de seks nog komen. Nu daar ook geen slecht woord over, gewoon omdat het verdraaid goed was, lekkere meid, lekkere seks, lekkere standjes, het uur vloog om ik had wel uren willen blijven. Rosalie is een sexpareltje van de bovenste plank!

        Comment


        • #5
          Recent bij Rosalie geweest omdat ik nieuwsgierig werd door reviews van anderen. Geen spijt van gehad want het is een erg leuke meid om te zien en in de omgang. Gekozen voor 45 minuten met PZC als extra service. Begonnen met een massage en dat zorgde al voor lichte opwinding, Toen ik me omdraaide van liggen op buik naar rug ben ik erg lekker gepijpt waarbij ik haar moest afremmen om niet al vroegtijdig te komen. Na een korte break haar doggy en missionaris genomen en uiteindelijk gevraagd of ze het pijpend af wilde maken (klaarkomen in de mond is geen optie maar dat vind ik ook niet erg).

          Comment


          • #6
            Rosalie zag ik op de website staan dus afspraak gemaakt per telefoon met de gastvrouw. Want haar beschrijving leek top. Nou dat was het ook, mooi Nederlands meisje, mooie ogen en heel plezierig en sexy in omgang. Donald heeft zich uitstekend gemaakt, zelfs zo goed dat ik mijn genomen 45 minuten ditmaal tijdig verlengde naar een uur want Rosalie is een plaatje van een meisje, en wat kan zij heerlijk vol tongzoenen zeg. 20 Euro voor bij betaald. Mooie volle borsten en haar ogen smolt ik in weg. Het werd een lekkere geile sexpartij. Ik had nog uren gewild, maar ja ik heb geen salaris van een advocaat hehe

            Rosalie is in alle opzichten voor mijn een leuk en top meisje met goede seks en uiterlijk hoor. Wil snel weer!

            Comment


            • #7

              Ik heb ff geen woorden. Wat een topmeisje!Rosalie is een kanjer, zowel in haar uiterlijk als sex. Tongzoenen kan ze als de beste en o wat een lekkere sex met een lekkere meid. Ook nog eens op en top Hollands dus helemaal toptoptop hoor.

              Comment


              • #8
                Vorige week belde ik om een afspraak te maken met Rosalie maar kreeg te horen dat ze pas deze week er weer was... Toen toch maar bedacht om deze week langs te gaan daar ik zeker een keer met Rosalie wilde afspreken.. Haar foto trok mijn aandacht... Afspraak gemaakt en in het echt is Rosalie nog leuker dan op de foto.. wat een plaatje.. Ik had niet veel tijd dus maar een half uurtje gedaan en ik dat beviel erg goed... Volgende keer spreek ik zeker af voor een uurtje...... Een Nederlandse topper die overheerlijk tongzoent... Die kom je niet veel tegen... HIer moet je zuinig op zijn!

                Comment


                • #9
                  Van de week langs geweest bij La Cloche.
                  De allereerste keer bij dit privehuis.
                  Ik had eigenlijk een dame thuis willen bezoeken maar dat lukte niet.
                  Even op de site gekeken bij La Cloche en de stoute schoenen aan gedaan en naar binnen.
                  Zonder afspraak te maken, maar volgens de site waren er een 4 of 5 tal dames aanwezig.
                  Zit vast een leuke dame tussen...
                  Allervriendelijkst ontvangen door de gastdame die je ook erg op het gemak stelt.
                  Erg prettig!
                  Daar werd mij gevraag of ik eerder was geweest en op mijn ontkenning werd even kort de gang van zaken doorgenomen.
                  Meteen even gezegd dat er helaas maar 1 dame beschikbaar was en dat ik vrij was om nee te zeggen en een andere keer terug te komen.

                  Ik hoopte dat dan Emma of Rosalie degene was die vrij was.
                  En dit bleek Rosalie te zijn.
                  Wat een mooie meid!
                  Leuk en knap gezicht en lekker lijf.
                  paar mooie tatoos, wat natuurlijk smaakgebonden is.
                  Was eerlijk gezegd beetje overdonderd van deze mooie meid.
                  Heb daardoor (denk ik) ook niet gevraagd naar extra's enzo :-(
                  Dus niet gezoend en gebeft.
                  Als ik reviews lees heb ik echt wat gemist.
                  Ze heeft mij heerlijk gemasseerd en een beetje plagerig langs mn benen en beetje naar mn kruis.
                  Gevraag of ze bij pijpen wilde omdraaien zodat ik haar voetjes een beetje kon voelen en bewonderen.
                  Heb nu eenmaal een zwak voor voetjes, waar ik dan weer opgewonden van word...
                  Toen ik even later vroeg of ook haar schoentjes uit mochten gaf ze aan dat ze lastig uit gingen en dat ze dat zo zou doen.
                  Helaas heeft ze dat niet meer gedaan. Weet ook niet of ze dat niet fijn vond... weer niet gevraagd :-(
                  Uiteindelijk na een lekkere pijpbeurt zijn we intiem gegaan.
                  Wat een mooie meid als ze onder je ligt!!!
                  Voelde erg fijn en best strak aan.

                  Als met al een goede date waar ik nog over nadenk.
                  Ik weet alleen niet of er helemaal de wederzijdse klik was.
                  Dat lag waarschijnlijk aan mij dat ik even wat overdonderd was omdat ik haar gewoon een hele mooie en lekkere meid vond!

                  Dus twijfel of ik nog weer een keer ga afspreken, maar de verleiding is wel erg groot!
                  Hopelijk dat er dan iets meer klik is en ga ik echt voor extra!
                  Daar betaal ik dan uiteraard graag voor.

                  Al met al.
                  Bedankt Rosalie, je was het zeker waard!

                  Denk dat ik zeker vaker bij dit privehuis langs ga.
                  Prettige omgeving en tenminste legaal.
                  Toch beter gevoel dan bij dames thuis. (vind ik)

                  Comment


                  • #10
                    Na de uitstekende ervaring van afgelopen week bij House of Dreams, kon ik het toch niet laten om ook eens in mijn home town (Utrecht), naar La Cloche te gaan. Ik had al vele goede berichten over Rosalie gehoord en gelezen en ik wilde dit ook wel eens met eigen mijn eigen belevenis meemaken.

                    Maar och och och, niks is minder waar dan wat hier allemaal over haar wordt gezegd. Wat een top dame is zij zeg. Ik zou iedereen die echt aan zijn trekken moet komen, Rosalie aanraden. Vergeet ook niet om tongzoenen erbij te nemen, dat doet ze echt met passie, als of er echt een wederzijdse klik is. Ook het intieme gedeelte doet ze uitstekend, heerlijk 3 standjes gedaan en bij doggy kon ik het echt gewoon niet meer houden.

                    Al met al heb ik hier echt de tijd van mijn leven gehad en ik ga zeker nog een keer terug komen.
                    Bedankt Rosalie!

                    Comment


                    • #11
                      Van de week weer eens een afspraak gemaakt met Rosalie... Wat kan die meid overheerlijk zoenen en om over de rest maar te zwijgen.. Wat een topper!!

                      Comment


                      • #12
                        Ik heb een bezoekje gebracht aan la Cloche in Utrecht, waarbij Rosalie aanwezig was. Een echt leuk en mooi meisje. Ze maakte er echt een lekker sexfeestje van, met tongzoenen erbij en we hebben in een half uur tijd meerdere standjes gedaan. Ik kwam knallend klaar!

                        Comment


                        • #13
                          Ik had zomaar mazzel dat dit topmeisje eerder was gearriveerd dan gepland want daar was ze opeens na afwezigheid tijdens de voorstelronde

                          nou de keuze was direct gemaakt en weer toptop wat een leuke meid is dit toch. Vol tongzoenen waar geen einde voor mij aan hoeft te komen. En leuke babbel zonder de gepassioneerde sex te vergeten. Het was weer heel intens en lekker. Rosalie tot snel!

                          Comment


                          • #14
                            Vandaag moest ik voor mijn opleiding in Geldermalsen en Tiel zijn, dus dan kom ik langs de afslag Utrecht op de terug weg uiteraard. Even de gastvrouw gebeld of Rosalie beschikbaar was om 16.45 uur. Dat was ze, dus ik de afslag genomen uiteraard.

                            Ik had geen idee hoe Rosalie eruit zag, dus ik liet me verassen. Netjes ontvangen door de lieve gastvrouw en even later kwam Rosalie de kamer binnen. Wat een leuke spontane meid is dat zeg me een heerlijk mooi lichaam. Ik had me eerst even gauw opgefrist onder de douche in de kamer, want het was nog al warm vandaag en zeker in het leslokaal waar ik vandaag zat.

                            Lekker samen op bed gaan liggen, even een praatje ter kennis gemaakt en haar netjes gevraagd wat ze wel en niet lekker vindt.
                            Toen ik haar over zoende, rook ik dat ze heerlijk fris was, daarna heerlijk gebeft, wat voor beide heerlijk genieten was. Ik had daarvoor al met haar overlegd of ze er open voor stond om door een vrouw geneukt te worden met een strap on en dit was geen probleem. Dus even netjes overlegd welke positie voor haar het fijnste was. Haar heerlijk missionaris geneukt, dit is voor mij zelf ook een fijne positie. Het duurde niet lang voordat ik klaar kwam, aangezien ik haar heerlijk langdurig mocht beffen en ik hierdoor al vreselijk geil en nat geworden was.
                            Nog even lekker bijgekomen daarna met een colaatje en even opgefrist. En daarna met een heerlijk gevoel naar huis gegaan.

                            Lieve Rosalie, heel erg bedankt voor het fijne uurtje met jou.
                            Ik ben een VROUW die wandelt en GEEN man. Zie mijn verhaal in mijn profiel. Dus vragen die ik via PB krijg of de dame bijv. goed pijpt, kan daarom niet beantwoorden.

                            Comment


                            • #15
                              Nou hierboven is niets verkeerds geschreven. Wat een VERRUKKELIJKE meid is deze Rosalie! Fris, fruitig, Hollands, jong met brains, heerlijk lichaam, leuk in omgang en een zeer sensuele verleidster en minnares. Zo heb ik het tenminste mogen beleven. Het voelde na 10 minuten al zeer goed en verlengde direct mijn genomen 3 kwartier na een uur. Teasen, voorspel, strelen, zoenen, zoenen en nog eens zoenen, en ja heren echt goed en lekker tongzoenen! Ik kon er geen genoeg van krijgen en ook haar lichaam strelen, en met mijn lippen en tong beroeren was een feest en dat deed Rosalie net zo goed bij mij

                              Een voortreffelijke blowjob van haar kant bij mij volgde, ondeugend keek ze mij aan, speels en afwisselend en soms even stoppend om mij bij te laten komen, en daarna de aktie qua neuken en dat in 3 standjes en gevarieerd qua tempo van slow sensueel intiem tot porn moves. Een explosie zou dan ook niet uitblijven en ik zag even sterretjes en moest even bijkomen op het bed, waar Rosalie heerlijk om glimlachte. Ze zei we hebben nog tijd over, dus zal ik je even masseren, nu daar zei ik geen nee tegen en zo voelde ik haar handen lekker over mijn lichaam gaan, met later wat plagerige kusjes op mijn rug en in mijn nek en bij mijn oor. Ze fluisterde draai je eens om, eens kijken of we hier een superman in bed hebben en een 2e explosie kan volgen... Ze pakte wat olie en begon lekker mijn pik met haar hand te masseren en af te trekken terwijl ze tussendoor met mijn tepels speelde. Nou Rosalie kreeg het voor elkaar want ik voelde het borrelen en een 2e orgasme vanuit mijn tenen was het gevolg. Moe en voldaan verliet ik haar even later. Met stip is Rosalie mijn favoriete damestop binnen geknald met stip!

                              Comment


                              • #16
                                ik sprong een gat in de lucht toen ik las dat Rosalie weer terug is bij La Cloche! Ga er vandaag of morgen zaterdag zeker voor afspreken en genieten!

                                Comment


                                • #17
                                  Rosalie is een leuke frisse Hollandse verschijning en best knap te noemen. Ze had een mooi setje aan en teasde en geilde mij lekker op. Ik mocht haar gaan verwennen en dat was een prettig iets want ze heeft een lekker lichaam en een goede hygiene. Toen was het haar beurt om mij lekker te gaan pijpen wat ze lekker en gevarieerd met gevoel deed. En tijdens het neuken in 2 verschillende standjes kwam ik uiteindelijk op zijn hondjes klaar. Ja dat smaakt naar meer!

                                  Comment


                                  • #18
                                    Tot mijn grote vreugde las ik dat Rosalie weer teruggekeerd was bij La Cloche en zowaar ook nog in het weekend vandaag zaterdag beschikbaar. Dus snel gebeld met de gastvrouw om een afspraak met deze populaire Hollandse knappe brunette vast te leggen, want ze is zeer populair. Ik kon overigens nergens haar vele recensies hier terugvinden, en ze had er vele en top ook allemaal. Het was met Rosalie weer als vanouds, en ik moest het met een uurtje doen omdat ze al afspraken had staan. Het werd weer een lekkere verwennerij waarbij Rosalie mij heerlijk verwende maar haar tong, aanrakingen/strelingen en ook zelf kon genieten. Het uur vloog om voordat we er erg in hadden, en ik zal dus ook snel een afspraak maken voor een volgende date, maar dan als vanouds 2 uur met jacuzzi

                                    Comment


                                    • #19
                                      Jaaa ze is zeker terug, en wat een kanjer is dit toch, lekker zoenen, teasen, vrijen, sexen en met passie! Ik weer intens genoten van deze jonge Hollandse schone, helemaal goed, en nu hoop ik echt dat ze langer blijft hoor bij La Cloche!

                                      Comment


                                      • #20
                                        Een impulsieve actie, telefonische reservering gemaakt voor Rosalie.
                                        En daar kwam ze dan; lekker figuurtje, mooie ogen en een tikkeltje bijdehand. Heerlijk!
                                        Pijpen en intiem was goed. We hebben lekker genoten.

                                        Comment


                                        • #21
                                          Ik was dus ook met Rosalie donderdagmiddag later in de middag en ik dit was mijn 2e keer met haar. Kan niet eens hier mijn eerdere recensie over haar vinden. Misschien toen vergeten te recenseren? Nou in ieder geval vind ik het een hele leuke open en sexy meid. Ze kwam nu iets ge-irriteerd binnen vanwege de negatieve energie van mijn voorganger, mensen die altijd naar negatieve punten zoeken, maar ze kon zich gelukkig er snel over heen zetten. Fotograaf was inderdaad bezig met open deur vanwege ventilatie corona. Ook weleens leuk te zien hoe dat gaat. Benieuwd welke foto's snel online komen dan.

                                          Rosalie gaf mij een heerlijke GFE zoals ze dat noemen. Lekker voorspel, zoenen en strelen en elkaar verkennen om zo steeds wat gepassioneerder en geiler in elkaar op te gaan. Haar mogen verwennen en ze smaakte heerlijk, en daarna vond het het mijn beurt om verwend te worden. En toen was het klaar voor aktie in met Rosalie rijdend op mijn harde pik hield ik het niet lang meer vol tot mijn orgasme. Toppertje deze jonge Nederlandse brunette!

                                          Comment


                                          • #22
                                            Wat een topdame is dit zeg! Lief, spontaan en grappig. Heerlijke tijd gehad incuslief een lekker bakkie pleur. 30 minuten uiteindelijk verlengd naar 45 omdat ik geen genoeg kreeg van Rosalie,

                                            Comment


                                            • #23
                                              Een bezoek aan La Cloche moet ook wel even gecombineerd worden met andere praktische zaken in het mooie Utrecht. Omdat het niet om de hoek ligt, verwacht ik niet veel te gaan schrijven. Twee dagen eerder een afspraak gemaakt bij Rosalie via de gastvrouw. Had haar nog niet eerder ontmoet en gisteren was het dan zover. Maar de reis er naar toe verliep alles behalve vlekkeloos. De afgesproken tijd ging niet meer gehaald worden. Gelukkig was dit geen probleem na even getelefoneerd te hebben en was ik er uiteindelijk een kleine 20 minuten later. Erg fijn die flexibiliteit. Dat mag ook gezegd worden.
                                              Ik werd naar de kamer gebracht waar ik kon wachten en niet veel later kwam Rosalie binnen. Het feit dat het uur voorbij vloog zegt genoeg. Naast de intieme activiteiten ook wat afgekletst. Rosalie is een ontzettend lieve en spontane meid. Dus wat hierboven is beschreven onderstreep ik zeker. Ze lacht veel en dat zorgde ook voor leuke momenten tijdens de date. Het was een fijn totaalplaatje op deze manier.

                                              Rosalie, remember: keep laughing. See you next time.
                                              Last edited by Viking; 11-10-2020, 20:12.

                                              Comment


                                              • #24
                                                Nou Rosalie was vandaag mijn zaterdag snoepje. Omdat ik over ruim een week de lockdown zie aankomen voor de prostitutie branche voer mijn bezoekjes wat op, omdat ik straks niet kan genieten. Rosalie is een leuke Hollandse brunette , sexy girl next door type en alles puur natuur. En erg leuk op de kamer zowel qua sex als persoon. Lekker gezoend, gepijpt geneukt en strelen, voelen, plagen, teasen vrijen. Helemaal lekker!

                                                Comment

                                                Working...
                                                X